2011 Aralık Anneleri

güzelim jel falan kullanma sen.. neden kimyasal içerikli şeyler sürüosun en riskli yere.. dr unu ara bence.. o seni yönlendirecektir.. sabun bile sürmyein derler normalde.. o bölge kendi kendini temizleyebilio...

cnm çok özür dilerim ama inşş kötü şeyler olmaz ama bencilce düşünüyorsun.. o testleri yaptırman gerekli.. sen kötü bişi varsa sadece sne istiosun diye o çocuğu dünyaya getirceksin.. o çocukta allah korusun bir sorun varsa.. hayatı boyunca o senden daha çok çekicek.. geri kalcak. belki okula gidemeyecek... arkadaşı olmayacak.. belki yatağa bağlı olacak.. belki yüreyemeyecek.. belki sadece serum alaarak beslenecek.. lütfen bu fikrini değiştir.. öncelikle evladının sonra kendinin ve eşinin bu şekilde hayata makhum etme ... herşeyden önce o çocuğa yazık olur.. hayattan dışlanr.. sen testlerini yaptır bence temiz çıkacaklar lütfen bu konulara takılma cnm.. sağlıklı hamileliğin tadını çıkar..

bilgin için teşekkürler o zaman testi yaptırmakta yarar var. ben çıkıyorum kursa gdyrm herkese sağlıklı huzurlu ve bulantısız bir gün geçirmeniz dileğimle.

Canım ben 5. haftamdan beri kullanıyorum crinone jeli, ihmal etme bence, unutmamaya çalış, doktorun verdiğine göre vardır bi sebebi dimi kahverengi lekeler için de endişelenme, eğer çok fazla değilse ve kanamaya dönmüyosa korkulacak bişey yok, bazen içerde oksitlenip renk değiştirebiliyo, kimisinde pembe, kimisinde yeşil, kimisinde kahverengi çıkıyo geri bende hep beyaz geliyo ama olabiliyo yani öyle renk değişiklikleri, kötü şeyler düşünme sen için rahat etmicekse doktorunu ara sor hem kk.da bununla ilgili bi başlık vardı yanlış hatırlamıyosam, orda da birsürü i,nsan vardı böyle şikayeti olan, ama hep normal olduğunu söylemiş doktorları

güzelim jel falan kullanma sen.. neden kimyasal içerikli şeyler sürüosun en riskli yere.. dr unu ara bence.. o seni yönlendirecektir.. sabun bile sürmyein derler normalde.. o bölge kendi kendini temizleyebilio...

Kız o bildiğin jellerden değil bunu doktor veriyo zaten, progestan bu, bi aplikatörün içinde jel oluyo, vajinaya itip jeli içeri sıkıyosun fitil gibim bişe yani

hakklı olabilirsin ama ben başka bir ttarafından baktığım için olaya birde bir çok kişiden testlerin sonucda doktorunun sağlıksız almamız lazım kararında aldırmayan annelerin çoğunluğu sağlıklı bebek dünyaya getiriyor diye duyuyorum yani bir yandanda ömür boyu üzülmek var işin içinde ya sağlıklıysa diye.yok ben yapamam yapmam arkadaşım bu benim kendi fikrim gerçi eşimde aynı düşünüyor.Rabbim hepimizin evlatlarını sağlıklı dunyaya getirip buyutmeyi kısmet ettsin. ben rabbimden su 5 aylık süreçte yaşamak için sebep istedim devamlı bana bir sebep ver yarabbim diye yalvardım adetlerimin 2-3 ayda bir ve aşırı lokosite ve doktorumun tedavisiz olmaz demesine rağmen gerçi ben tedavi olmuyacaktım olursa olmazsa olmaz diyorum bir anda geldi minik mucizem içime.

canım slm. merhabalar herkese kızlar.canım benim.benimde en son adetim 22 mart benimde ilk bebişim.bendede öyle şeyler oluyor.ayyy ne güzel aynı gün batımızzzzz.

Kız o bildiğin jellerden değil bunu doktor veriyo zaten, progestan bu, bi aplikatörün içinde jel oluyo, vajinaya itip jeli içeri sıkıyosun fitil gibim bişe yani

ha peki cnm kusura bakma.. bilemedim... sen yine dr una sor o zman.. özür dierim..

peki cnm sen bilirsin.. o beklemediğin mucizen sana hayırlı evlat olarak gelir inşş cnm..

canım slm. merhabalar herkese kızlar.canım benim.benimde en son adetim 22 mart benimde ilk bebişim.bendede öyle şeyler oluyor.ayyy ne güzel aynı gün batımızzzzz.

bhcg ye göre 6 haftalık değilde 4-5 haftalık olabilir ama dr da söler sana bunu 2 hafta sonrada kalp atışı için gitmeni tavsiye ediyorum öncesi gitme bence..

Cocuk istiyorum ama saglikliysa yasamasina izin veririm gibi olmus bence yanlis anlasiliyor sanirim yazdiklarin tahminimce hicbir anne adayi oyle birsey soylemis olamaz hayırda şerde Allah'tandir ve Allah Teâlanın yaşa dedigini olduremeyiz arkadaslar testleri yaptirip onlem tabiki aliriz ama en az 3-4 aylk olmus bir bebegi Rabbim aldirmak zorunda birakmasin kimseyi

benim yazdıklarımmı yanlış anlaşılıyor... walla cnm tabiki herkesin düşüncesi ama ben bir anneysem ve bebeğimin birtakım sağlık sorunları ile doğacaını öğrendiysem bu onun yaşamsal hayatını etkileyeckse, arkadaşsız kalacaksa okuyamacaksa.. yatağa bağımlı kalacaksa ,yaşadığını nalayamayacak kadar zekası çalışmaycaksa ve tedavisi yoksa ömür boyu yaşayacağı hayat ona zindan olacaksa evt ben o çocuğu doğurmam.doğuramam. çocuğu ben istediğim için dünyaya gelecek o ailesini ve dünyaya gelme zamanını seçemiyor.. onun hayatını karartmaya bir anne ve baba olarak hakkımız yok.. bizde böyle düşünüyoruz.. inşş allah kötü şeyler vermesin allah korusun.. doğuştan tedavisi mümkün olmayan hastalıklar rabbim kimseye vermesin..hepimiz hayırlı hamilelikler geçirelim inş...

