selam kızlar
dün berbat birgün geçirdim.sabah erkenden kalktık eşimle doktora gittik.ankaradayım ben ve türkiyenin en büyük doğum hastanesi olan zekai tahir burak hastanesine gittik.deneyimleri fazla diye.o kadar kalabalıktıki adım atacak yer yoktu.zar zor doktorun yanına girebildim.birde eşimin yanımda olmasına izin vermediler.doktorun odasında 6 7 hasta vardı.doktor kimsenin yüzüne bakmıyor sadece önündeki deftere hasta bilgilerini yazıyordu.neyse sıra bana geldi doktor soruyo ben cevaplıyorum.kadının sorduğu bir soruyu anlamadım ve beni öyle bir azarladıki dondum kaldım.gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.ultrasona gönderdi oradada sıra var tabiki.oradaki doktor 30 sn ayırdı bana ve keseyi göremedi.10 gün sonra gel dedi.ve birkaç test verdi.testleri yaptırdım ve hemen başka bir hastaneye gittim.bu sefer özele gittim ve ordaki ilgi alaka en üst düzeyde.doktor ultrasonla keseyi gördü ama 5 haftalık galiba dedi.2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.kola ve kahve yasak.ama çikolata serbest az olmak kaydıyla.
ilk hastane çıkışı o kadar ağladım ki hemen hasta oldum.gece boyu hiç uyuyamadım boğazlarım şişmiş ara ara ateşim çıkıyor.hertarafım ağrıyor.dünkü beni azarlayan doktora hala içimden sövüp duruyorum.salak kadın hamilelerle ilgileniyor ,zaten hassasız daha dikkatli davranması gerekirken am tersini yaptı.
neyse kötü bir deneyim yaşadım anlayacağınız.ama keseyi gördüm rahatladım biraz.
selam kızlar
dün berbat birgün geçirdim.sabah erkenden kalktık eşimle doktora gittik.ankaradayım ben ve türkiyenin en büyük doğum hastanesi olan zekai tahir burak hastanesine gittik.deneyimleri fazla diye.o kadar kalabalıktıki adım atacak yer yoktu.zar zor doktorun yanına girebildim.birde eşimin yanımda olmasına izin vermediler.doktorun odasında 6 7 hasta vardı.doktor kimsenin yüzüne bakmıyor sadece önündeki deftere hasta bilgilerini yazıyordu.neyse sıra bana geldi doktor soruyo ben cevaplıyorum.kadının sorduğu bir soruyu anlamadım ve beni öyle bir azarladıki dondum kaldım.gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.ultrasona gönderdi oradada sıra var tabiki.oradaki doktor 30 sn ayırdı bana ve keseyi göremedi.10 gün sonra gel dedi.ve birkaç test verdi.testleri yaptırdım ve hemen başka bir hastaneye gittim.bu sefer özele gittim ve ordaki ilgi alaka en üst düzeyde.doktor ultrasonla keseyi gördü ama 5 haftalık galiba dedi.2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.kola ve kahve yasak.ama çikolata serbest az olmak kaydıyla.
ilk hastane çıkışı o kadar ağladım ki hemen hasta oldum.gece boyu hiç uyuyamadım boğazlarım şişmiş ara ara ateşim çıkıyor.hertarafım ağrıyor.dünkü beni azarlayan doktora hala içimden sövüp duruyorum.salak kadın hamilelerle ilgileniyor ,zaten hassasız daha dikkatli davranması gerekirken am tersini yaptı.
neyse kötü bir deneyim yaşadım anlayacağınız.ama keseyi gördüm rahatladım biraz.
bende geç döllenmeyim... sata göre şuan 8+4 ama dr hesabına göre 7+6 ama tam karar veremedi pazartesi tekrar bakacak...@yarenhande sen d emi geç döllenmesin ben de geç döllenmeyim. sat 10 mart olmasına rağmen 5 haftalık civarındayım sanırım
hesaplara göre 7 nisan gibi tutmuş bizim tohum
selam kızlar
sorma canım bende herşeye ağlıyorum dünkü olay tetikledi birazda.akşama kadar ağladım.bebişin kesesini gördüğüme sevinemedim bile.akşam arkadaşlar geldi birde onlara ağladım.o kadar çok ağladımki hasta oldum sonundaÇok geçmiş olsun cnm. Hamilelik dediğin bu kadar mı hasaslaştırır insanı. Yazdıklarını okurken ağlayacaktım zor tuttum kendimi. tam bir sulu göz oldum gerçekten.
şikayet etmeyi düşünüyorum canım.sadece bana değil herkese kötü davrandı.kadının birinin ikili test zamanı geçmiş kadına bağırdı neymiş kadın hatırlatmalıymış doktora testin zamanının geldiğini
doktora gelince hastanenin bas hekimine il valiliğine bağlı hastanenin bağlı olduğu kuruma (sgk vs.)
