2011 Aralık Anneleri

soya benim bildiğim de gdolu listede ama zeka gelişimi için iyi diyorlar. ne derece doğru bilmiyorum. okuldan bir arkadaş söyledi.
rabbim hayırlısını versin canım. ne denirki işallah bebeğin seni şaşırtır ve gayet iyidir. dilerim allahtan.

kızlar hepinize merhaba. çok stresli bi gün geçirdim. öğlen okulda lavobaya bi gittim ne göreyim kanamam olmuş. ödüm koptuuu ya. hemen doktoru aradım. doktor rahat ol dedi.iki tane kullandığın ilaçları kes dedi.tabı benım içim rahat emedi. hemen izin aldım doğru doktora. baktı doktor çok şükür keseyi gördük. 5 haftalık dedi. kesede sorun yok dedi.ama istirahat edeceksin kanama bitene kadar dedi.şimdi istirahatteyim. dua edin kızla inş. sorunsuz bi şekilde atlatayım şu süreci...

gercektenmı ınsallah ya dedıgın gıbıdr bu bulantı benı oldurecek yemın ederım ne ılac ne baska bısey kar etmıyor sankı her gecen gun dahada artıyor gıbı bu arada ben 8+1 im!

canım benım hıckorkma allaha teslım et kendını yapman gereknlerı yap yapmaman gerekenlerı yapma onun dısında da hersey olacagına varıyor guzel dusun ınsallah rabbım hakkında hayırlı olanı nasıb eder!benım 2tane kaybım var kendımı parcaladım yıprattım hıcbırsey gecmıyor ınsanın elıne!ama bu kanamadan korkma bence zararı olmayacak sana dua edelım bırbırımıze:)

bhcg ye göre 6 haftalık değilde 4-5 haftalık olabilir ama dr da söler sana bunu 2 hafta sonrada kalp atışı için gitmeni tavsiye ediyorum öncesi gitme bence..

evet gülüm beta hcg 1000 çıkmıştı doktor 2 hafta sonra gel dedi kalp atışları için.benimde içim içimi yiyor keseyi görmeye gitsemmi diye ama neyse haftaya cuma gideyimde kesinleşsin herşey.saol birtanem tavsiyen için içimi rahatlattın.

slm kızlar bende aranıza yeni katıldım 7+4 ve 7+3 olmak üzere ikiz annesi olacam inş normalde aralıkta görünüyor ama malum ikizlerde erken doğum ihtimali çok yüksek inş hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim

ayyy ne güzel yaaa allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ikisinide.tebrikler canımmmmm.allah nazarlardan esirgesinnnn.

ayyy ne güzel yaaa allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin ikisinide.tebrikler canımmmmm.allah nazarlardan esirgesinnnn.

amin canım cümlemizinkini inş çok teşekkür ederim 3 senedir beklioruz bu mutluluğu sonunda rabbim nasip etti darısı bütün isteyen din kardeşlerimin başına amin

canım canım canımmm allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ayy ne güzel ikisi biraradaa bende bebişimin kesesini gördüm bugün daha 5 haftalıkmış ben 6 hesaplamıştım mercimeğim benimmm.. buarada KARİN ismi nasıl kızlar kuranda da geçiyormuş, bugün duydum çok hoşuma gitti..

Aslinda gordum ve ozelden mesaj attim hemen okursun rahatca die yaziyim burdanda ben sata gore 8+3 um ama cuma gunu doktorun verdigi bilgilere gore bugun ben 7+2 yim canim bir onceki hafta eski doktoruma gittigimdede 5+3 tum kese gorulmustu bebekte belli demisti ama kalp atisi yok dedi renkli dopplere gonderdi orda yolk saci 2.8mm bebekte 1.8 mm cikti cuma gunu bundan sonra devam edecegim doktorumda kalp aisini henuz goremeyecegimizi soyledi ama gorduk cok sukur. Ben hamileligimin ilk zamanlarinda bhcg yaptirmistim 2 kere 2. Cinin sonucu 2321 di tahminen 4-5 haftalar arasindaydim bana senin degerlerin gayet normal geldi

canım lütfen o günleri düşünmemeye çalış. iyi düşün iyi olsun. Allah bi daha aynı imtihanı vermesin, kimseye vermesin, zormuş gerçekten yaşadıkların.
canım ben rapor içinönce telefonda konuştum doktorla,sonra da eşimi yolladım. kendi randevum cumartesi günü. inşallah olumlu düşünüyorum ben de.
çalışmaya başladım bu hafta. çok şükür daha iyiyim. o yüzden fazla nete giremiyorum.