"Turkiye istatistiklerinde saglikli dogupta sonradan sakatlik ve engel yasayan insanlarin dogustan sakat doganlarin 4 kati oldugunu biliyor muydunuz"
Engelleri Kaldırın

Sadece kendi dusuncemi tekrarlamak istiyorum ben test sonuclarinda down sendromu teshisi konmus saglikli dogan cocuklar biliyorum. kolunun biri digerine gore gelismemis deneni biliyorum gayette sagliklilar ben testlere guvenemem guvenerek cana kiyamam sonradan sakat olmayacagini nerden bilebilirim ki

benim de sat 22 mart. aranızda kalp atışını duyan varmı? beni salı günü çağırdı ama insallah duyabiliriz:18::18::18::18::18::18:

benim de sat 22 mart. aranızda kalp atışını duyan varmı? beni salı günü çağırdı ama insallah duyabiliriz:18::18::18::18::18::18:

Benim 6mart cuma gunu yeni duydum canim muhtemelen 2 hafta sonra rahatca duyabilirsin sende

canım benim bak farklı şeylerden bahsediyoruz.. sen kol -bacak dioyorsun , sonradan sakatlık çıkabilir diyorsun bunlarn hepsi olabilir evt allah korusun... senin düşüncene saygım var tabiki.. benim demek istediğim amnio sentez yapıldı diyelim %80 özürlü bu çocuk... başka dr a gittik.. en iyisine gittik diyelim.. kanıtlandı diyelim.. ben diyorumki neler görüyoruz duyuyoruz ömür bıyu yatanlar, 22 yaşında olupta 5 yaşında zekası olanlar.. eğer böyle bir durum doğmadan belli ise tedavisi yoksa ona kıyamam hayatını zindan edemem diyorum.. ha sağlıklı doğar sonra allah korusun bişi olur onu bilemem... ama ben bile bile göz göre göre kendimce bencillik yapamam.. herkesin düşüncesi farklıdır cnm... bu konuyu burda kpatalım istersen.. allah hiçbirimize öyle günler öyle endişeler yaşatmasın.. sağlıklı hayırlı evlatlar canlar nasip eylesin yaradan hepimize..

Amniyosentez tamamen istege baglidir sizin talebinizle gerceklesir cunku bebegin sivi alma islemi sirasinda %5 sakat kalma ihtimali vardir. Doktorunuzdan butun riskleri aciklamasini isteyin.
Test standartlari turk kemik yapisina ve olcumlerine gore ayarlanmadigi icin tum testlerde dusuk oranlarda down sendromu sıklıkla tespit edilebiliyor. Ciddi bir karar ve uzun surecek bir strese sebep olabiliyor.
Herkese hayirli mutlu saglikli bebekler dilerim

kızlar boşuna canınızı sıkmayın.. görümcemin komşusu geçende anlattı hikayesini şu anda iki çocuğu var..
ilk gebeliğinde çocuk 8 aylıkken kalbi durmuş... pes etmemiş..
ikincisini doğurmuş sağlıklı bir erkek..
üçüncü gebeliğinde de doğumu yapmış doğumdan 2 saat sonra ölmüş..
4. gebelikten de sağlıklı bir kızı doğuyor.. 4 yaşındayken meninjit geçiriyor ve beyni zedeleniyor..
kadın yıllardır mücadele ediyor .. yürüme sorununu çözmüşler şu anda kız 5. sınıf şu anda sadece konuşmasında biraz sıkıntı var aklı yerinde normal insan gibi düşünebiliyor eskiden daha kötüymüş annesinin anlatığına göre..

Herşey Rabbimden gelir.. bunlar da bizim sınavlarımız.. tabi hiç bir anne bile bile özürlü bir çocuk doğurmak istemez .. ama gebelikte problem sağlığında problem çıkan bebekler de sağlıklı doğduklarını duyuyoruz.. artık insan kime inanacağını bilmiyor

maşallah benimde 9/1 oldum inşllh 40. haftamızda çabucak sağlıkla gelir

Allah hepimize 40. haftayı göstersin ama ben hamileliğin 40 hafta sürdüğünü bilmiyorum. 40 hafta 10 ay eder ama değil mi? ne cahilim yavvv.

Bence bu tarz şeyler Rabbimin bir sınavı. Merj'in düşüncelerine katılıyorum. Kaldi ki çocuk beyin özürlüyse onun hayatını karartamam demek biraz kolaya kaçmak. Çünkü beyni çalışmıyorsa bunları düşünemez. Ancak tabii biz evladımızın o halini görüp günden güne eririz. Çok zor Rabbim kimseye vermesin.

Arkadaşlar bu arada bişey sorcam benim doktor beni çok geç çağırdı sanırım. 27 nisan da 7+5 günlük ken kalp atışını duyduk. 3 hazirana gün verdi bi daha. Sizce geç değil mi?

ben de 6+3ken kalp atışını duydum.2 mayısta..dr.um 10 haziranda gel dedi ama çok var..o kadar sürede bu bebiş içerde nasıl,iyi mi kötü mü nerden bilicez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…