evet evet sana kesinlikle katılıyorum sonuçta her diet kişiye özelSimran'cım;
Dün diyet listemi paylaşmamı istemiştin, aşağıya yazıyorum:
Sabah
1 dl ekmek
1 dl. peynir
10 adet badem
1 elma
Öğle
3 kş yoğurt veya 6 kş. baklagil
1 dl ekmek
3 bardak su
Akşam
Yeşil salata (yağsız- az tuzlu) veya 6 kaşık sebze (susuz)
5 kş az yağlı yoğurt veya avuç içi kadar (100 gr) balık veya 6 kş baklagil
Dün de dediğim gibi doktorum listeyi doğrudan bana verdiği halde ben eklemeler yapıyorum. Öğle-ikindi arası 1 br. süt, gece de 1 elma veya benzeri meyve ekliyorum. Hiç kimseye yapmasını tavsiye etmem, sen istediğin için paylaştım. Bu arada bebek nasıl büyüyecek, ben aç dolaşıyorum dediğim zaman da önce bebek alıyor zaten, sana bir şey kalmazsa da halsizliğinden, güçsüzlüğünden anlarız diyor.
hmm çok şıkmış da bunun içine ne koyluyor ki???Eki Görüntüle 264633 Yüklemeye çalıştım ama oldu mu acabaa?Sizce mevlütte böyle bir kese nasıl olur.Bana çok şık geldi
Slm nasılsınız annişler okuyorum ama pek yazmak nasip olmadı diş ağrısıyla boğuşuruyorumda 2 gündür miniğime kıyıp ilaç içmek istemiyorum(
Terörü kınıyorumm bunlar insan görünümünde bi tür varlıklarr hayvan bile diyemiyorum onların bile merhametini vermiş rabbim anne karnında kurşuna tutulan bi bebek vardı annesi ölmüştü bebeği almışlardı 8 aylıkmış o bebek ölmüş( Bunlar bunu yaparak hak ve özgürlüklerinimi almak istiyolar karşısındakilerin hak ve özgürlüğünü düşünmeyerek
güzelim bu tip şeylerin en uygun fiyatı ve seçeneği eminönü mehmet efendinin sokağında satılıyor...Ya ben hiç bakamadım bu tip şeylere nasıl nerden bulabilirim?
Mevlüt şekeri içinde çikolata mı dağıtıcaksınız?anlatır mısın nihalla?
Belki bende oyle yapıcam :)
Eki Görüntüle 264633 Yüklemeye çalıştım ama oldu mu acabaa?Sizce mevlütte böyle bir kese nasıl olur.Bana çok şık geldi
Eki Görüntüle 264633 Yüklemeye çalıştım ama oldu mu acabaa?Sizce mevlütte böyle bir kese nasıl olur.Bana çok şık geldi
evet evet sana kesinlikle katılıyorum sonuçta her diet kişiye özel
bak mesela ben sabah ekmek yince hoop fırlıyor
sonra dün 7 kaşık kurufasulye dedim zıpladı...
herkes kendi metabolizmasına göre beslensin bence de hiç gerek yok riske girmeye
allaha şükür yarın akşam gitcem de rahatlicam bakalım ne dicek :))Canım senin işin de zor valla. Şu doktor randevun gelsin de çarçabuk, ne verecekse versin doktor, sen de rahatla.
hayırdır ne dersi calışıyorsun cnm??
ayy baktım da ben gerçekten harikaymış ya biz beceremez miyiz bunları yapmayı yauw:26:Facebookta leyla event'i eklersen fotoğraflarında daha neler göreceksin neler.Ben hastane odası süsleme için aradım fiyat aldım 800-1000 tl dedi.Ama daha önce hiç böyle güzelini görmedim kadın hakkını vermiş.Leyla event diye web siteside var.Yeri etilerde.
mardinciğim hangi ciciler gelmiş merak ettim yazını şimdi gördümmm
üff ya ben de dünden beri buna üzülüyorum dün gece eşim söyledi bu olayı sonra sabaha kadar uyku tutmadı çok huzursuz oldum o da etkilenmiş iznini al işe falan gitme ben sensiz naparım diyo bebişe bişey olursa ya diyo hatta gerginlik yaşadık ölsem evde de ölürüm her yerde olabilir dedim biz Allah'a sığınacaz dedim o da haberin etkisiyle olmaz olmaz dedi sabah da erkenden kalktım habere baktım çok canım sıkıldı şimdi diğer çocukları annesiz kaldı bebişi de şimdi duydum Allah ailesine sabır versin şu lanet şey zaten hep masumları hedef alıyor nasıl kıyıyolar
ayy baktım da ben gerçekten harikaymış ya biz beceremez miyiz bunları yapmayı yauw:26:
Böyle olsun istememiştim ama yapacak bir şey yok. Desteğiniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
doktorun önermediği bir durumda kendini ve bebeği riske etmenin nesi takdir görüyor anlamak çok zor
keşke herşey yolunda gitse de hepimiz normal doğurabilsek ama dediğin gibi doktor bir risk görüyorsa diretmenin anlamı yok
hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah canımm
mardinciğim hangi ciciler gelmiş merak ettim yazını şimdi gördümmm
ay çok beğendim ay benc ebiz yapabiliriz bundan ya yapamaz mıyızNicko cum bunun içinde büyük ihtimal lavanta vardır canım.Ben bunu mevlütte kuran sonrası misafirlerime hediye olarak dağıtmayı düşündüm.Salonlarında,yatak odalarında bizden bi hatıra süs kalır.
yaa belim çok ağrıyooooo
of yani bebeği besleyemiyorsam diye de tasalanmaktan ölcem yani az kaldı pofffff
benim açlık sadece ilk gün düşüktü niye bilmem sonra hep yüksek aman yaaaa bu neydi başımıza gelen tulu
senle kaderlerimiz bir hem geç hissettik hem bu şeker pefff
Senin ve bebişinin sağlığı herşeyden önemli canım lütfen üzme kendini hakknda hayırlısı olsun
QUOTE]
Hepimiz için hayırlısı neyse o olsun canım, teşekkür ederim. Bu arada senin zaten hiiiiiççç mi hiiiç düşünmene gerek yok. Leğen kemiği vücutta köprücük kemiğinden sonra en zor kaynayan ama en çok acıyı veren kemikmiş. Onun kırılması ne demek, Allah korusun. O sana normal doğumu dayatmaya çalışanlarla beraber toptan sefil olursunuz öyle bir şey olursa Allah korusun, bakımınız ne kadar zor olur. Senin üzüntün bir yandan, can acın bir yandan. Sakın haa, aklından bile geçirme sen normal doğumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?