şikayette bulun ve tabipler odasınıda unutma orayada şikayet et ki bir daha bu şekilde davranamasın
insanlar sessiz kaldıkça bu meydan bu gibi kendini bilmezlere kalıyor
o doktoruvarya alacan eline o iş olmaz böyle olur diyecen bir güzel muayene edecen bak bir daha yapabiliyormu çalışmasınlar madem yoğun oluyorlar gitsin doktoru olmayan sağlık ocaklarında görev yapsınlar büyük şehirde tabiki yoğun olacak en azından 5 dakikalarını ayırsınlar
cnm çok geçmiş olsun bende ankaradayım.. devlet hastanesi olarak ankara tıp üniversitesi kadın doğumu öneririm sana... özel olarak ben medicanaya gidiyorum. türkanb hanıma.. değiştireceğimi sanmıyorum.. lütfen onları şikayet et ki bir daha yapamasınlar böyle davranışları.
yoğunluktan sinirlilermiş birde özel muayeneyi kaldırmışlarya tepki olsun diye yapıyorlarmış oradaki bir hemşire söyledi.şimdi iyi bir doktor araştırıyoruz.hacettepe hastanesini düşündüm randevuyu haziranın sonuna veriyor.özele gideceğim o yüzden.canım benim geçmiş olsun.daha fazla moralini bozma ratık, bi şikayet bakar bu densizlerin yaptığı.dr olmuş ama insanlıktan nasibini alamamış belli, kendini bi bok zannediyor gerizekalı. sakın pasif kalma canım hemen bi şikayet, oh icabına baksınlar. ay çok sinirlendim yolacam o kadını
bende geç döllenmeyim... sata göre şuan 8+4 ama dr hesabına göre 7+6 ama tam karar veremedi pazartesi tekrar bakacak...
canım gözün aydın çok sevindim...
Bu arada hangi hastaneye gidiyorsun sen..
@tulayuzun hayırlı olsun allah düzgün sürecind eilerlemesini nasip etsin inşallah amin
amin canım amin sağol güzel dileklerin için
yoğunluktan sinirlilermiş birde özel muayeneyi kaldırmışlarya tepki olsun diye yapıyorlarmış oradaki bir hemşire söyledi.şimdi iyi bir doktor araştırıyoruz.hacettepe hastanesini düşündüm randevuyu haziranın sonuna veriyor.özele gideceğim o yüzden.
bende geç döllenmeyim... sata göre şuan 8+4 ama dr hesabına göre 7+6 ama tam karar veremedi pazartesi tekrar bakacak...
bu zekai tahir'den iyi bahseden biri çıkamayacak herhalde..ablam ilk düşüğünü orda yapmıştı..kürtaja alınırken mezbahaya alınan koyun gibi davrandılar..hiç unutmuyorum..bi kere insanın psikolojisini bozuyo orası..
devlet hastaneleri mi özel hastaneler mi iyi bilemiyorum..ben özel bi hastanede biyolog olarak çalışıyorum ve kontrollerimi hastanemin dr.u yapıyo..hastane çalışanı olmanın avantajıyla drun ilgisi alakası çok iyi..ama imkanım olsaydı bir tıp fakültesinde kontrollerimi yaptırır doğumu da orda yapmak isterdim..ama maalesef yaşadığım şehirde tıp fak. yok..
bende özel hastaneye gidenlerdenim aynı şekilde bende fakülteye gitmek isterdim ama nerde çok yoğun oralar gittiğim hastane abimin arkadaşının hem herşey bedava hemde ilgi süper doğumumuda orada yapıcam en herşey ücretli olsada 2 yıldır tedavimi yapan doktor orda kendimi çooook huzurlu hissediyorum şimdilik hamileliğimde çok güzel gidiyorrabbime şükürler olsun artık tek beklediğim şu 7 ayın çok çabuk geçmesi
arkadaslar merhaba
sat 16 mart. ben dun doktora gittim. kese gorundu ama yolk kesesi gorunmedi. doktor bu buyuklukte gorunmesi gerekirdi ama bazilarinin cilt dokusundan ultrason gecirgenligi az olabiliyo dedi. neyse hormonlara bakildi hersey yolunde mi diye. hcg'm 5000, progestronum da olumlu. iste onumuzdeki hafta tekra gidecegim, insallah gorunur artik. cok endiseleniyorum. benim yasadigimi yasayan var mi aramizda?
arkadaslar merhaba
sat 16 mart. ben dun doktora gittim. kese gorundu ama yolk kesesi gorunmedi. doktor bu buyuklukte gorunmesi gerekirdi ama bazilarinin cilt dokusundan ultrason gecirgenligi az olabiliyo dedi. neyse hormonlara bakildi hersey yolunde mi diye. hcg'm 5000, progestronum da olumlu. iste onumuzdeki hafta tekra gidecegim, insallah gorunur artik. cok endiseleniyorum. benim yasadigimi yasayan var mi aramizda?
bende özel hastaneye gidenlerdenim aynı şekilde bende fakülteye gitmek isterdim ama nerde çok yoğun oralar gittiğim hastane abimin arkadaşının hem herşey bedava hemde ilgi süper doğumumuda orada yapıcam en herşey ücretli olsada 2 yıldır tedavimi yapan doktor orda kendimi çooook huzurlu hissediyorum şimdilik hamileliğimde çok güzel gidiyorrabbime şükürler olsun artık tek beklediğim şu 7 ayın çok çabuk geçmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?