olbey canım kocaelinin neresi?
canım hemşerim canım arkadaşım;
bi kaçgündür karşılaşamadık. form çok çabuk ilerliyor.geri dönüp okumak için de zaman yetişmiyor. mesajını tesadüfen gördüm. çok çok üzüldüm gerçekten.
öncelikle sana söyleyebileceğim en temel husus sağlık bu 1. sırada. bak bir tane oğlun da var çok şükür. 1. tesellin o olmalı.
2.si gençsin yaşın genç ve en önemlisi planladığın bir zamanda hamile kalabiliyorsun.
3. ise dularım seninle. umarım bebeğin gelişir.umarım gebeliğin sonlanmaz. gerçekten çok şaşırdım. ama rabbimin taktirini hiç bir zaman göz ardı etmeyelim .
benim ailem de izmit merkezde o yüzden sordum. gölcük güzel yer.canım bız aslen malatyalıyız ama babamın ısı nedenıyle annem 35 yıl once golcuge gelın gelmıs. sımdı emeklı oldular ama hala da golcukte yasıyorlar.
canim uzulme diyorum ama elde degil RABBIM HAYIRLISINI VERSIN INSALLAH BU BEBEGIDE HAKKINDA HAYIRLI KILSIN CANIM DUALARIM SENINLE (HEPPINIZLE ) INSALLAH DUA ET ELIN KARNINDA DUA OKU ALLAHIN Safi ismi sifa veren manasinda elini karnina koy yanilmiyorsam 19 defaa oku ki bunu hepiniz yapabilrsiniz kizlar YA SAFI (C.C)
arkadaslar kocaelıdeyım annemın yanında. bugun yazılanları ancak okuyabıldım.guzel haber alanlara cok sevındım. Allah hepımıze ıyı haberler almak nasıp etsın
canım dualarımdasın. nolur uzme kendını, hanı soylemek kolay bılıyorum ama uzuntulu ruh halının bebıse de zararı var. teslımıyetten baska caremız yok. ne ıyısı ne de kotusu ıcın sartlandır kendını. haftaya ınsallah mutluluk cıglıkları duymak ıstıyorum senden
slmmmmmmmmm tatliii anniss nasilsin bebis nasill yarmaazlk yapiomu (mide bulantisi vs) dun gormedim seni ablacim burda ozledimbenim ailem de izmit merkezde o yüzden sordum. gölcük güzel yer.
ben daha önce bahsetmiştim ya 7+0 da kürtaj kararı verildi ve 8+0 da tekrar bir kez daha bakılmadan kürtaj oldum. tabi o zaman bana göre doktor bunu dediyse doğrudur!du benim için. çok zor gerçekten. canı yürekten üzülüyorum ve acını paylaşıyorum.Çok sağolasın. Az önce doktoru tekrar aradım yolk kesesi var mıydı diye. Yoktu dedi. Bu günün böyle olacağını hiç düşünmemiştim. Ben yine kafamda erken doğum kabusu yaşarken böyle bir şey oldu değerim de çok az artmış ama Allah'ın dediği olur. Tabiki çok üzülüyorum oğluma geçenkinde doktor yanlış anlamış yokmuş bebek demiştik o zaman okulum nedeniyle İstanbul'a göndermiştim. Bunu söylememiştim ama komşum ağzından kaçırmıştı. Doktor böyle olup da sonra gelişenler var dedi inşallah benim de öyle olur. Oğluma bir daha ne derim diye düşünüyorum. Doktorum 2 hafta önce geç döllenme olabilir demişti ama bu kadar 3 hafta farkeder mi acaba? Bir de ben 28 günde bir düzenli adet oluyorum. Kafam karışık, başım ağrıdı. İnşallah sen iyisindir? Ne zaman gidecektin doktora. Olumsuz bir şey yaşarsam buraya daha pek giremem gibi geliyor. İletişimi koparmayalım canım...
canım ben iyiyim çok şükür. bebeğim de iyidir diye ümit ediyorum. bugün aşırı bir mide bulantısı yaşamadım çok şükür.slmmmmmmmmm tatliii anniss nasilsin bebis nasill yarmaazlk yapiomu (mide bulantisi vs) dun gormedim seni ablacim burda ozledim
Toplam 12 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 4 ziyaretçi)
Tanem,chnb,yuppe,olbey,yagmursesi,kudra07,koprina87,efee,
ben daha önce bahsetmiştim ya 7+0 da kürtaj kararı verildi ve 8+0 da tekrar bir kez daha bakılmadan kürtaj oldum. tabi o zaman bana göre doktor bunu dediyse doğrudur!du benim için. çok zor gerçekten seni canı yürekten üzülüyorum ve acını paylaşıyorum.
arkadaşlar saolsunlar yazıyorlar ve okuyorum zaman zaman ama burda tanıdığım ender bi kaç insan dan birisin. senin yokluğunu da ben hissedeceğim.işallah burdan devam ederiz hepimiz.
oğluna gelince çocukları teskin etmek zor gibi gözüksede onu en iyi tanıyan olarak inanacağı ikinci bir mezaretle teselli edebilirsin. gene benzer bişi bularak. iyi bir doktora gidemedik bu da yanlış görmüş vs.
ama en önemlisi sensin. bir avladın kaybını en iyi anne yüreği bilir diye tahmin ediyorum. dediğim gibi belki teselli olmayacak ama gençsin şükürki sağlıklısın şükürki oğlunda var ve en önemlisi bir yuvan var.
