2011 Aralık Anneleri

sanada çok geçmiş olsun canım...
havalardan işte...
antalya'nın havasını bir görseniz.. bir yaz günü.. bir sonbahar... aldanmamak lazım işte...
dikkat et kendine sende...

saol canım.havalar burda saatlik değişiyo resmen.salı hastaneeye gittim.burda sıcaktı.ince giyindim.hastaneye bi vardım.esiyo.sanki dersin başka şehirdesin.döndüm burası yine sıcak.istanbul resmen bölge bölge hava değişimi yaşıyo

Sonuçlar falan hepsi güzel çıkar inşallah . Ay ben dayanamazsam yarın gideceğim olmadı pzt .

bu sene ilk kez anneler gününde henüz karnımızda olsalar bile anneyiiiizzzz dün kocişe vurguladım

artık bişeyler olur herhalde:)))

canım geldim
nasıl herkes?
ya çok erik yiyorum anlatamam bir zararı yoktur işallah nedersiniz?

kırmızı erik çok tehlikeli. Burda bir arkadaş yazmıştı çok yeyince ishal olmuş Ve az kalsın erken doğum yapıyormuş. Yeşil erikse bilemiyorum cnm.

Ya peki bu troid dedigin olayda ille hareket etmis olmak mi gerekio ben gece uykudan uyaniyorum hani gripte felan insanin burnu tikanir ya oyle bisi zaten taşikardim oldugundan carpintiyi hic troide yormadim tabi bide o var :44:

arkadaşlar bende troit yetmezliği zaten vardı. Troit (guatr) boğazımızdaki troit hormonu üreten bezelerin az çalışması, çok çalışması ya çalışmamasıdır. Bu troit hormonu çocuk için çok elzemdir. Dolayısıylaher hamilenin bu testi yaptırması gerekir. Çünkü bazen annenin ürettiği hormon anneye ancak yetiyor bebek için dışarıdan takviye gerekebiliyor. Size yapılan testlerde bunlar yapılmış mı diye anlamak için testlerin adlarına bakın; TSH, T1,T2,T3 testleri yazıyorsa yapılmıştır. Yazmıyorsa mutlaka yaptırın bu çok önemli. Hepimizin yavrularını korusun Rabbim.

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)

blue berfin. balporsuku Tanem cgdmmmt missvikvik buseli sudecan2 tulayuzun nanan yasmin_84 nihalla+

bak grip halimle bile halay çekiyorum

hadi kızlar

bu sene ilk kez anneler gününde henüz karnımızda olsalar bile anneyiiiizzzz dün kocişe vurguladım

Ha haa haa Beyime bende diyorum saten anne adayıyım kutlarsın artıkın diye . Anneler günü ne zamandı diyor.

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)

blue berfin. balporsuku Tanem cgdmmmt missvikvik buseli sudecan2 tulayuzun nanan yasmin_84 nihalla+

bak grip halimle bile halay çekiyorum

hadi kızlar

Göbüşümü tutup şarkı söyleyeyim bende ha haa

Merhaba Olbey bende yeditepeden aslı hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun ?

olmaz mı tulaycım.. hemde en güzeli olur :89:

canım benim inşallah anneme aldığımız hediyeyi getirdi akşam eve eşim beğendim ama her zaman ki gibi kendim için olunca paraya kıyamadım hehehehe ben öleyimde hediye alırım hep paraya bakmam ama kendime alırkeeennn Alllaaaaahhh ay almıyım çok pahalı neyse sonra bakarım bilmem ne derim kalır kociş güzel bişey yapsın en iyisi bana kalınca cimri ben yüzünden pek ii bişey çıkmıyo:)))))

kızlar günaydın..

lütfen biri bana bişi desin.. midem çok fena bulanıyor... bu hafta başladı ve hergeçengün artıyor..ülserim ve reflüm var..
napacam ben.. cumartesi dr randevım var ama walla içim çok fena.. çalışıyorumda ... korkmaa başladım sizce sonuna kadar gidebilecekmiyim??

canım aynı durumdayım benimde midem fena ama beyaz leblebi yiyorum iyi geliyor tavsiye ederim çalışırken yemeside kolay oluyor

gunaydin guzel anneler ve bebisleri

troidle ilgili ben de birkac sey ekleyeyim. gecen hafta doktora gitmeden once 0-3 yas cocuk egitimi kursu notlarima gozatiyordum soracak soru cikarmi doktora diye. iyot eksikliginin bebekte zeka geriligi yaptigini yazmisim. aksam yemek yerken de son 4 yildir esimin kalp ataklari yuzunden doktorun ve turk kalp vakfinin onerdigi sodyumu azaltilmis tuzun `iyotsuz` oldugunu farkettim. tuza bakmak hic aklima gelmemis nedense. Allahtan test sonuclarimda tsh degerlerim iyi cikmis ama doktor yine de tuzu iyotlu olanindan kullanmayi onerdi. kaya tuzu ya da iyotsuz tuzlari kesinlikle onermiyorlar.

paylasayim istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…