- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
selam aralık anneleri :) vakit hızla geçiyor ve heyecan giderek artıyor..okuduğum kadarıyla hazırlıklar büyük bir hızla devam ediyor..bende daha bir çok şey hazır değilken bebek şekerlerine kafayı takmış durumdayım..bu konuda ne düşünüyorsunuz,hazırlayan veya hazırlamayı düşününenler var mı?
Bir de kasılmalardan bahsetmişsiniz..benimde günde 2-3 defa karnımın bir tarafı çok belirgin derecede sertleşip şişiyor bu kasılma mıdır..ben bebek kafasını falan dayıyordur diye düşünüyordum,şimdi okuyunca kafam karıştı..
Kızlar ben park yatak almaya karar verdim ama hangi marka olucana karar veremedim.
Siz ne düşünüyosunuz?
Chicco fazla pahalı diye düşünüyorum. Sırf markaya bakarak almak istemiyorum.
Yatağı nevresimi her şeyiyle annemler alıcaklar. Annem seç bir an önce de alalım diyo.
Kararsız kaldımÇin malı oluyomuş bazıları. Baby2go nasıl mesela bilginiz var mı?
Kızlar ben park yatak almaya karar verdim ama hangi marka olucana karar veremedim.
Siz ne düşünüyosunuz?
Chicco fazla pahalı diye düşünüyorum. Sırf markaya bakarak almak istemiyorum.
Yatağı nevresimi her şeyiyle annemler alıcaklar. Annem seç bir an önce de alalım diyo.
Kararsız kaldımÇin malı oluyomuş bazıları. Baby2go nasıl mesela bilginiz var mı?
Japonyada meydana gelen bir depremde kurtarma ekipleri genç bir kadının yaşadığı enkaza ulaşır. Yıkıntıların arasında kadının cesedi bulunur. Kadının enkaz altındaki pozisyonu biraz ilginçtir sanki ellerinde bir şey tutarak iş yaparken dizlerinin üzerine çokmüş halde iken sanki ev üzerine yıkılmış gibi görünmektedir. Kurtarma ekibinin lideri yine de canlı olma ümidi ile kadına ulaşmaya çalışır, maalesef kadın çoktan ölmüştür. Ekip oradan başka bir enkaza hareket etmek üzere iken bir sebepten dolayı ekip lideri açtığı delikten içeri doğru kadının cesedinin altına doğru bakar ve "Bir çocuk, bir çocuk var!" diye bağırmaya başlar.
Ekip uzun bir çalışmadan sonra çiçekli bir battaniye içinde ölü kadının cesedinin altında 3 aylık bir bebek bulur. Kadın son bir hamle ile bebeğini kurtarmak için bedenini ona siper yapmıştır. Ekip bebeğe ulaştığında hala uyumaktadır. Doktor çabucak gelir ve çocuğu muayene eder, gayet sağlıklı görünmektedir. Battaniyeyi açtıklarında ise içinde bir cep telefonu bulunur. Ekranda yazılı bir mesaj vardır. Mesajda şu yazıyordur! "Eğer kurtarıldıysan, daima seni sevdiğimi hatırla!"
Bir annenin çocuğuna olan sevgisini ölüm anında bile ona anlatma çabasının en güzel örneğidir bence. Allah'ın annelere verdiği bu sevgi ve merhamet için şükürler olsun!
ben de cok kararsiz kaldim en son graco aldik biz de..
Ne kadara aldınız?Boyutları ne?
Eki Görüntüle 272067
Park Yatak ve Oyun Parkı , Bebek & Anne Listeleme Sayfası 1/12
kraftın pembe olanını düşünüyom siteden siteye fiyat farkediyo ama kraftn mağazasında antepte sordum fiyatlar daha uygun 200 e alırım gibime geliyo dediğin marka da hoş 200den fazla veremem yani ben de antebe gidince alcam daha
Baya bi karıştırdım bikaç saattir. Chicco ve graco çok pahalı geldi ama diğerleri de kalitesizse diye korkuyorum.
Yani bence de 200den fazla olmamalı ama kalite de önemli.
Kumaşı kaliteli olmalı.Yeri gelicek bebek ağzını sürecek di mi?.. Kurulumu katlaması kolay olmalı park yatağı ben bundan dolayı tercih ediyorum. Ailelerimiz şehir dışında kolayca yanımda taşıyabilmeliyim. Ve sağlam olmalı ki çocuk hareketlenmeye başladığında tehlikeli olmamalı. Bi de boyutu büyük olmalı. Çocuk biraz büyüyünce rahatça dönebilmeli..En az 70cm diye düşünüyorum. Baby2go'da 70cm 110cm gördüm en fazla..
İzlenimlerinizi paylaşın lütfen. Ben de netleştikçe yazarım...
Baya bi karıştırdım bikaç saattir. Chicco ve graco çok pahalı geldi ama diğerleri de kalitesizse diye korkuyorum.
Yani bence de 200den fazla olmamalı ama kalite de önemli.
Kumaşı kaliteli olmalı.Yeri gelicek bebek ağzını sürecek di mi?.. Kurulumu katlaması kolay olmalı park yatağı ben bundan dolayı tercih ediyorum. Ailelerimiz şehir dışında kolayca yanımda taşıyabilmeliyim. Ve sağlam olmalı ki çocuk hareketlenmeye başladığında tehlikeli olmamalı. Bi de boyutu büyük olmalı. Çocuk biraz büyüyünce rahatça dönebilmeli..En az 70cm diye düşünüyorum. Baby2go'da 70cm 110cm gördüm en fazla..
İzlenimlerinizi paylaşın lütfen. Ben de netleştikçe yazarım...
kızlar link yolladım inceleyin fikir edinmiş olursunuz kumaşı çok güzel biz eşimle yakından inceledik fiyatıda uygun 215 tl 70-120 cm boyutları da geniş
canım 2. sayfada kraftın fiyatı indirimli 209,60 a 120 yeterli bence,bence kraftn mağazasından peşin 200 e alınır,çok kaliteli kraftınki,hepsi de kocaman duruyodu mağazadakilerin,ben minik sanıyodum ama kocaman geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?