canım fakülte derken ben de çocuk olmuyo diye marmarma ünv. hastanesine gittim ama hiç memnun kalmadım kobay gibi hastalarda ders yapıyolar :26::26:3 ay filan gittim bıraktım şu an doktorumdan o kadar memnunumkiherkesten olumlu yorumlar duydum zaten tıklım tıklım oluyo kapısının önünü ama ben özeline gidiyorum o kadar sıcak kanlı o kadar samimiki inş aksilik olmazda onun ellerinden alırım kucağıma meleğimi...
Tatlım senin nazlı bebişin bayağı bir nazlı çıktı illa anneciğini bir korkutup öyle görünecek sanırım . Dualarım seninle Rabbim (CC.) hayırlısıyla yüzünü güldürecek inşallah .Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
Aranızda 3 hafta geriden devam eden arkadaşım var mıydı? 1 hafta belki insanı ümitlendirebilir ama 3 hafta ... Ümidim neredeyde kalmadı. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler dua edin bana arkadaşlar...
Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
Aranızda 3 hafta geriden devam eden arkadaşım var mıydı? 1 hafta belki insanı ümitlendirebilir ama 3 hafta ... Ümidim neredeyde kalmadı. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler dua edin bana arkadaşlar...
Tatlım senin nazlı bebişin bayağı bir nazlı çıktı illa anneciğini bir korkutup öyle görünecek sanırım . Dualarım seninle Rabbim (CC.) hayırlısıyla yüzünü güldürecek inşallah .Benim ilk hamileliğim ama neler neler duyuyoruz senin durumunda olağandır bence . Nolur sıkma canını .
Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
canım benim ya üzülme stres yapma sonuçlar iyice belli olsun boşuna daha kötüye gtmsn bak umutla ne sorunlar düzeliyor sen umutlu olki bebeğinde içinde savaş versin büyümek için Rabbimin izniyle iyi haberlerini duyacağımızdan eminim en yakın zamanda. dua et Rabbim amilelerin duasını kabul eder.
canım sen bayaaa entreasan bi doktora dusmussun ya,, neyse bak simdi her sey yolundaaaAa arada bide kese gorundukten sonra bebek hemen gorunmedigi zaman bos gebelik olma ihtimali cok yuksek demisti doktorum 3 gunde ona uzulmustum bak soylemeyi unuttum
ne kadarlık ki canım vagenden mi baktı??kızlar ben dr a gittim karnımda bişey görmedi bu normalmi alttanda bakmadı ya lütfen cvp yazın aranızda görmeyen varmı karnında daha çok yeni gebelik galiba
missvikvik bak su dogru diyorrr,,, hamileliğin tadını cıkarmalıyızzAllah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin HERşey ondan rabbimol dedi o oldu rAbbim dünyaya gelmesini isterse dünyaya gelecek bundan ötesi yok onun için bütün anneler içinizi rahat tutun
hayret biisiiiii neden oylelermis kiii,, bu konulan kota yuzunden mi acaba,, var ya belli limitin ustunde hasta bakmak vs gerekiyorr,, Ama yinede hastalara kotu davranmamak gerekir,selam kızlar
dün berbat birgün geçirdim.sabah erkenden kalktık eşimle doktora gittik.ankaradayım ben ve türkiyenin en büyük doğum hastanesi olan zekai tahir burak hastanesine gittik.deneyimleri fazla diye.o kadar kalabalıktıki adım atacak yer yoktu.zar zor doktorun yanına girebildim.birde eşimin yanımda olmasına izin vermediler.doktorun odasında 6 7 hasta vardı.doktor kimsenin yüzüne bakmıyor sadece önündeki deftere hasta bilgilerini yazıyordu.neyse sıra bana geldi doktor soruyo ben cevaplıyorum.kadının sorduğu bir soruyu anlamadım ve beni öyle bir azarladıki dondum kaldım.gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.ultrasona gönderdi oradada sıra var tabiki.oradaki doktor 30 sn ayırdı bana ve keseyi göremedi.10 gün sonra gel dedi.ve birkaç test verdi.testleri yaptırdım ve hemen başka bir hastaneye gittim.bu sefer özele gittim ve ordaki ilgi alaka en üst düzeyde.doktor ultrasonla keseyi gördü ama 5 haftalık galiba dedi.2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.kola ve kahve yasak.ama çikolata serbest az olmak kaydıyla.
ilk hastane çıkışı o kadar ağladım ki hemen hasta oldum.gece boyu hiç uyuyamadım boğazlarım şişmiş ara ara ateşim çıkıyor.hertarafım ağrıyor.dünkü beni azarlayan doktora hala içimden sövüp duruyorum.salak kadın hamilelerle ilgileniyor ,zaten hassasız daha dikkatli davranması gerekirken am tersini yaptı.
neyse kötü bir deneyim yaşadım anlayacağınız.ama keseyi gördüm rahatladım biraz.
Canım ya olabilir hemen bozma moralini,, bazen doktorlar acayip olabiliyor,,Merj e de neler neler demislerrrArkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
Doktordan geliyorum, 3 ay sporu yasakladı,, 2 hafta sonra tekrar gideceim kısmetsee, keseyi gordumm
Dualarınıza çok ihtiyacım var. Az önce HCG için doktoru aradım. 3000 li bir değer çıkmış. 2 hafta önce bugün yaptırmıştım 1700 lü bir değerdi. 2 haftada bu kadar artış beni üzdü. Ama doktorum 10 gün bekleyelim dedi, ben bir hafta bekleyelim dayanamam o kadar uzun süre dedim. Haftaya kadar zaman nasıl geçecek?
canım ya tesekkur ederim,, bu sefer cok gazım varmıs rahmi goremedi,, o yuzden vagenden baktıı :78:Gözün aydın cnm. ben yolk kesesini bile görmüştüm çok şükür sağlıklı olduğunun kanıtı dedi dr.. ama 40 hafta dolana kadar hep " bu hafta için sorun yok " diycez dedi.. bu seni endişelendirmek için değil takip için dedi..
senin adına da öok sevindim. bende kısmetse haftasonu gideceğim tkr kalp atışı için inşş sağlıkla duyarız.. senin keseni ölçtümü ne kadarlıkmış?
canım morlini yuksek tutmaya calıs ne olurr,, bak hepimiz dua ediyoz senin icinnnnDualarınıza çok ihtiyacım var. Az önce HCG için doktoru aradım. 3000 li bir değer çıkmış. 2 hafta önce bugün yaptırmıştım 1700 lü bir değerdi. 2 haftada bu kadar artış beni üzdü. Ama doktorum 10 gün bekleyelim dedi, ben bir hafta bekleyelim dayanamam o kadar uzun süre dedim. Haftaya kadar zaman nasıl geçecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?