hoşgeldin canım merak ettim seni..çok geçmiş olsunn
Tatlım kaç haftadayken gittin kalp atışlarını duymaya ? Erken mi sence benim ?
Blue geçmiş olsun .
sanada çok geçmiş olsun canım...
havalardan işte...
antalya'nın havasını bir görseniz.. bir yaz günü.. bir sonbahar... aldanmamak lazım işte...
dikkat et kendine sende...
bu sene ilk kez anneler gününde henüz karnımızda olsalar bile anneyiiiizzzz dün kocişe vurguladım
artık bişeyler olur herhalde:)))
canım geldim
nasıl herkes?
ya çok erik yiyorum anlatamam bir zararı yoktur işallah nedersiniz?
Ya peki bu troid dedigin olayda ille hareket etmis olmak mi gerekio ben gece uykudan uyaniyorum hani gripte felan insanin burnu tikanir ya oyle bisi zaten taşikardim oldugundan carpintiyi hic troide yormadim tabi bide o var :44:
Ha haa haabu sene ilk kez anneler gününde henüz karnımızda olsalar bile anneyiiiizzzz dün kocişe vurguladım
bu sene ilk kez anneler gününde henüz karnımızda olsalar bile anneyiiiizzzz dün kocişe vurguladım
Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)
blue berfin. balporsuku Tanem cgdmmmt missvikvik buseli sudecan2 tulayuzun nanan yasmin_84 nihalla+
bak grip halimle bile halay çekiyorum
hadi kızlar
esının "ben sana demıstım"lerını dınleyecek gıbısın sanırım
saka bı yana degerlerının ıyı olmasına sevındım. folık asıte aslında gebelıgın 9. haftası ıtıbarıyle yapılar olusumunu tamamladıgı ıcın ıhtıyacımız kalmıyor. ama doktorlar tedbıren 2lı teste kadar kullandırtıyolar.
bu arada bır oncekı yazında henuz doktora gıtmedıgınden sıgorta ıslerınden falan bahsetmıssın. ozel hastanelerde genelde 15 gunluk kontrol dılımı oldugu ıcın hem kesyı hem kalp atısını ayrı gıdıslerde de olsa tek ucret odeyerek gorebılırsın. ben yedıtepeye muayne ıcın 80 tl oduyorum. fıyatı acıbademle falan kıyaslanınca saka gıbı kalıyor. aklında bulunsun uygun bır secenek olarak..
olmaz mı tulaycım.. hemde en güzeli olur :89:
Ha haa haaBeyime bende diyorum saten anne adayıyım kutlarsın artıkın diye . Anneler günü ne zamandı diyor.
kızlar günaydın..
Lütfen biri bana bişi desin.. Midem çok fena bulanıyor... Bu hafta başladı ve hergeçengün artıyor..ülserim ve reflüm var..
Napacam ben.. Cumartesi dr randevım var ama walla içim çok fena.. çalışıyorumda ... Korkmaa başladım sizce sonuna kadar gidebilecekmiyim??
arkadaşlar bende troit yetmezliği zaten vardı. Troit (guatr) boğazımızdaki troit hormonu üreten bezelerin az çalışması, çok çalışması ya çalışmamasıdır. Bu troit hormonu çocuk için çok elzemdir. Dolayısıylaher hamilenin bu testi yaptırması gerekir. Çünkü bazen annenin ürettiği hormon anneye ancak yetiyor bebek için dışarıdan takviye gerekebiliyor. Size yapılan testlerde bunlar yapılmış mı diye anlamak için testlerin adlarına bakın; TSH, T1,T2,T3 testleri yazıyorsa yapılmıştır. Yazmıyorsa mutlaka yaptırın bu çok önemli. Hepimizin yavrularını korusun Rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?