2011 Aralık Anneleri

selam kızlar herkese güzel bir gün olsun

pintos maşallah kızına etlenip butlanmaya devam

ya bende her hafta 1kılo alıyorum 67yle başladım suan 80 oldum ve daha önümde 10 haftam var sonum ne olur bılmıyorumama doktorum hibirşey demiyor kılo almama..ya gerci bende öyle aman aman cok bir şey yemiyorum ama nıye böle anlayamıyorum ne yesem yarıyo derler ya öyle bişey sanırım benımkısıartık dogumdan sonrasına bakıcaz veririz inş kiloları

cnm bende sabah namazına kalktıkta içiyorum sonra saat 8-9 gıbı kahvaltı yapıyorum yani süt grubuyla temas ettirmiyorum kan srubunu ama bilmem ki işte bakalım bugun kan verdim inş iyi cıkar degerlerim:26: sırt üstü yatmak sağa yatmak bunlar hayal oldu zaten benim için kaç kat yastıkla ancak sola yatabılıyorum ama artık soluma yatmaktanda bıktım yuzu kapak yatmayı özledim ben cokk:84::84::84:

valla senin kociş numune sanırım deryacımbenimkide yardımcı oluyor sagolsunda ama öyle ev süpürmek lavabo banyo ciflemek yer silmek yok öle şeyler pazar günleri bazen diyorum hadi evi temizleyelim diye şimdi iş mi yapılır yarın sen halledersin diyor bana pazaresi günleride ev savaş alanı gıbı oluyor canım cıkıyor akşama kadar toparlıyacam diye

Bugün salya sümük ağlama günüm sanırımmm cok duygusalım bugün annem bir şarkı yolladı bana dağıldımmm resmennn

bende dün gece agladım cok ama duygusallıktan deildi benimkisi eşime alınmıştım cok neyseki sonra gönlümü aldı hassaslaştım buaralar cok ve hep aglayasım var benimde

halimem inan bana cok zevkli bir alışveriş tadına doyamıyacan aldıkça alasın gelecek aşagı yukarı 5yada 7 tane falan tulum badi iç zıbımn alırsan yeterli gibi ama tam bılemıyorum yıne bende son bı bakmam lazım neyden nekadar varmış dıye

yarın da ben cıkıcam alısverıse..

emzık-bıberon almadım onlara bkaıcagım..gögüs pedı almadım onu da almam lazım

ıkı tane lohusa pijema takımım
bir tane de gecelıgım var

yarın bır tane daha gecelık bakacagım ..

2 pijema 2 gecelık yeter herhalde dımı ..

bı de emzırme atletı bakacagım..emzırme sütyenı sımdı degıl de sonra alayım dedım goguslerım büyürse olmazsa dıye..

oyle ıste..

canlarım benim ya... hepinize çok tşk ederim...

kızlar ben çıkım artık bina günümüz var bugün bu aralar da pasta börek inanılmaz aşeriyodum hadi bakalım gelsin pastalr börekler öptüm hepinizi

Son düzenleme:
bende dün gece agladım cok ama duygusallıktan deildi benimkisi eşime alınmıştım cok neyseki sonra gönlümü aldı hassaslaştım buaralar cok ve hep aglayasım var benimde

Canım valla bende kalktıgımdan berı aglıyorum basım agrıdı aglamaktan en ıyısı toplayayım kendımı annecik beni çok duygulandırdı aklıma da bir sürü şey geldi bende actım çeşmemi ağladım bol bol yeter bu kdr migrenim tutarsa ayvayı yerim

Selam herkese ,
umarım herkes iyidir..

Ben 1-2 gündür böle bi mutsuzum neden böleyim bilmiyorum ...

Canım faceden paylasayım bakk..ben psıkopata bagladım tabıı zekı murenden annem sarkısınıda dınleyıp aglıyorumm

annelik işte yaaa......

ben daha alışverişe çıkmadım, arada sırada ufak tefek şeyler alıyoruz, herkes daha çok erken diyor

sen güzel güzel şeyler al fıstığına canım, çok özendim yaa

cnm valla eminim çok zevkli olacak... ben alayım, ardından sen talan et çarşı pazarı:)))))))))))))))

ya insanın gözü doymuyor sanırım... ben nasıl alacağımı da bilmiyorum işin garibi. %100 pamuk alıcam di mi???

daha onlar var di mi ya??? önce bebeğimin eşyalarını bitireyim. haftaya da kendime alışveriş yapayım bari :)

Halimecim paylastım facede sarkıyı zeki mürenin..

dinledim cnm çok güzel...

Son düzenleme:
kızlar ben çıkım artık bina günümüz var bugün bu aralar da pasta börek inanılmaz aşeriyodum hadi bakalım gelsin pastalr börekler öptüm hepinizi

oh oh afiyet olsun bizim yerimizede ye

Selam herkese ,
umarım herkes iyidir..

Ben 1-2 gündür böle bi mutsuzum neden böleyim bilmiyorum ...

aramıza hoşgeldin cnm buaralar hepimizde hemen hemen var bu ruh hali aglayan aglayana

Yete canım yeter tabiki benim bir gecelik birde pijama takımım var ama ikiside cok güzel kan oluyor hastanede fln dediler bir tane normal bir gecelik daha alabilirim kısa kollu olur oda büyük ihtimal hast odaları acaıp sıcak oluyor cunku

Evet canım annelik bizimde o duyguyu yasamamıza cok az kaldı Tatlım %100 pamuk olmasına dıkkat et bırde aldıgın coraplarda bıraz kalın olsun kıs olacagı ıcın ınce coraplar sıcak tutmaz bebıslerın ayacıklarınııı

benım de ıste 2 pijema
bır gecelıgım var..

bır tane daha gecelık alayım kı kan olur ,terlenır fılan laızm olur dıye..evde hemen esortman fılan gıyılmez herhalde ne bıleyım

benım gordugum tüm lohusalar valla prensesler gıbıydı yatıyordu yataklarında sık kıyafetlerıyle ..

zaten annem kayınvalıdem gorumcem varken baksınlar bana prenses gıbı valla..

Canım valla benımde planlarım o yönde şık olma yönünde ama nasıl olurum bilemem o dakika bana kalırsa saçlarıma fön çektiricem cok hafıfde bır kalem ruj surucem Sezeryan olacagı ıcın planlarımı gerceklestırebılırım tabı bızım hesabımız ayrı Allahın ki apayrı buyuk konusmak ıstemıyorum

tamam cnm. dikkat edicem söylediklerine. ben çıkıyorum şimdi... :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…