2011 Aralık Anneleri

slm kızlar.nasılsınız.son aylar yavaştan artık ağrılar başlıyor.benimde tansiyon inip çıktığından doktorum ayakta fazla kalıyon o yüzden vücudun yorgunluğu kaldırmıyo dedi.artık alıişverişi koçiş yapıcak.oğlumuda okula arkadaşlarıyla gidip gelicek.ilk defa gitmedim.çok üzüldüm.oda boynu bükük gitti.şimdiye kadar hep beraber gidip geldik.bugün ayrılmak çok zor geldi.

çok geçmiş olsun.uzun yol yoruyodur.dikkat etmek lazım

eşim de yanımda diil ki cnm ya... yaşadığımız yerin sıkıntılarından dolayı kalkıp annemlere geldim... artık çözücez bi şekilde bu durumu da. çok saol fikrin için...

gözün aydın cnm...

maşallah kızınaaa

vallahi çok tatlı... ben de resim konusunda falan iyiyimdir ama dikiş olayına hiç girmedim. yapabilir miyim acaba diye bak gaza geldim şimdi :))))

tülay,demet ve handeye de gönderdim bende mailleri var,başka birileride var da adreslerden kim olduklarını çıkaramadm,eskisi de gelmiş arada pardon,diğer videoyu kabul etmiyo,uzun diye

ay kışlıkları cıkardım yerlestırdım fılan ,egılıp kalk derken mıdem agzıma geldı ya..

derya masallah canım kuzuna ,bızımkııler hemen hemen aynı gıdıyor benım kızda 5 gun once 1700 idi .. :)

ay gecmısı okudum ama aklımda kalmamıs hiç,

nıcko esının sonuclarının ıyı cıkmasına sevındım canım

renkgelsınhayata cok guzel olmus kapı süsün ,becerıklısın baya :)

balmond cok gecmıs olsun dıkkat et kendıne

unuttugum varsa affola ..

Canlar, bi fikir sadece, resim koymak şart değil, Hoşgeldin ..... (bebeğinizin adı ) yazıp çıktı alıp onuda koyabilirsiniz bence çerçevenin içine, ben onlardan alsam öyle yaprdım heralde.. hem kendi resimlerini koyamazlar, hemde hatırlatır bebiş kendini aslında sezeryan olacak olanlar doğum tarihini de yazabilirler, anne baba adıda olabilir
bilmem öyle geldi aklımada paylaşayım dedim.. [/QUOTE]

orijinal bi fikir hiç aklıma gelmemişti valla

hadi gözünüz aydın canım bundan sonra da ınsallah bı sıkıntınız olmaz

çok şeker olmuş canım maşallah ellerıne saglık

ay çerçeve knusunda arkadşaım şöyle bişi yapmıştı

içine güzel maviş kağıtlara bilgisayar çıktısı tabi
işte merhaba ben ali bebek
eh aylardır beni bekliyordunuz işte geldim

kimine merhaba anneme bukadar zamandır destek olduğunuz için teşekkürler

bazısına tamam bütün ilgiyi üzerime alabilirim falan yazmışştı

hoşuma gitmişti ama genel olarak çerçeve vs gibi ev eşyalarından hoşlanmam o ayrı

Canım maşallah kızınaaa cok şirinn sanırsam cogunlukla saklamıs yuzunu cadıı göremedim cok fazla

sağol teyzesi,ayaklarını suratına çekmiş,elleri kulaklarında nasıl duruyosa öyle,sonunda ayaklarını çekip yüzünü gösteriyo,diğer videoda daha net ama onu da göndermiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…