Merhaba Olbey bende yeditepeden aslı hanıma gidiyorum sen hangi doktora gidiyorsun memnun musun ?
Günaydın güzel anneler...dün burda ookuduklarımdan olsa gerek rüyamda bebeğimin kalp atışının durduğunu gördüm,öğleden sonra test sonuçlarımı alıp dr a gidicem...çok etkilendim..Dua edin lütfen...
kızlar günaydın..
lütfen biri bana bişi desin.. midem çok fena bulanıyor... bu hafta başladı ve hergeçengün artıyor..ülserim ve reflüm var..
napacam ben.. cumartesi dr randevım var ama walla içim çok fena.. çalışıyorumda ... korkmaa başladım sizce sonuna kadar gidebilecekmiyim??
Günaydın güzel anneler...dün burda ookuduklarımdan olsa gerek rüyamda bebeğimin kalp atışının durduğunu gördüm,öğleden sonra test sonuçlarımı alıp dr a gidicem...çok etkilendim..Dua edin lütfen...
geçmiş olsun cnmbenim durumum da tıpkı senin ki gibiydi doktora söyledim metpamid diye bi ilaç verdi çok şükür iyiyim şimdi rahatladım
Benim kayınvalidem melek olmuş
kızlar günaydın..
lütfen biri bana bişi desin.. midem çok fena bulanıyor... bu hafta başladı ve hergeçengün artıyor..ülserim ve reflüm var..
napacam ben.. cumartesi dr randevım var ama walla içim çok fena.. çalışıyorumda ... korkmaa başladım sizce sonuna kadar gidebilecekmiyim??
ay sorma bende ilk kez çok karışık rüyalar gördüm sabaha karşı bende okuduklarıma bağladım çok kortum yaaaa((( anlatmadım kimseyede :18::18::18:
kızlar bişey sormak istiyorum.. Sizdede akıntı oluyormu.. Bende özellikle sabahları daha kıvamlı ve rengi sarının koyusu oluyor... Her seferinde krımızı görücem diye ödüm kopuyor..
canım bende de oluyo hatta arasıra kahverengine bile dönüyor,dr uma sordum bazı hamilelerde olabileceğini,kan gbi olmadığı sürece endişelenmememi söylemişti...
slm herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
günaydın cnm. Bende resim koymak istiyorum ama bir türlü beceremiyorum. Nasıl koyuluyor acaba?
Oldu. Tulayuzun çok saol cnm.
bu hafta dr gittiğimde sorcam canım.. hep kötü bişey bekliyorum offff yaaaa şöyle güzel sakin bekleme sürecine ne zaman gircem.. canımm çokkk sıkkın.... ağlayasım var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?