Canım benim de öyle olurdu öncekilerde.Ama geçecek inşallah. Heyet raporu desem verir mi acaba? Sağlıklı olsun da geçecek endişelenme. kaşarlı tost, patates haşlama, ayva, yeşil zeytini yiyebilirdim istersen dene. Beyaz leblebiyi de diyorlar. Gerçekten safra suyu çıkıyor bir müddet sonra. Allah yardımcın olsun.
merhaba kızlar bugün tam olarak 10.haftam bitti 11.haftaya giriyorum Allahım sağlık sıhhat versin herkesin mercimeklerine..
canım geldimSevgili tanem ve yamursesi nerdesiniz ola ? Ay mis yuu
benim de midem çok bulanıyor ve sigara canım istiyor ama içmiyorumHerkes burda bi siz yoksunuz( kizlar yemekler fana kokuyo
Balporsuku bir güzel yönünü daha diyeyim birbirine arkadaş olurlar. Benim oğlan 6.5 yaşında ve kapı kapı arkadaş arıyoruz. Onlar beraber büyürler inşallah kalbini karartma canım. Hangimiz kolay büyüdük çok şükür şimdi imkanlar eskisi gibi değil. Senin kayınvalidendi sanırım moralini bozan. Bozma moralini. Bir de bir şey diyeyim ben geçen sene 25. haftalık bebeğimi istediğimden değil sırf çocuğum tek kalmasın diye hamile kaldım ve erken doğunca çok üzüldüm ve benim için bir saplantı haline geldi yeni bebek fikri yalnızca buna odaklanmıştım ve şimdide böyle sorunum var. Allah korusun insan kaybedince yenisini daha çok istiyor ve bu kesinlikle başka evladın olsa da değişmiyor. Anneme çocukken sorardık anne beni mi daha çok seviyorsun kardeşimi mi diye. O da iki parmağını gösterirdi ve bu parmaklardan hangisini kessem acır değil mi derdi. Sizin ikinizden birine bir şey olsa içim yanar. Eşit seviyorum derdi. Bunu şimdi daha iyi anladım canım dua et hayırlısıyla gelsin evladın...
benim de midem çok bulanıyor ve sigara canım istiyor ama içmiyorum
Hosgeldin ablacim Benimde canim acayip can erik istiyo tuza batirip ye yummmy ama burda ypk malesef turk marketi getirio oda bu mevsimde degil bide yemek kokusu sarmis tum evi( midem cok fena biz kurufasulyeyi sade et soganla yapariz bi abla icine domates dogramsti taaaa 2 yil once :)) efeye hamileyken tiksinmistim dun gece yatakta aklima geldi ve aklimdan cikmio (((((( domatesten ve her sebzeden tiksindim
amin canım amin. Her şeyi denedim olmadı. Bende bulantı çok şidetli . Bide lekelenmem oldu. Günde dört kez progrstan almam gerekiyo. Onuda doğru düzgün alamıyorum. Anneme diyom bebeğim sağlıcakla zamanında doğsunda bundan sonra asla çocuk yapmam diyo. Gülüyo bana bekle gör diyo
chnb nasılsın canım?
Ya elbette bir evladın olması diğeri için teselli değilde söylenecek pekte bişi olmadığı için dua etmekten başka. Rabbim hayırlısını versin işallah.
ayy kıyamam demek erik yok. amerikalılar erik yemezlermiymiş
benim allahtan burnum koku almıyor. almadığı halde böyleysem alsa napardım acaba. etten ben de tiksindim. sadece köfte yiyebiliyorum.
kurufasülyeye elbette domates doğranmaz ama herkesin bir tarzı var.demek eskiler aklına geliyor. işin zor vallahi.
sen tecrübelisin ne zaman bitiyor bu mide bulantıları yorgunluk hali?
vajinal kullanabilirsin canım.
amin canım biliyorum herkesin iyi niyetle dediğini. Maşallah sana da. Ama bu arada iradene sahip olmaya devam et. Bebişiçin her şey biliyorsun.
belki kızdır annişi sana arkadaş olmaya geliyodur:)Ben oglumda bukadar erken yasamadim ama efeye hamileyken canim pastirma cekmisti 2 aylik 2. Bucuk felandi belkide 3 :) bi defa yedim dolaba koydum uzun bi sure yani bi ay filan dolabi acamadm midem bulandi yani efede boyle olmadm ben bu cok fena :S
belki kızdır annişi sana arkadaş olmaya geliyodur:)
evet canım biliyorum. ama süt içemiyorum bir de soya yemek lazımmış bunu yeni duydum bilgin var mı bu konuda?
bir de vajinal progesteron ben de kullanıyorum. doktor gerek yok sonuçta doğal hamilesin dedi ama bitir bırak dedi. pazartesi 2. kutu bitiyor.şunu sormak istiyorum progesteron un çok belirgin bir faydası var mı düşüğü önleme dışında bilgin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?