2011 Aralık Anneleri

canım Allah sabır versin çok üzüldüm.. ne denilebilirki....

günaydın güzel anne adayları gününüz güzel geçsin inşallah bebişleriniz güzel güzel büyüsün içinizde nergis arkadaşım allah sabır versin çok geçmiş olsun

kızlar içinizde elevit içen varmı.... içtikten sonra midemi bulandırıyor bu ilaç yaa....

çok geçmiş olsun arkadaşım. Nasıl dayanabiliyor birde çocukla diye düşünüyordum seni. Şimdi bende çok fane gribim. Öksürüğüm, burnum,hapşırığım çok fenayım. Sen bu kadar uzun sürede zor atlattıysan ben napcam bilmiyorum. İşyerinden izin de yok.Allah tüm hamilelere acil şifalar versin inşallah.

Koprina Allah hayırlısını nasip etsin. Bu konuya bu kadar takılma bence. İçin de sağlıklı çocuk doğurdu içmeyende. Demek senşn için bu hayırlı.

bende 9+2 haftalık hamileyim bulantılarım varrrrrrr

Bulantı çocuğun sağlıklı olduğunun belirtisi ben grip olduğumdan beri kesildi bulantılarım çok korkuyorum.

ben banyoda ınceledım de kendımı ne kadar kılo almısım ya ben

Sorma bende bende. Tartıda fazla gözükmüyor ama aynada herşey ortada.

Sen bilirsin ama doğmamış çocuğa don biçilmez derler.

allah sabrını versin cnm benim. Çok üzüldük. asma diğer evladınla avunursun. Hiç evladı olmayıp düşük ayapanlarda var. Yinede çok zor tabii. Rabbim diğer evladına sağlık versin. Ona bişey olmasın.

KIzlar ya cok fenayım kabızım ya cok afedersınız ama neyapacagımı sasırdım

O konuda bende muzdaripim. Ikınamıyorumda çocuğa bişey olur diye. Kayısıyı da yiyemiyorum.Hayırlısı.

Arkadaşlar bu arada bişey sorcam benim doktor beni çok geç çağırdı sanırım. 27 nisan da 7+5 günlük ken kalp atışını duyduk. 3 hazirana gün verdi bi daha. Sizce geç değil mi?

NERGİSCİM günaydın çok üzüldüm dicem ama belki sinir olcaksın bende 3 ay önce yaşadım bu olayı teselli edenlere bile sinirleniyodum ama hayırlısı böleymiş de Allah'a sağlıklı bebek vermesi için dua et biz 3 ay sonra ilk bebek düşündüğüz an geldi hemen bebek şimdi hamileyim öle durumlarda bikaç ay kalmayın demiştir dr sonra denediğin gibi olucaktır örneklerini duymuştum bende yaşadım Allah inş karnımdakine ömür verir sağlıkla kucama almayı nasip eder sana da aynı dilerlerimi gönderiyorum canım üzülme sen ii ol sen ii olursan daha çoookk çocuğun olur kib

kızlar günaydın
ben bişe sorcam kızlar
crinone jel kullanıorum 1 haftadır hep unuttum bu sabah tekrar başladım sonra kahverengi bi akıntı geldi bu normal mi kızlar düşük fekan olmuodur dimi napsam hemen doktora gitsemmi ki eşimde çok telaşlanır şimdi

Günaydın Anniş adayları..
çok erken olmasına rağmen (hele ki ben daha ne kese ne kalp gördüm)
dün akşam gittigidiyor'da bebiş ihtiyaçlarına baktım.. pusetler falan seyahat sistemleri çok güzel ama çok pahalı..
giysi için de bence 7.ayda önce fazla bişiy almayın... ozamanlarda da hastane çantasını hazırlamanız bile yeterli..
doğuma 2-3 hafta kala daha fazla giysi alın bence..
ben şimdiden para biriktirmeye başlıycam ... :) Seyahat sistemini de babama aldırırım artık :) ilk torunları olacak Rabbim nasip ederse.. alsınlar okadarcık ta dimi :)

kızlarrrrr soruma ccevao verecek yokmu napayım ben

herkeslereee kocaamaaannn günaydın..anca kalkabildimde ben...az daha geç kalacakmışım işe yaw
NERGİZCİM çok üzüldüm,Allah sabır versin...Kendini üzme sakın,herşey annede bitiyorşanslısın sanırım bi cocuğun daha var,şanslısın istediğinde hamile kalabiliyosun...bu gbi güzellikleri düşün canım...Allah sizlere sağlık versin inş...

arkadaşlar aklıma bir soru ttakıldı.2li 3lü 4 ü test vs yapılıyor ya. bu testlerde (Allah korusun) sonuc olumsuz çıkarsa.doğmadan önce karnımızdayken bebeğimize tedavi uygulanabiliyormu yoksa sağlıksızsa biran öncegebeliğe son verilme amaçlımı bu estler akşamdan beri kafama takıldıı.Rabbim sağlık versin fakat ben sorunlu bile olsa doğduktan sonra nasıl evladımın hayaına son vermiyeceksen karnımdaykende bunu yapamam yapmam. bu durumda o testlerin sonucu doğmadan tedavi imkanı yoksa yaptırmamın da bir anlamı yok diye düşünüyorum kendi adıma. istersem bu testleri yapırmıyacağım deme şansım vardır değilmi doktoruma yoksa mecburimi.13 yıl önce oğlumda hiç böyle testler yapılmamıştı sadece tetanoz aşısı vurmuşlardı o kadar yani pek bilgim yok bu testler hakkında

merhaba kızlar bugün tam olarak 10.haftam bitti 11.haftaya giriyorum Allahım sağlık sıhhat versin herkesin mercimeklerine..

İstersen yaptirmayabiliyorsun diye biliyorum ama onceden tespit edilen bazi durumlara mudahale edebiliyorlar mesela en sık rastlananlardan biri 6. Ayda bebegin beynindeki hava kabarcigiymis doguma kadar bilinmezse zorlanmaktan patlayabilir bebekte hasar birakabilirmis ama oncesinde bilinirsede sanirim ilac tedavisi ve fizik hareketleri veriliyor anneye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…