KIZLAR MERHABA,
Sabah beridir yoğunluktan yazamadım.. Cumartesi günü oğluşumu gördün.. Çok şükür herşeyi ii.. Kızlar dudakları aynı bana benziyor.. Etli ve çok düzgün ama bakalım aynı şekilde çıkarmı asıl dünyaya bilemem.. Dr. umuzla uzun uzun konuştuk.. Anal fissür ameliyatım olduğunu duyunca normal doğum diyen adam şimdiye kadar sana eziyet olur dedi.. Çünkü aynı yere kesik atıcak ve onun ağrısı bambaşka.. Muhtemel olarak herşey yolunda giderse 39+1 de alırız dedi.. Tahminen 10 aralık gibi oluyor.. Eşimle beni heyecanlar basmaya başladı walla.. Allahhepimize kolaylık versin inş..
bu arada havlu içine koyacağını tülbentin adı mermerşahin olarak geçiyor sanırım..ince yumuşacık bişi...
herkese merhaba kızlar cumartesi doktora gittim doktor hani göbeğin, göbeğini büyütememişsin dedi
ama bebişim büyümüş 1653 olmuş maşallah kızıma
ama kızım yine yüzünü göstermedi hem elini hem ayağını yüzüne getirmiş göremedik
kızlar ya ne yapsam yüzünü görürüm çok merak ediyorum iki hafta sonra tekrar kontrolüm var ve artık kocişle bebişimizin yüzünü de görmek istiyoruz
inatçı kız,doğunca gösterecek yüzünü galiba
Mürdüm Eriği�nin Faydaları
Bol miktarda B vitamini içerir. İçerdiği potasyum ve magnezyum sayesinde kan baksıncını dengeler. Bu nedenle tansiyon ve kalp hastalannın tüketmesi faydalıdır. Kolesterol sorunu için birebirdir. Bol lifli yapısıyla damarlardaki zararlı maddelere yapışarak vücuttan dışan atılmalarını sağlar. Karaciğer, böbrek ve romatizmal rahatsızlıkların tedakvisinde de önerilir. Regli düzenler, idrar söktürür. Terletici özelliği vardır.
Neredeyse tüm diyet programlarında yer alır. Kan şekkerini çok yavaş yükselttiği için korkmadan yenebilir.
yiyemiyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: midemi yakıyoooo bulandırıyoooo :84::84::84::84::84:
allah izin verirse doğumdan sonra kendime şööyle bol acılı kebap söylicem, yanına çeşit çeşit turşular, bol bol pul biber dökücem üstüne,
soğanı kırıcam tuza bandıra bandıra yicem, bide buz gibi kola açıcam yanına ,yemekten sonra eriğimide yerim, elmamıda. peşinden sütsüz nescafe ohhhhhhhhhhhhhhhhh
allahım hepsini özledim
:))))))))))))) cnm bnm yine dilediğimiz gibi yiyip içebileceğimizi zannetmiyorum malum içeceğin kola bebeğe gaz olarak geri dönecek
yiyemiyorum :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84: midemi yakıyoooo bulandırıyoooo :84::84::84::84::84:
allah izin verirse doğumdan sonra kendime şööyle bol acılı kebap söylicem, yanına çeşit çeşit turşular, bol bol pul biber dökücem üstüne,
soğanı kırıcam tuza bandıra bandıra yicem, bide buz gibi kola açıcam yanına ,yemekten sonra eriğimide yerim, elmamıda. peşinden sütsüz nescafe ohhhhhhhhhhhhhhhhh
allahım hepsini özledim
oy kıyamam sana,inş. bebişi al kucağına azar azar istediklerini yersin çok şükür benim ağrılarım geçti,sıcakta oturdum sıcak bişeyler içtim halsizliğim de geçti ,inş. senin bulantıların da bi an önce geçer
günaydın kızlar :) biz cuma günü yediğimiz yağmurdan dolayı çok hasta oldukselam verip kaçalım dedik,görüşürüz inş.
bütün bu okuduklarım beni çok heyecanlandırdı sanki doğum çok yakın gibi hamilelikten hatırlayacağım tek şey sanki zaman çok yavaş ilerliyor. benim normal mi sezeryan mı belli değil henüz 32 haftada çatı muayenesi yapacağız uygunsa normal denemeyi düşünüyorum ama yinede çok kararsızım :) umarım herkes için herşey yolunda gider. benimde bir arkadaşım normal doğum sancısı çekip işer ters gittiği için sezeryana alındı sütü baya iyi geldi doktoru buna bağlamıştı ama tabi kişiden kişiye değişiyordur.
slm kizlar nasilsinizzz yaa biz isim konusunu hala cozemedik oglumda cinsiyeti ogrenince yagiz efe dediik bunda gec kaldim gibi geliyo sizce hangisi berra - nevra - bersan- bengisu -nihal - hafsa ???????????? :) yaa buyuk ihtimal 2.isim olarak rana amaa hangisii iyi sizce ??????????
kızlar çatı muayenesi nasıl bişey :26:
slm kizlar nasilsinizzz yaa biz isim konusunu hala cozemedik oglumda cinsiyeti ogrenince yagiz efe dediik bunda gec kaldim gibi geliyo sizce hangisi berra - nevra - bersan- bengisu -nihal - hafsa ???????????? :) yaa buyuk ihtimal 2.isim olarak rana amaa hangisii iyi sizce ??????????
esimde begendi o ismi aslinda bide orda bersan varya o aslinda berşan :) saolcnm fikrin icinbence berraaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?