keske ben de ıstanbul'da olsaydım cok ısterdım sızle tanısmayı
üzülme cnm biz cumartesi toplaşır ordan izmire geliriz
güsel gunlerde kullanın canım hangı sıteden aldn ?
Senin kötü bir şey olarak algıladığın şey benim yapmak istediğim şey Destina'cım. Evet, ayrı eve çıkabiliyorlar, çünkü bunu yapacak özgüvenleri var, kendi ayaklarının üzerinde durabiliyorlar. Bizdeki gibi 30-35 yaşına gelmiş, hala ailesiyle yaşayan kendi kendine yetemeyen çocuk modelleri yok onlarda. Gerçi bizde kız çocuklar evlenmeden zaten çıkamıyor evden eli ekmek tutsa da elalem ne der diye, o ayrı.
Eninde sonunda ayrı yatma zamanı gelene kadar çocuk hayatın o alanında aldığı toleransı başka alanlara da taşıyor ya da o ayrı yatma noktasına gelmek için karşılığında başka toleranslar istiyor vs. vs. Benim izlenimlerim bu şekilde ve böyle olmaması için elimden geleni yapacağım gücümün yettiğince ama bu demek değil ki kızımı kucaklamayacağım, öpmeyeceğim, koklamayacağım. Bunlar çok farklı şeyler. Ama kurallar da olacak hayatında.
yazacaktım zaten oradan da bana gleın kahveye dıye
kızlar emzirme önlüğü almayı düşünüyorum aranızda alan varmı acaba
ınt sıtesı oldugu ıcınmı acaba bu kadar ucuz bı arkadas almıs bu sıteden bugun kargosu gelmıs memnun ama hepsımı olemı cıkar bılmem
keske ben de ıstanbul'da olsaydım cok ısterdım sızle tanısmayı
biliyodum zaten ben önden yazayım dedim
ya ben burda görüyorum hee böle değişik şeyleri buda şart değildir inş
kızlar emzirme önlüğü almayı düşünüyorum aranızda alan varmı acaba
canım bende kendim araştırarark buluyorum bazılarınıda sizinle paylaşıyorum :) ben kendi adıma almayı düşünüyorum evim haricinde öyle ulu orta açıp emziremem bence işe yarar seyahatte misafirlikte her yerde
cnm ben almadım ama aynısından dikecem bizim gelinde var ve cok kullanışlı oluyor dısarda emzirecegi zaman oyuzden bende kendime dıkecem bir tane
Demetcim dısarda falan emzırmen gerekırse cok rahatlık oluyor bu emzirme önlukleri bizim gelin kullanıyor cokta faydasını gördü
cnm ben almadım ama aynısından dikecem bizim gelinde var ve cok kullanışlı oluyor dısarda emzirecegi zaman oyuzden bende kendime dıkecem bir tane
Demetcim dısarda falan emzırmen gerekırse cok rahatlık oluyor bu emzirme önlukleri bizim gelin kullanıyor cokta faydasını gördü
doğrudur cnm ben pek meraklı değilim sanırım araştırma yapmıyorum tamamen bilinen ihtiyaçlar var ya onlar aklımda dışına çıkamadım henüz :) sen en iyisini yapıyosun :) ama bu önlük nasıl kullanılıyo peki ?
ben de aldım o emzırme önlüğünden cok kullanıslı gorunuyor ınsallah oyle olur :)
cok gezen bır cıft oldugumuzdan mutlaka lazım olur bıze :)
kıs dıye tıkılmam ben eve ,cocuk bana ayak uyduracak artık annesı gıbı gezentı yapıcam
aynen katılıyorum sumakcım çocuk oldu diye eve kapanmak yok al yanına önlüğü haydi gezmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?