2011 Aralık Anneleri

amin canım amin. her şeyi denedim olmadı. bende bulantı çok şidetli . bide lekelenmem oldu. günde dört kez progrstan almam gerekiyo. onuda doğru düzgün alamıyorum. anneme diyom bebeğim sağlıcakla zamanında doğsunda bundan sonra asla çocuk yapmam diyo. gülüyo bana bekle gör diyo

merhaba kızlar bugün tam olarak 10.haftam bitti 11.haftaya giriyorum Allahım sağlık sıhhat versin herkesin mercimeklerine..

slm canım benle aynı gündesin bnmde 10.haftam bugün bitti 11 e girdim bakalım zaman bundan sonra neler gösterecek hangimiz önce doğum yapacak..

iyi akşamlaar hanımlar...rutin hamilelik tahlillerini ayptıran var mı aranızda?geçen yazmıştım 7-8tüp kan aldılar diye..yarın çıkcak sonucu,heycanlmaya başladım..teslerin içeriğini sormak hiç aklıma gelmemiş o gün kalp atışını duyunca şimdiyse meraktan çatlıcam sanki....

chnb nasılsın canım?
ya elbette bir evladın olması diğeri için teselli değilde söylenecek pekte bişi olmadığı için dua etmekten başka. rabbim hayırlısını versin işallah.

bugün benim de 9 bitti yarın şükür 10 a giriyorum. bebeğimi cuma görsem diyorum ama ben de duymuştum pek ultrasyona girmemek lazımmış. geçen hafta cuma gitmiştim daha

benim de midem çok bulanıyor ve sigara canım istiyor ama içmiyorum

Hosgeldin ablacim Benimde canim acayip can erik istiyo tuza batirip ye yummmy ama burda ypk malesef turk marketi getirio oda bu mevsimde degil bide yemek kokusu sarmis tum evi ( midem cok fena biz kurufasulyeyi sade et soganla yapariz bi abla icine domates dogramsti taaaa 2 yil once :)) efeye hamileyken tiksinmistim dun gece yatakta aklima geldi ve aklimdan cikmio (((((( domatesten ve her sebzeden tiksindim

Son düzenleme:
sık ultrasyona gırmenın zararı yokmuş kızlar kı

hele rısklı gruptakıler ne yapsın

ben 2 haftada bı gıdıyorum ,doktorum zararı olmaz dedı kı

ınternette de cok arastırdım en cok solaklık gorulebılıyormus kı ben zaten solagım ve annem hıc ultrasyona gırmemıs

benım hıc bır sıkayetım yoktu benım de 10 haftam bıtıyor ,goguslerım sıstı onlar ınıyor arrtık acımıyorlarda..

ayy kıyamam demek erik yok. amerikalılar erik yemezlermiymiş
benim allahtan burnum koku almıyor. almadığı halde böyleysem alsa napardım acaba. etten ben de tiksindim. sadece köfte yiyebiliyorum.
kurufasülyeye elbette domates doğranmaz ama herkesin bir tarzı var.demek eskiler aklına geliyor. işin zor vallahi.
sen tecrübelisin ne zaman bitiyor bu mide bulantıları yorgunluk hali?

vajinal kullanabilirsin canım.

chnb nasılsın canım?
Ya elbette bir evladın olması diğeri için teselli değilde söylenecek pekte bişi olmadığı için dua etmekten başka. Rabbim hayırlısını versin işallah.

amin canım biliyorum herkesin iyi niyetle dediğini. Maşallah sana da. Ama bu arada iradene sahip olmaya devam et. Bebişiçin her şey biliyorsun.

Ben oglumda bukadar erken yasamadim ama efeye hamileyken canim pastirma cekmisti 2 aylik 2. Bucuk felandi belkide 3 :) bi defa yedim dolaba koydum uzun bi sure yani bi ay filan dolabi acamadm midem bulandi yani efede boyle olmadm ben bu cok fena :S

vajinal kullanabilirsin canım.

amin canım biliyorum herkesin iyi niyetle dediğini. Maşallah sana da. Ama bu arada iradene sahip olmaya devam et. Bebişiçin her şey biliyorsun.

evet canım biliyorum. ama süt içemiyorum bir de soya yemek lazımmış bunu yeni duydum bilgin var mı bu konuda?
bir de vajinal progesteron ben de kullanıyorum. doktor gerek yok sonuçta doğal hamilesin dedi ama bitir bırak dedi. pazartesi 2. kutu bitiyor.şunu sormak istiyorum progesteron un çok belirgin bir faydası var mı düşüğü önleme dışında bilgin var mı?

Ben oglumda bukadar erken yasamadim ama efeye hamileyken canim pastirma cekmisti 2 aylik 2. Bucuk felandi belkide 3 :) bi defa yedim dolaba koydum uzun bi sure yani bi ay filan dolabi acamadm midem bulandi yani efede boyle olmadm ben bu cok fena :S
belki kızdır annişi sana arkadaş olmaya geliyodur:)

12. haftadan sonra progestanı kesiyorlar artık düşük riski azalıyor diye başka faydasını bilmiyorum. Benim de hep bu zamanlar lekem olurdu tüm hamileliklerimde. Bunda çok zamandır kullanıyorum diye herhalde lekem yok ama adet olacakmışım gibi rahim bölgemde hareketlilik var.

Soya ile ilgili gdolu ürünlerde kara listede diye biliyorum. Ananas ve armutta doğal progestan varmış ye bol bol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…