herkese iyi akşamlar
halimem sana da iyi akşamlar cnm sen nasılsın dınlenebıldın mı yerleştin mi yeni yerine
ben bugun keyıfsızdım cok foruma da gıremedım şimdi şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yokmuş..
sanki hastalanacak gibi bir halim var bırde bır kaç gündür hep bir gerginlik var üstümde evdekilere terör estirmeye devam ediyom yanıma yaklaşmaya korkar oldular..niye böle oldum bilmiyorum ya
tahammul seviyem cok düştü sanırım bu hamılelıgın verdıgı rahatsızlıklarla:84::84::84:
anladım canım ben birde küçükken eklem romatizması geçirdim özeldeki dr gittiğimde kardiyolağa bi git kalp romatizması var mı baktır demişti.hala baktırcam doğum için gerekliymiş sanırım.Rabbim hepimize sağlık versin geçer bu günlerde inşallah...
eh işte cnm. yerleştim sayılır ama ruhum hala gelemedi buralara( sen de dikkat et kendine... bu bozuk psikoloji adamı mahfediyor. ben terör estirmekten çok ağlayıp zırlıyorum. bu durum tıpkı seninkiler gibi bizim evdekileri de etkiliyor. artık bi süre daha idare edicekler bizi... sen daha önce olmuşsun ama eminim heyecanı hep vardır. ANNE olucaz biz kolay mı??? :))))
anladım canım ben birde küçükken eklem romatizması geçirdim özeldeki dr gittiğimde kardiyolağa bi git kalp romatizması var mı baktır demişti.hala baktırcam doğum için gerekliymiş sanırım.Rabbim hepimize sağlık versin geçer bu günlerde inşallah...
dikkat et canım bu aralar grip salgını var aman hasta falan olma...o gerginlik ben de de var koçişin öpmesine bile tahammül edemiyom herşeyi batıyo herşeye alınıyom ağlıyom demekki bu dönemde normal
cnm aynı sorun bende de var bugün inan çok gergindim Allahtan eşim bu konuda anlayış gösteriyohiç memnun değilim bu halimden kendime bile kızıyorum
cnm inan ki herbir hamileliğimde ilk defa anne olacakmışım gibi heyecan duydum duyuyorum bu bambaşka bır duyguyalnız her hamılelıgım bır öncekıne göre daha zor gecıyor onu anladım sanırım yaş ilerledikçe yada evdeki nufus cogaldıkça sartlar daha zor oluyor..cocuklar bu ara yoruyor cok anlayamıyorlar halımden onların yanında zayıf görünmemek içinde aglamakta istemıyorum bu sefer hepten agresifleşiyorum
cocuklar okula başladıar ya artık hastalıklar eksik olmaz taşıyorlar evede inş ilerlemeden gecerya bu dönemde sıkıntılarımız daha cok artıyor ya sanırım ondan tahammul sınırımız düşüyor bana da eşimin her dediği batıyor bu ara ya da bişey desem anlamasa cok kızıyorum istiyorum hemen anlasın yapsın..sofrada dalga geciyorlar bu akşam benle evet annemiz bu akşam yine cok gergindi falan dıye bır de hıkayeler yazıyorlar
cnm eğer benim de EKG kötü çıksaydı maalasef gidecektim kardiyologa. ama kendimi o kadar sakinleştirip çektirdim ki ekg yi görmen lazım :) çünkü heyecanlansam bütün hamileliğim stresle geçecekti. istersen doktoruna söyle. beni doktorum yönlendirmişti...
tabi canım muayneni ol sende sonuçta önemli şeyler sende inş.iyi haberlerle gelirsininşallah bi sorun yoktur cnm. hayırlı haberlerle gel.
bu arada bende de ritim bozukluğu vardı üniv. yıllarımda. doktora danışmak lazım. belki de normal doğum bile sakıncalıdır. temkini elden bırakmamak lazım...
cnm inan ki herbir hamileliğimde ilk defa anne olacakmışım gibi heyecan duydum duyuyorum bu bambaşka bır duyguyalnız her hamılelıgım bır öncekıne göre daha zor gecıyor onu anladım sanırım yaş ilerledikçe yada evdeki nufus cogaldıkça sartlar daha zor oluyor..cocuklar bu ara yoruyor cok anlayamıyorlar halımden onların yanında zayıf görünmemek içinde aglamakta istemıyorum bu sefer hepten agresifleşiyorum
cocuklar okula başladıar ya artık hastalıklar eksik olmaz taşıyorlar evede inş ilerlemeden gecerya bu dönemde sıkıntılarımız daha cok artıyor ya sanırım ondan tahammul sınırımız düşüyor bana da eşimin her dediği batıyor bu ara ya da bişey desem anlamasa cok kızıyorum istiyorum hemen anlasın yapsın..sofrada dalga geciyorlar bu akşam benle evet annemiz bu akşam yine cok gergindi falan dıye bır de hıkayeler yazıyorlar
aynen cnm ya bende hiç sevmedim bu halimiallahtan benim eşimde idare ediyor beni hımm bugun yıne cok gerginiz diye takılıyor
dogum yaklaştıkça stres mi yapıyoruz bilmeden bilmiyorum ki
tabi canım muayneni ol sende sonuçta önemli şeyler sende inş.iyi haberlerle gelirsin
aman dikkat et canım sen önlemini al bol bol c vitamini al sıcak şeyler iç hamilelikte hastalıkta zor geçiyor diyorlar...artık sona yaklaştığımız için sanırım tahammülümüz yok sabahları uyanıp doğumu,bebeğimi,kendimi düşünüyorum.erkenden bunları düşünmek istemiyorum aslında ama elimde olmuyor.annemde düşünme vakti gelince herşey olcağına varıyor kendini yıpratma diyo ama elde değil ne bilim tuaf bi his.sanırım senin ilk hamişliğin değil inş.ilk doğumların kolay olmuştur.bize ders ver azcık doğum konusunda
cnm benim yaa... senin işin daha zor tabii.. sorumluluğun fazla... bu doğumunu da kolayca atlatıp bebeğine kavuşursun inşallah... RAbbim yavrularımızı bize, bizi de yavrularımıza bağışlasın inşallah...