Canım çok sağol. Özele bakmak aklıma gelmedi Sağ olasın. Troide de baktır ihmal etme hamilelikte değişebiliyor ben ikikat merdiven çıksam nefes nefese kalırdım kalbime çarpıntı yapardı. Biraz içimi ferahlattın. İnşallah ben de haftaya senin gibi güzel bir haber verebilirim. Sağ olasın tekrar...

Amin, canım sen de yorma fazla kendini nöbet işine çok sevindim...

amin canım çok saol bende ilk gittiğimde kese görmeye gittim iki tane birden gördük çifte mutluluk oldu en son gittiğimdede kalp atışlarını gördüm daha çok sevindim inş sağlıkla hayırlısıyla kucağımızada almayı nasip eder rabbim

KARİN gerçekten çok güzelmiş canım anlamı neymiş peki onuda öğrenebildinmi

Ya peki bu troid dedigin olayda ille hareket etmis olmak mi gerekio ben gece uykudan uyaniyorum hani gripte felan insanin burnu tikanir ya oyle bisi zaten taşikardim oldugundan carpintiyi hic troide yormadim tabi bide o var :44:

daha once yazmistik bu konuyu bi site vardi hangi tahliller yapiliyor diye tekrar eklemis olayim. Gebelik takiplerinde yaplan incelemeler (Prenatal testler)-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com) onun disinda zaten rutin kan sayimi ve seker olcumu yapiliyor. bu ilk trimstreda yapilmasi onemli testler. degerlerin iyi cikar insallah

gercektenmı ınsallah ya dedıgın gıbıdr bu bulantı benı oldurecek yemın ederım ne ılac ne baska bısey kar etmıyor sankı her gecen gun dahada artıyor gıbı bu arada ben 8+1 im!

ben bugun bulantiya sevinsem mi uzulsem mi bilemedim. soyle ki:

dun anlatmistim golcukte annemin yanindayim diye. aksam yemegini bulantisiz ve cok istahla yedim. sabah kalktim yine bulanti yok, bir kacgundur devam eden kasik agrim gecmis. sevinecegim yerde panik oldum. esimi aradim ben bugun birsey hissetmiyorum acaba bebik hala yasiyor mu diye doktoru ara sor istersen dedi.

aradim, sehir disindaymis hastaneye ugrayin asistanim muayne edip beni arasin dedi. ben o panikle ona sehirdisinda oldugumu soylemeyi unuttum. asistanini aradim gazi bey muayne icin gelmemi soyledi ama sehir disindayim nasil bir muayne olacak burda yaptirsam dedim. usg ile kalp atisini gormek lazim falan dedi.

hemen golcukteki ozel bi hastaneye gittim panikle ama o dakikaya kadar yasadiklarimi asla anlatamam canimdan can gitti resmen. doktorun yanina girdik hemen bakalim dedi. karindan bakildigi icin bastan bisey gorunmedi. doktorun rengi atti falan baktim kimse bisey demiyor `ben bi hareket gormuyorum siz goruyormusunuz` dedim zorla. kadin oyle bir bastirdi ki karnima o anda kalbini gorduk bebegin cok sukur.

diyecegim odur ki hava degisimi ruhsal durum vs bu agrilari ve hatta bulantinin seyrini degistriyor. benim gibi bosuna panikleyip bebegi de kendinizi de strese sokmayin sakin

Ya peki bu troid dedigin olayda ille hareket etmis olmak mi gerekio ben gece uykudan uyaniyorum hani gripte felan insanin burnu tikanir ya oyle bisi zaten taşikardim oldugundan carpintiyi hic troide yormadim tabi bide o var :44:

Canım taşikardim dediğin hastalık yapar mıydı önceden. Ben o hastalığı bilmiyorum. Troidi kontrol ettir. Hareketsizken olmuyordu bende.

Canım taşikardim dediğin hastalık yapar mıydı önceden. Ben o hastalığı bilmiyorum. Troidi kontrol ettir. Hareketsizken olmuyordu bende.

Taşikardi çarpıntı canim kalp ritmindeki duzensizligin tetikledigi birsey sıklıkla olur teshisi koyali yillar oluo doktor hamileliktede ne azalir ne cogalir dedi bi tek dogumzamanina yakin sukunetimi koruyamazda heyecan yapmaya baslarsam o zaman bakicak ben yinede troidime baktiriyim sagol tavsiyen icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…