2011 Aralık Anneleri

Selam kızlar,
dderya, deryam geçmiş olsun canlar, dikkat edin kendinize, dinlenin bol bol... dün akşam benimde ağrılarım oldu çok korktum, ama kısa sürdü, devam etse bende gitcektim artık doktora.. yoruldum galiba dün biraz..:44::44:
Sanırım artık daha çok dikkat etmeliyiz... hem bebişler büyüyor artık burada ağrılarımızı paylaştığımız günler başladı galiba, kocaman göbeklerimiz var artık
hepimizin bebişleri zamanını bekler ve annelerini çok ta üzmeden aramıza katılırlar inşallah..
bu arada kapı süsüm bu kadar işin arasında ancak bitti.. bir iki eksik var ama onlar artık ben baktıkça çıkardığım detaylar.. onlar olmadan ekleyeceğim dayanamıyorum.. fotoğrafını çekip geleyim

Canım valla hıcde bencılce degıl bence cunku bende aynısını dusundum acıkcası resım koymasan ıcıne kendı resımlerını koysalarda hos olmaz yanı ne bılıımm :44:

Canlar, bi fikir sadece, resim koymak şart değil, Hoşgeldin ..... (bebeğinizin adı ) yazıp çıktı alıp onuda koyabilirsiniz bence çerçevenin içine, ben onlardan alsam öyle yaprdım heralde.. hem kendi resimlerini koyamazlar, hemde hatırlatır bebiş kendini aslında sezeryan olacak olanlar doğum tarihini de yazabilirler, anne baba adıda olabilir
bilmem öyle geldi aklımada paylaşayım dedim..

Güzel fikir olmuş canım valla benim hiç aklıma gelmedi ben daha gidicemde şekerlere bakıp kendim yapıcam offf bır an once gıtsem ıyı olacak sanırım az kaldı :18::18: Canım senın kapı susunude heyecanla beklıyorum belkı kopya cekerız ızın verırsen tabıı

kızlar selam nabersiniz

kocamın sonuçlarında kan sayımı normal çıktı çok şükür

onu dışında karaciğer enzimlerinde bişi kolesterol tsh falan da çıktı ama biz tabi şükrettik ki akdeniz anemisi değilmiş

onun dışında ibşi yok öyle canım sıkkın o kadar

Balmond cum sana da geçmiş olsun canım, görmemişim ben.. şimdi okudum..
bence de rapor alıp iyice dinlen
çalışırken insan yorulduğunu farketmiyor galiba, anlayamıyoruz biz..
bir daha böyle şeyler yaşamayalım inşallah...

mardincim canım tabiki kopya çekebilirsin beğenecekmisin bakalım.. hiç öyle takıntılarım olmaz aynısını bile yapabilirsin
geliyor birazdan

selam kızlar bugün bebişimin kıyafetlerini yıkıyorum şimdiden 3 makina oldu mandalım bitti yarına devam kururlarsa devam edeceğim ütüledim mi tamam

Canım hadı gozun aydın cok sukur bak bırsey cıkmadı artık sende canını sıkma lutfen yeter bu kadar uzuldugun sekerde elbette normale gırer bundan sonra senı eskısı gıbı neselı gormek ıstıyoruz bebısıde uzdun strese soktun tamam artık hersey yolunda uzulme bakiim artık

Tamam canım tesekkur ettım heyecanla beklıyorummm

yıllardır gıdrım bende agdaya yanlız bu sefer cok zorlandım doguma yakın gıtmeyı duusnuyorum agrılar gırdı kasıklarıma cok zordu ve cok acıdı
bende bugun alıcam ılacı yarın baslarım yıkayyıp ütülemeye belkıde cuma guneslendırım hem alayım detarjanınıda

