2011 Aralık Anneleri

Kizlar koku disinda hicbir sorunum yok bulanmiyorum halsizde degilim vs.
Yalniz bende baska birsey var yasayan var mi merak ettim nefes alamiyorum :s yani sanki tiklim tiklim yemisimde nefes alamiyomusum gibi sıkısıyorum kilomda ve yememde bi degisiklik yok istahimda pek yok herzamanki kadar..

aaaa demek halsizlikler azalıyoooo ,,butun gun uyuklamıcam yaniiii

benim düşüncelerimde tamamen böyle fakat ifade etmekte biraz zorlandım sanırım.rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.

Çok Çok geçmiş olsun, Allahım bir daha yaşatmasın böyle acılar, inşallh bebişini sağsalim hayırlısıyla kucağına alırsın
Allah hiçbir anne ve babayı evladıyla sınamasın.

amin canım inşllha iyi haberler alacağın içime doğuyor dilekler temenniler dua yerine geçermiş temennim rabbim yüzlerimizi daima güldürsün.

Canım biraz yorulunca bende de olurdu. Tiroidlerim düşük çıkmıştı geçenkinde. İstersen baktır hamilelikte troidlerde değişiklik olabiliyor. Bir de sana mesaj yazmıştım görmedin sanırım yeniden kopyalıyorum. Cevaplarsan sevinirim.

Canım benim kaygımı en iyi anlayanlardan birisin eminim. Sen de yolk kesesi görünmüş müydü o zaman canım? Yolk kesesi de görünmedi bende.Ben düzenli 28 günde adet oluyorum. Sata göre 7+3 olup ultrasona göre de 4+3 normal mi? Bir de beni kan değerim çok endişelendirdi. 2 hafta önce 1700 olan değer 2 haftada 3000 olmuş. Bu artış bana çok az geliyor. Sende tekrarlamışlar mıydı kan değerini? Doktorum da bekleyeceğiz diyor. Nasıl geçecek bu hafta?

amin arkadaşım herkesin imtahanı farklıdır. yaradandan gelene amenna.

Kizlarr benim midem bulaniyor her sebzeden aklima geliyor durduk yre ve midem fena bulanioo nerden aklima gelio bilmiorm yemek yapamicam (

o kadar sıkıntıdayım ki anlatamam kimselere
2. hamileliğim 15 aylık kızım var bu gebelik sürpriz oldu aslında korunmasız ilişkiden sonra
ertesi gün hapı içebilirdim ama şansa bıraktım
sonuç hamileyim ilk öğrendiğimde şok oldum naparım dedim kendi kendime kızım çok küçüktü
sonra altından kalkarım deyip hat safhada cesaretlendim
5+6 da sadece kese görünüyordu kızımda ise hem fetus hemde kalp atışı 6.haftada vardı
boş gebelik düşüncesine kapıldım fakat ne olursa olsun aldıramazdım
aklımda hep gelgitler dolaşıyor bazen söylemeye dilim varmıyor belki boştur diyorum
iki çocukla işim zor olur diyorum kızım büyüyünce doğururum diyorum
sonrada inşaallah vardır diyorum yaparım diyorum sonra yine yapamam belki boştur diyorum
en son dolup taşıp kararsızca ağlıyorum kendimdem nefret ediyorum
kendimi günahkar hissediyorum
ama eğer bebek varsa elbetteki canım olacak diğerinden ne farkı olacak kokusu nefesim olacak

Üzülme canım, haftan çok ileri değil. Benim dün 7+3 tü ve 4+3 görünüyordu. Tabiki iki çocuk arka arkaya zor olabilir ama kısa bir süre bu süreç. Sağlıklı olduktan sonra diğer düşünceler ön planda değil. Hayırlısını dilemekten başka çare yok...

aklımdaki kuşkular yüzünden Allah ın beni cezalandırmasından korkuyorum

Senin yasadiklarin gayet normal canim ayrica ben suna inaniyorm sen korunsanda o bebege hamile kalacaktin cunku burda kordonu bagliyken hamile kalanda duydum halamin eltisininde spiral takiliymis o dusmus hamile kalmis buarada yanlis yazmis olabilirim spiral i :) sen istedigin kadar korunma oldurmayan Allah oldurmaz cok sukur ki Rabbim nasip etmis bize 2 kez bu duyguyu her hamilelik bir olmaz hic merak etme dua et aglayip kendini ve bebisi uzme bak kizin agladigni gorurse bilinc altina yerlesir ve kardesi annesini aglayltiyor sanir ve daha zorluk yasarsin kizin istemezse kabullenmesi lazim benim oglusum 13 ay 2 haftalik simdi kardes bekliyorz hayirlisiyla

