2011 Aralık Anneleri

inşallah bi sorun yoktur.

nanan o ilacı sen mi tavsiye etmiştin. çok çok çok teşekkürler. mucize gibi geldi bana yaaa. çok sağolasın.

rica ederim sanada iyi geldiğine bende çok sevindm.bende buradaki arkadaşlardan çok şey öğrendim herkeseden allah razı olsun..

türkmen gelininin msjı bende gördüm inşllh gününe kdr bebeişi bekler sağlıkla dünyaya gelsin inşllh.zaman yaklaştıkça heyecan artıyor arkadaşlar ilk bebek yada ikinci farketmiyor yada bana göre farktmdi ilk gibi hiçbirşey bilmiyormuşum gb geliyor. hatta akşam eşime soruyorum sancım var ama doğum sancımmı acaba diye :) sizlerdende okuyunca paniğim azalıyor normal sancılar diye

kızlar bişey sorucam: şimdi 32. haftadan itibaren çalışabilir raporu alıcaz ya şimdi ben 37. haftaya kadar raporumu aldığımda doğumum erken gerçekleşirse çalışamadığım haftalar doğum sonrasına devredecek mi, yoksa sadece çalıştığım haftalar mı devredecek?

kızlar bende dün misafir için alışveriş yaparken markette dalin matik buldum sonunda :))) bide 5 lt dalin yumuşatıcı aldım kocaman :) dursun lazım olur nede olsa :)))

benim misafirler 4 te geleceklerdi gelmeleri 7 yi bulurmuş neyseki yemeklerim tamam herşey tamam ohhh rahatladım bide güzel ağırlarsam benden iyisi yok

kızlar cevap yazın olur mu şimdi eve geçiyorum eve geçince hemen bakıcam ...

erken doğum olması sorun olmuyor artık doğum sonrasına devrediliyor

kızlar bende oğlumun haftalık çizelge göstergesi olsun istiyorum nasıl yapılıyo bana yazar mısınız

haklisin cnm gercekten bende anlamli bi isim istediim erkek olark bende selim-kerim isimlerini seviodum saol cnm

HALIMEMM :) NASILSIN TATLIIIM BIZ IYIYIZ COK SUKURR EFEYLEE KAYYU IZLIYORUZZ :)) HERZAMNKI GIIBI :) 2 GUNDURR BI BEL AGRISI VAR BENDE YERIMDEN KALKAMIYORRUM BACAKLARIMA KASIKLARIMA VURUYO GECE BILEE RAHATSIZ EDIYO ACEP NE OLAKI :26: AGLADIM RESMEN DUN DEGIL ONCEKI GUN AKSAM BASLADI YA AYAGI KALKMAK NE DEMEK POZISYON BILE DEGISTIREMEDIIM ALLAHA SUKURR HASTALIKTAN OLAN AGRILAR DEGIL GECECEK INS AMA ALLAH KIMSENIN BASINA VERMESIN O AGRIYI BEN BILIYORUM HALA AGRIOO BACAKLARIIM KASIKLARA DOGRU

arkadaşlar yazdığınız mesajlarınızın sonunda bebişlerinizin haftalık çizelgesi görünüyo ya nasıl yapılıyo bana yazar mısınız

arkadaşlar yazdığınız mesajlarınızın sonunda bebişlerinizin haftalık çizelgesi görünüyo ya nasıl yapılıyo bana yazar mısınız

canım site içinde bununla ilgili açılmış bir konu vardı onu bul onda detaylı yazıyor valla anlatabilsem anlatırım ama o konuya baksan daha iyi olur

Ra ile bitenlerin yanına rana yakışmaz bence. hafsa rana ii gibi. hafsanın anlamı ne

erken doğum olması sorun olmuyor artık doğum sonrasına devrediliyor

ama ne kadarı devrediyor 35. haftada doğum olması durumunda 3 hafta çalıştıysak 3 hafta mı, yoksa 5 hafta mı eklenecek

evet cnm devrediliyormuş. yani doğum yaptığın gün iznin başlamış oluyor. çalıştığın günler de doğum sonrasına ekleniyor... bildiğim kadarıyla böyle...

ben de böyle biliyorum da yine de kafam karıştı 5 hafta mı ekleniyor diye
şimdi memurlar kanununa bakayım orda ne yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…