2011 Aralık Anneleri

Merhaba Olbey bende yeditepeden aslı hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun ?

selam canim,

ben gazi beydeyim memnunum genel olarak randeu saatlerimi gun icinde degistirmesi disinda :) bizesimle bitlikte gidebilelim diye aksam en son randevuyu almaya calisiyoruz ama onun genelde ya dogumu ya da bir semineri falan oluyor.

ilgisi ve ulasilabilirligi acisindan cok memnunum. ne zaman arasam ya da mail atsam cok hizli sekilde geri donuyor. asli hanim nasil? bir sorunun yoktur insallah...

Günaydın güzel anneler...dün burda ookuduklarımdan olsa gerek rüyamda bebeğimin kalp atışının durduğunu gördüm,öğleden sonra test sonuçlarımı alıp dr a gidicem...çok etkilendim..Dua edin lütfen...

Allah korusun sen iyi düşün birseycik olmaz maazallah merak etme hayirli haberler alirsin insallah

geçmiş olsun cnm benim durumum da tıpkı senin ki gibiydi doktora söyledim metpamid diye bi ilaç verdi çok şükür iyiyim şimdi rahatladım

ay sorma bende ilk kez çok karışık rüyalar gördüm sabaha karşı bende okuduklarıma bağladım çok kortum yaaaa((( anlatmadım kimseyede :18::18::18:

Benim kayınvalidem melek olmuş

önceden betermiydi. Benim ki de bu dönem tabi hamileliğin hormonları etkilenmesinden olacak galiba bir nazlı, bir ilgi istiyor, bir triplerde. En son dayanamadım hamile olan benim dedim. Sen kendini hamilemi sayıyorsun ne hamileliği önce doğur ondan sonra hamileyim dersin dedi. Kocişimde aynı fikirdeydi. Ben sustum ve hala susuyorum.

Benim bebişim sağlıklı olsun da. amannnn çok tın yani.

Günaydın arkadaşım. Ona yapacak fazla bişeyin yok. Ben tuzlu kraker yedim bir hafta boyunca başka bişey yiyemedim. Bir hafta hepimizde çok ağır geçiyor. Ancak iyi tarıfını söyleyeyim. Hamilelikten bu yana aldığım 4 kilonun 2,8 kilosu geri gitti. Artık eskisi kadar bulanmıyor ama hala düzenli yiyemiyorum içim almıyor. Bende en azından kilo almıyom diye seviniyom.

ay sorma bende ilk kez çok karışık rüyalar gördüm sabaha karşı bende okuduklarıma bağladım çok kortum yaaaa((( anlatmadım kimseyede :18::18::18:

zaman çabuk geçmeli ve dr gitmeliyim yaa...rabbim kötü şeyler yaşatmasın,kimseyi evladıyla sınamasın inş...

kızlar bişey sormak istiyorum.. sizdede akıntı oluyormu.. bende özellikle sabahları daha kıvamlı ve rengi sarının koyusu oluyor... her seferinde krımızı görücem diye ödüm kopuyor..

kızlar bişey sormak istiyorum.. Sizdede akıntı oluyormu.. Bende özellikle sabahları daha kıvamlı ve rengi sarının koyusu oluyor... Her seferinde krımızı görücem diye ödüm kopuyor..

canım bende de oluyo hatta arasıra kahverengine bile dönüyor,dr uma sordum bazı hamilelerde olabileceğini,kan gbi olmadığı sürece endişelenmememi söylemişti...

canım bende de oluyo hatta arasıra kahverengine bile dönüyor,dr uma sordum bazı hamilelerde olabileceğini,kan gbi olmadığı sürece endişelenmememi söylemişti...

bu hafta dr gittiğimde sorcam canım.. hep kötü bişey bekliyorum offff yaaaa şöyle güzel sakin bekleme sürecine ne zaman gircem.. canımm çokkk sıkkın.... ağlayasım var...

slm herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bu hafta dr gittiğimde sorcam canım.. hep kötü bişey bekliyorum offff yaaaa şöyle güzel sakin bekleme sürecine ne zaman gircem.. canımm çokkk sıkkın.... ağlayasım var...

ah canım benim..biz bu pimpiriklerden nasıl kurtulucaz..iyice paranoyak oldum ben ne..hamileliğin keyfini çıkartamıyorum..

Merhabalar kızlar biz geldiiiikkk
Çok sinirliyim bugün, okul idaresine çok kızdım 8 mayısta gençlik koşusu varmış sahilde, bikaç öğretmen okul bahçesinde öğrencileri toplayıp koşuya indirecekmiş, onlara rafakat edecekmiş de bula bula beni bulmuşlar bu görevi verecek :84: sinir oluyorum yaa, durumumu bildikleri halde inadına yapıyolar resmen
Ama bu sefer inadım inat gitmicem, pazar günü acilden bi giriş yaptırırım, ya da yarın akşam doktora gider 2 günlük rapor yazdırırım, kimse de bişey diyemez napim beni mecbur bırakıyolar böyle işler çevirmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…