2011 Aralık Anneleri

valla senden ve bebeğinden daha önemlisi yok..rapor da alıcaksın gerekirse ..ben de rapor aldım..10 gün..bi 10 gün daha alıcam..nöbet de tutmutorum artık zaten..arkamdan kim konuşursa konuşsun..bebeklerimiz için elimizden geleni yapalım da..sonra vicdan azabı çekmeyelim...

Çok doğru söylüyosun valla bundan sonra ben de öyle yapacam

selam hatunlar,
ağzımda okadar değişik bir tat var ki bir tek pirinçli yoğurt çorbası yiyebiliyorum.. sulu salçalı yemekler öğk geliyor.. bulantı diye mi desem tam anlayamıyorum ne olduğunu ama huzursuz ediyor beni...
gittikçe de artıyor ağzımdaki demirimsi tat.. hamile kalmak zor.. hamileliği geçirmek zor.. doğumu zor..
ayol bişiyimiz de kolay olsun azıcık yaw..

bu arada ankarada zekai tahire giden var mı.. doktor tavsiyesi istiyorum da..

cnm kişisine göre değişiyr ama ben zekai tahirle ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum.. eğer devlete gideceksen ankara tıp kadın doğuma git derim ben ama sen bilirsin tabiki...

gebelikte ağızda metalik tat çok sık karşılaşılan bi belirti..arada ben de de oluyo sanki ağzımda bozuk para varmış gibi geliyo..
ankarada yaşadığım sürece zekai tahir burak hakkında iyi deneyimler duymadım..zaten forumda da bi arkadaş yaşadığı kötü bi olayı anlattı o hastanede yaşadığı..iyice tuz biber oldu..ama seni etkilemek istemem canım..bu dönemde herkes herşeyi söyler..
iyi hastane iyi dr. görecelidir..benim iyi dediğim dr. bi başkasına kötü gelebilir..herşeyin hayırlısı..

zekai tahir değil miydi yeni doğan bebek ölümlerinin yaşandığı :44: öyle kalmış aklımda nedense .. Ankarayı bilmem , İst- İzmirde sorsan söylerdim inşallah iyi dr.larla karşılaşırsın

olumsuzluklar heryerde var zaten de.. doğum dalında uzman bir hastane olduğu için orayı tercih edicem muhtemelen... biz hamile olduğumuz için daha fazla ilgi bekliyoruz.. oysa onlar da her hastaya bakabilmek için hızlı çalışıyorlar.. tabi bazıları iyi bazıları kötü davranıyor..
bu devirde zaten kime güveneceğimizi artık bilemez olduk..
eltim de hamile o da oraya gitti geldi bu ay içinde doğumu olacak inşallah..
bazen iyisine denk geliyor bazıları da hemen başlarından savmaya çalışıyormuşlar..
maddi durumum iyi olsa zaten özele giderdim.. doğumumu da özelde yapardım.. tek kişilik odada kalmak varken kim ister 4-5 yeni doğum yapmış kadınla aynı odada kalmayı...
hala kararsızım 1 hafta içinde karar vermem gerekiyor.. daha kesmize bakmaya gitmedim :) inşallah herşey yolundadır..

zekai tahir değil miydi yeni doğan bebek ölümlerinin yaşandığı :44: öyle kalmış aklımda nedense .. Ankarayı bilmem , İst- İzmirde sorsan söylerdim inşallah iyi dr.larla karşılaşırsın

İzmir için bana sakın Buca kadın dogum hastanesı deme

evde dogururm yıne de gıtmem oraya

prematüre doğan çocuklarla ilgiliydi.. küvez sıkıntısı vardı.. ve biraz yanlış yansıtılmıştı medyaya...
zaten prematüre doğan bebişlerde bir yaşam sıkıntısı oluyşuyor.. bunlar da üst üste gelince tatsız olaylar çıkmıştı.. 2şer bebek vardı küvezlerde falan.. öyle diye hatırlıyorum

arkadaşlar aslında bir sağlıkçı olarak sizlere bir saptama yapayım:
kadın doğum hastaneleri elbette ki günde onlarca doğum yaptıran hastaneler olduğu için tecrübe çok daha fazladır..oradaki ebeler bile kadın doğum dr.ları kadar bilgili olmuşlardır..ancak tabii hasta sayısının fazla eleman sayısının yetersiz olması sebebiyle hizmet kalitesi düşer..

