2011 Aralık Anneleri

evet evet sana kesinlikle katılıyorum sonuçta her diet kişiye özel

bak mesela ben sabah ekmek yince hoop fırlıyor

sonra dün 7 kaşık kurufasulye dedim zıpladı...

herkes kendi metabolizmasına göre beslensin bence de hiç gerek yok riske girmeye

mardinciğim hangi ciciler gelmiş merak ettim yazını şimdi gördümmm

üff ya ben de dünden beri buna üzülüyorum dün gece eşim söyledi bu olayı sonra sabaha kadar uyku tutmadı çok huzursuz oldum o da etkilenmiş iznini al işe falan gitme ben sensiz naparım diyo bebişe bişey olursa ya diyo hatta gerginlik yaşadık ölsem evde de ölürüm her yerde olabilir dedim biz Allah'a sığınacaz dedim o da haberin etkisiyle olmaz olmaz dedi sabah da erkenden kalktım habere baktım çok canım sıkıldı şimdi diğer çocukları annesiz kaldı bebişi de şimdi duydum Allah ailesine sabır versin şu lanet şey zaten hep masumları hedef alıyor nasıl kıyıyolar

Ya ben hiç bakamadım bu tip şeylere nasıl nerden bulabilirim?
Mevlüt şekeri içinde çikolata mı dağıtıcaksınız?anlatır mısın nihalla?
Belki bende oyle yapıcam :)
güzelim bu tip şeylerin en uygun fiyatı ve seçeneği eminönü mehmet efendinin sokağında satılıyor...
geçen paylaşmıştım gördünmü bilmiyorum evde yapacağım mevlütte çikolatayı eskiden mevlüt külahları olurya ondan aldım draje çikolataları içine koyacağım.. hani buzdalobı süsü olan süslü şeker diye adı geçen şeyler var ya bebek figürlü falan ben eğer durumum el verirse çerçeve gibi bişey beğenmiştim ondan alıp arkasına lavanta bağlıcam... ki şeker çikolata koyarsam onu almak için süsünü bozmasınlar... hastane içinde sadece dekorlu kaplı çikolatalar varya ondan almayı düşünüyordum..
ama nicko arkadaşım bi yorumda dediki hastanede evde verilen şekeri vermek daha şık olur şimdi kafam ona takıldı belkide hastanede veririm.. henüz karar veremedim...

Eki Görüntüle 264633 Yüklemeye çalıştım ama oldu mu acabaa?Sizce mevlütte böyle bir kese nasıl olur.Bana çok şık geldi

canım çok şık mevlüt şekeri dağııtmak için mi??yoksa altın kesesi gibi bişey mi bu benim çok hoşuma gitti..

ya kizalr tr seker rakamlari ne kadar yuksek hos olcumlerde burdada oyle ama sonra
kendi makina olcumunde tek yaili cikiyor
bu seker belasindan dolayi bende diyetteyim
ama uzulmeyin bebekkler besleniyorlar bisey yemesenizde vusudunuzdaki depolardan aöliyorlarrrrrrrrrrrr
bende ilk kim normal dogum yapacak onu merak ediyorum
sezeryancilar hep erken olur kasimda falannnn........

Canım senin işin de zor valla. Şu doktor randevun gelsin de çarçabuk, ne verecekse versin doktor, sen de rahatla.

Nicko cum bunun içinde büyük ihtimal lavanta vardır canım.Ben bunu mevlütte kuran sonrası misafirlerime hediye olarak dağıtmayı düşündüm.Salonlarında,yatak odalarında bizden bi hatıra süs kalır.

hayırdır ne dersi calışıyorsun cnm??

canım ben araştırma görevlisiyim, doktora yapıyorum, tezimi yazıyorum. aslında bitmesine daha vardı ama bebeğim kısmetiyle geliyor, hocam illa doğumdan önce yaz bitir dedi. onun için çalışıyorum. insallah sonrasında kafamda hiç dert olmadan sadece kızımla uğraşacağım, onunla oynayacağım

ayy baktım da ben gerçekten harikaymış ya biz beceremez miyiz bunları yapmayı yauw:26:

Allah hepsinin cezasını versin inşallah
yandaşları ve sempatizanlarının daaa

Böyle olsun istememiştim ama yapacak bir şey yok. Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Senin ve bebişinin sağlığı herşeyden önemli canım lütfen üzme kendini hakknda hayırlısı olsun

Eki Görüntüle 264633 Yüklemeye çalıştım ama oldu mu acabaa?Sizce mevlütte böyle bir kese nasıl olur.Bana çok şık geldi

Canımmm cok begendım bende ıcıne lavanta flnmı konulacak ki süpermiş

Keşke insan istemez mi normal dogum yapabilmeyi Allah hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin canım insanların laflarınada kulak tıkamak en ıyısı

mardinciğim hangi ciciler gelmiş merak ettim yazını şimdi gördümmm

Canımm kociş internetten sipariş vermiş bebişe oyuncak şampuan fln onlar geldide ilk fırsatta resmını cekıp koycam topiğe cok sekerlerrr

kızlar,,

şoklardayım..

doğuma çanakkaleye gitmeye karar vermiştim hani...aralık başı gibi giderim diyordum. doktorumu aradım...28 haftadan sonra 4 saatin üzerinde yola izin veremem dedi benim yol 15 saat dedim...

sonuç: cumartesi göz doktorumuz normal kesinlikle yasak derse, sezaryen için planladığımızdan 2 ay önce taşınıyoruz anneanneye...annemler sevinçten deliriyor tabii gelecez diye.hamile olduğumu öğrendiğimde daha 4 haftaydı. annem buradaydı. gideceği sabah evde testle öğrenmiştim. bir daha hiç görmedik birbirimizi..yani böyle karnım burnumda hiç görmedi...onlar bayram ediyor...ama ben...yani kocacım...

ama oh olsun ona. bugün sebepsiz ağlıyordum.bana "beni tükettin. tüm enerjimi alıyorsun."dedi.gidelim de enerjisi yerine gelsin. kıymet bilsin...

EVET ANACIM ne talihsiz başımız varmış hehehehe şaka şaka Allah beterinden korusun ben artık ilk günler gibi değilim çok takmıyom bak takmayıncada az önce tokluğum bile 87 çıktı süper dimi çok düşününce yüksek çıkıyo bu bi gerçek sen geliyonmu h.sonu buluşmaya gelseneeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…