bu sabah kontrole gittim kese yeterinde yukarıya çıkmış fakat kalp atışı yoktu malesef. Akşam 20 de kürtaj oldum. Hayallerimi 9 haftalık olan 2. meleğimi bırakıp eve geldim
sabahtan beri yaşadıklarım çok acıydı tekrar anlatmayayım
allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcı olsun kucaklarını boş bırakmasın
mariposita canımm ben de almaya ve örmeye basladımm,,ya bi de bişi daha sorcam. şimdi ben çok hevesleniyorum miniminnacık bebek kıyafetlerine. cumartesi gidip bişiler bakmayı düşünüyorum kısmetse.. abes olmaz di mi? hani daha çok erken o bakımdan. bakıyorum anneler 7. ayda başlıyo alışverişe. ya abartmam zaten de bir iki tulum mesela? kaynanam sağolsun 2 hafta önceden banyo takımını bile almıştı. anne çok erken yahu benden heveslisiniz demiştim. şu sıralar bende de bi heves bi heves.. ay napsam ki?
bu sabah kontrole gittim kese yeterinde yukarıya çıkmış fakat kalp atışı yoktu malesef. Akşam 20 de kürtaj oldum. Hayallerimi 9 haftalık olan 2. meleğimi bırakıp eve geldim
KIzlar ya cok fenayım kabızım ya cok afedersınız ama neyapacagımı sasırdım
Canım üzülme inşllh en yakın zamanda tkrr kalırsın ve kucağına almak nasip olur bebeğini hayırlısı böyleymiş tevekkül et yaradana Rabbim verdi sınamak için gerş aldı inşllh sen sabrınla sınavaı attlatacaksın ve rabbim sana tekrr bir bebek nasip edecek. dualarımdasın Allaha emanet ol. güzel haberlerini bekliyeceğimbu sabah kontrole gittim kese yeterinde yukarıya çıkmış fakat kalp atışı yoktu malesef. Akşam 20 de kürtaj oldum. Hayallerimi 9 haftalık olan 2. meleğimi bırakıp eve geldim
aslen de samsunlusun sanırım canım dimi?Bende de var aynı durum malesefsüt içerek ve kuru kayısı yiyerek yumuşatmaya çalışıyorum canım :26: işe de yarıyor çoğu zaman insan hamileyken ıkınmaya da korkuyor tabi, yapamadıkça yapamadıkça daha da katılaşıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?