2011 Aralık Anneleri

50 lik ti benim ama cnm.. onda bile nette aç gidin diyordu.. herkes aç gidiyordu.. ben dr.a 3 kere sordum.. öle dedi.. bence dr. una güven ama yinede sen bilirsin cnm..

de mi doktoruma güvenmem lazım ben de teyit ettirdim hafif kahvaltıyla git dedi aç karnına sağlıklı olmaz dedi
bitek bana demiyor ya bütün hastalarına diyodur sorun olsa çoktan olurdu de mi o da demezdi

kızlar ikili bir koltuk (sofa-küçük çekyat) hayal edin.bej-açık hardal renginde.üzerine kırlent konusunda karasızım.uçuuuk pembe böle toz pembesi ile mor kırlentler aldım.ama mor yerine koyu gri kırlentle de değiştirebilirim ?offf kararsız kaldım yine ben.açık pembe-mor ikilisi mi,açık pembe koyu gri -vzon ikilisi mi??? yalnız sunu farkettim pembe -mor ikilisi baya soğuk renklermiş :)

Günaydınnnnn...
Bu benimkinin bir alt modeli var aslında çoğu özelliği aynı sadece üstünden o koruma kapağı yok,oda annemde var oda çok memnun,şikayetini duymadım hiç.

bence koyu gri gıcık olur pembe de soluk kaçar,mor güzel olur

de mi doktoruma güvenmem lazım ben de teyit ettirdim hafif kahvaltıyla git dedi aç karnına sağlıklı olmaz dedi
bitek bana demiyor ya bütün hastalarına diyodur sorun olsa çoktan olurdu de mi o da demezdi

Bende tatlı yemeden kahvaltımı yapıp öyle gittmi 50 gr yüklemeye,sadece 2 gün önceden tatlı yemeyi kes,sakın aç gelme,açlık sağlıklı sonuç vermez demişti.Sen doktorunun dediğini yap canım.

bence koyu gri gıcık olur pembe de soluk kaçar,mor güzel olur

teşekkürler tatlımmmmm

yalnız pembeyi almış bulunduk canım,morlarla kombin edicez artık.bazen kırlentleri değiştirmek odanın havasının değişimine yetiyo bile.ama dizayn yeteneği cok önemli işte.dünyanın en kararsız insanı olarak ben bu konuda cok iyi sayılmam.:)

pembe nasıl bi tonda peki,yavruağzıya mı yakın,toz pembe mi,fuşya mı

BEN ŞAHSEN pembe-gri-vizon u tercih ederdim:)

BEN ŞAHSEN pembe-gri-vizon u tercih ederdim:)

işte kararsızlık başa bela :) mor da çok zengin bir görüntü veriyor ama ikisi de soğuk renk oldu.geçiş sanki açıkdan koyuya gidiyormuş gibi oldu :) bebiş geliyo diye evi de elden geçirir oldum yahu :) bişiler bişiler değiştirip duruyorum :)

sanırım sende benimle aynı durumdasın.ben geçen haftaya kadar gece 2-3 de kalkıp çıkarıyodum hatta boğazımdan kan falan geliyo tahriş old. için. ben demir ilacı olarak gyno ferro sanolu kullnıyorum oda mideye zarar veriyo biraz önceden gece yatarken alıyodum artık gündüz alıyorum.bide renii de benim mide yanmalarımı 10 dk falan geçiyordu.dr bana lansor verdi o daha iyi geldi çok şükür 1 haftadır rahatım.ve gece yatarken yastıkları üst üste koyuyroum ve yemekten sonra hemen uzanmıyorum midemi çok boş bırakmıyorum. bişiler atıştıryoum ama tıka basada yemiyorum oda çok etkilii.bendee lansor içene kadarr ne kadar daha dayanabilirim diye düşünüyodumm. şimdii geçti umarım seninkide geçerr ümitsizliğe kapılma zaten hepimizin sayılı günü kaldıı

halimem cok sevindim ulaştıgına hadi güzelce dinlen bugun yarın yazarsın

cnm benim çok çok tşk ederim. çok tatlı ve düşüncelisin:)

Canım agda konusunda bende kesınlıkle katılyıroum sana son dakıkaya kadar agdadan vazgecmeyı dusunmuyorum buyuk konusmayımda zaten agdaya gec basladım jılet vurupda tekrar basa donmek ıstemıyorum

ya ben de ağdaya alışık diilim. 5 aylıkken zar zor gittim bir kere. acıdan ziyade utanıyorum diye kastım kendimi... şimdi de daha çok kasarım, bi de nerdeyse 7. ayım bitecek. kötü bişey olur diye çok korkuyorum. ama bi yandan da çok büyük sorunum var... göbeğimden göremiyorummmmmmmm nasıl edicez bilmem vallaaaaaaaaaaaaaaaaaa....

geçmişi yine okuyamadım kızlar. bigün takip edemeyince sayfalar birikiyor. kaçırdıklarım illa ki vardır ama; dderya ve deryam geçmiş olsun... başka rahatsız arkadaşlarım varsa affedin lütfen... güzel günler diliyorum hepimize...

günaydın arkadaşlar
dün gece o kadar üzgündüm ki ve işin ilginç yanı açıklayabileceğim bi nedeni de yoktu üzüntümün,ama öyleki bi saat filan içimi çeke çeke ağladım hem bebişimi düşünüp üzüldüm hem de kendimi tutamadım ağladım.ama beni çok rahatlattı sanki içim boşaldı,çok melankolik oldum ben yaaaa:78:
park yatak içine ne kullansak filan diye konuşulmuş,bize de tezgahtar visco yatak önerdi onu aldık bizde,annem de şilte yapalım diyordu ama bana anlamsız gelmişti,herkesin annesi önerdiğine göre vardır bi hikmeti ben de annemi dinliyim bari
biz de 30+1 iz hiç yıkamaya başlamadım,odası geldi oğluşumun şu an havalandırıyoruz,mobilya kokuyor çünkü.ama ben de fazla geciktirmeden yapıyım diyorum ağırlaşıyoruz ve her geçen gün hareket etmek daha da güçleşiyor.
sumakcım çok önemli bi konuya değinmişsin,sancılar göğüs altından başlarsa ve ağrı kesici dinlenmeyle geçmezse önemli diye.sana katılıyorum çünkü rahim göğüs altına kadar büyüdü ve o tür ağrılarım benim de oluyor özellikle dün gece çok ağladım demiştim ya bazı kasılmalarım oldu tedirgin oldum ama hemen geçti..

teşekkürler halime... ağda sorunu bende de var. bu yaşıma kadar hiç ağdacıya gitmemiş biri olarak, bu işi hep kendibi gelitorim halletmiş biri olarak çok kasılırım geliyor bana da. ama ben de göbeğimden göremiyorum artık!!! yani bildiğim bi ağdacı bile yok, o kadar yani!!! ama pzts günkü olaydan sonra, doktora hazırlıksız yakalandıktan sonra çok utandım bişekilde halletmemiz lazım bu işi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…