2011 Aralık Anneleri

hatta az önce kendi kendime diyorum ki 9/2 olmuşumdur hep dilimde 9 oldu dmk ya ama meğer aynı gun içindeymişim daha. bu arada uyuyamıyorum ben ya gece 12*1 sabah 6.30 uykum var ama uyuyamıom

hatta az önce kendi kendime diyorum ki 9/2 olmuşumdur hep dilimde 9 oldu dmk ya ama meğer aynı gun içindeymişim daha. bu arada uyuyamıyorum ben ya gece 12*1 sabah 6.30 uykum var ama uyuyamıom

canım bende aynıyım.akşam erken uyuyorum.gece kalkıyorum hep.bir de bulantı herkesin sabah olur benim öğlen fena oluyorum.herşeyim garip.

bende ikinci kez anne olucam 1oglum vardı ,inşallah buda kız olur çok istiyorum,şuan 7 haftalıkmiş doktor kesen çok küçük dedi moralim çok bozuk,10 gün sonra tekrar gitcem umarım bişey çıkmaz

canım bende aynıyım.akşam erken uyuyorum.gece kalkıyorum hep.bir de bulantı herkesin sabah olur benim öğlen fena oluyorum.herşeyim garip.

evet aynen rahat uyuyamıyorum aralıksız. birde devamlı wc faslım oluyor zor yetişiyorum gece halime bakıyorumda çocuk gbym huysuz bir çocuk olup çıktım.

bende ikinci kez anne olucam 1oglum vardı ,inşallah buda kız olur çok istiyorum,şuan 7 haftalıkmiş doktor kesen çok küçük dedi moralim çok bozuk,10 gün sonra tekrar gitcem umarım bişey çıkmaz

canım kaç mm miş kesen söyledi mi? canını sıkma geç döllenmedir gelişir merak etme.

evet aynen rahat uyuyamıyorum aralıksız. birde devamlı wc faslım oluyor zor yetişiyorum gece halime bakıyorumda çocuk gbym huysuz bir çocuk olup çıktım.

aynen canım su yolu yaptım wc yi bir de çok su içiyorum ondanda olabil,r

inşllh hayırlısıyla dünyaya getiriririz hatta bu endişelerimizi tekrr okumak fırsatımız olur inşllh 7*8 ay sonra gerçi bebeklerimizden pek fırsat olurmu bilmem de. benmde suan en son hesabıma gore 9 haftalık dr bişey demedi ama artık drlrn da dediğine güven olmuyor sanırım birinin dediği birini tutmuyor bence olumsuz bişey dediklerinde başka dr muayene olmakta yarar var diye düşünüyorum.bozma moralini canım boşa... rabbim bebişini sana bağışlasın

kızlar merhaba.. ilk kez anne oluyorum biraz tecrübesizim. yardımlarınıza ihtiyacım var benimm..

6 haftalık hamileyim yani internetten hesapladım son adet tarihim 22 mart.. doktora kan tahlili için gittim değer 1091 çıkmıştı. doktorum öğlene kadar çalıştığı için yalnızca tel de görüştük bir hafta sonra çarşamba gel ultrasonla bakalım dedi. yarın gidicem ama kötü bir haber alma olasılığım var mı? kalp atışını duyabilecek miyim?biraz midem bulanıyo, karnımda bazen gaz sıkışması gibi bi ağrı oluyo birde hiç karnım yokken biraz karnım çıktı, çok erken değil mi? biraz fazla meraklıyım kusura bakmayın lütfen.. bebeğim iyidir değil mi teyzeleri:26:

canım iyidir merak etme.değerinde gayet iyi.adet olmadığın için adet belirtileri bir süre devam eder canını sıkma.1 hafta sonra kalp atışını duyarsın.

ben banyoda ınceledım de kendımı ne kadar kılo almısım ya ben

canım maşallahhne güzel ben verdim galiba zayıfladım çünkü tam karnım aç diyorum bişey yiyemiyorum.eski günlerimi özledim.çok iştahlıydım ben.

arkadaşım korkma duyarsın kalp atışlarını bende 6+6 günlük hamileyim 6+2 günlükken kalp atışlarını duyduk.bende çok stres yapıyordum ama olumlu düşün.

canım maşallahhne güzel ben verdim galiba zayıfladım çünkü tam karnım aç diyorum bişey yiyemiyorum.eski günlerimi özledim.çok iştahlıydım ben.

ıyı mı

ben zayıf hamıle kaldım ama bu kadar bırden sısmem cok normal degıl kı

hem su an bebek benden beslenmıyor bıle daha bu hafta olusuyor kordon bagımız ..

bılmıyorum kı

Ya ben almadim fakat doktorumun bana dedi birden bir artis olursa ödemde olabilir sakin yemeni degistirme ona aldanip dedi yememde oncesi sonrasi bi degisiklik yok yani alirsamda muhtemelen odemden yada hormonlardandir dogumdan sonra gider

arkadaşım korkma duyarsın kalp atışlarını bende 6+6 günlük hamileyim 6+2 günlükken kalp atışlarını duyduk.bende çok stres yapıyordum ama olumlu düşün.

canıııımmm inşllah sorunsuz bir hamilelik geçirirsin, hepimiz geçiririz.. teşekkür ederim.. sağlıcakla al bebeğini inşallah kucağına

Ya ben almadim fakat doktorumun bana dedi birden bir artis olursa ödemde olabilir sakin yemeni degistirme ona aldanip dedi yememde oncesi sonrasi bi degisiklik yok yani alirsamda muhtemelen odemden yada hormonlardandir dogumdan sonra gider

yok yemem eskısıyle aynı degıstırmedım ..sımdı dıyet fılanda yapmam zaten

ınsallah ödemdır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…