Kids Vanessa Rug - Rugs & Curtains - DECORATION - Turkey kızlar oğlumun odasına almayı düşündüğüm halı bu.ne dersiniz??odamızda beyaz renkler hakim,yerlerimiz de koyu renk parke.ahhh kararsızın önde gideniyim.
allah hepimizi hayırlısıyla bebişlerimize kavuştursun inş gerisi mühim değil halledilir alışveriş filan kolay..ben hep araştırdım netten sağdan soldan tecrübeli annelerden sonra kendime bi liste hazırladım ve bütün hepsini birgünde aldım liste hazırlamak çok faydalı oluyormuş bi kaç tane daha alacağım şeyler var okadra sadece yıkayıp ütülemek kalır ondan sonra
ben olsam biraz daha renkli bişey alırdım zaten mobilyada beyaz hakimmiş farklı renk alırdım we renk katardım odaya tabi bu benm fikrim cnm sen daha iyi bilirsin
kızlar baana da bı akıl verın ben ana kucagı almak ıstıyorum ama bırde onların bebek arbasyıyla takım olanı war takımmı alsam 400 felan verıp yoksa tek ona 130 mu versem cok kararsızım bebek arbasını sonra almayı dusunuyorum işler o yuzden karısıyor ılakı o ana kucagndanda ıstiyorum ınternette fıyatları hep ucuk burdan 130 buldm bırde kanguru alcam oda aynı gorevı goruyor ana kucagıyla ne yapım hangısı mantıklı
BabyLife Ana Kucağı Ve Otokoltuğu 0-13 kg(0+ 1 yaş) New 2011 | Ayhan Çocuk Gereçleri bak bunun mavi olanı aldık biz fikir edinmiş olursun
yok yok oluyordur herkeste ,zaten bu hafta hafta neler yasayacagımızı soyleyen sıtelerde de yazıyor..
pekı kızlar bıberon ve emzık alacak mısınız .. benım alıp almamada kararsız kaldıgım sey bunlar
yoksa herseyım tamam bunları alsam mı almasam mı
Allah aşkına ne kusuru canım sende.... düşünüp cevap vermen bile yeter... teşekkür ederim...pintoss telaşlandırdıysam kusuruma bakma, çok kasılma olduğunu görünce ilk defa olduğunu düşündüm.. sumak da yazmış zaten onda da oluyormuş, herkesin hamileliği farklı sonuçta, tekrar kusuruma bakma..
kızlar bende yarın sabah doktora gideceğim. alttan muayeneden sonra gelen kahverengi lekelenme devam ediyor. buraya sonucu yazamam, evde net yok:26: hafta sonu kayınvalidemlere gelince girebiliyorum.
bu hafta kıyafetlerini yıkamak istiyorum.
sabun tozu dalin marka öneriyor herkes, fiyatı 12 tl.
dalan marka vardı o da 2.50 tl. onuda elde yıkamak için alayım diyorum.
bir de baby2go nun park yatağını ve bebek arabasını alacağım. fiyatı uygun olsun istiyorum. sizce bu marka iyi mi?
pamuk58
renkgelsınhayatta kızlar dogum yapmıs arkadaslar konustum bende sıcak basıyormus zaten cok polarlı bıısy almayın hatta evde warsa onu koyun sık sık degıstırmek ıcın zıyarete cıktıgınızda suslu olanını gıyersınız herkez lızoz dıor bende sallarım cıkartyım o zaman tekrardan ormeye gerek yok lızozu ..(annemde almıs bana 3 takım etti ama ıkısnı goturmem yeterlı sanırım
bence şimdiden alınmalı canım ben daha almadım ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz bulunmalı bence...
ayrıca bu emziğide almayı düşünüyorum ateş ölçerli hem indirime girmiş hemde yorumları okudum hepsi pozitif bir bakın isterseniz kızlar...
Hepsiburada.com : Medifine Emzikli Ateş Ölçer | Anne / Bebek / Çocuk
Allah aşkına ne kusuru canım sende.... düşünüp cevap vermen bile yeter... teşekkür ederim...
canım geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz...
sabun tozları için genel yorum kalıntı bırakıyormuş sanırım pek önerildiğini söyleyemem...
annem bizim kızın kıyafetleri için dalin sıvı deterjanını almış hem el hem makinada kullanabiliyormuşsun canım bir ak istersen..