Balporsuku bir güzel yönünü daha diyeyim birbirine arkadaş olurlar. Benim oğlan 6.5 yaşında ve kapı kapı arkadaş arıyoruz. Onlar beraber büyürler inşallah kalbini karartma canım. Hangimiz kolay büyüdük çok şükür şimdi imkanlar eskisi gibi değil. Senin kayınvalidendi sanırım moralini bozan. Bozma moralini. Bir de bir şey diyeyim ben geçen sene 25. haftalık bebeğimi istediğimden değil sırf çocuğum tek kalmasın diye hamile kaldım ve erken doğunca çok üzüldüm ve benim için bir saplantı haline geldi yeni bebek fikri yalnızca buna odaklanmıştım ve şimdide böyle sorunum var. Allah korusun insan kaybedince yenisini daha çok istiyor ve bu kesinlikle başka evladın olsa da değişmiyor. Anneme çocukken sorardık anne beni mi daha çok seviyorsun kardeşimi mi diye. O da iki parmağını gösterirdi ve bu parmaklardan hangisini kessem acır değil mi derdi. Sizin ikinizden birine bir şey olsa içim yanar. Eşit seviyorum derdi. Bunu şimdi daha iyi anladım canım dua et hayırlısıyla gelsin evladın...

bu msj beni çok heycanlandırdı canım. şuanda serumla ayaktayım. hiç bir şey yiyemiyorum. yediklerimide anında çıkarıyodum. dr. onun için bulantılar sürdüğü müdetçe serum takacağız dedi. sürekli yatıyom. rapor hakımda bitmek üzere ne yapacam bilmiyorum. varmı benim gibi olanlar? bebeğim neyle besleniyo anlamadım

Slm arkadaşlar bişey sormam lazım acil. Grip olduğumu söylemiştim. Ama bazen o kadar şiddetli hapşırıyorum ki kasıklarıma bir ağrı giriyor. Korkuyorum çocuk bu şiddetle fırlaayabilirmi düşebilir mi?
Bilgisi olan var mı?

Geçmiş olsun canım. Benim 14 hafta gibi düzelmeye başlamıştı ama kişiden kişiye değişir. Senin gerçekten zormuş. Bebek için endişelenme ilk üç ay senini depondan kullanıyor. Rapor 40 gün diye biliyorum senenin başından beri daha önce kullanmış mıydın? Bu arada bizimle ilk başlarda yazan bir sürü öğretmen arkadaş vardı urfadan birinci sınıf okutan arkadaş vardı yazmıyorlar mı artık?

yok ya rapor hakım 30 gün. 25 gününü kullandım. bebeğim daha 7h 1 günlük. offfffffffffffff düzenim alt üst oldu. çok şükür yinede bebeğim iyi olsunda. herşeyden tiksiniyorum. eşimden bile tiksiniyorum. midemden kan gelinceye kadar çıkarıyorum. allah yardımcım olsun ne diyeyim

yok canım rahim kasları kasılıyo ondan o ağrılar. bebek o kadar kolay fırlamaz

Canım benim de öyle olurdu öncekilerde.Ama geçecek inşallah. Heyet raporu desem verir mi acaba? Sağlıklı olsun da geçecek endişelenme. kaşarlı tost, patates haşlama, ayva, yeşil zeytini yiyebilirdim istersen dene. Beyaz leblebiyi de diyorlar. Gerçekten safra suyu çıkıyor bir müddet sonra. Allah yardımcın olsun.

en sevdiğim şey olan çaydan tiksiniyorum..görmeye bile tahammülüm yok..ayrıca tatlıdan da iğreniyorum..
sabah bulantılarım izin verdiği kadar kahvaltıda sadece portakal suyu ve kaşar peyniri yiyebiliyorum..
süt içemiyorum onun yerine günde 2 bardak ayran içiyorum..
ekşi,yeşil elma ve ekşi çilek seviyorum..
sabah yatağın içinde başlıyorum kraker kemirmeye..yavaş yavaş kalkıyorum sonra azalıyo bulantı..
beyaz leblebi de iyi geliyo..bulantısı olan arkadaşlara duyurulur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…