2011 Aralık Anneleri

cnm etiketinde 4 hafta diyor ama zaten kese 5 haftadan önce görülmüyor.. artı 8mm gibi bir rakamsa 6. haftalarda falan olman lazım... 5-6 arası olman lazım.. ultrason çıktısında yazar sağ alt köşede
??örnek 5w3d gibi

canım üzme kendini sağlıklıysa devam eder zaten gelişimi hayırlısını dile Allahtan bak hemde 1 çocuğun varmış drun dediği teselli değil sen ii ol sen sağlıklı olursan senden daha çok bebek olur üzülme sakin ol Allahtan hayırlısını dile hep

cNIM benım uzulme bebegını daha da etkıler benımde hıc bulantım olmadı mesela onlara takılma

ınsallah gec döllenmedır dualarım senınle

canım morlini yuksek tutmaya calıs ne olurr,, bak hepimiz dua ediyoz senin icinnnn

Sağolun kızlar. Allah herkesin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Sağ olasın... Hayırlısı inşallah...

canım ben de erken dollenme olduuu,, ga. 4w6d yazıyor gs 8.32 benim kan degerim de yuksek cıkmıstıı ilk olculdugundeee, ama ilerlemesi normaldi 216 dan 2 gun sonra 455 oldu

Son düzenleme:
arkadaşım nolur üzme kendini ben de 3 hafta gerideyim sen böyle üzücü şeyler söyleyince ben de ürktüm cuma günü doktora gidecektim daha erken mi gitsem acaba (

canım ben de erken dollenme olduuu,, ga. 4w6d yazıyor gs 8.32 benim kan degerim de yuksek cıkmıstıı ilk olculdugundeee, ama ilerlemesi normaldi 216 dan 2 gun sonra 455 oldu

e tmm artık 5 . hafta de sen ona:) sonuna kadar sağlık nasip etsin cnm... kucağımıza almak nasip olsun inşş..

canım benim seni okadar iyi anlıyorumki ama inan söylenecek hiçbirşey yok bu kadar üzülme diyemeyeceiö çünkü üzülmemek mümkün deil aama bir tane çocuğunuz varmış zaten çok fazla birşey söyleyemiyoum ama inşallah rabbim yar ve yardımcın olur...

ya kızlar bende sata göre 6+1 im ama doktora göre de bugün 6+0 nasıl tutturmuşum ben yaaa

O bişey mi ben kalp atışı için gittim sat göre 7+5 im ultrasyon 7+5 dedi tam tutturmuşum yani.
Anlamdım ee adetliyken birlikte olamadığımıza göre bebek geri tarihli mi oldu anlayan varsa anlatsın.

Cnm Allah yardımcın olsun. Üzme sen kendini bak biz burda hep dua çemberi içindeyiz. Birbirimize süreklü dua ediyoruz. Neler gördük. Merj'i hatırlarsın. Diğer arkadaşları. ama Rabbim büyük sende atlatacaksın. İnşallah bebeğin çok iyi ve sağlıklı olacak Allah'ımızın izniyle.

şimdi oldu sanırım çizelgeeeemmm

Tebrikler yeni bebeyin oldu dediğine göre cnm. Sen 36.haftayı seçmişsin. Oysa biz daha nerdeee 6-7-8. haftalarız.

ben bişey seçmiyomki ((( geçen hafta olmuştu kimbilir nerde hata yapıyom

canım ümitsizliğe kapılma kendinide üzme.. bak 1 kızın var ona sarıl.. haline şükret.... ne tanıdıkalrım var bir arkadaşım 14 senedir bebek hasreti çekiyor....
dualarım hepimizle herşey güzel olacak...
ya kızlar bende sata göre 6+1 im ama doktora göre de bugün 6+0 nasıl tutturmuşum ben yaaa
sana canım.. bana bak bide yaa...
ben esenyurtta oturuyorum.. senin b.düzünde oturduğunuz yazmıştın okudum o yüzden hastaneni sordum...
Walla cnm benim sat 13 mart.. ama gel gör ki bizim velet geç konmuş yerine:) ben hesaplayamadım.. çünkü bunun yerleşme süresi falan var 1 hafta 10 gün.. nasıl hesaplıcam kafam karıştı wwalla:)
off sorma canımm.. bende hangi güne bakacağımı şaşırdım.. bakmıyorum saymıyorum artık... dr gittiğimde onun dediği tarihi baz alacam artık....

canım moralini bozma sakın inşallah güzel haber alacaz.çook dua edicem arkadaşım.geriden gelip gelişenler var.ümidini kesme.

Çok teşekkür ederim. 10 ay önce ben 25 haftalık erken bir doğum yaptım ve oğlum 4 gün yaşadı. Bu travmayı atlatıp tekrar bir çocuk sahibi olmaya karar verdik bu sefer de bugün böyle bir haber aldım. Üzülmemek elde olmuyor evet her şey Allah'tan diyorum ama bu sınav gerçekten çok ağır geldi. Bir hafta geriden deseydi üzülmezdim de 3 hafta geriden bir de 2 hafta da 1700 den 3000 gibi az bir değer artması beni çok üzdü. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. İnşallah herkes mutlu olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…