kızlar merhabalar! :) bugün mağazada beğendiğim bir botu deneyeyim dedim,38 nosunu istedim ama tahmin edin noldu!ayağıma girdi ama çıkamadı :))) zar zor çıkarttılar.ama benim ayak nom 38'di!!!noldu bunlara anlamadım ki...hamilelikten ve aldığımız kilolardan dimi.ben de 10 kilo aldım ister istemez etki ediyodur heralde ne bilim..e şimdi bana bot yok mu??yoksa o modelin 39 unu mu almalı?morallerim bozuldu.bi de çıkartmaya çalışırken çok uğraştım karnım iki büklüm oldu çıkartcam diye!!kolay olmadıyok ya kışın yandım ben,hamile pantolonum da sıkmaya başladı zaten,hamilelikle ilgili de çöp alasım yok artık.nerdeyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :) hastaneye bile ne giyer giderim bilmiom artık.pijamalrla gidersem ayıplamazlar umarım :)
aaa o kasılmamı ilginç,ben karnım geriliyo sanıyorum dediğin gibi sanki poposuyla yada ayağıyla ittiriyomuş gibi,ama bebeğin hareketi de böyle olmaz mı ki,herneyse önemli olan düzensiz olması yoksa,bel ağrısı da oluyo,kasık ağrısı da,karın ağrısı da,yatıp dinlenince azalıyosa yada tamamen geçiyosa herşey yolunda benim belim kaç gece şiddetli ağrıdı sonra hafifledi mesela demekki normal hepsi
aaa o kasılmamı ilginç,ben karnım geriliyo sanıyorum dediğin gibi sanki poposuyla yada ayağıyla ittiriyomuş gibi,ama bebeğin hareketi de böyle olmaz mı ki,herneyse önemli olan düzensiz olması yoksa,bel ağrısı da oluyo,kasık ağrısı da,karın ağrısı da,yatıp dinlenince azalıyosa yada tamamen geçiyosa herşey yolunda benim belim kaç gece şiddetli ağrıdı sonra hafifledi mesela demekki normal hepsi
walla bende ayakkabı sıkıtnısındayım ama benim aylar önce 36 dan 38 e terfi etti.. kışlık cat im var o rahattı ama akşam denicem bakalım.. kıyafet olarakta idare etme çabası içindeyim halen olmadı.. eşofmanla gideceğim ehrhalde:)
ben de anlamadım bu işten bişey... ama karar verdim çok takmicam kafayı(yapabilirsem tabi :) . paranoya oldum çıktım ben bu hamilelik sürecinde ya..........
Baya bi karıştırdım bikaç saattir. Chicco ve graco çok pahalı geldi ama diğerleri de kalitesizse diye korkuyorum.
Yani bence de 200den fazla olmamalı ama kalite de önemli.
Kumaşı kaliteli olmalı.Yeri gelicek bebek ağzını sürecek di mi?.. Kurulumu katlaması kolay olmalı park yatağı ben bundan dolayı tercih ediyorum. Ailelerimiz şehir dışında kolayca yanımda taşıyabilmeliyim. Ve sağlam olmalı ki çocuk hareketlenmeye başladığında tehlikeli olmamalı. Bi de boyutu büyük olmalı. Çocuk biraz büyüyünce rahatça dönebilmeli..En az 70cm diye düşünüyorum. Baby2go'da 70cm 110cm gördüm en fazla..
İzlenimlerinizi paylaşın lütfen. Ben de netleştikçe yazarım...
Yok hayatım Ankara'dayım ve burda fiyatlar pek esnek değil...
Evet uygun fiyat diyorum ama kalitesizini de almam tabi ki..Sen ne kadara aldın?Ebatları nasıl?
kızlar merhabalar! :) bugün mağazada beğendiğim bir botu deneyeyim dedim,38 nosunu istedim ama tahmin edin noldu!ayağıma girdi ama çıkamadı :))) zar zor çıkarttılar.ama benim ayak nom 38'di!!!noldu bunlara anlamadım ki...hamilelikten ve aldığımız kilolardan dimi.ben de 10 kilo aldım ister istemez etki ediyodur heralde ne bilim..e şimdi bana bot yok mu??yoksa o modelin 39 unu mu almalı?morallerim bozuldu.bi de çıkartmaya çalışırken çok uğraştım karnım iki büklüm oldu çıkartcam diye!!kolay olmadıyok ya kışın yandım ben,hamile pantolonum da sıkmaya başladı zaten,hamilelikle ilgili de çöp alasım yok artık.nerdeyse yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :) hastaneye bile ne giyer giderim bilmiom artık.pijamalrla gidersem ayıplamazlar umarım :)
bunlara bi bak türkmengelini beğenmezsen bot çeşitleri yaz gogleye çokgüzel modeller var ama giyip denemeden bilemezsinki görüntüden çok rahat ve sıcak tutması önemli ayaklarımızı üşütmememiz lazım hemde rahat olmalı
Google Images
bak bu bot bende var okadar rahatki süperr fermuar yok bağcık derdi yok süper
valla canım doktor da aynısını söyledi göbeğin hiiçç büyümemiş senin iç karnın çok geniş demekki dedi
üstelik 14 kilo aldım 15 incinin de eli kulağında yani
hanıgöbüşün nerde ben göremedım canım
Japonya’da meydana gelen bir depremde kurtarma ekipleri genç bir kadının yaşadığı enkaza ulaşır. Yıkıntıların arasında kadının cesedi bulunur. Kadının enkaz altındaki pozisyonu biraz ilginçtir sanki ellerinde bir şey tutarak iş yaparken dizlerinin üzerine çokmüş halde iken sanki ev üzerine yıkılmış gibi görünmektedir. Kurtarma ekibinin lideri yine de canlı olma ümidi ile kadına ulaşmaya çalışır, maalesef kadın çoktan ölmüştür. Ekip oradan başka bir enkaza hareket etmek üzere iken bir sebepten dolayı ekip lideri açtığı delikten içeri doğru kadının cesedinin altına doğru bakar ve "Bir çocuk, bir çocuk var!" diye bağırmaya başlar.
Ekip uzun bir çalışmadan sonra çiçekli bir battaniye içinde ölü kadının cesedinin altında 3 aylık bir bebek bulur. Kadın son bir hamle ile bebeğini kurtarmak için bedenini ona siper yapmıştır. Ekip bebeğe ulaştığında hala uyumaktadır. Doktor çabucak gelir ve çocuğu muayene eder, gayet sağlıklı görünmektedir. Battaniyeyi açtıklarında ise içinde bir cep telefonu bulunur. Ekranda yazılı bir mesaj vardır. Mesajda şu yazıyordur! "Eğer kurtarıldıysan, daima seni sevdiğimi hatırla!"
Bir annenin çocuğuna olan sevgisini ölüm anında bile ona anlatma çabasının en güzel örneğidir bence. Allah'ın annelere verdiği bu sevgi ve merhamet için şükürler olsun!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?