gene tesellli olmayacak biliyorum ama nerdeyse 40 yaşındayım ve bak ilk bebeğim olacak kısmet olursa neden bu kadar yıl sonra dersin. işte hayatta herşey bizler için ve maalesefki hayat her zaman herkese adil değil ve gene maalesefki planlandığı gibi gitmiyor hiç bişi. neler yaşadık geçirdik. bu duygu hiç yaşadıklarına ,badirelerine bakmıyor öyle güçlü bir duyguki halen genç bir kızın duyduğu heyecanla onu bekliyoruz. şükürki sen bu heyecanı bir kez yaşadın ve tekrar yaşamak için geç kalmadın da. ne olur güçlü ol ve dua et canım.
canım ben iyiyim çok şükür. bebeğim de iyidir diye ümit ediyorum. bugün aşırı bir mide bulantısı yaşamadım çok şükür.
ben okuyorum sizleri ara ara merak etmeyin. ama topiğe toplu arkadaşlar başka bir topikten mi geçtiler ne anlamadım hiçkimseyi tanımadığım için yazamadım:)
sen nasılsın atlattınız mı efe beyle gribi?
Tekrar yazıyorum Allahım (CC.) hayırlısıyla yüzünü güldürsün canım (AMİN) .Canım çok sağ olun. Şimdi biraz daha iyiyim. Şunu biliyorumki ben üzerime düşeni yaptım. 5 aydır folikasit, 3 aydır coraspin, 1.5 aydır progestan, 1.5 aydır günlük innohep iğne oluyorum göbekten. Hatta devam dedi doktor. Rabbim hayırlısını versin veren de o alan da. Üzüleceğim olumsuz olursa ama elden bir şey gelmiyor. Allah hepinize sağlıklı hamilelikler nasip etsin...
Hayat bazen o kadar güzel sürprizler yapıyorki bizlereben daha önce bahsetmiştim ya 7+0 da kürtaj kararı verildi ve 8+0 da tekrar bir kez daha bakılmadan kürtaj oldum. tabi o zaman bana göre doktor bunu dediyse doğrudur!du benim için. çok zor gerçekten. canı yürekten üzülüyorum ve acını paylaşıyorum.
arkadaşlar saolsunlar yazıyorlar ve okuyorum zaman zaman ama burda tanıdığım ender bi kaç insan dan birisin. senin yokluğunu da ben hissedeceğim.işallah burdan devam ederiz hepimiz.
oğluna gelince çocukları teskin etmek zor gibi gözüksede onu en iyi tanıyan olarak inanacağı ikinci bir mezaretle teselli edebilirsin. gene benzer bişi bularak. iyi bir doktora gidemedik bu da yanlış görmüş vs.
ama en önemlisi sensin. bir evladın kaybını en iyi anne yüreği bilir diye tahmin ediyorum. dediğim gibi belki teselli olmayacak ama gençsin şükürki sağlıklısın şükürki oğlunda var ve en önemlisi bir yuvan var.
gene tesellli olmayacak biliyorum ama nerdeyse 40 yaşındayım ve bak ilk bebeğim olacak kısmet olursa neden bu kadar yıl sonra dersin. işte hayatta herşey bizler için ve maalesefki hayat her zaman herkese adil değil ve gene maalesefki planlandığı gibi gitmiyor hiç bişi. neler yaşadık geçirdik. bu duygu hiç yaşadıklarına ,badirelerine bakmıyor öyle güçlü bir duyguki halen genç bir kızın duyduğu heyecanla onu bekliyoruz. şükürki sen bu heyecanı bir kez yaşadın ve tekrar yaşamak için geç kalmadın da. ne olur güçlü ol ve dua et canım.
Hamdolsun ben iyiyim ya sen nasılsın tatlım ? Amin Amin Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah .vee tabikii tum annislerdee nasillarmis bugun soralim :)kizlar dun bi ablayla konustum hemsire onunda bi oglu var bana dediki ben daha doktora gitmedim ya hic zaten amerikada 8 haftadan once randevu vermiyorlarmiss doktor yaa ben efede hatirlamiyorm ki 8+ yada 7+ydi gittigimdee yani her halukarda 2 hafta sonra gidecez ama belim agriyo ve kasiklarimdada agri oluyor ins bise olmaz yagizefe kucagimdan inmiyor dun corbasini bile kucgimda yedirdim alma kucagina diyorlar ama olmuyor oda istiyoor onunda sevgiye ihtiyaci var ama bu sefer bebegime bise olursa onun hakkina girmekten korkuyorm ve kaybedersem cok uzulurum suanda cok sukur bisey yok ama dua edelim kizlar birbirimize
amin amin. güzel temennilerin hepimizi bulsun işallah.evet istanbul a gelirsen görüşmek isterim gerkeçten. ben senin yazıştığın diğer topiği de takip ediyorum senin için merak etme :)Sağ olasın bu güzel mesaj için. Çok duygulandım. İnşallah her şey gönlünce olur. İnşallah bu bebğinikucağına alacaksın. İnşallah yaza İstanbul'a gelirsem görüşürüz. Yazdıkların için de teşekkür ederim ben de senin için aynı hisleripaylaşıyorum. Bir ara sana özelden mesaj atarım. Bu arada gittiğininde rahimağzı uzunluğunu ölçtürmeyi unutma canım normali 4 cm, 3 riskli, 2.5 erken doğum gerçekleşme olasılığı yüksek. Arkadaşlar da ihmal etmesin bunu... İyi akşamlar...
Tekrar yazıyorum Allahım (CC.) hayırlısıyla yüzünü güldürsün canım (AMİN) .
Hayat bazen o kadar güzel sürprizler yapıyorki bizlereRabbim hayırlısıyla minik mucizenizi kucağınıza almayı nasip etsin :))
Hamdolsun ben iyiyim ya sen nasılsın tatlım ? Amin Amin Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?