2011 Aralık Anneleri

aynen listeyi bende aklımda tutanlardanım :))))
geçen günde banyo filesi değilde banyo file minderi aldım daha kalın banyoda bile rahat etsin miniçom :))))
bide yıkama ütüleme var kıyafetlerini onlarıda yapmaya başlarım 1 ay sonra

ben olsam biraz daha renkli bişey alırdım zaten mobilyada beyaz hakimmiş farklı renk alırdım we renk katardım odaya tabi bu benm fikrim cnm sen daha iyi bilirsin

benm yemek odamda köşe koltuk var üzerindeki yastıklar yeşilli turunculu filan böyle aynı bu halıdan var beyaz mesela koltuk renkli die beyaz aldım halıyı çok hoş bi model ben çok seviyorum ama dediğim gibi ben olsam bebek odama bu renk almazdım

bende çıkayım artık hepinize iyi geceler arkadaşlar Allah yardımcınız olsun tatlı uykular

anladım kızlar,son zamanlarda artık komple riskten kaçmaya başladım.mesela o tarz bişey her takımla uyum sağlayacağı için yönelir oldum böyle risksiz renklere :) oturma odası döşemesnde de öyle olduk :) mobilyalarımız krem halı pembeli -altın sarılı - krem ,antre yine krem tonlu,mutfak kahve,koridor sütlü kahve :))) görüldüğü üzere herşeylerimiz fazlasıyla risksiz uyumlu tonlar.o tarz şıklığı seviyorum.zamanında abuk subuk renk cümbüşü halılar alıp sonradan içimiz kıyılıp elden çıkarttığımız için heralde (( dekorasyon işi çok önemli doğrusu,renkleri güzel kombine edebilmek bir sanat.ve bunu hakkıyla başaranları tebrik ediyorum :)çünkü cok severim aslında rengarenk

ya biz de takım olanlardan alacaktık, pierre cardin enigma travel olandan ama her ne hikmekse satıcılar ne gerek var ne gerek var diye diye caydırdılar bizi, biz de arabasını aldık sadece ve ana kucağı oto koltuğu olarak da ayrı bi markadan 80 liraya bişey aldık. 7-8 ay için o kadar para vermenize ne gerek var diyorlar, sağolsunlar :)

bence şimdiden alınmalı canım ben daha almadım ama en kısa zamanda almayı düşünüyorum ne olur ne olmaz bulunmalı bence...
ayrıca bu emziğide almayı düşünüyorum ateş ölçerli hem indirime girmiş hemde yorumları okudum hepsi pozitif bir bakın isterseniz kızlar...
Hepsiburada.com : Medifine Emzikli Ateş Ölçer | Anne / Bebek / Çocuk

Allah aşkına ne kusuru canım sende.... düşünüp cevap vermen bile yeter... teşekkür ederim...

canım geçmiş olsun umarım birşey çıkmaz...
sabun tozları için genel yorum kalıntı bırakıyormuş sanırım pek önerildiğini söyleyemem...
annem bizim kızın kıyafetleri için dalin sıvı deterjanını almış hem el hem makinada kullanabiliyormuşsun canım bir ak istersen..
http://www.e-kkkkkkkkkkkkkkkkkkkk/t...n/dalin_sivi_camasir_deterjani_2_kg/DAL-25289

birden yazını okuyunca renkgelsinhayat doğum yapmış sandım canım tekrar tekrar okudum yazıyı anca anladım gece gece yüreğime indi

günaydın kızlar pintosum ne oldu ya geçmişe bakarken firuze ne yaptı acab diye sormuş hayırdır ?

canım arkadaşım Allah yardımcın olsun,başın sağolsun,demekki böylesi hayırlıymış elden ne gelir,Mevlam hayırlısını versin hepimiz için,Allha emanet ol seni çok seviyorum

Halimemm, normal dogumda da esin yaninda olabilir ki canim... Hem daha cok destek olmus olur sana. Sezaryanda birsey yok biliyorsun, esas normal dogum stresli ve heyecanli olan.

geçmiş olsun canım

Halimemm, normal dogumda da esin yaninda olabilir ki canim... Hem daha cok destek olmus olur sana. Sezaryanda birsey yok biliyorsun, esas normal dogum stresli ve heyecanli olan.

