2011 Aralık Anneleri

kesinlikle :))

canım bende aslında içine foto konulandan sipariş vermek ıstemıstım benım begendıgım farklıydı sonra vazgectım kızımın tek tek fotosunu koymak ayrı bı zahmet olcaktı dogumdan sonra koymasam desem alanlar kendı ıstedıklerı fotoyu koycaktı bıraz bencılce mı oldu ne:):44:

Canım valla hıcde bencılce degıl bence cunku bende aynısını dusundum acıkcası resım koymasan ıcıne kendı resımlerını koysalarda hos olmaz yanı ne bılıımm :44:

bence 4 resımdeki de güsel

ayaklıyı bende begendım hatta sıparısını verıcem sımdı

Canım valla hıcde bencılce degıl bence cunku bende aynısını dusundum acıkcası resım koymasan ıcıne kendı resımlerını koysalarda hos olmaz yanı ne bılıımm :44:

demi sevindim böyle düşünen sadece ben değilmişimzaten şekerlerin üzerine "hayatımıza hoşgeldin CEREN SU bebek" yazacaklar

Canım ayak cerceve cok guzelmıss yaa ben cok begenıyorum bunları ama soyle bı durum var hastanede dagıtılacagını dusunursek cercevenın ıcıne ne resım koycaz :44::44:

hastanedemı dağıtacaksınız ben kırkımçıktıktan sonra mevlut okutup ordagelenlere dağıtıcam;hastanede zorolur bence kımgelmışkımgitmiş kıme verdık ne verdık karışmazmı:)))

hastanedemı dağıtacaksınız ben kırkımçıktıktan sonra mevlut okutup ordagelenlere dağıtıcam;hastanede zorolur bence kımgelmışkımgitmiş kıme verdık ne verdık karışmazmı:)))

karısıklıkltansa mevlütte dagıtmayı tercıh edıorum bende

Son düzenleme:
canım ben hastaneden ewe gelınce gelenlere dagıtacagım mevlüte kalırsa aynı sekerlerden dagıtırım 50 tane sipariş vercem kalmazsa normal seker dagıtırım artıkbizde hastaneye gelen olmaz İnşallah fazlada kalmam hastanede sadece kayınvalıdem olur yanımda:)

Son düzenleme:

cnm çok geçmiş olsun.bencee artık vucudun bu tempoyu kaldıramıyo olabilir.2,5 saat uzuzn bi zaman çünkü.bende dün gece sol tarafıma yatıyodum dönerken bıcak saplanır gibi oldu bi kaç keree korktum ama geçti sonra

demi sevindim böyle düşünen sadece ben değilmişimzaten şekerlerin üzerine "hayatımıza hoşgeldin CEREN SU bebek" yazacaklar

Yani canım sekerlerın uzerınde o ısım yazarken altında bıyıklı bır amcanın resmını dusunemıyorum mesela

Canım ne bılıım aslında ben kararsız kaldım esım hastaneye bebeklı cıkolata yaptırıcam dıo sekerlerıde hastanede dagıtalım dıo ama oyle olmaz kı hem seker hem cıkolata fazla olur bende dıyorumkı hastanede bebeklı cıkolata dagıtalım eve gelenlerede sekerlerı dagıtırız en mantıklısı bılmıyorum bakalım kociş ne diyecek

çok geçmiş olsun canım 32. haftaya başlamışsın istersen izin al ve evde dinlen.

bence 2. :))))))

aynen cnm yaa... ağdacıya gidersen de baktın kasılıyorsun bıraktır hemen... burda ayna ve jilet fikri veren oldu. sanırım ben de onu denicem... yapabilirim inşallahh...:97::97::97:
ben ilk hamilelikte ilk aylarda ağdaya devam etmiştim ama son aylarda dayanamadım. insan çok hassaslaşıyor. baktım ki yapamıyorum. jilete geçiş yaptım ama şu sorun oldu. ben jiletle de alamıyordum çünkü görmüyordum göbekten ve eşimden yardım istedim. ilk yardım ettiğinde çok utandım ve ağladım ne hallere düştüm diye ama o çok anlayışlı yaklaştı. bu şekilde doğum öncesi kıl macerasını tamamladık. şimdi de öyle olacak galiba. siz de bi düşünün. eşi anlayışlı olanlar durmasınlar yardım alsınlar... bu bebek sadece sizin değil dolayısıyla göbekten dolayı göremeyip de ilgililenemediğiniz durum da sadece sizin sorununuz değil. ben böyle düşünüyorum. hadi kolay gele.

Canım valla benım kocişde hep dio ben alayım zorlanacaksan kasma kendini diyor ama ölürüm heralde ben utançtan aslında utanılacak bırseyde yok sonucta o bızım kocamız elbette ki yardımcı olacakda gelde anlat işte

ben yıllardır agdacıya gıderım hmaıle oldum hala gıdıyorum son haftalara kadar da gıderım doktorum sorun olmayacagını soyledı..

ölsem kocamdan ısteyemem cok anlayıslıdır ama ne bıleyım bırazcık özel olmalı ya..kendımızı o halde düşünemıyorum

Benımde kac yıl oldu agdacıya baslayalı bende son dakıkaya kadar gıderım dıye dusunuyorum Allahtan bı manı cıkmazsa hakkat yaww dusununce ınsana komık gelıyor az sagg yapp sagda kalmıss devam et falan

BALMOND

çok geçmiş olsun canımm
bence de rapor alıp güzelce dinlen
farkında olmadan çok yoruyoruz kendimizi
ondan olduğunu düşünüyorum

walla benimde hassaslaştı ama kocam hayatta almaz.. bende aldırmam zaten:) normalde ağdaya gidiyorum..en çok dudak yanları acıyor zaten normalde 4 dk da bitiyor benimki.. kız da dedi çok daha hassas olursa oralara başka çözüm bakarız dedi ... ben zaten o kadar tüylüyümki 2 ayda bir gidiyorum ağdaya:)
bir kasım başı giderim.. bide aralık başı gibi tmm işte:)

bugün çok fenayım kızlar.. başım dönüyor.. gözlerim ağır.. 7-10 olan tansiyonum 7-13, gece hiç uyuyamadım.. o yana dön olmadı bu yana dön olmadı.. eziyetler başladı sanırım artık..

Canım dınlen bıraz ısyerınde ımkanın varsa ayaklarını fln uzat uykusuzluk zor olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…