tıp fakülteleri herhangi bi komplikasyonda hemen müdehale eden prof. ve doç.ları sebebiyle tercih edilebilir..
özel hastaneler ilgi,alaka ve temizlik yönünden daha avantajlıdır..ben bir özel hastane çalışanı olarak kendi hastanemde kontrollerime devam ediyorum ama doğum olayım nerde olur bilemiyorum..özel hastanelerde eleman sirkülasyonu çok fazla..tecrübeli ebe ve hemşire bulmak zor..yeni mezun elemanlar kendini yetiştirmek için özel hastaneleri basamak olarak kullanır..sonra da devlete atanıp giderler..ve doğuma hazırlayan,doğum eyleminin başladığına karar veren de bu ebeler..yani dr. son anda ortaya çıkıyor..o yüzden isim yapmış özeller dışında kendi hastanemde dahil diğer özellere hiç güvenmiyorum..

canım çok güzel özetlemişsin.. işte bende bu yüzden zekai tahiri seçerim diye düşünüyorum.. sonuçta bu konu üzerine uzmanlar hepsi.. ki bir de şu durum var.. çok cahil anne adayları da var.. resmen birşeyi yaptırmak için sırtından dürtüklemek gerekiyor.. ben zekai tahire normal kontrole gitmiştim benden önceki bayana doktor çıktı kapıdan tarif ediyor güzel tonla şurdan şuraya gideceksin sağda şu var falan diye.. kadın daha sağı solu ayırt edemiyor.. yani memleketimizde cahillik te çok... ve hergün bu tür olaylarla onlarda karşılaşmaktan sıkılmış vaziyetteler.. kime nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar diye düşünüyorum.. ben bir toparlanayim da önümüzdeki hafta gidim pirinç tanemi göreyim..

doğru valla..biz de hastanede gözünün önünde duran yazıyı okumaya üşenip tekrar tekrar soru soran hastalardan yıldık resmen..sonra da suratsız hastane personeli olarak lanse ediliyoruz..

canım tabi insana göre der iyi-kötü değişir.. ama ankara tıp fakültesinin kadın doğum anabilim dalı var.. hem cuzi miktarlarla ayrı oadada kalabilirsin istersen.. ben 2 gün yattım.. 50 tl ye ayrı oda ttukk.. ben tavsiye ederim.. ben özele gidiyorum çünkü sigoram va.. ama acil gittiğimde ve yattığımda son derece ilgili alakalı muamele süperdi.. hem üniversite hastanesi... nacizane bilgi sadece.. dilerim en güzel dr la rahat bir hamilelik geçirirsin.

tabii sen bilirsinde arkadaşım hacettepeyide tavsiye ediyorum benn!!!zekai tahiden bende korkttummm,bende ankaradayım özele gidiyorum bilgi hastanesine çok da memnunum ama doğum için pek düşünmüyorum açıkcasııı

İzmir için bana sakın Buca kadın dogum hastanesı deme

evde dogururm yıne de gıtmem oraya

o dediğin yeri hiç bilmiyorum :100: ben çiğli kent hastanesinde yaptım , çok memnun kaldım .. ege sağlık iyidir ve yeni açılan egepol hakkında da iyi yorumlar duydum , ama o övdükleri Çınarlı'ya Allah kimseyi düşürmesin

merhaba kızlar.... iyisiniz inşallah... bebişlerde iyidir..

benim yarın büyük gün. kalp atışları için gideceğiz. bana dua edin heycandan ölecem :)

cnm özelde doğum düşünüosan ankarada bir medicanaya bak derim... uzm. dr türkan hanıma gidiyorum ben kk dan forumlardan okudum ve tercih ettim. son derece memnunum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…