2011 Aralık Anneleri

canım allah sabır versin buyuk gecmıs olsun ınan cok uzuldum rabbım yar ve yardımcın olur umarım bu gıbı durumlarda hıcbır cumlenın acını hafıfletmeyecegını cok ıyı bılenlerdenım bende 2 kere yasadım o duyguyu ve suan 8haftalık hamıleyım ama bende cok korkuyyorum 7+2ken dr. Gıttım kalp atımını goruyorum dedı 10gün sonra gel sende duyarsın dedl ama ben korkuyorum!yapılacak bısey yok RABBIM OMUR VERDIYSE YASAR VERMEDIYSE YAPACAK HICBIRSEY YOK SAKIN ISYAN ETME OLDUMU CANIM!

Nergiz şimdi okudum sabah sabah nasıl üzüldüm bilemezsin . Ne denirki
Günaydın kızlar !

Merhabalar, Nergiz canım cok zor olmustur senin icinn, ama seni avutacak cocugun var sanırımm,,

Toksoplazma kedi ve kopek dıskısyla bulastıgı gibi,, cig et, iyi yıkanmamıs sebzelerden de bulasabiliyor,,
evde kedi kopek besliyenler dostlarının asılarını mutlaka zamanında yaptırmalılıar.
Bizim de evde kuşlarımız var,, doktor kuş ile ilgili bisi demediii,,,

mariposita canımm ben de almaya ve örmeye basladımm,,

Canım çok üzüldüm inan ki ne denir böyle bir durumda bilmiyorum, ama Allahtan hayırlısı buymuş demek lazım, biliyosun böyle durumlar genellikle bebek sağlıksızsa oluyo, benim de başıma geldi, ne kadar acı olduğunu çok iyi bilirim ama sağlıksız bi şekilde devam etse ve sağlıksız doğsaydı daha çok üzülürdüm diye avuttum hep kendimi, çok şükür ki bir evladın varmış zaten, Allah ona sağlıklı uzun ömürler versin inşallah , 2. yi de yine yaparsınız, bu sefer sağlıklı olur inşallah, sen duanı eksik etme ve inancını hiç yitirme olur mu, biz de her zaman yanındayız

Son düzenleme:
Günaydın bu arada kızlar biz yine sabahın köründe kalkıp okula geldik, 2. dersteyiz şu an, bu ders bitince kahvaltımızı yapıp ilaçlarımızı içecez
Enteresandır ben sabahları çok zor kalkardım, sabahın 6.sında kalkıp okula gelmek öyle zor gelirdi ki anlatamam, ama hamile kaldığımdan beri çok kolay ve öyle dinç kalkıyorum ki, şaşıyorum kendime sanırım uyanır uyanmaz bebeğimin varlığını düşünmek bana güç veriyo artık inşallah bu sefer herşey yolunda gidecek buna çok inanıyorum
Bugün annişkomla hocaya gideces, bana muska yazılacak bebeğimi ve beni koruması için, onu hep yanımda taşicam, doğduğunda da bebeğime takıcam inşallah

Son düzenleme:
KIzlar ya cok fenayım kabızım ya cok afedersınız ama neyapacagımı sasırdım

Bende de var aynı durum malesef süt içerek ve kuru kayısı yiyerek yumuşatmaya çalışıyorum canım :26: işe de yarıyor çoğu zaman insan hamileyken ıkınmaya da korkuyor tabi, yapamadıkça yapamadıkça daha da katılaşıyo

nergis cim çok ama çok geçmiş olsun.. kelimelerin yetersiz kaldığı zamanlardan biri...

şunu düşünmek lazım.. rıskı ve yeri hazır değilmiş bu dünayada demekki.. Allah hayırlısını versin sana.. Sakat doğsaydı hem kendi hem senin hayatını zorlaştırsaydı daha kötü olurdu..

ben eminim tez vakiite tekrar göbeğin dolacak ve sağşıkla kucağına alacaksın cnm... tkr çok geçmiş olsun..

günaydın arkadaşlar,
lekelenmesi olan arkadaşların dikkatine ve de öğrtemen olanların.
doktorumdan nöbet tutması risklidir diye rapor aldım ve idare kabul etti.

cok uzuldum ,ne denır bılmıyorum hayırlısı boyleymıs ..ınsallah en kısa zamanda tekrar hamıle kalırsın

nergis çok üzüldüm canım. insallah hemencecik tekrar hamile kalırsın. en azından bi oğlun varmış ne güzel.

kızlar bende de dün akıntıyla beraber kahverengi bişeyler geldi. çok telaşlandım. doktoru aradım hemen gel dedi. gittim. baktık. bişey yokmuş çok şükür. kılcal damar çatlaması olabilir. dedi. bu tür şeyler seni çok telaşlandırıyorsa eşinle ilişkiye girme dedi. ama biz zaten hamile kaldığımı öğrendiğimden beri yaramazlık yapmamıştık ki. eşim çok korkuyor bebeğe bişey olcak diye kese büyümüş dedi. ama henüz kalp atışlarını duyamadık.

bu arada kızlar deryadan haberi olan var mı?? iki üç gündür hiç girmiyor siteye. ne oldu ki acaba? insalah ters giden bişeyler yoktur.

Canım üzülme inşllh en yakın zamanda tkrr kalırsın ve kucağına almak nasip olur bebeğini hayırlısı böyleymiş tevekkül et yaradana Rabbim verdi sınamak için gerş aldı inşllh sen sabrınla sınavaı attlatacaksın ve rabbim sana tekrr bir bebek nasip edecek. dualarımdasın Allaha emanet ol. güzel haberlerini bekliyeceğim

Nergizcim Allah sabır versin cok uzuldum canim

Son düzenleme:
kızlar cumartesi sabah dr kontrolüm var... kalp atışına bakacak... heyecanı şimdiden bastı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…