canım doktra gitmedin mi,bence bir doktora git,ona göre karar ver folik asiti hepimiz kullanıyoruz.bebeğin gelişmi için gerekli çünkükızlar merhabalar.. gün içinde yine yazmıştım.. folik asit için danışmıştım sizlere..
öğleden sonra sağlık ocağına gittim aile hekimime.. detaylı kan tahlillerim vardı onlara baktı.. kullanmana gerek yok dedi.. tam diyodum omurilik içinn.. lafımı kesti.. endişelenme dedi
bu gebelik öncesi kullanılan bir vitamin ve riski gebeliklerde kullanılır dedi.. doktorlar tedbir amaçlı yazıyorlar bunu.. ama herkes kullanmak zorunda değil.. bilinçsiz hamile kalıp doğum yapanların kaçı folik asit içmiş sence dedi.. hepsi de taş gibi çocuk doğurur dedi.. biraz şaka ile de karışık işte.. ilgili olmamı beğendi..
tansiyonumu falan ölçtüler.. kiloya da baktılar.. abaw.. ben kendimi 73-75 arasında gezer biliyordum ordaki tartı rezil etti vallahi 78 çıktım..
neysem.. folik asitsiz geri geldim..kusura bakmayın uzun oldu biraz
kızlar merhabalar.. gün içinde yine yazmıştım.. folik asit için danışmıştım sizlere..
öğleden sonra sağlık ocağına gittim aile hekimime.. detaylı kan tahlillerim vardı onlara baktı.. kullanmana gerek yok dedi.. tam diyodum omurilik içinn.. lafımı kesti.. endişelenme dedi
bu gebelik öncesi kullanılan bir vitamin ve riski gebeliklerde kullanılır dedi.. doktorlar tedbir amaçlı yazıyorlar bunu.. ama herkes kullanmak zorunda değil.. bilinçsiz hamile kalıp doğum yapanların kaçı folik asit içmiş sence dedi.. hepsi de taş gibi çocuk doğurur dedi.. biraz şaka ile de karışık işte.. ilgili olmamı beğendi..
tansiyonumu falan ölçtüler.. kiloya da baktılar.. abaw.. ben kendimi 73-75 arasında gezer biliyordum ordaki tartı rezil etti vallahi 78 çıktım..
neysem.. folik asitsiz geri geldim..kusura bakmayın uzun oldu biraz
canım doktra gitmedin mi,bence bir doktora git,ona göre karar ver folik asiti hepimiz kullanıyoruz.bebeğin gelişmi için gerekli çünkü
esının "ben sana demıstım"lerını dınleyecek gıbısın sanırım
saka bı yana degerlerının ıyı olmasına sevındım. folık asıte aslında gebelıgın 9. haftası ıtıbarıyle yapılar olusumunu tamamladıgı ıcın ıhtıyacımız kalmıyor. ama doktorlar tedbıren 2lı teste kadar kullandırtıyolar.
bu arada bır oncekı yazında henuz doktora gıtmedıgınden sıgorta ıslerınden falan bahsetmıssın. ozel hastanelerde genelde 15 gunluk kontrol dılımı oldugu ıcın hem kesyı hem kalp atısını ayrı gıdıslerde de olsa tek ucret odeyerek gorebılırsın. ben yedıtepeye muayne ıcın 80 tl oduyorum. fıyatı acıbademle falan kıyaslanınca saka gıbı kalıyor. aklında bulunsun uygun bır secenek olarak..
canım ben ankarada oturuyorum şu anda bana en yakın Veni Vidi hastanesi var (eskiden Ada hastanesiydi) muayene ücreti derdim değil de.. tahlil isteyecekler ona para.. usg isteyecekler o da para.. arayıp sormaya bile korkuyorum..
yaa kızlar ben bugun sabah baska bişi soracaktım sözde yazılanları okuyunca folik asidi soruverdim şimdi düstü ya jeton
bu bebiş zihnimden besleniyo bence hafıza falan bırakmadı bende
bana c.tesi günü doktorum kedi köpek kuş lardan uzak dur dedi nedeni biliyosunuz bende biliyom ama söyle bi durum var kaynanamda kopek var ve aşırı tüy döküyo mevsimi bu aralar doktor sana zararı olmaz ama bebegine zarar verir dedisiz naptınız napıosunuz... dr a kaynanamda kopek var dedim yaklaşmadıgın taktide zararı olmaz dedi ama tüyleri heryerde bebişime bişi olur diye korkuyorum kaynanacıgımında kopeginden vazgeçecegi yok akıl verin naapimm kocam gitmeyiver diyo ama bu sefer yüz verdik noktaya hesabı olur hergün hergün çekemem ben gidiyodum bana gelmelerine fırsat kalmıyodu ya bide ayda bir 2 ayda bir yıkıo hayvanı temiz falan olsa içime siner ama sorsan pamuk gibi cok sinirliyim
bazen benım esım de alıklık yaptıgımda bana "bu bebıs senın beynınden yıyo" dıyor. oluyor boyle unutkanlıklar takma kafana.
tuylerının bır sorun olacagına daır bırsey duymadım. ama kedı kopek dıskısnda bulunan bır tur bakterı toksoplazmaya neden oluyor. bu nedenle uzak durman gerek. eger bagısık degılsen kurtaja varan sonuclar dogurabılıyor. dıkkatlı olmanı onerırım..
ablacim halaa tam degil oksuruk ve burun tikanikligina devamcook pis havalar bide efe ilk hasta oldugu gun ateslendi sonra 2 gun sonra 7.disini cikardi sonra ates olmadi cok sukur daha iyiyzz ama dedigim gibi hala tam atlatamadik dun yedigim yemeklerin ne kokusunu ne tadini aldim (
bende 9+2 haftalık hamileyim bulantılarım varrrrrrr
Tekrar yazıyorum Allahım (CC.) hayırlısıyla yüzünü güldürsün canım (AMİN) .
Hayat bazen o kadar güzel sürprizler yapıyorki bizlereRabbim hayırlısıyla minik mucizenizi kucağınıza almayı nasip etsin :))
Hamdolsun ben iyiyim ya sen nasılsın tatlım ? Amin Amin Rabbim hepimizi sevindirsin inşallah .
masal canım 8+6 oldum bugün teyzesi:) senin ne kadar oldu?yağmursesi nasılsın canım?kaç haftalık oldun sen şimdi
benimde bulanıyor ama öyle biraz iğirenç olcak ama ögürüp kusmuyorum içim karışıyo böyle mideme bişiler oluyo geçio sonra sen nasıl oluyosun çıkartıyomusun bulantıdan ibaretmi
bende 9+2 haftalık hamileyim bulantılarım varrrrrrr
mrb benimde bulantılarım oluyor genelde ama çıkaramıyorum sadece rahatsız edici bir bulantı çıkarsam belki rahatlıcam ama cok sukur bugun olmadı
ahh cnm ya bende çıkarmasam die dua edyorum kız çıkarmakta pek kötü iğrenç bişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?