2011 Aralık Anneleri

valla canım gözünü korkutmak gibi olmasın benim ablam 37 den 40 a terfi etmişti ama doğumdan sonra eskiye dönmüştü hemen
ben de 37 den 38 e terfi ettim
şimdi alsan sonra ayağına büyük gelebilir
bu arada havalar soğudu uzun kollu hiiçç bir kıyafetim yok ama ben almayacam üzerine hırka giyip idare edecem

ay onlar kasılma mıymışşşş?!! of az önce bile oldu bende,böyle karnın bir tarafı kalkıyor sanki poposunu felan dayamış gibi.agrılı diil ama sonuçta geriyo orayı.ben de hep uzvudur diye düşünmüştüm,demek normal kasılmalarmış.(şaşkın smiley) nerde bu ifadeler canım :))

ay onlar kasılma mıymışşşş?!! of az önce bile oldu bende,böyle karnın bir tarafı kalkıyor sanki poposunu felan dayamış gibi.agrılı diil ama sonuçta geriyo orayı.ben de hep uzvudur diye düşünmüştüm,demek normal kasılmalarmış.(şaşkın smiley) nerde bu ifadeler canım :))

tatlım benim yaaa,yarenhande bu arada benim üni.deyken cok sevdiğim bir arkadasıma benzetiyorum seni,o yüzden fotolarını görünce sevindirik oluyorum :)çok tatlı ve çok pozitifsin!

slm kızlar
konuya balıklama dalıyorum ama ben çanakkaleye botlarımı getirmedim bile.babetlerim bile olmuyor. esneme paylarına rağmen. hem bot bağcıklıydı. eğilip bağlamak kabus olurdu..

ben de kışın giyebileceğim rahat bi model arıyorum ama kışlıklarda öyle eğilmeden ayağımı geçirivereceğim bir şey bulamadım.

panik yapma cnm bebişler büyüdükçe hareketler sertleşebilir bu arada aklımda bi bot var netten bulabilirsem o modeli link atarım cnm

ooo benım tee ne zmanadır olmuyor ayakkabılarım ..39-40 numara gıyıyordum zaten su an 40 numara sıktıgı ıcın gıdıp nıke 41 numara terlık almıstım kendıme hep oyle gezdım

kardesımın dugunu ıcın de 41 numara abıye ayakkabı zor bulmustum

su an o 41 numara bıle olmuyor yakında esımın terlıklerını gıyecegım snaırım :)))))))

kızlar akşama görümcemin oglunun kınası var kızım için taç süsledim bakalım sizde begenecekmisiniz??
siyahlı tüllü falan bi elbise giyecekti böyle tüllü müllü bir taç istedi cıkıp arayamadım bende evdeki ve eldeki imkanlar dogrultusunda kendim yaptım ve lohusa tacımıda kendim süslemeye karar verdim zevkli geldi:)))

*ya bugun niye bende şu smileler yok ya

offf ya yükleyemedim bugun bi problem var bu kk da ( neyse artık bilahare inş..herkese iyi akşamlar bizede iyi eglenceler olsun kızımla:))

bunlara bi bak türkmengelini beğenmezsen bot çeşitleri yaz gogleye çokgüzel modeller var ama giyip denemeden bilemezsinki görüntüden çok rahat ve sıcak tutması önemli ayaklarımızı üşütmememiz lazım hemde rahat olmalı
Google Images

bak bu bot bende var okadar rahatki süperr fermuar yok bağcık derdi yok süper

ben de anlamadım bu işten bişey... ama karar verdim çok takmicam kafayı(yapabilirsem tabi :) . paranoya oldum çıktım ben bu hamilelik sürecinde ya..........

Canım fazlada kafaya takmamak lazım ya cok pımpırıklı olmakda ıyı degıl valla bızım komsumuzun kızı 8aylık oldu ama baba annenın burnundan getırıo resmen oda karsı tarafı bunaltıo ıster ıstemez bız bebegı gormeye gıttık uyuyodu belkı 20defa kalkıp bakmıstır uyandı mı dıe :))) bakalım bız nasıl olcaz :S

Yok hayatım Ankara'dayım ve burda fiyatlar pek esnek değil...
Evet uygun fiyat diyorum ama kalitesizini de almam tabi ki..Sen ne kadara aldın?Ebatları nasıl?

