2011 Aralık Anneleri

biraz önce balkon yıkadım yağmurda çamur olmuştu ohhh valla rahatladım gözüme batıyordu iki gündür

canım benimki 31+4 de 1776 gr dı,1700 civarı olması gerekiyo zaten,günde 40-50 gr alırlarmış bu dönemde,yani senin bebişinin kilosu çok çok iyi,kanama için mutlaka ara dr. unu inş. bişey yoktr canım

sen yine de ara cnm. panik yapma ama tedbiri de elden bırakma...

bır daha gıttıgımde sorucam kg nasl haftasına gore dıe kanama ıcın aradım bır daha olursa hemen gel dedı geceden dı ya olmadı baska tabı aramamda fayda war

çok beğendim ugg'a da benzettim,gerci ugllardan nefret ediyorum.cok tipsiz geliyo bana.bu ne marka canım ya sevimliymiş.

aboovvvvv şimdi baktımda 32 .haftaya merhaba demişiz oluşumla :) anam az kaldı 40.haftada doğurursamşunun şurasında 7 hafta kalmışş

iyi geceler tontışler :))) napıyosunuz bakalım bu saattee:)))
benim uykum kaçtı gündüz okuldan gelince çok uydum ondanmı kii:)
aboovvvvv şimdi baktımda 32 .haftaya merhaba demişiz oluşumla :) anam az kaldı 40.haftada doğurursamşunun şurasında 7 hafta kalmışş

zaman yaklaştıkça heyecan basıyor beni ya bebişime iyi bakamazsam diye

benim uykum kaçtı gündüz okuldan gelince çok uydum ondanmı kii:)

zaman yaklaştıkça heyecan basıyor beni ya bebişime iyi bakamazsam diye

bende uyumuşum kanepede dızı ızlerken şimdi uyandım:)) bı baknıyıımdedım...aynen canımya benıdeheycan basıyo 2kişilik hayatımız sona erıcek artık 3 kişi olucaz heycanlandıkça karnıma ağrılar gırıyo çokta ustune düşmekistemıyorum aslında erken doğum falan olmasın dıyede elımde değil :) neişle meşgulsun canım ılk çoçukmu senınde...bu arada haftalarımız aynı :)))

evet canım benim de ilk çocuk. öğretmenim ve 37.haftaya kadar çalışacam
eşim de ben de rahatımıza çookk düşkünüz o yüzden korkuyorum valla nasıl bakacam nasıl büyütecem diye ben de senin gibi düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil ya kolay mı bebiş buu:)
buarada haftalarımız aynıymış evet bakalım kim önce doğuracak diyecem ama sanırım benimki önce olur çünkü normal yapamayacam sanırım sezaryan isteyecem bu cumartesi belli olacak bakalım

37.hafta çokgeçdeğilmicnım ya çok yorma kendını...allahh sağlıklıca kucağına almayı nasıp eder ınşallahhh..hazırlıklarını bıttımı benım daha herşey beklıyo bakalım...ben normalıstıyorum amaeşimsureklı sezeryan olsun dıyo bızde haftya gıtcez bakalım bellı olur heralde artık şeklı şemalı hayırlısı...nıye normal yapamıyorsun ??

valla açıkçası çok korkuyorum aslında benim doktor normal olsun istiyor ama pek cesaretim yok maalesef açıkçası illa normal olsun diye hiç bir zaman düşünmedim zaten
bu arada hazırlıklar bitti kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama ufak tefek eksiklerim var ve eksik hiiççç bitmiyor sen de biran önce bitirmeye çalış bence bebişlerimiz işi hiç belli olmaz bakarsın aniden geliverirler

ooo maşallah herşey bıtmış..ya ben oda takımını alıcaz yarın 2 haftaya gelır dedıler dolabımyok şimdi dolap olmadan eşyalarını yıkasam nereye koycam dıyerekten beklemedeyım valla geçkalcamgibi görünüyo ya allahtan hayırlısı:)) bence en sağlıklısı normaldoğum ama tabı zor..şöylebişey varkı normaldoğumda bı sefer acı çekıyosun amasezeryanda omur bıllah çekıyormussun hepoyledıyolarama herşey kısmet tabıkıı...

herkese iyi geceler kızlar benim kociş bebişi rahat bırakmıyor ben de yazamıyorum artık :)
iyi uykulaaarrrr

canım keşke bir doktora gitseydin aramak yerine yaa ağrımda var dedin iyice meraklandım şimdi .. neyse geçmiş olsun şimdilik..

bana dr. 1 ay sonra gel dedi,herşey yolunda dedi,ama zaten o dr. a değil antepte gidecem tam 1 ay sonra,herşey yolunda olduğu için mi öyle dedi sizce

canım banada 3 hafta sonra gel dedi doktorum halbuki ben 15 gün sonra der diye bekledim ama sanırım bir şikayetim olmadığın gerek görmedi neden bilmiyorum...

Günaydın kızlaaar.... Bugün ankarada hava acayip kasvetli ve yağmur var... Yine de bugün keyfim yerinde dün gece çok güzel uyudum.

günaydın kızlar nasılsınız bakalım bugün bu havada :)
derya cnm ya dünde yazmıştım ama bi daha yazayım luveyla cüzleri okumuş biri kendininmiş biride neredesin firuzeninkiymiş haberin olsun bide bodruma gidememiş rahatsızmış yine basur olayı kocası tek dönmüş bodruma bide eminönünde besin zehirlenmesi yaşamıştı 15 gün önce enfeksiyonu hala geçmemiş,hepinize çok çok selamı var :)

Son düzenleme:
günaydın tatlı annecikler ve kuzuları.....
istanbulda hava güneşlensin artık içim kararıyorrrrrrrr...

günaydın tatlı annecikler ve kuzuları.....
istanbulda hava güneşlensin artık içim kararıyorrrrrrrr...
evet cnm ya hiç çekilmiyo böyle hele sabahları bide bende hiç olmazdı ben çok daralıyorum bu aralar hem hastalık hem havalar dayanamıyorum valla çok huysuz oldum ben ya
Hayırlı SabahLar kızLarr... Bizim bugün dersimiz var,oğlumla Kuran ve sohbet dinlices bugün.

ALLAH kabul etsin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…