2011 Aralık Anneleri

iste tam da bahsettigin nedenlerle pahalilar zaten.. ben cok fazla gezdim dokunmadan anlamanin imkani yok cunku. cogu plastik plastik kokuyor ve branda gorunumunde. naylonumsu falan hani bi cadir kumasi gibi bile degil.

chicco ve graconun kumas kalitesi diger pek cok markadan daha basarili. chicconunki sekil olarak cazip gelmedi. kareye daha yakin bi sekli var ve kamuflaj desenlerini begenmedim. o nedenle graco aldim. bilmiyorum istanbuldamisin ama vaktin varsa hasimiscani 1 saat bi dolas ne demek istedigimi daha iyi anliicaksin :)

iyi akşamlar kızlar.2 gündür yazamıyorum.oğlumun dersleri,işler derken akşam oluyo.akşamları okuyarak takip ediyorum sizi.kasılmalar başlamış.32.haft.dan sonra ne güzel artık bebişleri erken görüceksiniz.benim kızımı görmeme daha 2 hafta var.en son 20 gün önce gördüm.kasım anneleri doğurmaya başlamış.bizlerde hazırlıklı olalım.bneimde kasılmalarım arttı.ama sancı pek yok.genelde kızımın hıçkırıkları çok oluyo.çantalar hazırlandı.sadece bez almadım.doğuma yakın kilosuna göre alrım.

kasım annelerini takibe başladım ben gidip bi de kendi haftamla uyumlu olanları okuyicam

deli miyim neyim

aaaaaaaaa smiley koyamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Yok hayatım Ankara'dayım ve burda fiyatlar pek esnek değil...
Evet uygun fiyat diyorum ama kalitesizini de almam tabi ki..Sen ne kadara aldın?Ebatları nasıl?

Yok hayatım Ankara'dayım ve burda fiyatlar pek esnek değil...
Evet uygun fiyat diyorum ama kalitesizini de almam tabi ki..Sen ne kadara aldın?Ebatları nasıl?

ben bebek arabasinida ayni yerden aldim iksine bi 730 lira verdim ama hangisine ne kadar verdim tam bilemiyorum. ama park yataga 300 e yakin birsey odedik sanirim..

herkese merhaba kızlar
ben de diyorum bu eksiklik ne yüz ifadeleri kaybolmuş hayırdır
bu arada kasım annelerini görünce korktum ama sanırım ben de kasım annesi olacam zaten 6 aralık görünüyor o kadar beklemez sanki
veee sonunda göbüşümü koydum bi baksanıza kızlar

ebat kismini atlamisim :))

70*110 olarak gorunuyor sitelerde ama uzunlugu 104-105 falan. icinin genisligi de 73-74 cm. bence daha buyuk olmasina da gerek yok. 3-4 yasina kadar kullansam cok bile gozuyle bakiyorum. kritik bi nokta da tekerleklioldugu icin kapilardan gecebilmesi bence. bizim oda kapilari 80 cmmis. almadan olcmustum.

yani sira park yataklarin cogunda aciliklen ve kapatirken kullanilan mekanizmalarin kilit sistemi yok. yani cocuk icinde (ilerde) hop hop tepinirken yatagin kendi kendine kapanma tehlikesi de var. bu aldigimiz modelde onu iyi dusunmusler mesela. ama ote yandan bu model icin sallanma ayagi yok. gerci sallamayi dusundugumden degil ama olmusken olsa ii olurdu..

ben bebek arabasinida ayni yerden aldim iksine bi 730 lira verdim ama hangisine ne kadar verdim tam bilemiyorum. ama park yataga 300 e yakin birsey odedik sanirim..

bende park yatak var hazur ablam verdi.. haftasonuda gidip süslü sepeti alacağım ondan.. yatcak yer sıkıntısı şu anda yok.. sepetten park yatağa geçerken gider nevresim takımı falan alırım şu an acil lazım değil çünküm..

oda alma işinede bakacaz.. ayıplamayın ama oğluma eğer altın falan takılırsa onlarla destekler alırız istediğimizi diyoruz.. bakalım hayırlısı

kız senin göbüş küçük:) ben dana gibi olduğum için olsa gerek

canim ayiplamak ne demek. bize de anane ve babane para vermistibi miktar ne yapsak bilemedik odanin parasinin bi kismina vermeye karar verdik.

