Derya cnm luveyla cüzleri okumuş haberin olsun 23. Ve 27. Bitirmiş.
valla canım gözünü korkutmak gibi olmasın benim ablam 37 den 40 a terfi etmişti ama doğumdan sonra eskiye dönmüştü hemen
ben de 37 den 38 e terfi ettim
şimdi alsan sonra ayağına büyük gelebilir
bu arada havalar soğudu uzun kollu hiiçç bir kıyafetim yok ama ben almayacam üzerine hırka giyip idare edecem
günaydın fıstıklar,
bu havalar galiba düzelmeyecek artık, kış geldi mi ne?
biz oğluşumla iyiyiz, sizin minnaklarda iyidir umarım
işe geldik şimdi kahvaltımızı yapalım
günaydın fıstıklar,
bu havalar galiba düzelmeyecek artık, kış geldi mi ne?
biz oğluşumla iyiyiz, sizin minnaklarda iyidir umarım
işe geldik şimdi kahvaltımızı yapalım
kızlar selam
akşam evde sular yoktu sinirim burnumda bi kova varmış yedekte 10 lt de içme suyu ben yüz kere elimi yıkıyom bir sürü su gitti bugün bebek odası gelcek annem silmeye gelcekti gelmesin dicem susuz işmi olur yaaa kapıcıda 2 gün su yokmuş dedi iskiyi arıcam şimdi(((( çok sinirliyim çooookkkkkk
ya aralık listesini kaldırmışlar table kısmını ekleyemiyom,starimu gelene kadar idare etcez artık
benm cnm hiç bişey istemiyone oluyo bana yaaa depresyona girmiyorum dimi ben :26::26::18::18::18:
aman serinlesin öldüm sıcaktan azcık serinledi de rahatladım şuan pencere açık oturuyom püfür püfür,bura kaç gündür sıcaktı 33 derece düşün,bugün biraz serinlemiş ohhhhhhh mis gibi
hayıırdır canım ne oldu ??
kızlar dün akşamdan beri karnımda kasıklarımda sancı var,gece bacağıma kadar yayılıyodu,rüyamda hep sayıklamışım kızım kızım diye,ara ara oluyo 5 dk da bir olmazsa panik yapma derya diyorum kendime ishalim geçti neyse sadece 1 gün sürdü,inş. herşey yolundadır yaa
canım vücut kendini hazırlıyor doğuma , benim de kalça kemiklerimin yanları ağrıyor gece ne zaman kalksam ve karnımın yan taraflarına sanki bıçak saplanıyor gibi canım çok ama tarifsiz acıyor , kımıldamak mümkün değil , rahatlayayım diye derin derin nefes alırken bile acıyo , bir süre sonra geçiyor . geceleyin o sancıya mı uyanıyorum yoksa rutin huzursuz uykulardan mıdır nedir , ne zaman uyansam bir tarafım ağrıyor ama genelde
yalnız şu da var ( benzetmek gibi olmasın) yoğun iş temposu , cinsel ilişki sıklığı kasılmaları tetikliyor .. benim ne kadar iznini uzatıp 34-35. haftalara kadar çalışan arkadaşlarım varsa hepsi 35in başı yada sonunda doğuma girdiler , doğumu geciken arkadaşlar da cinsel ilişkiye :) ishal sanırım kabızlıktan daha masum , tabiii ki yine de gelmiş geçmiş olsun
listeyi kaldırmışlar canım ya table kısmı aktif değil ekleyemedim
canım iş yerinde yorulmuyom masa başında oturuyom ama cinsel ilişki dersen aktif durumda,anneme sancılar oluyo ara ara dedim doğumdan 1 ay önce ara ara olur dedi,artık yaklaşma kocana sakın ha sakın dedi,onla alakası var mı sence,bi de çatı kemiklerim acayip ağrıyo,bu sancılar da sıklaştı sanırım 5 dk önceydi biri şimdi yine oldu aman Allahm dediğin gibi karnımın yan tarafları,kasıklara da vuruyo ağrısı
iş tempom yoğun değil diyorsan kasılmaları tetikleyen diğer unsurları gözden geçirmen lazım canım .. çok oturuyorsan arada kalk yürü mesela , oturmak en çok baskı yapıyor bebeğe .. cinsel ilişki kısmına bir şey diyemeyeceğim , çünkü ilk hamileliğim full düşük tehdidiyle geçtiğinden , bu hamileliğimin de ilk 11 haftası benzer tehditle geçtiğinden biz hiç yaklaşmadık birbirimize desem yeridir .. bir de bazen bebk geriniyor içeride onu da kasılma olarak algılayabiliyoruz .. kasılmada pozisyon değiştirdiğinde bir süre sonra geçmesi lazım , geçmeyen sancı doğum sancısı olur diye kalmış aklımda .. yani oturuyorken biraz yürümek , yürürken oturmak yada imkanın varsa en iyisi uzanmak rahatlatıyor tabi .. bir de vücudunu çok dinleme , yoksa herşeyi kasılma gibi algılıyor insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?