yok arkadaşım ya ben gelemem siz dönünce yorumlarınızı paylaşırsınız içerlerim artık hehehEVET ANACIM ne talihsiz başımız varmış hehehehe şaka şaka Allah beterinden korusun ben artık ilk günler gibi değilim çok takmıyom bak takmayıncada az önce tokluğum bile 87 çıktı süper dimi çok düşününce yüksek çıkıyo bu bi gerçek sen geliyonmu h.sonu buluşmaya gelseneeeeeeeeee
bana biraz cesaret verseydi her şeyi göze alır kalırdım...ama korktu. benim için, en çok kendisi için...bakamam diye korktu.şimdi tek derdi özlem olacak...kalsam her güne stresle başlayacak...ya bebek gelirse, yetiştiremezsem diye. eltimin biri ilçeye giderken yolda doğurmuş.diğeri de hastane kapısında...ilçeye olan yol yarım saat.düşünün...eşim bunları hep görmüş, yaşamış...kış kıyamette yarım saate köyden çıkamayız.hadi yetiştik sezaryene...annem 1 haftadan fazla kalmaz yanımda...bebeğin bakımı, benim bakımım...sobalı ev..yemek, temizlik...hadi üşütsek birimiz, hasta olsak...hep kendini suçlayacak...
iyisi mi tek derdi özlem olsun...
bencedee.Allah korusun aralık ayındaa yollar kapansaa sendee yoolda doğum yapmak zorunda kalsann.hem annen sanaa güselcee bakarr bütün nazını çeker bütün canının istediği yemekleri yapar sende son 2 ay rahat bi hamilelik geçirmiş olursun ohh ne güsellll
canım aslında hallederdiniz. ilçe çok uzak da değilmiş. ben eşimi bırakıp, o kadar süre gidemem. o da baba olcak sonuçta kızını görmek isteyecek. benim annem de çok kalmayacak. aslında annemlere gitcem desem belki eşim de seninki gibi tepki verirdi. ama ben gidemem. hem onun da desteğine ihtiyacım varbi daha düşün. sancın gelince falan eşin yanında olmayacak. bilmiyorum benim için çok büyük eksiklik (
yok arkadaşım ya ben gelemem siz dönünce yorumlarınızı paylaşırsınız içerlerim artık heheh
valla ben de inş dert etmemeye başlicam ama hele bi yarın gidiim de doktora
tokluk 87 ne güzel vay bee ne yemiştin ben şimdi yeşil üzüm yiorum bişi olmaz di mi
herkese iyi akşamlar biz kaçarohh belimin ağrısı da geçti
bak işte benim kafamı taktıklarımı anlattın...ama benim sorunum şu:
doğuma yolda belde yakalanırsam, ıkındığımda retinam yırtılır ve kör olurum...annemlerin evi hastanenin yanında...sancım başlasa bile sezaryene yetişebilirim.burada beni sezaryene alabilecek en yakın hastane kayseride..açık hava trafiksiz yol 1,5 saat sürüyor.aralığı düşün...şubatta annemlere gidecektik, 3 gün köyün yolu açılsın diye bekledik.
bir de şimdi benim yerime koy...
canım sen hiç bişey düşünme seninki ekstra bir durum gönül rahatlığıyla annenlere git Allah kolaylığını verir inşallah
ayyy bayıldık bayıldık çok cici
kaça aldın cnm
sağol canım...farkında olmasam da desteğe , "git" denmesine ihtiyacım varmış. kısacık cümle ama okuyunca derin nefes aldım...sağol.
sana da canım,hoşgeldin buarada:79::79::79::79:
canım tabii ki destek olucaz niye burdayız sanki
hem içini bu kadar sıkma insanlar neler neler yaşıyor sen dua et gidelim yeter ki bebeğim sağlıklı olsun ikimiz de sağlıkla evimize dönelim diye hem erken gitmenin avantajı olarak ordaki hastaneye de alışırsın sen olumlu düşün sonrasını hayal et ne güzel olacak eve döndüğünde düşünsene
yok ya şoktayım demişsin ya ona büyük bomba dedim planlar bi anda değişti diyeinşallah canım..
ilk cümlenle dalga mı geçtin anlamadım...neyse..
kocam hafta sonları gelemez. öğretmen,izin alamaz zaten 15 saatlik yol...doğuma gelebilirse şükredeceğim.
yok ya şoktayım demişsin ya ona büyük bomba dedim planlar bi anda değişti diye
çok özlerse de h.sonu falan bakarsın bi fırsat bulur gelir deidm dalga geçmedim arkadaşım
tabi 15 saatlik yol kısmı doğru da dalga için demedim aman yanlş anlamayasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?