kızlar ben çıkıyorum hepiniz kendinize iyi bakın sırtım çok ağrıyo yatayım artık öpüldünüz
herkese iyi geceler kızlar
mardin4747 canım dün park yatak soruma cvp vermişsin teşekkür ederim ama ben bu akşam görebildim
bu arada kızlar aranızda benim kadar uyuyan var mı ya uyumaktan akşam yemeğimi yetiştiremiyorum bugün yine laptop ın başında uyuyakalmışım bi kalktımki saat akşam 7.30 olmuş allahtan kocam geç geldi de yemek yapabildim
bu kadar uyumak normal mi ya
cnm uyuyamamaktan ıyıdır boşver uyuyabıldıgın kadar uyu ne güzel işte dinlenmiş oluyorsun bende ilk hamılelıgımde hep öyle akşam üstleri sızar kalırdımama şimdi ne mumkun uykum gelsede evdekılerden uyuma sansım olmuyor geceleride bebiş uyutmuyor hep uykusuzum bu aralar
Mardin4747
ikisi de çook şık canım
hayırlı olsun güle güle kullansın bebişin
daha ne olsun canım,süper !beğendim içim açıldı
aaaaaa bizimkinin aynısııııııı,bizimki kırmızı grisine kadara aldın canım içine visco yatakmı aldın?
çok tatlı,ben de pembeli grisini alcam
oo gayet güzel görünüyor canım
güzel günlerde içinde uyusun oynasın
[
çok güselmıs guzel gunlerde uyusun ıcınde ınsallah
balmond dıkkat et kendıne cok cok gecmıs olsn
mardincim hayırlı olsun yatağın ve araban inş,,güzel günlerde kullanın inş:))
sağol cnm önce ewimi anlatayım 1 yatak odası war 1 odada tv ünite koltuklar var 1 odada köşe koltuk we yemek odası takımı filan war 1 odada ise tekli bir baza var 1 şifonyer ve bi tane yüklük war kısacası ardiye gibi ..ben bi tane park yatak alacağım weewim sobalı olduğu için sobanın olduğu yerde duracak yani tv nin olduğu odada ama aynı zmanda bebişin eşyaları için bir dolap yada şifonyer gibi bişey almak istiyorum ama nereye koyacağımı bilmiyorum ardiye gibi olan odayı boşaltabilsem oraya olur ama boşaltamam baza war yüklük var vs vss benim iş çok karışık yaaa..yardım edin bana oğlumun bi odası olsun istiyorum
herkese iyi geceler kızlar
mardin4747 canım dün park yatak soruma cvp vermişsin teşekkür ederim ama ben bu akşam görebildim
bu arada kızlar aranızda benim kadar uyuyan var mı ya uyumaktan akşam yemeğimi yetiştiremiyorum bugün yine laptop ın başında uyuyakalmışım bi kalktımki saat akşam 7.30 olmuş allahtan kocam geç geldi de yemek yapabildim
bu kadar uyumak normal mi ya
MARDİN ;cnm senin oğluşunun park yatağınıa gördüm cok güzel güle güle kullanın inş..ogluşun güzel güzel uykular uyusun içinde
cnm eğer benim de EKG kötü çıksaydı maalasef gidecektim kardiyologa. ama kendimi o kadar sakinleştirip çektirdim ki ekg yi görmen lazım :) çünkü heyecanlansam bütün hamileliğim stresle geçecekti. istersen doktoruna söyle. beni doktorum yönlendirmişti...
inşallah bi sorun yoktur cnm. hayırlı haberlerle gel.
bu arada bende de ritim bozukluğu vardı üniv. yıllarımda. doktora danışmak lazım. belki de normal doğum bile sakıncalıdır. temkini elden bırakmamak lazım...
inş hiçbirimiz hastalanmadan atlatırız..benim 3. olacak kısmetse cnm inş..ilklerim cok kolay oldu diyemem sancım gelmediğinden hep suni sancıyla dogum yaptım ama herşeye ragmen yıne normal dogum istiyorum bunda ama busefer inş kendi sancım gelirde öyle yaparım..dogumun 1gunluk sıkıntısı var gecip gidiyor unutuluyorda zamanla esas maraton dogumdan sonra başlıyor aslında
inş halimem hepimiz saglıkla sıhhatle kavusuruz bebişlerimize.. sana da iyi geceler olsun cnm allah rahatlık versin öptüm
tabi evde çocuk olsa uyumaya imkan da olmaz bazen ikinci bebişi nasıl yaparım diye düşünüyorum daha birinciyi doğurmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?