2011 Aralık Anneleri

merhaba kızlar.... iyisiniz inşallah... bebişlerde iyidir..

benim yarın büyük gün. kalp atışları için gideceğiz. bana dua edin heycandan ölecem :)

cnm inşş hayırlı haberlerle gelirsin.. bence cumartesi giceğim.. al bendende o kadar.. heyecan dorukta..

cnm inşş hayırlı haberlerle gelirsin.. bence cumartesi giceğim.. al bendende o kadar.. heyecan dorukta..

saol cnm benim.. ALLAHIMIN izniyle inşallah güzel haberler getiririm AMİN.

c.tesi günü senden de hayırlı haberler beklıoruz cnm..

merhaba kızlar.... iyisiniz inşallah... bebişlerde iyidir..

benim yarın büyük gün. kalp atışları için gideceğiz. bana dua edin heycandan ölecem :)

saol cnm benim.. ALLAHIMIN izniyle inşallah güzel haberler getiririm AMİN.

c.tesi günü senden de hayırlı haberler beklıoruz cnm..

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn....

Kızlar gebelik haftamı gebelik.org sitesinden takip ediyorum, okadar güzel anlatılmış ki, hatta her hafta için ayrı ayrı kağan kocatepenin videoları var, izledikçe daha da heyecan yapıyorum valla bir çoğunuz biliyosunuzdur zaten ama bilmeyenler için bu siteyi önerebilirim hafta hafta gebelik takibiniz için

Son düzenleme:

bende ordan takip ediyorum... adam çok güzel anlatıyor herşeyi... insanın hep doğurası geliyor :)
Hürrem hatun gibi.. 3.yü de doğurdu kadın yaw.. maşallah

bende aslı hanımdan memnunum canım, rahatlıkla arayabiliyorum.Bizde eşimle birlikte gidebilmek için ya akşam son randevuları yada cumartesi günlerini tercih ediyoruz. Gerçi benimkisi daha çok yeni geçen cumartesi gittiğimde sat a göre 5+6 günlük olması gerekiyordu. ama daha küçükmüş sadece keseyi görebildik. Muhtemelen geç döllenme olabilir değerlerin çok iyi demişti. Ben biraz evhamlı olduğum için bukadar sakin ve anlayışlı bir doktor bulduğuma sevindim.Üniversite hastanesi olamsınında etkisi var tabi öğrenciye anlatır gibi bıkmadan usanmadan herşeyi cevaplıyor:)
Doğumuda orda mı yapmayı düşünüyosun?

ben de bu siteyi takip ediyorum..hem videoları hem de sitedeki bilgileri çok güzel..8.haftada kanama olabilir diye okudum bugün.Yarın 8 .haftama giriyorum..sizde bu haftada lekelenme tarzı bişey yaşadınız mı..

yuksek ihtimalle herhangi bir olumsuzluk yasamadigim takdirde orda yapacagim gibi gorunuyor. sen nerede dusunuyorsun?

ilk hamileliğim o sitede gecmişti resmen
şimdi :2:bakınca canım sıkılıyor 7. haftanın sonunda embriyo 1.5 cm oluyor yaklasık
ama bende 5+6 hala embriyo yoktu şimdi 6+2 oldum
yarın doktora gideceğim

kızlar yarın konrtole gidiyorum:18: Allah'ım bu kadar heyecanlanacağım aklıma gelmezdi.
kalp atışlarını duyarız inşallah. hiç hamilelik belirtisi yok ben de, o yüzden korkuyorum biraz. tek belirti göbişimin şiş olması

yarın başka ne yapılır acaba? sanırım kan tahlili yaparlar. aç karına mı gitmeliyim? ufff doktora ne sorucam, ne olucak hiç bilmiyorum. ilk doğumda insan ne kadar acemi oluyor

önceki gittiğimde keseyi görmüştük, karnımda gözükmüştü her şey. hatta pıt pıt hareket ettiğini bile gördüm. yarın gittiğimde de rahat gözükür mü acaba? alttan bakılması kalp atışı duyulmayınca mı oluyor?

üstten duyulmayınca alttan bakılıyo..ama bazen de 1 hafta sonra gel diyo dr.lar..heycanını çok iyi anlıyorum bende pazartesi kalpten gidiyodum az daha..Allaha çok şükür duyduk mercimeği...inşallah sen de duyacaksın..Allah yardımcın olsun canım..

mrb anneler sizdede oluyormu bilmem ama ben karnımda iki tane bebek var gb hissediyorum.ilk günden beri öyle hissediyorum 9 haftalığım 6. haftada tek kese ve kalp atışı göründü ama hala ben yinede iki hissediyorum nedense. acaba olupta ultrasonda gorülmemiş olabilirmiki bilen var mı bu konu hakkında yada duyan

ultrasonda görünen doğrudur canım ancak bazı durumlarda sonradanda baska bir kese belirebiliyor
ikiz olabiliyor fakat bu çok ender görünen bir durum
döllenme süreciyle bağlantılıymış
hayırlısı

benim ilk hamileliğimde 5.haftanın içinde kese varken bir sonraki ultrasonda yine kese benzeri
bir görüntü saptanmıştı ikiz olabilir denmişti
fakat daha sonra o yok oldu

merbaha benide eklermisiniz sat 21 mart beklenen doğum 26/12/2011 dün itibariyle kalp atışlarını duydum bebeğim 10,3 mm olmuş:) normalde 6+2 idi fakat doktor 7+2 dedi:) bizimki biraz tosun

ultrasonda görünen doğrudur canım ancak bazı durumlarda sonradanda baska bir kese belirebiliyor
ikiz olabiliyor fakat bu çok ender görünen bir durum
döllenme süreciyle bağlantılıymış
hayırlısı

evet hayırlısı tabikide niye böyle hissediyorum anlamıyorum.doğuma gidene kadar inanamıcam galiba doğumdada doktora iyi bakın başka yokmu diyormuşum ya aklıma bisey takıldımı hiç çıkaramıyorum aklımdan yarına randevum var hayırlısı artık

Kızlarr gunaydın dıcem bıan :)) bızım burda saat sabah 10 da :) neyse bana gunaydın sıze ıyı gunler nasılsınız tatlı annıslerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…