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/t...n/dalin_sivi_camasir_deterjani_2_kg/DAL-25289
birden yazını okuyunca renkgelsinhayat doğum yapmış sandım canım tekrar tekrar okudum yazıyı anca anladım gece gece yüreğime indi
slm arkadaşlar,
öncelikle tüm dua ve destekleriniz için teşekkür ederim. hepinizden Allah razı olsun. bebekimin kaderi bu kadarmış sizler hiçç üzülmeyin hemişlerin üzülmesi iyi değil. Allah sizin yavrularınıza uzun ömür versin. hepiniz tam olarak ne olduğunu merak ediyorsunuz sanırım. kısaca anlatayım;
pazar günü iyice dinlendim p.tesi iş var diye. p.tesi tam evden çıkıp kapıyı kilitledim sıcak bişeyler akmaya başladı. aşağı inip arabaya bindim ve işe gittik çünkü tam olarak ne olduğunu idrak edemedim. işe gidince baktım pantolonum epey ıslanmış doktoru aradım hemen gel dedi. hemen hastaneye gittik. baktı kesen yırtılmış suyun azalmış seni hemen yatıracağız dedi. yatışımı yaptılar 2 gün boyunca hem suyu kontrol ettiler hemde bebeğe ciğer geliştirici iğne vurdular.bu arada belki suyum artar diye hem serum taktılar hemde 20 lt sıvı tükettim.ama 2 günün sonunda suyun artık nerdeyse bittiğini artık bebeği almak zorunda olduklarını söyledş doktorlar. çarşamba saat 11 de sezeryana aldılar (doktor istersen normal doğurtalım ama bebeğin normal doğarken ölme şansı fazla dedi. bende sezeryan istedim. %1 de olsa yaşama şansı varsa sezeryan yapın dedim.) bebekim sakatsız doğmuştu. 8 saatte bir ciğer geliştirici iğne vuruyorlardı. bende bebeğimi gördüm ve okşadım. aynı babasına benziyordu. bana hiçç benzememiş benim minik yavrum. 2 tane iğneyi kabul etmişti vucudu. ama 3. iğne yani 16 saat sonra vurulan iğneyi vucudu kabul etmemiş ve kusmuş. sonra gecenin 4 ünde odamın telefonu çaldığında hemen anladım bebeğime bişey olmuştu. babsını çağırın acil demişlerdi. eşim hemen geldi. ona ve bana bebeğimin durumunun iyi olmadığını 3. iğneyi kustuğunu ve artık düzğün nefes alamadığını kendimizi herşeye hazırlammaız gerektiğini söylediler. zaten 1 saat sonra saat 5 te geldiler ve bebeiğimin öldüğünü söylediler. taksirat böyleymiş. kısaca böyle işte. rahmetli dedesiyle aynı ismi taşıyacaktı aynı mezarda yatıyor şimdi.
bu arada doğumdan sonrasını söyleyyeyim 5 tane serum ve o kadar sıvıdan sanırım 3 günde çok kilo aldım çünkü hastaneye yattığımda 82 kiloydum. doğum yaptım eve geldim 82 kiloydum. oysa bebeğim 1 kilo doğmuştu sanki hiçç kilo vermedim. şuan 78 kiloyum. karnımı sarınca bayağı indi ama hala var. sütüm gelmesin diyede ilaç verdiler ve gelmedi.
hepinizi çokkk seviyorum kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
eşim yanımda olabilsin diye sezeryan bile düşünüyorum... şimdi herkes bana kızacak ama en özel anımda yanımda olmasını istiyorum eşimin... Rabbim bana doğru yolu göster yaaaaaaaaaaa(((((((
inşallah güzel haberler alırsın cnm...
süpermiş, biz taşıdığımız ve daha çok hissettiğimiz için birascık kıskanıyolar.. eee babalar kız çocuklarına birazcık düşkün olurlarmışya..
benim kocişte aa sizinki kızmı bizim oğlana alırız esprisi yapan samimi arkadaşına, böyle esprilerden hoşlanmıyoruz, bi süre daha seyrek görüşelim demiş şakayla karışık..
kız babası olmak ayrıcalıktır diyo.. daha ilk bakalım ne yapcaz bilmem...
çok şekerler ama kızım hayırlısıyla sağlıkla gelsin onun babasıyla olan iletişimini izlemek bana çok keyif verecek gibi geliyor.. inşallah..
geçen gece ben eşime sarılıp yatmıştım karnım değiyodu, bizim kız bi tekme attı.. off beni bırak babası zıpladı bi anda refleks olarak..
ne yapcak diye baktım , diyoki "babaya tekme atılmaz öyle, bu kıza bi terbiye vermek lazım"...
mrb annecikler 2 hafta gecikmeyle (standardı 28.haftaymış)hastaneye yatışımız yapıldı. biz kan uyuşmazlığı iğnemizi olduk.15 dk dinlendik ve çıktık.kızıma maşallah 30.haftamızdayız kucağıma alacağım günü iple çekiyorum
buseli Allah sabır versin çok yazmıyorum ama ilk sayfasından beri takip ediyorum aralık annelerini.çok üzüldüm Allah en kısa zamanda sağlıklı bir bebek verir hayırlıysa inşallah
Halimemm, normal dogumda da esin yaninda olabilir ki canim... Hem daha cok destek olmus olur sana. Sezaryanda birsey yok biliyorsun, esas normal dogum stresli ve heyecanli olan.
Kızlaar saat farkındanmıdır nedır hıc rastgelemıyoruuz ne guzel onceden begen butonu vardı kaldıgımz yerdeen devm edıoduuk sımdıı gecmısı oku oku yazdıgım cvpları bıle goremıorumm nasılsıınz ben bel agrısı kalca agrısı bacak kramplarıı ve sırt ustu yatınca ozellıklee nefes darlıgı cekenlerdenıım uyumak gelıoo sureklıı banaa :)) sızlerrr nasılsınızzz
kızlar çok acil tecrübenize ihtiyacım var
dün öğlen 3 de kasık ağrılarım başladı. saat 7 ye kadar bekledik, geçmeyince acile gittik. daha önce ne ağrım, ne sızım, ne bulantım olmuştu.
neyse kan ve idrar tahlili yapıldı, nts ye bağladılar. bir de alttan muayene oldum ilk defa, rahimde açılma var mı diye baltılar.sonuç olarak bir şey yok dedi, rahim genişlediği için ağrı yapıyordur dedi.
wc ye gittim, tuvalet kağıdında kahve rengi bir lekehani adet günlerinin son zamanlarında renk koyulaşıyor ya, aynı öyle:2: dün akşamdan beri az arada damla damla geliyor. acaba alttan muayene olduğum için mi? sizce normal mi? kasık ağrılarım arada yokluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?