- 20 Ocak 2011
- 1.796
- 33
- 158
- 42
merhaba kızlar.... iyisiniz inşallah... bebişlerde iyidir..
benim yarın büyük gün. kalp atışları için gideceğiz. bana dua edin heycandan ölecem :)
cnm inşş hayırlı haberlerle gelirsin.. bence cumartesi giceğim.. al bendende o kadar.. heyecan dorukta..
merhaba kızlar.... iyisiniz inşallah... bebişlerde iyidir..
benim yarın büyük gün. kalp atışları için gideceğiz. bana dua edin heycandan ölecem :)
saol cnm benim.. ALLAHIMIN izniyle inşallah güzel haberler getiririm AMİN.
c.tesi günü senden de hayırlı haberler beklıoruz cnm..
Kızlar gebelik haftamı gebelik.org sitesinden takip ediyorum, okadar güzel anlatılmış ki, hatta her hafta için ayrı ayrı kağan kocatepenin videoları var, izledikçe daha da heyecan yapıyorum vallabir çoğunuz biliyosunuzdur zaten ama bilmeyenler için bu siteyi önerebilirim hafta hafta gebelik takibiniz için
selam canim,
ben gazi beydeyim memnunum genel olarak randeu saatlerimi gun icinde degistirmesi disinda :) bizesimle bitlikte gidebilelim diye aksam en son randevuyu almaya calisiyoruz ama onun genelde ya dogumu ya da bir semineri falan oluyor.
ilgisi ve ulasilabilirligi acisindan cok memnunum. ne zaman arasam ya da mail atsam cok hizli sekilde geri donuyor. asli hanim nasil? bir sorunun yoktur insallah...
Kızlar gebelik haftamı gebelik.org sitesinden takip ediyorum, okadar güzel anlatılmış ki, hatta her hafta için ayrı ayrı kağan kocatepenin videoları var, izledikçe daha da heyecan yapıyorum vallabir çoğunuz biliyosunuzdur zaten ama bilmeyenler için bu siteyi önerebilirim hafta hafta gebelik takibiniz için
cnm özelde doğum düşünüosan ankarada bir medicanaya bak derim... uzm. dr türkan hanıma gidiyorum ben kk dan forumlardan okudum ve tercih ettim. son derece memnunum...
bende aslı hanımdan memnunum canım, rahatlıkla arayabiliyorum.Bizde eşimle birlikte gidebilmek için ya akşam son randevuları yada cumartesi günlerini tercih ediyoruz. Gerçi benimkisi daha çok yeni geçen cumartesi gittiğimde sat a göre 5+6 günlük olması gerekiyordu. ama daha küçükmüş sadece keseyi görebildik. Muhtemelen geç döllenme olabilir değerlerin çok iyi demişti. Ben biraz evhamlı olduğum için bukadar sakin ve anlayışlı bir doktor bulduğuma sevindim.Üniversite hastanesi olamsınında etkisi var tabi öğrenciye anlatır gibi bıkmadan usanmadan herşeyi cevaplıyor:)
Doğumuda orda mı yapmayı düşünüyosun?
yuksek ihtimalle herhangi bir olumsuzluk yasamadigim takdirde orda yapacagim gibi gorunuyor. sen nerede dusunuyorsun?
önceki gittiğimde keseyi görmüştük, karnımda gözükmüştü her şey. hatta pıt pıt hareket ettiğini bile gördüm. yarın gittiğimde de rahat gözükür mü acaba? alttan bakılması kalp atışı duyulmayınca mı oluyor?
mrb anneler sizdede oluyormu bilmem ama ben karnımda iki tane bebek var gb hissediyorum.ilk günden beri öyle hissediyorum 9 haftalığım 6. haftada tek kese ve kalp atışı göründü ama hala ben yinede iki hissediyorum nedense. acaba olupta ultrasonda gorülmemiş olabilirmiki bilen var mı bu konu hakkında yada duyan
ultrasonda görünen doğrudur canım ancak bazı durumlarda sonradanda baska bir kese belirebiliyor
ikiz olabiliyor fakat bu çok ender görünen bir durum
döllenme süreciyle bağlantılıymış
hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?