2011 Aralık Anneleri

aslansın :)))) çok teşekkür ederim şu olayda sinirlerimi fena bozdu yaaa neyse sinirlenmicem bebişe zarar teyzesi yardım etti hallettik sonuçta:))) tekrar teşekkürler

aşk olsun cnm ne demek... sen yeterki sakin olll:))

kızlar aranızda akrep olan varmı?

Kızlar ya nasıl anlatsam bilmiyorum ama anlatmaya çalışayım:26::26:
şimdi sabah ben buraya geldim bebeğimin dün kalp atışını duydum diye haber verdim sizinle paylaştım heyecanla,sonra ara ara bakmak zorunda kaldım çalıştığım için müsait olunca bakabiliyorum maşallah çokta hızlı ilerleyen kalabalık bi topik ALLAH nazarlardan saklasın.Şöyle bi durum var kalp atışını duydum diyenle bende çok seviniyorum mutlu oluyorum acaba gibi soruları olanlarla heyecanı olanlarla bende acaba mı diyorum kötü haber verenlerle bende üzülüyorum,öğlen hastane konularında sonra cnbh (yanlış yazdıysam özür dilerim) arkadaşımızın üzüntüsünü okurken kalbim çıkacak gibi attı inanın şu an yeni sakinleştim.Sanırım psikoljim okuduklarımla değişiyor yada kafa karışıklığı oluyor bende.Ben gayet sakinim tabi heyecanda yaptım mesela dün bebeğimi görünce şimdi bilemiyorum böyle ruh halimizin değişmesi bizim için faydalımı gerçekten kafam çok karıştı benim:26::26::26:

inan ki hepimiz böyleyiz..hormonal değişiklikler yaşıyoruz ve psikolojimiz de an an değişiyor..Allah eşlerimize sabır versin..:26:
Ama şunu da unutmayalım ki 12. haftayı aşmadan herşeye hazırlıklı olmamız lazım..dün ben de bebeğimin kalp atışını ilk kez duydum..mutluluktan havalara uçtum..ama herşey Allahtan..kritik haftalardayız..dikkat edelim..olumlu düşünelim..kötü şeyleri aklımıza getirmeyelim ama çok da kaptırmayalım kendimizi biraz ilerlemeden..

Hamilelik için bildiğiniz iyi bir çatlak kremi var mı? Birde size de oluyor mu; arada birden hararet basıyor ter boşalıyorum. Hele gece bir uyanıyorum ter su içindeyim. Sizlerde de var mı?

cnm bende de oluyor. normalde çok üşüyen biriyimdir. bu aralar öyle bir sıcak basıyor ki üzerim açık yatıyorum geceleri. sonra bi uyanıyorum üşümüşüm bazende içimde hararet oluyor.

cnm hepimiz aynıyız merak etme.. hormonlar bizi böle yapıyor.. bende öyleyim merak etme cnm..

ben akreb burcuyum cnm. neden sordun?

bende akrep burcuyumda.. çok detaycı ve araştırmacı ve plancı oluyoruz genelde.. bide endişeli.. merak ettim sen neler hissediosun bu süreçte şu anda.. ben odasına şekerine kadar düşündüm.. tabii o günleri inşş görmek nasip olursa..inşş..

cnm ya çooook geçmiş olsun iyi ki yorumunu okdum. kayınvalidem de orada doğum yapmış. açıkçası aklımızda oraya gitmek vardı. yorumunu okuyunca tamamen vazgeçtim.
doktoru hiç kafana takma, şikayet et ki bir daha kimseye böyle davranamasın. bir de hamile birine bu şekilde davranıyor. diplomasını herden almış acaba
şuan da nereye gidiyorsun?

cnm yaşadıkların gayet normal. ben de aynı duyguları yaşıyorum dün cıvıl cıvıl bir ruh halim vardı, enerjiden yerimde duramıyordum, çok neşeliydim. bugün ise melankolik oldum duygusala bağladım resmen. yorumlardan ben de çok etkileniyorum. KK da doğum yapan annelerin hikayelerini okudum dün. inanır mısın kendim doğurmuş kadar oldum, başladım hüngür hüngür ağlamaya o kadar etkilendim ki normade hiç duygusal biri değilimdir, bu bebiş canıma okudu

kızlar doktorum 10 mayıs ta gel demişti ama ben dayanamayıp Cuma günü gidicem, meraktan ölüyorum:18:
umarım hepiniz çooook ama çok iyisinizdir bugün nete giremedim.

kızlar ben çıkmaya hazırlanıyorum iyi akşamlar sizlere ve içinizdeki meleklere.. yarın görüşürüz...

arkadaslar kocaelıdeyım annemın yanında. bugun yazılanları ancak okuyabıldım.guzel haber alanlara cok sevındım. Allah hepımıze ıyı haberler almak nasıp etsın

canım dualarımdasın. nolur uzme kendını, hanı soylemek kolay bılıyorum ama uzuntulu ruh halının bebıse de zararı var. teslımıyetten baska caremız yok. ne ıyısı ne de kotusu ıcın sartlandır kendını. haftaya ınsallah mutluluk cıglıkları duymak ıstıyorum senden

Sağolun kızlar. Allah herkesin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

canım hemşerim canım arkadaşım;
bi kaçgündür karşılaşamadık. form çok çabuk ilerliyor.geri dönüp okumak için de zaman yetişmiyor. mesajını tesadüfen gördüm. çok çok üzüldüm gerçekten.
öncelikle sana söyleyebileceğim en temel husus sağlık bu 1. sırada. bak bir tane oğlun da var çok şükür. 1. tesellin o olmalı.
2.si gençsin yaşın genç ve en önemlisi planladığın bir zamanda hamile kalabiliyorsun.
3. ise dularım seninle. umarım bebeğin gelişir.umarım gebeliğin sonlanmaz. gerçekten çok şaşırdım. ama rabbimin taktirini hiç bir zaman göz ardı etmeyelim .

olbey canım kocaelinin neresi?

Yok cnm benim. Benim yükselenim terazi teraziye daha uyumluyum. O kadar inca düşünmiyorum ben.

canim uzulme diyorum ama elde degil RABBIM HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH BU BEBEGIDE HAKKINDA HAYIRLI KILSIN CANIM DUALARIM SENINLE (HEPPINIZLE ) INSALLAH DUA ET ELIN KARNINDA DUA OKU ALLAHIN Safi ismi sifa veren manasinda elini karnina koy yanilmiyorsam 19 defaa oku ki bunu hepiniz yapabilrsiniz kizlar YA SAFI (C.C)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…