merhabalar herkesee
benimde bugün 9+1 oldu
ama benim halzsizliklerim azaldı gerçekten. geçen haftalara göre uyku halimde azaldı.
süper valla.
bitior demekki.
10 haftadan sonra progestan a da gerek kalmayacakmış...
demek ki çok bulantısı olan arkadaşlar 9 haftadan sonra rahatlama var...
biraz daha dişinizi sıkın bakalımmm
arkadaşlar lütfen böyle kötü düşüncelere takılmayın ve çok doğru bir düşünce neden yaptırasınki o testleri sonç değişmeyecek çünkü onu sana yaradan rabbim vermiş bizler kimizki testte çıkacak sonuca göre onun verdiğini yok edebilelim lütfen biraz imanlı olun.allahın verdiği canı allah alır bizim almak gibi bir lüksümüz yok!!!!
Çok Çok geçmiş olsun, Allahım bir daha yaşatmasın böyle acılar, inşallh bebişini sağsalim hayırlısıyla kucağına alırsın
Allah hiçbir anne ve babayı evladıyla sınamasın.
Kizlar koku disinda hicbir sorunum yok bulanmiyorum halsizde degilim vs.
Yalniz bende baska birsey var yasayan var mi merak ettim nefes alamiyorum :s yani sanki tiklim tiklim yemisimde nefes alamiyomusum gibi sıkısıyorum kilomda ve yememde bi degisiklik yok istahimda pek yok herzamanki kadar..
Canim sana katiliyorm Ben Ilk cocugumda test yaptirmadim hatta doktor tebrik etti cunku 2 li test yaptirip cocugu icin kotu Haber vermisler birine zaten olumsuz olsa aldiracakmisinizki sonra Allah kimsenin basina vermesin AMA veren Allah havale gecirir cocuk. Yine oyle olur Ben bu testin anneyi olumsuz etkiledigi dusuncesindeyim yani olumsuz biseyde9 ay aglicaksam nie yaptirayimki ayrica cocukda down sendromu varsa bu 8aylikken hatta daha kucukken 3d ultasonda gorunur bence yani cunku o cocuklar hep birbirine benzer Rabbim hepimize hayirli évlat versin kimseyi evladiyla sinamasin (amiiiiiiiiiiin)
o kadar sıkıntıdayım ki anlatamam kimselere
2. hamileliğim 15 aylık kızım var bu gebelik sürpriz oldu aslında korunmasız ilişkiden sonra
ertesi gün hapı içebilirdim ama şansa bıraktım
sonuç hamileyim ilk öğrendiğimde şok oldum naparım dedim kendi kendime kızım çok küçüktü
sonra altından kalkarım deyip hat safhada cesaretlendim
5+6 da sadece kese görünüyordu kızımda ise hem fetus hemde kalp atışı 6.haftada vardı
boş gebelik düşüncesine kapıldım fakat ne olursa olsun aldıramazdım
aklımda hep gelgitler dolaşıyor bazen söylemeye dilim varmıyor belki boştur diyorum
iki çocukla işim zor olur diyorum kızım büyüyünce doğururum diyorum
sonrada inşaallah vardır diyorum yaparım diyorum sonra yine yapamam belki boştur diyorum
en son dolup taşıp kararsızca ağlıyorum kendimdem nefret ediyorum
kendimi günahkar hissediyorum
ama eğer bebek varsa elbetteki canım olacak diğerinden ne farkı olacak kokusu nefesim olacak
aklımdaki kuşkular yüzünden Allah ın beni cezalandırmasından korkuyorum
merhabalar herkesee
benimde bugün 9+1 oldu
ama benim halzsizliklerim azaldı gerçekten. geçen haftalara göre uyku halimde azaldı.
süper valla.
bitior demekki.
10 haftadan sonra progestan a da gerek kalmayacakmış...
demek ki çok bulantısı olan arkadaşlar 9 haftadan sonra rahatlama var...
biraz daha dişinizi sıkın bakalımmm
bu msj beni çok heycanlandırdı canım. şuanda serumla ayaktayım. hiç bir şey yiyemiyorum. yediklerimide anında çıkarıyodum. dr. onun için bulantılar sürdüğü müdetçe serum takacağız dedi. sürekli yatıyom. rapor hakımda bitmek üzere ne yapacam bilmiyorum. varmı benim gibi olanlar? bebeğim neyle besleniyo anlamadım
Geçmiş olsun canım. Benim 14 hafta gibi düzelmeye başlamıştı ama kişiden kişiye değişir. Senin gerçekten zormuş. Bebek için endişelenme ilk üç ay senini depondan kullanıyor. Rapor 40 gün diye biliyorum senenin başından beri daha önce kullanmış mıydın? Bu arada bizimle ilk başlarda yazan bir sürü öğretmen arkadaş vardı urfadan birinci sınıf okutan arkadaş vardı yazmıyorlar mı artık?
Slm arkadaşlar bişey sormam lazım acil. Grip olduğumu söylemiştim. Ama bazen o kadar şiddetli hapşırıyorum ki kasıklarıma bir ağrı giriyor. Korkuyorum çocuk bu şiddetle fırlaayabilirmi düşebilir mi?
Bilgisi olan var mı?
yok ya rapor hakım 30 gün. 25 gününü kullandım. bebeğim daha 7h 1 günlük. offfffffffffffff düzenim alt üst oldu. çok şükür yinede bebeğim iyi olsunda. herşeyden tiksiniyorum. eşimden bile tiksiniyorum. midemden kan gelinceye kadar çıkarıyorum. allah yardımcım olsun ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?