Gördim cnm çok şükür.. ult. çıktısında bile belli..
cnm ben yapım sana. ne kadarlık tam söle.. not ne istiosun onuda yaz
yapım sana
veriyom :))) 19 mart dicez sat
24/12 doğum a geliyo
teşekkür ederim:))
bakalım bakalım olmuşmu:))
aslansın :)))) çok teşekkür ederim şu olayda sinirlerimi fena bozdu yaaa neyse sinirlenmicem bebişe zarar teyzesi yardım etti hallettik sonuçta:))) tekrar teşekkürler
inan ki hepimiz böyleyiz..hormonal değişiklikler yaşıyoruz ve psikolojimiz de an an değişiyor..Allah eşlerimize sabır versin..:26:Kızlar ya nasıl anlatsam bilmiyorum ama anlatmaya çalışayım:26::26:
şimdi sabah ben buraya geldim bebeğimin dün kalp atışını duydum diye haber verdim sizinle paylaştım heyecanla,sonra ara ara bakmak zorunda kaldım çalıştığım için müsait olunca bakabiliyorum maşallah çokta hızlı ilerleyen kalabalık bi topik ALLAH nazarlardan saklasın.Şöyle bi durum var kalp atışını duydum diyenle bende çok seviniyorum mutlu oluyorum acaba gibi soruları olanlarla heyecanı olanlarla bende acaba mı diyorum kötü haber verenlerle bende üzülüyorum,öğlen hastane konularında sonra cnbh (yanlış yazdıysam özür dilerim) arkadaşımızın üzüntüsünü okurken kalbim çıkacak gibi attı inanın şu an yeni sakinleştim.Sanırım psikoljim okuduklarımla değişiyor yada kafa karışıklığı oluyor bende.Ben gayet sakinim tabi heyecanda yaptım mesela dün bebeğimi görünce şimdi bilemiyorum böyle ruh halimizin değişmesi bizim için faydalımı gerçekten kafam çok karıştı benim:26::26::26:
aşk olsun cnm ne demek... sen yeterki sakin olll:))
kızlar aranızda akrep olan varmı?
Hamilelik için bildiğiniz iyi bir çatlak kremi var mı? Birde size de oluyor mu; arada birden hararet basıyor ter boşalıyorum. Hele gece bir uyanıyorum ter su içindeyim. Sizlerde de var mı?
Kızlar ya nasıl anlatsam bilmiyorum ama anlatmaya çalışayım:26::26:
şimdi sabah ben buraya geldim bebeğimin dün kalp atışını duydum diye haber verdim sizinle paylaştım heyecanla,sonra ara ara bakmak zorunda kaldım çalıştığım için müsait olunca bakabiliyorum maşallah çokta hızlı ilerleyen kalabalık bi topik ALLAH nazarlardan saklasın.Şöyle bi durum var kalp atışını duydum diyenle bende çok seviniyorum mutlu oluyorum acaba gibi soruları olanlarla heyecanı olanlarla bende acaba mı diyorum kötü haber verenlerle bende üzülüyorum,öğlen hastane konularında sonra cnbh (yanlış yazdıysam özür dilerim) arkadaşımızın üzüntüsünü okurken kalbim çıkacak gibi attı inanın şu an yeni sakinleştim.Sanırım psikoljim okuduklarımla değişiyor yada kafa karışıklığı oluyor bende.Ben gayet sakinim tabi heyecanda yaptım mesela dün bebeğimi görünce şimdi bilemiyorum böyle ruh halimizin değişmesi bizim için faydalımı gerçekten kafam çok karıştı benim:26::26::26:
ben akreb burcuyum cnm. neden sordun?
selam kızlar
dün berbat birgün geçirdim.sabah erkenden kalktık eşimle doktora gittik.ankaradayım ben ve türkiyenin en büyük doğum hastanesi olan zekai tahir burak hastanesine gittik.deneyimleri fazla diye.o kadar kalabalıktıki adım atacak yer yoktu.zar zor doktorun yanına girebildim.birde eşimin yanımda olmasına izin vermediler.doktorun odasında 6 7 hasta vardı.doktor kimsenin yüzüne bakmıyor sadece önündeki deftere hasta bilgilerini yazıyordu.neyse sıra bana geldi doktor soruyo ben cevaplıyorum.kadının sorduğu bir soruyu anlamadım ve beni öyle bir azarladıki dondum kaldım.gözlerim doldu ağlamamak için kendimi zor tuttum.ultrasona gönderdi oradada sıra var tabiki.oradaki doktor 30 sn ayırdı bana ve keseyi göremedi.10 gün sonra gel dedi.ve birkaç test verdi.testleri yaptırdım ve hemen başka bir hastaneye gittim.bu sefer özele gittim ve ordaki ilgi alaka en üst düzeyde.doktor ultrasonla keseyi gördü ama 5 haftalık galiba dedi.2 hafta sonra tekrar gel kalp atışlarını duyalım dedi.kola ve kahve yasak.ama çikolata serbest az olmak kaydıyla.
ilk hastane çıkışı o kadar ağladım ki hemen hasta oldum.gece boyu hiç uyuyamadım boğazlarım şişmiş ara ara ateşim çıkıyor.hertarafım ağrıyor.dünkü beni azarlayan doktora hala içimden sövüp duruyorum.salak kadın hamilelerle ilgileniyor ,zaten hassasız daha dikkatli davranması gerekirken am tersini yaptı.
neyse kötü bir deneyim yaşadım anlayacağınız.ama keseyi gördüm rahatladım biraz.
