2011 Aralık Anneleri

canım günlük 15 dk kadar yürüyom,4 kat merdiven inip çıkıyom,iş yerinde 2 kat,haftada bi gün pazara gidiyoz yarım saat kadar yürüyom,hafta sonu da markete gidiyoz bi yarım saatte o sürüyo,daha napayım,zaten 10dk otursam sağ tarafım kiltleniyo resmen,onun için odada dolanıyom of off,zormuş hakkaten anne olmak,vay anam 8 çocuğu nasıl doğurmuş büyütmüş

demek ki öyle rahat ediyor. karışmasın kızımıza :)) ama sonra az da olsa gösteriyor. kırmamış babasını da :))

2. videoda daha net,hatta gülümsüyo dudaklarını açıp,ama o uzun diye mail kabul etmiyo onu,resmini de verdi dr. umuz zaten,abbasına benziyo dedi,havasından geçilmiyo şimdi bana benziyo deyip duruyo

Son düzenleme:
gunaydin tatli anneciklerrr...

canim benim de 50de yuksek cikmisti. o zaman nette arastirinca 50lik olanin tarama 100luk olanin teshis testi oldugunu gormustum. tarama sonucu hatali cikabiliyor. tam teshis icin 100luk olani yaptirmalisin. gercekten sekerin varsa ve dikkat etmezsen ilerde daha ciddi sonuclar dogurabilir. yaptik ki icin rahat etsin hem de gereksiz yere risk alma kendin ve bebegin icin...

aminnnnnnnn Allah hepimize versin en hayırlı,sağlıklı evlatları,insanın aklı hayali almıyo içimizde öyle şeyler yaptığına ama Allahn hikmeti işte diğer videoda dudaklarını aralayıp gülümsüyo Ey Allahm sen ne kadar büyüksün,nasıl olur da seni inkar ederler anlamıyorum

[/COLOR]kızlar merhaba... e-bebek sitesini duymuş ya da alışveriş yapmışssınızdır belki. şimdiye kadar internetten çok alışveriş yapmıştım ama bu bebek sitelerinin içinde en güvenilir ve yaptığı işin arkasından duran e-bebek sanırım. eğer üye değilseniz, sizleri de üye yapmak isterim. (tabi bireysel olarak da üye olabilirsiniz) bebeveyn kulübü diye bi sistemleri var. hem kendi alışverişinizden hem de üyeleriniz alışveriş yaparsa onların alışverişinden puan kazanıyorsunuz. eğer üye yapmamı isterseniz, bana özelden isim soyad, cep tel ve e-mail adresinizi gönderirseniz çok sevinirim!

nasılsınız bakalım deryacım maşallah kızına iyi olduğunuza çok sevindim bende yarın dr . gidiyorum çalışabilir raporu için naptın sen aldınmı canım haber ver demiştin.

en son gördüğümüzde 3 boyutlu değildi ama 2 boyutlu da bile anlaşılıyor; bizim kız da gözlerini açıp kapatıyordu. göz bebeklerini o kadar net gördük ki!!! sanki bize bakıyor, el sallıyordu. biz de şok olmuş bişekilde ekrana kitlenmiştik :)))))) sonrasında doktorun söylediklerini bi ara duymamışız şoktan

nasılsınız bakalım deryacım maşallah kızına iyi olduğunuza çok sevindim bende yarın dr . gidiyorum çalışabilir raporu için naptın sen aldınmı canım haber ver demiştin.

yarın mı gidiyon,bugün alman gerekmiyo mu,benim protokol noyu yazdı dr.um istersn şimdi vereyim dedi,ben de pazt.32 haftalık oluyom dedim tamam aşağıdan kayıt yapar,rapor odasına götürürsün dedi

Son düzenleme:

maşallah kızına,bu kızlar daha yaramazlar sanki,daha cilveliler

yarın mı gidiyon,bugün alman gerekmiyo mu,benim protokol noyu yazdı dr.um istersn şimdi vereyim dedi,ben de pazt.32 haftalık oluyom dedim tamam aşağıdan kayıt yapar,rapor odasına götürürsün dedi

bugün doldu aslında ama buranın pazarı bugün çok kalabalıktır diye gitmek istemedim
sanırım 32 bitene kadar alabiliyoruz 1 günden bişey olmazdiye düşündüm.

slm kızlar benim misafirlerde az önce gitti kaç gündür giremedim merak ettim neler yapıyorsunuz diye misafirlerimde oğluma galatasaray serisi almış ben takım tutmuyorum ama babası galatasaraylı sağolsunlar evi temizlerim sonrada birgüzel bebişimin kıyafetlerini yıkamaya başlarım artıkın

bugün doldu aslında ama buranın pazarı bugün çok kalabalıktır diye gitmek istemedim
sanırım 32 bitene kadar alabiliyoruz 1 günden bişey olmazdiye düşündüm.

hmmm,ben pazt. alcam bakalım o zamana kadar dayanabilcez mi sen de kurban bayramından yararlanıyon dimi

selam kizlar nasilsiniz
bebisleriniz nasil
bende dun gordum prensesimi cok tatliydi benim kizda tipki babasi:))))
ama kofte gibi dudaklari var oda bana cekmis:))))
abisi gibide simarikkkkkkk

Canım benimm maşallah senin o tatlı bebişine takma kafana hızlı kılo almıssın dedıklerıne dogum konusunda da hakkında hayırlısı neyse o olur zaten akısına bırak..şeker testinde iyi çıkar inşallah

Canım cok sırın ıyı guzel mutlu gunlerde kullansın senın o mınnakınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…