Kizlar o kadar bagimli ettiniz ki kendinize beni :)) cep telfonundan takip ediyorum :)) buarada esim doktor randevusunu almis aradi bugun beni tatlim 20 mayisda doktora gidiyoruz dedinasil beklicem okadar :2:
duydum canım. çok şükür rabbime sen de duymuşsundur eminim.canım inşallah 8+4 olduk.sonuna kadar allahın izniyle gideriz inşş.kalp atışını duydun demi?
oh ne güzel. işallah güzel haberler verirsin canım.Kizlar o kadar bagimli ettiniz ki kendinize beni :)) cep telfonundan takip ediyorum :)) buarada esim doktor randevusunu almis aradi bugun beni tatlim 20 mayisda doktora gidiyoruz dedinasil beklicem okadar :2:
bende 18 mayısı beklıyorum hem kontrol hem ıkılı test ıcın ama nasıl dayanıcam 15 gun bılmıyorum
yaa kızlar ben bugun sabah baska bişi soracaktım sözde yazılanları okuyunca folik asidi soruverdim şimdi düstü ya jeton
bu bebiş zihnimden besleniyo bence hafıza falan bırakmadı bende
bana c.tesi günü doktorum kedi köpek kuş lardan uzak dur dedi nedeni biliyosunuz bende biliyom ama söyle bi durum var kaynanamda kopek var ve aşırı tüy döküyo mevsimi bu aralar doktor sana zararı olmaz ama bebegine zarar verir dedisiz naptınız napıosunuz... dr a kaynanamda kopek var dedim yaklaşmadıgın taktide zararı olmaz dedi ama tüyleri heryerde bebişime bişi olur diye korkuyorum kaynanacıgımında kopeginden vazgeçecegi yok akıl verin naapimm kocam gitmeyiver diyo ama bu sefer yüz verdik noktaya hesabı olur hergün hergün çekemem ben gidiyodum bana gelmelerine fırsat kalmıyodu ya bide ayda bir 2 ayda bir yıkıo hayvanı temiz falan olsa içime siner ama sorsan pamuk gibi cok sinirliyim
kızlar merhaba.. ilk kez anne oluyorum biraz tecrübesizim. yardımlarınıza ihtiyacım var benimm..
6 haftalık hamileyim yani internetten hesapladım son adet tarihim 22 mart.. doktora kan tahlili için gittim değer 1091 çıkmıştı. doktorum öğlene kadar çalıştığı için yalnızca tel de görüştük bir hafta sonra çarşamba gel ultrasonla bakalım dedi. yarın gidicem ama kötü bir haber alma olasılığım var mı? kalp atışını duyabilecek miyim?biraz midem bulanıyo, karnımda bazen gaz sıkışması gibi bi ağrı oluyo birde hiç karnım yokken biraz karnım çıktı, çok erken değil mi? biraz fazla meraklıyım kusura bakmayın lütfen.. bebeğim iyidir değil mi teyzeleri:26:
Kizlar o kadar bagimli ettiniz ki kendinize beni :)) cep telfonundan takip ediyorum :)) buarada esim doktor randevusunu almis aradi bugun beni tatlim 20 mayisda doktora gidiyoruz dedinasil beklicem okadar :2:
cnm ya uzak durmaya çalış, temiz olmasına temizdir köpeği ama dökülen kılları ne olacak. solunum yoluyla sana geçebilir. gözle görülmeyecek kadar ince oluyorlar. oraya gidince maske falan tak. biraz abes gibi gözükecek ama napalım bebişinden daha önemli değilbu arad kuş beslemekte yasakmış.
Merhaba kızlar :) ben de inşallah Aralık sonu gibi anne olacağım su an 7+0 im :) muhtemel dogum tarihi 21 Aralık olarak gözüküyor. Allah hayirlisiyla ve saglikla hepimizin bebislerini kucaklarımıza almamızı nasip etsin :)
hey kızlar daha önceden de başlık açmıştım kedi ve hamilelik diye. bu senin toksoplazmaya dirençsiz olduğunu gösterir di mi? yani daha önceden bu hastalıkla karşılaşmamışsan drlar uzak durmanı söyleyecek. ben hamile kalmadan bu testi yaptırmıştım ve evde de bi kedişimiz var. ben benim için sorun olmayacağını biliyorum. herkes için değil tabi di miiii?
canım aynen oyle. eger bagısıksan zaten vucudun daha once bu mıkropla karsılastıgı ıcın antıkor uretmıstır. asılanmıs olmak gıbı dusunmek lazım. ben cocukken evımızde kedı olmasına ragmen yaptırdıgım testlerde bagısıklık cıkmadı.
onceden kedı beslıyordum bana bırsey olmaz gıbı bır ezber yok bunun ıcın. hafıfe alınacak bır durum degıl. testı zaten doktorlar ıstıyorlar, dıkkatlı olmak lazım
duydum canım. çok şükür rabbime sen de duymuşsundur eminim.
canım duydum bende şükür,benim geç döllenme olmuş seninde aynıydı demi,bebek hafta geriden geliyo benim.toparlar inşallah
merhaba
Benim doğum tarihimde 10 Aralık gözüküyor 7 haftalık şuan. Düne kadar moralim çok iyiydi kalp atışını görmeye doktora gittim. Kese rahmin çok altında duruyor heran düşebilir dedi. Kalbi de pıt pıt atıyordu. Düşmesini düşünmeye bile dayanamıyorum.
Progestan verdi 1 hafta evden çıkmadan dinleneceksin dedi. 3 yaşında bir oğlum daha var gündüz kreşte ama evde olduğu anlarda da hep tepemde atlayalım zıplayalım istiyor hep. nasıl dinleneceğim bilmiyorum.
Bana dua edin nolur 5 gün sonra kontrole gideceğim. Umarım yeterince büyüyüp yerleşmiş olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?