şimdiden hayırlı olsun
ra ile bitenlerin yanına rana yakışmaz bence. Hafsa rana ii gibi. Hafsanın anlamı ne
efendımızın esının adıymıs bnım adımda efendımızın esının adı hatıce kubra :) o yuzden yakın hıssettım kendıme
sen bu duyguyu tatmışsın :) hatta bitirmişsin 30 haftayı maşallah canım hayırlı doğumlar olsun
ohh ne güzel için zor kısmını halletmişsin cnm...benim misafirler 4 te geleceklerdi gelmeleri 7 yi bulurmuş neyseki yemeklerim tamam herşey tamam ohhh rahatladım bide güzel ağırlarsam benden iyisi yok
ohh ne güzel için zor kısmını halletmişsin cnm...
ohh ne güzel için zor kısmını halletmişsin cnm...
hatice kübra ismine bayılırım, kızım olsaydı koyacağım isimdi ama oğlancığım olacak inş.
haklisin cnm gercekten bende anlamli bi isim istediim erkek olark bende selim-kerim isimlerini seviodum saol cnm
HALIMEMM :) NASILSIN TATLIIIM BIZ IYIYIZ COK SUKURR EFEYLEE KAYYU IZLIYORUZZ :)) HERZAMNKI GIIBI :) 2 GUNDURR BI BEL AGRISI VAR BENDE YERIMDEN KALKAMIYORRUM BACAKLARIMA KASIKLARIMA VURUYO GECE BILEE RAHATSIZ EDIYO ACEP NE OLAKI :26: AGLADIM RESMEN DUN DEGIL ONCEKI GUN AKSAM BASLADI YA AYAGI KALKMAK NE DEMEK POZISYON BILE DEGISTIREMEDIIM ALLAHA SUKURR HASTALIKTAN OLAN AGRILAR DEGIL GECECEK INS AMA ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN O AGRIYI BEN BILIYORUM HALA AGRIOO BACAKLARIIM KASIKLARA DOGRU
ama ne kadarı devrediyor 35. haftada doğum olması durumunda 3 hafta çalıştıysak 3 hafta mı, yoksa 5 hafta mı eklenecek
ben de böyle biliyorum da yine de kafam karıştı 5 hafta mı ekleniyor diye
şimdi memurlar kanununa bakayım orda ne yazıyor
yaa sorma ben de bugün 31'e girdim yaaa
çok sağol Allah hepimize hayırlı doğumlar versin
cnm benim çok çok geçmiş olsun... Acaba karnın şiştikçe belin bu ağırlığı kaldıramıyor mu??? çünkü ben de bel ağrısından ziyada kuyruk sokumumda deli gibi bi ağrı var. Biraz önce yemek masasından kalkamadım. Eşim resmen elimden tutmak zorunda kaldıama dediğin gibi geçecek inşallah bunlar... Efeciğimi de öp yerime...
herkese merhaba kızlar cumartesi doktora gittim doktor hani göbeğin, göbeğini büyütememişsin dedi
ama bebişim büyümüş 1653 olmuş maşallah kızıma
ama kızım yine yüzünü göstermedi hem elini hem ayağını yüzüne getirmiş göremedik
kızlar ya ne yapsam yüzünü görürüm çok merak ediyorum iki hafta sonra tekrar kontrolüm var ve artık kocişle bebişimizin yüzünü de görmek istiyoruz
kızlar bugün itibarıyla 31+0olduk çok şükür...sabahda bi arkadaşımz sormuş ama ben anlamadım tam olarak..doğum iznini 37.haftaya kadar çalışabilr raporunu alıcam ama ne zaman???? bu hafta mı?? haftaya mı???bilgisi olan varsa aydınlatın beni lütfen :))
herkese merhaba.. Bizde kizimizin ismini afra nur dusunduk:)) insaallah saglikla dunyaya gelir..
Bu arada sekeri cikan annelere sorum olcak sizin kilo durumunuz ne alemde? Ben eylulde sadece yarim kilo aldim diete uydugum icin.. Doktorumuz cuma gunu gordu gayet iyi dedi ama ultrasona girmedigimden kilosunu bilmiyorum tabi
kızlar bugün itibarıyla 31+0olduk çok şükür...sabahda bi arkadaşımz sormuş ama ben anlamadım tam olarak..doğum iznini 37.haftaya kadar çalışabilr raporunu alıcam ama ne zaman???? bu hafta mı?? haftaya mı???bilgisi olan varsa aydınlatın beni lütfen :))
benim doktorum 32+1 de veriyor yani hani biz 31+ dan itibaren 32 ye girdik diyoruz ya doktorlar öyle demiyor 32+ olunca 32 diyorlar bilmem anlatabildim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?