- 11 Nisan 2011
- 1.313
- 1.193
- 133
bu sabah kontrole gittim kese yeterinde yukarıya çıkmış fakat kalp atışı yoktu malesef. Akşam 20 de kürtaj oldum. Hayallerimi 9 haftalık olan 2. meleğimi bırakıp eve geldim
sabahtan beri yaşadıklarım çok acıydı tekrar anlatmayayım
allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcı olsun kucaklarını boş bırakmasın
ablacim halaa tam degil oksuruk ve burun tikanikligina devamcook pis havalar bide efe ilk hasta oldugu gun ateslendi sonra 2 gun sonra 7.disini cikardi sonra ates olmadi cok sukur daha iyiyzz ama dedigim gibi hala tam atlatamadik dun yedigim yemeklerin ne kokusunu ne tadini aldim (
kızlar merhabalar.. gün içinde yine yazmıştım.. folik asit için danışmıştım sizlere..
öğleden sonra sağlık ocağına gittim aile hekimime.. detaylı kan tahlillerim vardı onlara baktı.. kullanmana gerek yok dedi.. tam diyodum omurilik içinn.. lafımı kesti.. endişelenme dedi
bu gebelik öncesi kullanılan bir vitamin ve riski gebeliklerde kullanılır dedi.. doktorlar tedbir amaçlı yazıyorlar bunu.. ama herkes kullanmak zorunda değil.. bilinçsiz hamile kalıp doğum yapanların kaçı folik asit içmiş sence dedi.. hepsi de taş gibi çocuk doğurur dedi.. biraz şaka ile de karışık işte.. ilgili olmamı beğendi..
tansiyonumu falan ölçtüler.. kiloya da baktılar.. abaw.. ben kendimi 73-75 arasında gezer biliyordum ordaki tartı rezil etti vallahi 78 çıktım..
neysem.. folik asitsiz geri geldim..kusura bakmayın uzun oldu biraz
bende 9+2 haftalık hamileyim bulantılarım varrrrrrr
ben banyoda ınceledım de kendımı ne kadar kılo almısım ya ben
ya bi de bişi daha sorcam. şimdi ben çok hevesleniyorum miniminnacık bebek kıyafetlerine. cumartesi gidip bişiler bakmayı düşünüyorum kısmetse.. abes olmaz di mi? hani daha çok erken o bakımdan. bakıyorum anneler 7. ayda başlıyo alışverişe. ya abartmam zaten de bir iki tulum mesela? kaynanam sağolsun 2 hafta önceden banyo takımını bile almıştı. anne çok erken yahu benden heveslisiniz demiştim. şu sıralar bende de bi heves bi heves.. ay napsam ki?
bu sabah kontrole gittim kese yeterinde yukarıya çıkmış fakat kalp atışı yoktu malesef. Akşam 20 de kürtaj oldum. Hayallerimi 9 haftalık olan 2. meleğimi bırakıp eve geldim
sabahtan beri yaşadıklarım çok acıydı tekrar anlatmayayım
allah tüm bebek bekleyenlerin yardımcı olsun kucaklarını boş bırakmasın
KIzlar ya cok fenayım kabızım ya cok afedersınız ama neyapacagımı sasırdım
aslen de samsunlusun sanırım canım dimi?
kızlar içinizde elevit içen varmı.... içtikten sonra midemi bulandırıyor bu ilaç yaa....
kızlar günaydın
ben bişe sorcam kızlar
crinone jel kullanıorum 1 haftadır hep unuttum bu sabah tekrar başladım sonra kahverengi bi akıntı geldi bu normal mi kızlar düşük fekan olmuodur dimi napsam hemen doktora gitsemmi ki eşimde çok telaşlanır şimdi
evet şekerim konuşmuştuk hatta ben de samsunluyum demiştim:) ilçesi mi merkez mi?Evet şekerimben söylemiş miydim samsunda olduğumu hiç hatırlamıyom valla
kızlaaaaar çok mu zor soru sordum yardıııııım
kızlaaaaar çok mu zor soru sordum yardıııııım
arkadaşlar aklıma bir soru ttakıldı.2li 3lü 4 ü test vs yapılıyor ya. bu testlerde (Allah korusun) sonuc olumsuz çıkarsa.doğmadan önce karnımızdayken bebeğimize tedavi uygulanabiliyormu yoksa sağlıksızsa biran öncegebeliğe son verilme amaçlımı bu estler akşamdan beri kafama takıldıı.Rabbim sağlık versin fakat ben sorunlu bile olsa doğduktan sonra nasıl evladımın hayaına son vermiyeceksen karnımdaykende bunu yapamam yapmam. bu durumda o testlerin sonucu doğmadan tedavi imkanı yoksa yaptırmamın da bir anlamı yok diye düşünüyorum kendi adıma. istersem bu testleri yapırmıyacağım deme şansım vardır değilmi doktoruma yoksa mecburimi.13 yıl önce oğlumda hiç böyle testler yapılmamıştı sadece tetanoz aşısı vurmuşlardı o kadar yani pek bilgim yok bu testler hakkında
merhaba kızlar bugün tam olarak 10.haftam bitti 11.haftaya giriyorum Allahım sağlık sıhhat versin herkesin mercimeklerine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?