- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
canım ya tesekkur ederim,, bu sefer cok gazım varmıs rahmi goremedi,, o yuzden vagenden baktıı :78:
canım daha yok yolk kesesi, cap 8.32mm,bilemiyorum saglıklı sanırım, belki biraz buyuk olabilri bende erken dollenme var sanırım
Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
Aranızda 3 hafta geriden devam eden arkadaşım var mıydı? 1 hafta belki insanı ümitlendirebilir ama 3 hafta ... Ümidim neredeyde kalmadı. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler dua edin bana arkadaşlar...
cNIM benım uzulme bebegını daha da etkıler benımde hıc bulantım olmadı mesela onlara takılma
ınsallah gec döllenmedır dualarım senınle
canım morlini yuksek tutmaya calıs ne olurr,, bak hepimiz dua ediyoz senin icinnnn
canım üzme kendini sağlıklıysa devam eder zaten gelişimi hayırlısını dile Allahtan bak hemde 1 çocuğun varmış drun dediği teselli değil sen ii ol sen sağlıklı olursan senden daha çok bebek olur üzülme sakin ol Allahtan hayırlısını dile hep
canım ben de erken dollenme olduuu,, ga. 4w6d yazıyor gs 8.32 benim kan degerim de yuksek cıkmıstıı ilk olculdugundeee, ama ilerlemesi normaldi 216 dan 2 gun sonra 455 olducnm etiketinde 4 hafta diyor ama zaten kese 5 haftadan önce görülmüyor.. artı 8mm gibi bir rakamsa 6. haftalarda falan olman lazım... 5-6 arası olman lazım.. ultrason çıktısında yazar sağ alt köşede
??örnek 5w3d gibi
arkadaşım nolur üzme kendini ben de 3 hafta gerideyim sen böyle üzücü şeyler söyleyince ben de ürktüm cuma günü doktora gidecektim daha erken mi gitsem acabaArkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
Aranızda 3 hafta geriden devam eden arkadaşım var mıydı? 1 hafta belki insanı ümitlendirebilir ama 3 hafta ... Ümidim neredeyde kalmadı. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler dua edin bana arkadaşlar...
canım ben de erken dollenme olduuu,, ga. 4w6d yazıyor gs 8.32 benim kan degerim de yuksek cıkmıstıı ilk olculdugundeee, ama ilerlemesi normaldi 216 dan 2 gun sonra 455 oldu
e tmm artık 5 . hafta de sen ona:) sonuna kadar sağlık nasip etsin cnm... kucağımıza almak nasip olsun inşş..
çizelgemde olmamış yaaaawww heheheh doğuma gider gibi bişey olmuş o yanlıııışşşş
Dualarınıza çok ihtiyacım var. Az önce HCG için doktoru aradım. 3000 li bir değer çıkmış. 2 hafta önce bugün yaptırmıştım 1700 lü bir değerdi. 2 haftada bu kadar artış beni üzdü. Ama doktorum 10 gün bekleyelim dedi, ben bir hafta bekleyelim dayanamam o kadar uzun süre dedim. Haftaya kadar zaman nasıl geçecek?
şimdi oldu sanırım çizelgeeeemmm
hepimize insallah,,, canım sen yolk kesesini gordun mu??
deryacım nerdesin yaaa eski mailinide buldum niye bu zamanına gitmiyo yaaaa
Gördim cnm çok şükür.. ult. çıktısında bile belli..
cnm ben yapım sana. ne kadarlık tam söle.. not ne istiosun onuda yaz
yapım sana
dur cnm son kez deniyom başım ağrıdı valla olmadı vercem sana zaten(
ya kızlar bende sata göre 6+1 im ama doktora göre de bugün 6+0 nasıl tutturmuşum ben yaaa
Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
şimdi oldu sanırım çizelgeeeemmm
O bişey mi ben kalp atışı için gittim sat göre 7+5 im ultrasyon 7+5 dedi tam tutturmuşum yani.
Anlamdım ee adetliyken birlikte olamadığımıza göre bebek geri tarihli mi oldu anlayan varsa anlatsın.
Cnm Allah yardımcın olsun. Üzme sen kendini bak biz burda hep dua çemberi içindeyiz. Birbirimize süreklü dua ediyoruz. Neler gördük. Merj'i hatırlarsın. Diğer arkadaşları. ama Rabbim büyük sende atlatacaksın. İnşallah bebeğin çok iyi ve sağlıklı olacak Allah'ımızın izniyle.
Tebrikler yeni bebeyin oldu dediğine göre cnm. Sen 36.haftayı seçmişsin. Oysa biz daha nerdeee 6-7-8. haftalarız.
canım ümitsizliğe kapılma kendinide üzme.. bak 1 kızın var ona sarıl.. haline şükret.... ne tanıdıkalrım var bir arkadaşım 14 senedir bebek hasreti çekiyor....Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
ya kızlar bende sata göre 6+1 im ama doktora göre de bugün 6+0 nasıl tutturmuşum ben yaaa
ben esenyurtta oturuyorum.. senin b.düzünde oturduğunuz yazmıştın okudum o yüzden hastaneni sordum...beylikdüzü kolan canım arzu hm
he bi de ajanda gibi bişey götürdüm bugün dra bunlar size ii haberler verin dedim
bebeği gösterdiiiii baya detaylı dinlettiii ilgilendi yani çok rüşvet işe yaradı dedi sonrada heheheheh ii bi kadın ama bazen çok biliyo ama olsun o zaten bizden çok biliyo hehehehe
off sorma canımm.. bende hangi güne bakacağımı şaşırdım.. bakmıyorum saymıyorum artık... dr gittiğimde onun dediği tarihi baz alacam artık....Walla cnm benim sat 13 mart.. ama gel gör ki bizim velet geç konmuş yerine:) ben hesaplayamadım.. çünkü bunun yerleşme süresi falan var 1 hafta 10 gün.. nasıl hesaplıcam kafam karıştı wwalla:)
canım moralini bozma sakın inşallah güzel haber alacaz.çook dua edicem arkadaşım.geriden gelip gelişenler var.ümidini kesme.Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
O bişey mi ben kalp atışı için gittim sat göre 7+5 im ultrasyon 7+5 dedi tam tutturmuşum yani.
Anlamdım ee adetliyken birlikte olamadığımıza göre bebek geri tarihli mi oldu anlayan varsa anlatsın.
Cnm Allah yardımcın olsun. Üzme sen kendini bak biz burda hep dua çemberi içindeyiz. Birbirimize süreklü dua ediyoruz. Neler gördük. Merj'i hatırlarsın. Diğer arkadaşları. ama Rabbim büyük sende atlatacaksın. İnşallah bebeğin çok iyi ve sağlıklı olacak Allah'ımızın izniyle.
Tebrikler yeni bebeyin oldu dediğine göre cnm. Sen 36.haftayı seçmişsin. Oysa biz daha nerdeee 6-7-8. haftalarız.
canım ümitsizliğe kapılma kendinide üzme.. bak 1 kızın var ona sarıl.. haline şükret.... ne tanıdıkalrım var bir arkadaşım 14 senedir bebek hasreti çekiyor....
dualarım hepimizle herşey güzel olacak...
sana canım.. bana bak bide yaa...
ben esenyurtta oturuyorum.. senin b.düzünde oturduğunuz yazmıştın okudum o yüzden hastaneni sordum...
off sorma canımm.. bende hangi güne bakacağımı şaşırdım.. bakmıyorum saymıyorum artık... dr gittiğimde onun dediği tarihi baz alacam artık....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?