Günaydın tekrar güzel anne adayları .
Yasmin84 geçmiş olsun grip. Bendede yok belirtiler korkmaya başladım yaAllah korusun ama herkesin bünyesi aynı olmazmış, bakalım ilerleyen süreçte nasıl olcağız .
maşallah ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin. keseleri ilk ultrasonda gördümü doktorun.kaçıncı haftasında gördü. ne güzel biz bir sen iki heyecan yaşıyorsunslm kızlar bende aranıza yeni katıldım 7+4 ve 7+3 olmak üzere ikiz annesi olacam inşnormalde aralıkta görünüyor ama malum ikizlerde erken doğum ihtimali çok yüksek inş hepimize sağlıkla ve hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim
İyi istirahatler :92:günaydın kızlar bayağı kaynatmışsınız dün akşam bugün midem çok kötü ben yatmaya gidiyorum öpüyorum hepinizi herkes bebeğinden sağlıklı haberler alır inşallah
günaydın kızlar.nasılsınız.ben çok fena grip oldum.:2::2:çocuklarla birlikte hastalandık.belirtiler hala yok.ben ilk defa böyle bi hamilelik geçiriyorum.sizce normalmidir
Sanada geçmiş olsun güzel anne . Pof bilirim uykusuzluğu dün gece 1 de yattım gece 4 de su içmeye kalktım bidahada uyku tutmadı :2:günaydın güzel anneler ve tatlı bebişleri. ben dün geceden beri çok kötüyüm midem gece yarısına kadar bulandı ama bu farklıydı sanki bir şişe kola içmişimde midemdeki asit burnumdan çıkmaya çalışıyor ama çıkamıyor o yuzden midem ağzım burnum araası resmen kıvrandım.gecede kızım ağladı bende yatıştırmak için yanına uzandım uyuya kalmışım belim sırtım boynum tutulmuş. üşümüşüm bide.sabahta 5 te uyandım uykusuzluktan ölüyorum ama uyuyamıyorum.dr gdli 15 gün oldu acaba gitsemmi tekrr diye düşünüyorum
canım benim doktorum.kese için bi çağırdı gittim.bide kalp atışları için çağırdı.gittim kalp atışlarından sonra 1 ay sonraaya çağırdı.1 haziranda gidicem6+6 canım bugün . Bidek kan testi yaptırmaya gittim doktora onun dışında henüz gitmedim . Direkt Allah (CC.) nasip ederse kalp atışlarını duymak istediğim için beklemedeyim hala . Sen kaç kez gittin doktora ay yanlış mı yapıyorum yarın gitsem mi bilemedim ya çatlayacağım meraktan :S
Dışarıda harika yağmur var bu arada
saol canım.dün geceden beri kötüyüm.ilaçta almak istemiyorum.portakal sıkıp suyunu içiyorum.:2::2:Günaydın kızlar...
umarım herkes iyidir
yasemin geçmiş olsun canım
bol bol c vitamini al... ve tavuksuyu çorbası iç.. gribe iyi gelir..
günaydın geçmiş olsun canım ilaçta kullanamadığımıza grip zor atlatılıyo en yakın zamanda çocuklarınla birlikte iyileşirsiniz inşllh.Allah şifa versin
günaydın güzel anneler....
bir kaç gündür yoktum.. umarım hepiniz iyisinizdir.. bende gribim fena
Tatlım kaç haftadayken gittin kalp atışlarını duymaya ? Erken mi sence benim ?canım benim doktorum.kese için bi çağırdı gittim.bide kalp atışları için çağırdı.gittim kalp atışlarından sonra 1 ay sonraaya çağırdı.1 haziranda gidicem
geçmiş olsun blue canım.aynı durumdayız:2::2::2::2:
Tatlım kaç haftadayken gittin kalp atışlarını duymaya ? Erken mi sence benim ?
Blue geçmiş olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?