canım benimki 31+4 de 1776 gr dı,1700 civarı olması gerekiyo zaten,günde 40-50 gr alırlarmış bu dönemde,yani senin bebişinin kilosu çok çok iyi,kanama için mutlaka ara dr. unu inş. bişey yoktr canım
sen yine de ara cnm. panik yapma ama tedbiri de elden bırakma...
tülay-nana-özge maaşallah bebişlerinize.....
grhsrh kanaman oldu yazmışsın hiç ihmal etmeden dr ara bence...
halimem ne güzel tamamlamışsın herşeyini pijama işi kolay.... göğüs pompasınıda iyi almışsın... modelini bi ara yazsana aventin çok çeşidi var bende almayı düşünüyorum ama sanırım önümzüdeki ay alıcam..
birde hatim duası hakkında hiçbir fikrim yok.. konuyu bilen arkadaşlar cevap yazsın......
destinaaaaa canım oda bişey en azından ölçü almaya geldiler.. inşş en kısa zamanda yaparlar dolabını...
bunlara bi bak türkmengelini beğenmezsen bot çeşitleri yaz gogleye çokgüzel modeller var ama giyip denemeden bilemezsinki görüntüden çok rahat ve sıcak tutması önemli ayaklarımızı üşütmememiz lazım hemde rahat olmalı
Google Images
bak bu bot bende var okadar rahatki süperr fermuar yok bağcık derdi yok süper
benim uykum kaçtı gündüz okuldan gelince çok uydum ondanmı kii:)iyi geceler tontışler :))) napıyosunuz bakalım bu saattee:)))
aboovvvvv şimdi baktımda 32 .haftaya merhaba demişiz oluşumla :) anam az kaldı 40.haftada doğurursamşunun şurasında 7 hafta kalmışş
benim uykum kaçtı gündüz okuldan gelince çok uydum ondanmı kii:)
zaman yaklaştıkça heyecan basıyor beni ya bebişime iyi bakamazsam diye
bende uyumuşum kanepede dızı ızlerken şimdi uyandım:)) bı baknıyıımdedım...aynen canımya benıdeheycan basıyo 2kişilik hayatımız sona erıcek artık 3 kişi olucaz heycanlandıkça karnıma ağrılar gırıyo çokta ustune düşmekistemıyorum aslında erken doğum falan olmasın dıyede elımde değil :) neişle meşgulsun canım ılk çoçukmu senınde...bu arada haftalarımız aynı :)))
evet canım benim de ilk çocuk. öğretmenim ve 37.haftaya kadar çalışacam
eşim de ben de rahatımıza çookk düşkünüz o yüzden korkuyorum valla nasıl bakacam nasıl büyütecem diye ben de senin gibi düşünmemeye çalışıyorum ama elimde değil ya kolay mı bebiş buu:)
buarada haftalarımız aynıymış evet bakalım kim önce doğuracak diyecem ama sanırım benimki önce olur çünkü normal yapamayacam sanırım sezaryan isteyecem bu cumartesi belli olacak bakalım
37.hafta çokgeçdeğilmicnım ya çok yorma kendını...allahh sağlıklıca kucağına almayı nasıp eder ınşallahhh..hazırlıklarını bıttımı benım daha herşey beklıyo bakalım...ben normalıstıyorum amaeşimsureklı sezeryan olsun dıyo bızde haftya gıtcez bakalım bellı olur heralde artık şeklı şemalı hayırlısı...nıye normal yapamıyorsun ??
valla açıkçası çok korkuyorum aslında benim doktor normal olsun istiyor ama pek cesaretim yok maalesef açıkçası illa normal olsun diye hiç bir zaman düşünmedim zaten
bu arada hazırlıklar bitti kıyafetlerini yıkadım ütüledim ama ufak tefek eksiklerim var ve eksik hiiççç bitmiyor sen de biran önce bitirmeye çalış bence bebişlerimiz işi hiç belli olmaz bakarsın aniden geliverirler
merhaba kızlar dun kontoruluım wardı dr ıkı hafta sonra gel tekrar dedı 31+4 gunluk hamileyim dun kılosu 1820 gr dedı doktor orda hıc aklıma gelmedı acaba normalmı deılmı dıe sormak sızler bılıyorsanız solermısnz bırde gece sanırım bıraz kanamam olmus cok az dr aramadı tekrarlamadıda dun cok kosusturmaca gectı ondan herhalde agrım felan yok tekrralasa ararım dıe duusndum
bana dr. 1 ay sonra gel dedi,herşey yolunda dedi,ama zaten o dr. a değil antepte gidecem tam 1 ay sonra,herşey yolunda olduğu için mi öyle dedi sizce
evet cnm ya hiç çekilmiyo böyle hele sabahları bide bende hiç olmazdı ben çok daralıyorum bu aralar hem hastalık hem havalar dayanamıyorum valla çok huysuz oldum ben yagünaydın tatlı annecikler ve kuzuları.....
istanbulda hava güneşlensin artık içim kararıyorrrrrrrr...
Hayırlı SabahLar kızLarr... Bizim bugün dersimiz var,oğlumla Kuran ve sohbet dinlices bugün.
kızlar bebeğime kozmonot almayı düşünüyorum sizler aldınızmı hiç fikir edineyim dışarı çıktığımızda iyi olur diye düşünüyorum bakın isterseniz..
Ben aldım canım chiccodan.6 sene önce büyük oğlumada almıştım inanılmaz rahat bişey,hemen 1 aylık giydirmeye başlamıştım ben.Hiç kat kat battaniyeye fln gerek yok.Doktor kontrollerine giderken fln çok rahat,tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?