2011 Aralık Anneleri

Kizlar o kadar bagimli ettiniz ki kendinize beni :)) cep telfonundan takip ediyorum :)) buarada esim doktor randevusunu almis aradi bugun beni tatlim 20 mayisda doktora gidiyoruz dedi nasil beklicem okadar :2:

Kizlar o kadar bagimli ettiniz ki kendinize beni :)) cep telfonundan takip ediyorum :)) buarada esim doktor randevusunu almis aradi bugun beni tatlim 20 mayisda doktora gidiyoruz dedi nasil beklicem okadar :2:

bende 18 mayısı beklıyorum hem kontrol hem ıkılı test ıcın ama nasıl dayanıcam 15 gun bılmıyorum

canım inşallah 8+4 olduk.sonuna kadar allahın izniyle gideriz inşş.kalp atışını duydun demi?
duydum canım. çok şükür rabbime sen de duymuşsundur eminim.

oh ne güzel. işallah güzel haberler verirsin canım.

bende 18 mayısı beklıyorum hem kontrol hem ıkılı test ıcın ama nasıl dayanıcam 15 gun bılmıyorum

anlasılan mayıs ortası yıne bı doktor fırtınası yasıcaz. benım de 13 de hem kontrol hem de 2lı test ıcın gun belırleme var. hayırlısı bakalım

benım kullandıgım hap 10 gunde bıtıyor :)

ben yazdırma bahanesıyle ayın 10.nunda yıne gıderım gıbı gelıyor ama bılmıyorum

ıkılı test ıcınde heyecanlıyım ,cınsıyet %75 bellı olurmus

erkekse hemen bellı olurmus kızsa bıraz zor :)

cnm ya uzak durmaya çalış, temiz olmasına temizdir köpeği ama dökülen kılları ne olacak. solunum yoluyla sana geçebilir. gözle görülmeyecek kadar ince oluyorlar. oraya gidince maske falan tak. biraz abes gibi gözükecek ama napalım bebişinden daha önemli değil bu arad kuş beslemekte yasakmış.

cnm kalp atışı için erken olabilir. benim sat: 11 mart. doktorum 10 mayısta gel dedi. kalp atışlarını duyacağız inşallah benimde karnımda aynı şekilde bir sıkışma var. ne yesem gaz yapıyor, şişiyorum sürekli.

evet beklemesi çok ama çok zor bana da doktorum 10 mayısta gel demişti ama dayanamayıp bu cuma gideceğim daha önce gitmemek için zor tutuyorum kendimi

hey kızlar daha önceden de başlık açmıştım kedi ve hamilelik diye. bu senin toksoplazmaya dirençsiz olduğunu gösterir di mi? yani daha önceden bu hastalıkla karşılaşmamışsan drlar uzak durmanı söyleyecek. ben hamile kalmadan bu testi yaptırmıştım ve evde de bi kedişimiz var. ben benim için sorun olmayacağını biliyorum. herkes için değil tabi di miiii?

Merhaba kızlar :) ben de inşallah Aralık sonu gibi anne olacağım su an 7+0 im :) muhtemel dogum tarihi 21 Aralık olarak gözüküyor. Allah hayirlisiyla ve saglikla hepimizin bebislerini kucaklarımıza almamızı nasip etsin :)

hayırlı olsun canıımm...amiiiinnnn diyelim güzel duaların için...:90:

canım aynen oyle. eger bagısıksan zaten vucudun daha once bu mıkropla karsılastıgı ıcın antıkor uretmıstır. asılanmıs olmak gıbı dusunmek lazım. ben cocukken evımızde kedı olmasına ragmen yaptırdıgım testlerde bagısıklık cıkmadı.

onceden kedı beslıyordum bana bırsey olmaz gıbı bır ezber yok bunun ıcın. hafıfe alınacak bır durum degıl. testı zaten doktorlar ıstıyorlar, dıkkatlı olmak lazım

herkesee ii geceler... bugün benim de dualarınıza ihtiyacım var. yarın artık bebişim 7+3 olacak ve kısmetse kalp atışlarının sevincini yaşicam... Rabbim hepimize yardımcı olsun. sağlıklı, eli yüzü düzgün güzel bebekler nasip etsin inşallahh.

bu arada biraz önce yazılanları okudum da kafam karıştı. benim de evimde çok tatlı bir kuşum var. eşim astsubay olduğu için gece nöbetleri çok fazla ve ben hep yalnızım. kuşum evde bana arkadaşlık ediyor. netten araştırdım fazla sorun olmayacağı yazıyor. kuşun zararıyla ilgili herhangi bişey bilen varsa yazsın lütfen...

şimdiden dualarınız için teşekkür deriimm :))

canım teşekkür ederim. bu konuyu defalarca okumama rağmen yine görünce panik yaptım biran:) insan ne kadar bilse de bazen saçmalıyo işte:)

ya bi de bişi daha sorcam. şimdi ben çok hevesleniyorum miniminnacık bebek kıyafetlerine. cumartesi gidip bişiler bakmayı düşünüyorum kısmetse.. abes olmaz di mi? hani daha çok erken o bakımdan. bakıyorum anneler 7. ayda başlıyo alışverişe. ya abartmam zaten de bir iki tulum mesela? kaynanam sağolsun 2 hafta önceden banyo takımını bile almıştı. anne çok erken yahu benden heveslisiniz demiştim. şu sıralar bende de bi heves bi heves.. ay napsam ki?

bu sabah kontrole gittim kese yeterinde yukarıya çıkmış fakat kalp atışı yoktu malesef. Akşam 20 de kürtaj oldum. Hayallerimi 9 haftalık olan 2. meleğimi bırakıp eve geldim
sabahtan beri yaşadıklarım çok acıydı tekrar anlatmayayım

allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcı olsun kucaklarını boş bırakmasın

kıslaarrrr , bir şey soracağım , mattika'dan haberi olan var mı ?? bana " listeden çıkarın , artık aranızda değilim " gibi bir şey yazmış :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…