aman iyi canım ya,tsh için ilaç kullanır,kolestrol için de,en azından ne var ne yok hepsi çıktı ve bebişinin tehlikesi yok,ben de şimdi geldim minik prensesimiz 1776 gr olmuşölçümlere göre 1-2 günde önde duruyo,dr. durumu çok iyi dedi,bel kasık kalça ağrısı normal,o kemik için de % 90 soğuk almışsndır,bi de erzuruma gitmiş gelmişsin hava değişimi olmuştur dedi,bebişin kafası hafif aşağıda,kan seviyem için ne yapıyosan doğru yapıyon devam et böyle dedi,hem suyu iyi,hem demiri hallettik çok şükür,kalsiyum-d vitamini yazdı,dedim gerek var mı ben düzenli olarak süt içiyom,olsun dedi,bebeğin artık daha çok ihtiyacı var bi zararı olmaz dedi,cd ye çekti kızımızı resmini verdi,aynı babası dedigülümserken de yakaladık cadıyı,bak annesi gülüyo şimdi dedi,çok mutlu oldum herşeyin yolunda olduğuna,o ağrılar için de doğrudur don atlet yatıyodum püfür püfür ondan oldu galiba,2 gündür kendimi sıcak tutuyom yavaş yavaş geçiyo

yorgunluktan ve susuzluktan olabilir bol bol su iç ve dinlen canım,başka bişey olduğunu sanmıyorum,geçmiş olsun,dikkat et kendine

Evet kızlar, çektim gönderiyorum, nereye asacağımı bilemedim de ancak geldim
Yalnız size ekleyeyim artık dediğim için artık çektim ekliyorum ama eksiklerim bitmemiş daha
şöyleki, yavrusunu besleyen anne kuşun altında bi yuva olcak yumurtalarla.. sonra alttaki halkalara kızımın ismini ascam, tuana olcak galiba ama hala kararsız olduğumuz için yazmadım son olarak isim yazılcak halkaların her birinin üstünde birer hayvan vardı, ortadakine yaptığım maymun daha bitmemişti onuda şimdi farkettim.. dediğim gibi yoğunum biraz fırsatım olmuyor
vee işte geliyoorr..

ya hkalısın da işte engel olamadım kendime şidmi ondan değil ya gnel bi durgunluk var üstümde anlamadım...

bi de benim bıdığın hala hiç eşyası yok

ya hkalısın da işte engel olamadım kendime şidmi ondan değil ya gnel bi durgunluk var üstümde anlamadım...

ayyy maşallah kuzuna maşallah

woww ellerine sağlıkkkk

balmondcum deryanın alıntısından gördüm geçmiş olsun arkadaşım...

Canım gözün aydın bak bebişin birşeyi yokmuş için rahatlamış oldu bundan sonrada yatarken dikkat et havalar iyice soğudu çünkü en ufacık bir üşütme bizi mahveder

Canımmm cok seker olmus yaaa tebrık ettim seni vallaaa güle güle iyi günlerde kullansın minnakınnn

Olur canım hıc takma kafana bır gunde cıkıp herseyını hallettık bız haftasonu arabasını pusetını parkyatagını ıvır zıvır butun eksıklıklerını bır kere cıkmayla aldık onu kafana takma hallolur bızde gardolap fln bakmadık hıc henuz artık sıra onda bakalım sende panık yapma dedıgım gıbı bır cıkmayla hersey halolur

çok tatlı olmuş,iyi günlerde kullan canım

nickocum hadi gözün aydın, sevindim herşeyin yolunda olmasına...
benimkinin de tek eşyası onun hiç bi işine yaramayacak olan annesinin yaptığı bu kapı süsü.. ama tek çıkmada hepsini alacağız artık zaten vakit yok tek izin güümüzde bu haftasonu çıkmayı planlıyoruz.. hallolur ya..

Canımmm cok seker olmus yaaa tebrık ettim seni vallaaa güle güle iyi günlerde kullansın minnakınnn

sağol canım, mutlu oldum

deryacım bak telaşla gidip güzel haberlerle döndün.. Maşallah kızına...

arkadaşlar ben çıkıyorum bi toplantım var.. akşam ancak okuyabilirim..
herkese güzel günler..

oh maşallah valla
yok yok panik yaptığım yok benim diğer mevzu hala belli olmadığındna
yani nerde odğuracağım... o yüzden beklemedeyim. he sonuçta her türlü alınacak bu eşyalar ama en azından gideceksem gidip ordan alırım daha ucuza ya da gelince tamamlarım önceliğim doğurma kısmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…