hazir veren biri olsa bu kadar dusunmezsin zaten. ama isin icine satin almak girince o da olsun bu da olsun almisken soylesi olsun diye didikleyip duruyosun. sonra da bi bakmissin astari yuzunu gecmis :))

valla canım doktor da aynısını söyledi göbeğin hiiçç büyümemiş senin iç karnın çok geniş demekki dedi
üstelik 14 kilo aldım 15 incinin de eli kulağında yani

ohh maşallah.. hem çok zayıf hamile kaldın hemde iç karnın geniş demekki canım.. ben 70 ile kaldım.. ancak 4,5- 5 aydan sonra karnım hamile karnı gibi olduı benimde:) şimdiye kadarda 10 kilo aldım..

zayıf hamile kalmanın tatlı yanları sizinkiler:)

yani zaten 3 ay falan o sepette yatar.. olmadı park yatakta var.. ama dolap sıkıntısı olacak sorun orada... şimdlik idareten ayarladım bişi ama eşyalar artııkça sığmayacak

artık zamana bıraktım, aç değil açıkta değil çok şükür o da zamnala olur elbet.. bi odası eksik zaten.. ben istiyorum çünkü benimde odam olmadı sanırım 19 yaşında falan odam oldu diim size:) eşiminde olmamış.. o benim kadar önemsemiyor gibi gözüküyor biliyorum ama istiyor.. hayırlısı artık yaa

bebegin kendine ait bi alani olmasini ben de cok onemsiyorum. ki olmali da zaten imkanlar dahilinde..

simdi acele edip icine sinmeyen bisi yapacagina yanindan ayirma zamani gelince genis genis zevkine gore duzenlersin. bakma herseyi tam olsun diye kosusturuyoruz ama ben eminim ki bebekler dogduktan sonea `eeee.. bu kadar gurultuyu bunun icin mi yapmisiz` diices :))

ya inanmıyorum ümraniyede 5 yerde satılan ürünlerine gittim. kapıda soruyorum. days in colours bebek uyku seti varmı diye tabi efendim deniyor ya alt kata gönderiliyorum ya üst kata çıktığımda ise görevli malesef bebek için olanlarından yok deniyor merdivenlerde yorulduğumla kalıyorum.hayır karnım burnumda görüyorlarda neden yönlendiriliyorum anlamıyorum yoksa çok sinirlendim çok

benim de en çok istediğim şey bebeğimin bir odasının olması biz de şimdi oda yapmıyoruz hem istesek de yapamayız çünkü bebek odası olacak odamızda kayınvalidemin eşyaları var evleneli 3 sene oldu hala almadı eşyalarını ve ben de söyleyemiyorum çünkü burda değil evi amaaannn sözün kısası oda yapamıyoruz keşke yapsaydık

olur olur o da zamanla olur.. Içimizi ferah tutalım. Onlar sağlıklı olsunda.. Neler olur neler.. çok şükür bugünümüze de..

kızlar merhabalar! :) bugün mağazada beğendiğim bir botu deneyeyim dedim,38 nosunu istedim ama tahmin edin noldu!ayağıma girdi ama çıkamadı :))) zar zor çıkarttılar.ama benim ayak nom 38'di!!!noldu bunlara anlamadım ki...hamilelikten ve aldığımız kilolardan dimi.ben de 10 kilo aldım ister istemez etki ediyodur heralde ne bilim..e şimdi bana bot yok mu??yoksa o modelin 39 unu mu almalı?morallerim bozuldu.bi de çıkartmaya çalışırken çok uğraştım karnım iki büklüm oldu çıkartcam diye!!kolay olmadı yok ya kışın yandım ben,hamile pantolonum da sıkmaya başladı zaten,hamilelikle ilgili de çöp alasım yok artık.nerdeyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :) hastaneye bile ne giyer giderim bilmiom artık.pijamalrla gidersem ayıplamazlar umarım :)

walla bende ayakkabı sıkıtnısındayım ama benim aylar önce 36 dan 38 e terfi etti.. kışlık cat im var o rahattı ama akşam denicem bakalım.. kıyafet olarakta idare etme çabası içindeyim halen olmadı.. eşofmanla gideceğim ehrhalde:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…