Canım bızde baktık baya chıcco dıe tutturmustu esım ama oda kare oldugu ıcın sevmedım ben en son kraft 504 aldık olculerı 70-110 renklerı flnda cok guzel bız yatagıyla bırlıkte 270e aldık katlaması ve kurulumu cokk kolay 70-110ebatları da baya buyuk gıdıp gormenı tavsıye ederım resmını eklıım bır gor ayrıca Ankaradaymıssın bızde Ankarada ozelcandan aldık bır bak bakalım begenecek mısın

http://e-babykids.com/Oyun-Parklari-ve-Park-Yataklar/Kraft-Oyun-Parki-(504)-Blue-Circle.aspx

Canım resım ekleyemedım lınk burda

Canım benımde babetler olmuo spor ayakkabılarım oluo :S Bende kıslık bırsey almıcam bos yere kısa kolluların uzerıne hırka gıyerım bıkac tanede kıslık belden kemerlı tunıklerım var yeter :)

Son düzenleme:
selam kızlarrr
bugun işe gitmedim, 2 gece boyunca uyuyamıyordum artık tak etti demekki sabah kafamı kaldıramadım evdeydim, ohhh 1e kadar uyudum valla :))) senelik iznimden 1 haftasını kullanmamıştım, ara ara işe gitmeyip o kalan 1 haftamdan yedim ama bugun sonuncu gunude bitti :)))) artık doğum iznime kadar izin kullanmıcam yoksa maaştan kesiliyo (( bu arada evde olmak ne güzell yaaaaaa, 36. haftamı zor bekliyom valla.

bu arada benimde ayaklarım buyudu babetlerim olmuyo ama converslerim çok rhat oluyo, artık onla idare edicem, 1 ay için buyuk ayyakkabıya para veremem napiim

sağol canım. bu model güzelmiş ama burada görmedim hiç. ayağıma rahat gelen 1 tane var. o da spor ayakkabı-babet karışımı. kışın olmaz yani karda ...üff çıkınca yine bakarız artık.

iyi akşamlar canlarımm..geçmişi okumadan slm vereyim dedim..nasılsınz?iyisiniz inşallah?? ben bu sabah erkenden kaltım rapor işimi hallettim,,nasipse 3hafta kadar sonra kendimi izinli sayıcam çünkü kurban tatili vaar :)) okuldan gelirkende uğradım markete dalinin granül sabun tozunu ve yumuşatıcısını aldım..az önce 1.makineyi başlatıım,ikincisi olmas sanıyordum ama olcak gbi görünyr..uyku setlerini de daha snra yıkamayı düşünyrm çünküüüü odası gelince serdim pispis:))) bayram tatili gbi yıkarım onları da,,şimdilk serili dursun yoksa zaten kirlenecekler o zamanaa kadar...şimdi geçmişe bakayım azcık...

iyi akşamlar kızlar şöle bi geçmişe göz attım oyun parkları hakkında konusmussunuz.Ben krafttan aldım ve memnun kaldım ama umarım kızımda begenir.Biz 270 tl ye aldık içine de visconun yatagını aldık tavsıye ederım.aldıgım yatak bu rengıde ortak aldım. Kraftbaby.com -

Çok duygulandım okuyunca ama gerçekten böyle insanın evladı için yapamayacağı hiçbirşey yoktur herhalde.İlk defa anne olacak arkadaşlarım şuan zaten tarifsiz duygular ve sevgi içindesiniz ama hele bir doğsun siz sevgiyi o zaman görün.Anne olmak dünyanın en güzel duygusu,Allah nasip ederse bu duguyu ikinci kez yaşayacağım,Allah herkese yaşatsın.Evlat hasretiyle yanan herkezinde yardımcısı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…