2011 Aralık Anneleri

Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...

Aranızda 3 hafta geriden devam eden arkadaşım var mıydı? 1 hafta belki insanı ümitlendirebilir ama 3 hafta ... Ümidim neredeyde kalmadı. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler dua edin bana arkadaşlar...

ama onlarında özelleri çok güzel yinede fakültelerden içeri girdinmi bittin deney faresi gibi görüyorlar insanları

kızlar ya bişi sorcam. ankarada fatih hastanesine giden ya da tanıdığı giden var mı? varsa fikrlerini rica ediciim. allahım bu dr işi ne kadar zor. ya tamam iyi hoş da yine de emin olamıyorum acaba en iyisi mi diye. bazı tatminsizliklerim var doğrusu. kuzenime sorduğumda hep bir dra gitmen önemli değil hele de şu aylarda. önemli olan son aylar ve doğuma girecek uzman bir doktor bulman dedi. bazıları bakıyomuş bakıyomuş mesela. doğum zamanı sırra kadem basıyolarmış ya da yan çiziolarmış. ne diyosunuz?

Tatlım senin nazlı bebişin bayağı bir nazlı çıktı illa anneciğini bir korkutup öyle görünecek sanırım . Dualarım seninle Rabbim (CC.) hayırlısıyla yüzünü güldürecek inşallah . Benim ilk hamileliğim ama neler neler duyuyoruz senin durumunda olağandır bence . Nolur sıkma canını .

canım benim ya üzülme stres yapma sonuçlar iyice belli olsun boşuna daha kötüye gtmsn bak umutla ne sorunlar düzeliyor sen umutlu olki bebeğinde içinde savaş versin büyümek için Rabbimin izniyle iyi haberlerini duyacağımızdan eminim en yakın zamanda. dua et Rabbim amilelerin duasını kabul eder.

İnşallah canım bu 4. hamileliğim ilki 8. haftalık düşük, 2. yaşıyor şükür, 3. geçen sene 25 haftalık doğdu ve 4 gün yaşadı. Bu da böyle başladı. Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin ne olur...

Bebişlerinizle birlikte hepinizi emanetlerin en güzel koruyucusu Yaradana emanet ediyorum. yarın engüzel haberleri okumak umuduyla kendinize ve bebişlere iyi bakın

canım, ALLAHIM yardımcın olsun.. hiiçç sıkma canını.. güçlü ol olumlu düşün olumlu sonuçlar alasın canım benim.. dualarımız seninle...

Canım çok sağ ol. Hafta sonu sana yazmak istedim ama yatılı misafirlerim vardı yazamadım. Seni taktir ediyorum. Sen çok iyi bir annesin. Benim de eşim bana hiç sormadan misafirler getiriyor. Geçen tartıştık ona eğer bu bebeğime de bir şey olursa seni boşayacağım dedim. Sabah gönlümü almaya çalıştı. Sen güçlü bir annesin. Allah her şeyi gönlüne göre versin canım... DUALARINI ESRGEME CANIM...

Aa arada bide kese gorundukten sonra bebek hemen gorunmedigi zaman bos gebelik olma ihtimali cok yuksek demisti doktorum 3 gunde ona uzulmustum bak soylemeyi unuttum
canım sen bayaaa entreasan bi doktora dusmussun ya,, neyse bak simdi her sey yolundaaa

kızlar ben dr a gittim karnımda bişey görmedi bu normalmi alttanda bakmadı ya lütfen cvp yazın aranızda görmeyen varmı karnında daha çok yeni gebelik galiba
ne kadarlık ki canım vagenden mi baktı??

Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin HERşey ondan rabbimol dedi o oldu rAbbim dünyaya gelmesini isterse dünyaya gelecek bundan ötesi yok onun için bütün anneler içinizi rahat tutun
missvikvik bak su dogru diyorrr,,, hamileliğin tadını cıkarmalıyızz

hayret biisiiiii neden oylelermis kiii,, bu konulan kota yuzunden mi acaba,, var ya belli limitin ustunde hasta bakmak vs gerekiyorr,, Ama yinede hastalara kotu davranmamak gerekir,

Canım ya olabilir hemen bozma moralini,, bazen doktorlar acayip olabiliyor,,Merj e de neler neler demislerrr

Arkadaslar gec dollenmeyi doktorunuz size aciklasin bana dedigi iliskiye girilince sperm yumurtaya ulasmaya calisir bu surec bazilarinda uzundur kimi kadin vucudunda spermler 5 gune kadar yasayabilir bu yuzden olusum 5gun geriden baslayabilir ve yavas bi surec izlerse dollenme 1 haftadan 3 haftaya kadar fark gorulebilir

O yuzden kesenizin gorunmesi yolk kesesinn olusumu bebegin gorulmesi kalp atisinin duyulmasi gibi belirtiler ayni sekilde gec gorulebilir bakin hİkayemi defalarca anlattim bende 1 hafta 2 gun fark vardi doktorlar bisuru sey dedi ama cok sukur duydum kalp atisinida o yuzden stres yapmamaya calisin
Banada herkes boyle dedi dinledikce daha rahatladim sabır sabır sabır RAbbim isteyecek bebisimizde gelecek baska hersey bahane

Doktordan geliyorum, 3 ay sporu yasakladı,, 2 hafta sonra tekrar gideceim kısmetsee, keseyi gordumm

canimmmmmmm hic umutsizlige yakalanma yuce rabbimden duani eksik etme senin bebisin nazli cikti sakin ne gatif dusunmeeeeee.pozitif dusun pozitif olsun yuce rabbimin mucizelerine inann

Doktordan geliyorum, 3 ay sporu yasakladı,, 2 hafta sonra tekrar gideceim kısmetsee, keseyi gordumm

Gözün aydın cnm. ben yolk kesesini bile görmüştüm çok şükür sağlıklı olduğunun kanıtı dedi dr.. ama 40 hafta dolana kadar hep " bu hafta için sorun yok " diycez dedi.. bu seni endişelendirmek için değil takip için dedi..

senin adına da öok sevindim. bende kısmetse haftasonu gideceğim tkr kalp atışı için inşş sağlıkla duyarız.. senin keseni ölçtümü ne kadarlıkmış?

Dualarınıza çok ihtiyacım var. Az önce HCG için doktoru aradım. 3000 li bir değer çıkmış. 2 hafta önce bugün yaptırmıştım 1700 lü bir değerdi. 2 haftada bu kadar artış beni üzdü. Ama doktorum 10 gün bekleyelim dedi, ben bir hafta bekleyelim dayanamam o kadar uzun süre dedim. Haftaya kadar zaman nasıl geçecek?

hakkında hayırlısı cnm... Allah'ın dediği olur biliyorsun... hayırlı haberler olsun inş...

canım ya tesekkur ederim,, bu sefer cok gazım varmıs rahmi goremedi,, o yuzden vagenden baktıı :78:
canım daha yok yolk kesesi, cap 8.32mm,bilemiyorum saglıklı sanırım, belki biraz buyuk olabilri bende erken dollenme var sanırım

cNIM benım uzulme bebegını daha da etkıler benımde hıc bulantım olmadı mesela onlara takılma

ınsallah gec döllenmedır dualarım senınle

canım morlini yuksek tutmaya calıs ne olurr,, bak hepimiz dua ediyoz senin icinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…