inşallah bi sorun yoktur.
nanan o ilacı sen mi tavsiye etmiştin. çok çok çok teşekkürler. mucize gibi geldi bana yaaa. çok sağolasın.
kızlar cevap yazın olur mu şimdi eve geçiyorum eve geçince hemen bakıcam ...
kızlar bişey sorucam: şimdi 32. haftadan itibaren çalışabilir raporu alıcaz ya şimdi ben 37. haftaya kadar raporumu aldığımda doğumum erken gerçekleşirse çalışamadığım haftalar doğum sonrasına devredecek mi, yoksa sadece çalıştığım haftalar mı devredecek?
benim misafirler 4 te geleceklerdi gelmeleri 7 yi bulurmuş neyseki yemeklerim tamam herşey tamam ohhh rahatladım bide güzel ağırlarsam benden iyisi yok
Ben eğer kızım olsaydı adını Ayşe Berra koymak istiyordum,nasip kızdan diil erkekten yanaymış inşallah bi Keremimiz olacak
Berra hem söylenişi hemde manası bakımından çok güzel bir isim bence,doğru sözlü hayır işleyen kimse.Daha ne olsun ki...
arkadaşlar yazdığınız mesajlarınızın sonunda bebişlerinizin haftalık çizelgesi görünüyo ya nasıl yapılıyo bana yazar mısınız
arkadaşlar yazdığınız mesajlarınızın sonunda bebişlerinizin haftalık çizelgesi görünüyo ya nasıl yapılıyo bana yazar mısınız
Allah kolaylıklar versin cnm...
slm kizlar nasilsinizzz yaa biz isim konusunu hala cozemedik oglumda cinsiyeti ogrenince yagiz efe dediik bunda gec kaldim gibi geliyo sizce hangisi berra - nevra - bersan- bengisu -nihal - hafsa ???????????? :) yaa buyuk ihtimal 2.isim olarak rana amaa hangisii iyi sizce ??????????
erken doğum olması sorun olmuyor artık doğum sonrasına devrediliyor
evet cnm devrediliyormuş. yani doğum yaptığın gün iznin başlamış oluyor. çalıştığın günler de doğum sonrasına ekleniyor... bildiğim kadarıyla böyle...
ayyy ben yarın 30. haftama giriyorum sonundaaaaaaaaaaaa
açıyolarr bakıyolar parmaklarıylaaaaaa
fena bişeeeyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?