canım 2.si cok sekermıssss
canım cok gecmıs olsunn bol bol dınlen gerekırse de rapor al drundan gıtme ıse falan benım gorumcemde yasadı ayı seyı ama dınlenerek gecırdı cok sukur sende dınlen ıhmal etme allahın ıznıyle bırsey olmaz uzulme cnm
valla koymuyor canım yaa jılet vurup kessek bıle koymaz heraldeYeterki bebişimiz iyi olsun deriz
kızlar aydede1 tl dıgerı 1.70tl bende burdan yaptırdım fıyatları gercekten cok uygun daha bırcok urun var ben begendıklerımı ekledım bı bakın ıstersenız BebeğimButik BebekŞekeri NikahŞekeri | Facebook
kızlar aydede1 tl dıgerı 1.70tl bende burdan yaptırdım fıyatları gercekten cok uygun daha bırcok urun var ben begendıklerımı ekledım bı bakın ıstersenız BebeğimButik BebekŞekeri NikahŞekeri | Facebook
canım bende aslında içine foto konulandan sipariş vermek ıstemıstım benım begendıgım farklıydı sonra vazgectım kızımın tek tek fotosunu koymak ayrı bı zahmet olcaktı dogumdan sonra koymasam desem alanlar kendı ıstedıklerı fotoyu koycaktı bıraz bencılce mı oldu ne:):44:
Eki Görüntüle 268136 Eki Görüntüle 268135 Eki Görüntüle 268137 Eki Görüntüle 268138 Eki Görüntüle 268141 kızlar bugün siparişini vermeyi düşünüyorum sizce en güzel hangisi?
Canım valla hıcde bencılce degıl bence cunku bende aynısını dusundum acıkcası resım koymasan ıcıne kendı resımlerını koysalarda hos olmaz yanı ne bılıımm :44:
Canım ayak cerceve cok guzelmıss yaa ben cok begenıyorum bunları ama soyle bı durum var hastanede dagıtılacagını dusunursek cercevenın ıcıne ne resım koycaz :44::44:
hastanedemı dağıtacaksınız ben kırkımçıktıktan sonra mevlut okutup ordagelenlere dağıtıcam;hastanede zorolur bence kımgelmışkımgitmiş kıme verdık ne verdık karışmazmı:)))
Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?
demisevindim böyle düşünen sadece ben değilmişim zaten şekerlerin üzerine "hayatımıza hoşgeldin CEREN SU bebek" yazacaklar
hastanedemı dağıtacaksınız ben kırkımçıktıktan sonra mevlut okutup ordagelenlere dağıtıcam;hastanede zorolur bence kımgelmışkımgitmiş kıme verdık ne verdık karışmazmı:)))
çok geçmiş olsun canım 32. haftaya başlamışsın istersen izin al ve evde dinlen.Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?
ben ilk hamilelikte ilk aylarda ağdaya devam etmiştim ama son aylarda dayanamadım. insan çok hassaslaşıyor. baktım ki yapamıyorum. jilete geçiş yaptım ama şu sorun oldu. ben jiletle de alamıyordum çünkü görmüyordum göbekten ve eşimden yardım istedim. ilk yardım ettiğinde çok utandım ve ağladım ne hallere düştüm diye ama o çok anlayışlı yaklaştı. bu şekilde doğum öncesi kıl macerasını tamamladık. şimdi de öyle olacak galiba. siz de bi düşünün. eşi anlayışlı olanlar durmasınlar yardım alsınlar... bu bebek sadece sizin değil dolayısıyla göbekten dolayı göremeyip de ilgililenemediğiniz durum da sadece sizin sorununuz değil. ben böyle düşünüyorum. hadi kolay gele.bence 2. :))))))
aynen cnm yaa... ağdacıya gidersen de baktın kasılıyorsun bıraktır hemen... burda ayna ve jilet fikri veren oldu. sanırım ben de onu denicem... yapabilirim inşallahh...:97::97::97:
ben ilk hamilelikte ilk aylarda ağdaya devam etmiştim ama son aylarda dayanamadım. insan çok hassaslaşıyor. baktım ki yapamıyorum. jilete geçiş yaptım ama şu sorun oldu. ben jiletle de alamıyordum çünkü görmüyordum göbekten ve eşimden yardım istedim. ilk yardım ettiğinde çok utandım ve ağladım ne hallere düştüm diye ama o çok anlayışlı yaklaştı. bu şekilde doğum öncesi kıl macerasını tamamladık. şimdi de öyle olacak galiba. siz de bi düşünün. eşi anlayışlı olanlar durmasınlar yardım alsınlar... bu bebek sadece sizin değil dolayısıyla göbekten dolayı göremeyip de ilgililenemediğiniz durum da sadece sizin sorununuz değil. ben böyle düşünüyorum. hadi kolay gele.
ben yıllardır agdacıya gıderım hmaıle oldum hala gıdıyorum son haftalara kadar da gıderım doktorum sorun olmayacagını soyledı..
ölsem kocamdan ısteyemem cok anlayıslıdır ama ne bıleyım bırazcık özel olmalı ya..kendımızı o halde düşünemıyorum
walla benimde hassaslaştı ama kocam hayatta almaz.. bende aldırmam zaten:) normalde ağdaya gidiyorum..en çok dudak yanları acıyor zaten normalde 4 dk da bitiyor benimki.. kız da dedi çok daha hassas olursa oralara başka çözüm bakarız dedi ... ben zaten o kadar tüylüyümki 2 ayda bir gidiyorum ağdaya:)
bir kasım başı giderim.. bide aralık başı gibi tmm işte:)
bugün çok fenayım kızlar.. başım dönüyor.. gözlerim ağır.. 7-10 olan tansiyonum 7-13, gece hiç uyuyamadım.. o yana dön olmadı bu yana dön olmadı.. eziyetler başladı sanırım artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?