Kızlar ya nasıl anlatsam bilmiyorum ama anlatmaya çalışayım:26::26:
cnm yaşadıkların gayet normal. ben de aynı duyguları yaşıyorumdün cıvıl cıvıl bir ruh halim vardı, enerjiden yerimde duramıyordum, çok neşeliydim. bugün ise melankolik oldum duygusala bağladım resmen. yorumlardan ben de çok etkileniyorum. KK da doğum yapan annelerin hikayelerini okudum dün. inanır mısın kendim doğurmuş kadar oldum, başladım hüngür hüngür ağlamaya o kadar etkilendim ki normade hiç duygusal biri değilimdir, bu bebiş canıma okudu
Dualarınıza çok ihtiyacım var. Az önce HCG için doktoru aradım. 3000 li bir değer çıkmış. 2 hafta önce bugün yaptırmıştım 1700 lü bir değerdi. 2 haftada bu kadar artış beni üzdü. Ama doktorum 10 gün bekleyelim dedi, ben bir hafta bekleyelim dayanamam o kadar uzun süre dedim. Haftaya kadar zaman nasıl geçecek?
Sağolun kızlar. Allah herkesin bebeklerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
olbey canım kocaelinin neresi?arkadaslar kocaelıdeyım annemın yanında. bugun yazılanları ancak okuyabıldım.guzel haber alanlara cok sevındım. Allah hepımıze ıyı haberler almak nasıp etsın
canım dualarımdasın. nolur uzme kendını, hanı soylemek kolay bılıyorum ama uzuntulu ruh halının bebıse de zararı var. teslımıyetten baska caremız yok. ne ıyısı ne de kotusu ıcın sartlandır kendını. haftaya ınsallah mutluluk cıglıkları duymak ıstıyorum senden
cnm hepimiz aynıyız merak etme.. hormonlar bizi böle yapıyor.. bende öyleyim merak etme cnm..
bende akrep burcuyumda.. çok detaycı ve araştırmacı ve plancı oluyoruz genelde.. bide endişeli.. merak ettim sen neler hissediosun bu süreçte şu anda.. ben odasına şekerine kadar düşündüm.. tabii o günleri inşş görmek nasip olursa..inşş..
Arkadaşlar hastaneden geldim. Sizlere güzel haberler vermek isterdim ama malesef bugün itibarıyla güzel haberler veremiyorum. Sabah fakülteye gittim. 1.5-2 saat sonra muayeneye girdim, doktora(asistan) rahimağzı uzunluğunu da ölçer misiniz dedim.Buraya kadar her şey normal. Sonra karnımdan ultrasonda baktı. Göremeyince vajinal baktı ama malesef yine göremedi. SAT'a göre 7+3 ama malesef yalnızca kese var yani 4+3 görünüyor kese boyutlarına göre dedi. Bazen böyle olabilir ama bir hafta bekleyelim ona göre, eğer gelişmezse sonlandırmak durumundayız dedi. İki gözüm iki çeşme kendi özeldeki doktorumu aradım. Oraya gittim hemen. Kan verdim, HCG me bakacak. Bu sekilde olup da daha sonra hamileliği devam eden bir çok hasta var bu kadar üzülme dedi. Olumsuz olsa bile diğer çocuğun var sana bir şey olsa ona kim bakacak gibi teselli edici bazı şeyler dedi. Ama üzülmemek elde mi? Bu benim 4. hamileliğim. Bir de benim 28 günde bir düzenli olur o yüzden de geç döllenme olduğunu düşünmüyorum, adet günümde idrarda çıktıysa şimdiye kadar oluşması lazımdı dedim. Bir de ben yumurtlama dönemimden sonra ilişki olmadı dedim bu yüzden geç döllenme değildir, bu haftaya kadar benim bulantım olurdu bunda hiç belirtim yok bu da beni düşündürüyor dedim. Benim ilk hamileliğimde aynen böyleydi, 7 haftalıkkken 4 haftalık belirtisi vardı lekelenmem kanamaya dönüşmüş kendiliğinden düşmüştü. Bunları söyledim. Sonuçta kendi doktorumda fakültedekiyle aynı şeyleri söyledi. 5 aydır folikasit kullanıyorum, 2 aydır progestan, bir aydır innohep iğne, 2 aydır coraspin. Bu kadar ilaca rağmen niye böyle oldu bilmiyorum.Dua edin kızlar, yine aynı üzüntüleri yaşamak istemiyorum ama sanki ümitsizliğe düştüm hiç bunu düşünmemiştim. Ben 20. haftalardan korkarken bir de bu oldu...
Aranızda 3 hafta geriden devam eden arkadaşım var mıydı? 1 hafta belki insanı ümitlendirebilir ama 3 hafta ... Ümidim neredeyde kalmadı. Hamilelerin duası kabul olurmuş derler dua edin bana arkadaşlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?