Halimemm, pardon canim yaa, anlamamisim durumu, yoldayim bir yandan da, anlamadan atlamisim. Simdiden kafana takma canim ya. Bak arada forumdaki dogum hikayelerini oku, neler planlaniyor ama sonunda nasil gerceklesiyor olaylar, gormus olursun. Akisina birak. İnsallah esinle beraber olmak nasip olur.

günaydın kızlar bizi unutmuşsunuzdur belki ama biz geri geldik işi bırakınca eve kapandık evde pc ve internet arızalandı haber veremedil,k ama aklımız hep sizinleydi 1,5 ayda olsa baya uzun bir zaman ama zor günler geride kaldı çünü oğlum erken gelmeye kalktı ama annesini dinledi ve usluca bu zamana geldi tabi anne yatmaktan 7 kilo aldı gebelik şekeri yükseldi ama herşeye göz yumdu şimdi annesi 60 kilp oğluşuda 29 haftalık 1,600 gr biz şimdi geçmişe bir göz atalım artık hep burdayız babamız internet ve pc sorunumuzu çözdü saağolsun bana özetleyen olursa sevinirim görüşmek üzere...................

günaydın güzel annecikler ve onların minicik kuzuları.....
biz pıtırcığımla çokk iyiyiz
c tesi kontrolümüz vardı.. dr herşey yolunda dedi.. baş geliş dedi.. 1 ay önce popo geliş demişti.. dönmeyi öğrenmiş kızımDDD
kilosu 1219 gram olmuş.. ben 1 ayda 1.5 kilo almışım.. 71.5 oldum.. kilo hakkında güzel dedi doktorum...
karın baş çevresini ölçtü gününden 2 gün önde görünüyor.... suyum normal miş.. bir sorun yok dedi.
idrar tahlili istedi çok şükür bişey çıkmadı ilaç vermedi....
3 hafta sonra tekrar gidecekmişim.... sabah yine idrar tahlili yapacakmışız ve nts ye bağlancakmışım.....
yarım dudak sendromunu sordum çok tedirgin olduğumu söyledim.. resime baktı bunda hiç birşey yok sen neden canını sıkıyorsun ki dedi ayrıca biz her ultrasonda ona bakıyoruz o burdaki ultrasonda bile belli olur dedi.. boşuna evham yapmışsın dedi...
tahlil sonucunu aldıktan sonra bi bayan geldi hamile benimle aynı zamandaymış elinde ultramedin poşeti vardı sizdemi detaylıya girdiniz dedim bir ay önce girdim ama aklıma takılan birşey var dedi.... resmi çıkardı dudağı yarım dudak gibi duruyor dedi... o kadar güldüm ki.. benimkide öyle duruyordu dedim.. resmi gösterdim.. 1 ay içim içimi yedi dedim.. dr sordum kokrkulacak bişey yok dedi dedi.... sıra ona geldi içeri girdi.. doktora söylemiş oda dr bu sefer bana güvenmiyorsan istersen bırakabiliriz boşuna evham yapıyrosun demiş kadına.. anlayacağınız bana atmadığı fırçayı ona atmış.... çıktığında söyledi çok güldükkk birbirimizin haline....
,
Allahım bebeklerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhh....

çok şükür iyiyiz mışıl mışıl uyuyoz biz,inş. senin ağrılarında geçer,ben de sırt üstü yatınca nefes nefese kalıyom,soluma yatınca geçiyo

geçmiş olsun canım,inş. bişeyin yoktur bi fikrim yok inan,haber ver mutlaka

birde doktoruma buselinin durumunu söyledim.... doktorumun tepkisini görmeniz lazımdı bu kadar insancıl bi doktor ben hayatımda görmedim gözleri yaşardı... böyle durumların en büyük olma sebebi enfeksiyon dedi.. bu yüzden sürekli idrar tahlili istiyorum dedi...
özel hayatı sordum... nerdeyse 3 haftadır korkudan birşey yapmıyorum dedim... onda bir problem yok sadece temizliğe dikkat etmen gerek dedi.. istersen pre....f kullanabilirsin dedi....
birde geçen hafta biraz kabızlıktan dolyı şikayetim olduğunu söyledim onun içine fitil verdi.. zorlanmaya çalış yoksa basur olabileceğini söyledi... ve bitkisel özlü krem verdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…