2011 Aralık Anneleri

merbaha benide eklermisiniz sat 21 mart beklenen doğum 26/12/2011 dün itibariyle kalp atışlarını duydum bebeğim 10,3 mm olmuş:) normalde 6+2 idi fakat doktor 7+2 dedi:) bizimki biraz tosun

maşallah Allah nazarlardan saklasın hayırlısıyla kıcağınıza almayı nasip etsin. dışarıda söylemeyin gelişiminin güzel olduğunu bence nazara çok inanırım.

eger kan testlerın yapılmadıysa ıc gıt canım cunku 6-7 tup kan alıyorlar

ya benım daha cok var bebegımı gormeme cok merAK EDIYORUM napıyor

en son ellerını kollarını oynatıyordu

Bende gormek ıstıyorum bebısımııı :84::84::84::84::84::84::84::84::84: Ama buranın gıcık sıstemı sen gıtsende cocugunu goremıosun toplamında 2 defa ultrason var 20 mayısda doktora bakalım ultrasonu ne zamn verecek

görünen bebeğin arkasında bi tane daha saklanıyodur belki
tam doğumda ceee diye cıkıyomuş
Allah herkeze en güzelini nasip etsin

Kızlarr gunaydın dıcem bıan :)) bızım burda saat sabah 10 da :) neyse bana gunaydın sıze ıyı gunler nasılsınız tatlı annıslerımız

sizede günaydınnnnbana da bugun her halukarda günaydın yata kalka günü geçirdim uyuyamadımda.uayanamadımda

benim bi arkadaşımın 2. kesesi 10. haftada gözüktü...belli olmaz..hayırlısı olsun canım..

tatlim galiba ikiz cocuk istiyosun ki hissediyosun :) ailenizde varmi canim

görünen bebeğin arkasında bi tane daha saklanıyodur belki
tam doğumda ceee diye cıkıyomuş
Allah herkeze en güzelini nasip etsin

olur mu olur bana bebeklerim hep şaka yapıyorlar oğlumun doğacağı gün bile kız demişti doktorum herşey pembe beyaz kız için hazırlandı oğluşum geliverdi şaşırdık :) şimdiki bebeşimdende böyle farklı süprizler bekliyoruz.ben hazırlıklıyım şimdi artık herşeyi beyaz alıcam zaten ikizde olsa kız da olsa erkekte olsa hazırlıksız yakalanmayayım

ah canım benim..biz bu pimpiriklerden nasıl kurtulucaz..iyice paranoyak oldum ben ne..hamileliğin keyfini çıkartamıyorum..

bilmiyorum canım bilmiyorum valla.. bugün hava çok karanlık burda.. o yüzden de olabilir canım çok sıkkın öğlen ağladım iş yerimde..... içim sıkılıyor....

tatlim galiba ikiz cocuk istiyosun ki hissediyosun :) ailenizde varmi canim

babamla halam ikiz anneanneminde iki kere ikiz olmuş ama bende öyle aşırı bir istek yoktu hissedene kadar çünkü 2 kız 1 oğlum var zaten yani .sağlıklı olsun aşırı ikiz isteği yoktu ama sanki içimdeki hissin doğruluğunu ispatlar gb nasıl bildim demeyemi çalışıyorda bilinçaltım anlamıyorum ki ikiz olursada sevineceğim gb hislerimide kendim anlamadımki tarifimden siz anlayasınız biraz karışık oldu

merbaha benide eklermisiniz sat 21 mart beklenen doğum 26/12/2011 dün itibariyle kalp atışlarını duydum bebeğim 10,3 mm olmuş:) normalde 6+2 idi fakat doktor 7+2 dedi:) bizimki biraz tosun

hay maşallaaaah :) çok sevindim canım... bak bu topikte de buluştuk :) çok merak ettim nickinden.. sen nerelisin bacım :) balkan ülkelerinden mi yoksa ?

ayyyyy
şok olur insan kendini kıza alıştırınca hazırlıklarda ona göre yapılmış
ama tatlı bi sürpriz hayatın boyu tatlı bi anı olur

ayyyyy
şok olur insan kendini kıza alıştırınca hazırlıklarda ona göre yapılmış
ama tatlı bi sürpriz hayatın boyu tatlı bi anı olur

evet kesinlikle tatlı bir anı yavruağzı fistolu uyku setleri içinde 40 gün geçirdi oğluşum gelen kız zannetti kırkı çıkana kadarda alışverişe gdmmştm. gelen aaa biz ğlan duyduk kızmış diyorlardı yok yok erkek diyorduk

gidip kulaklarını çekseydin doktorun :) erkek malını gösterir derler de seninki saklamış mı ki :)

masALLAH AILEDE COK VARMS IKIZ HEMDE BAYA YAKIN :)ALLAH BAGISLASIN CANIM COCUKLARIN KAC YASINDA BEN ILK COCUGUN SANIYODUM :26:

biraz geçmişe bakalım

canım çok geçmiş olsun .. dilerim tez vakitte yeniden bu heyecanı yakalarsın .. Allah diğer çocuğuna , sana ve eşine ömür , sağlık versin .. inşallah başka bir ayın annesi olduğunun müjdesini okuruz en yakın zamanda ..

KIzlar ya cok fenayım kabızım ya cok afedersınız ama neyapacagımı sasırdım

Duphelac içebilirsin canım , çok zorda kalırsan da bekunis .. ikizlere hamile olan arkadaşıma dr.umuz vermişti

Bu sefer derken ?? sanki 2011 aralık annelerinin çoğunun bir kötü tecrübesi var (

en yakın zamanda duyarsın canım inşallah .. kahverengi akıntılar çoğumuzda oluyor .. haftanı bilemiyorum ama 7. Haftalardaysan bu haftalarda bebişi besleyeme görevi plesantaya geçtiği için bu devir teslim olayında kanama-lekelenme olabilirmiş bende oldu mesela .. dinlenip progestan takviyesiyle atlatırsın bence ..

kızlar içinizde elevit içen varmı.... içtikten sonra midemi bulandırıyor bu ilaç yaa....

Beni de , aslında içerken bulandırıyor .. geçen hamileliğimden sonra en çok sevindiğim elevitten kurtulmuş olmamdı :)

cinsiyetini öğreninceye kadar öyle düşünüyor insan da ( misal ben : )) ) cinsiyetini öğrenir öğrenmez ufak tefek bir şeyler almaya başlaıyorsun ilk önce , sonra gördüğün her şeyi alıyorsun nerdeyse

Yaptırmak zorunda değilsin tabi , yaptırsan da istatistiki değer neticede , doğru çıkmayabiliyor sonuç .. benim oğlumda olduğu gibi .. önemli olan USG bulgusu derler dr.lar .. 3lü testte sorun çıktı , oğlum için dünyaya omurilik açıklığıyla dünyaya gelecek denildi , doğuştan felçli olarak dünyaya gelecek demekti bu.. yine de bir detaylı usg yani dopplere girmemi söyledi takibinde olduğum dr.lar .. … detaylı sonrası her şeyin çok normal olduğunu gördük bebeğimle ilgili .. 2liyi 3lüyü geçtim , amniyosentez sonucu olmsuz çıkanlar da bile sağlam çocuk doğma olasılığı var .. o yüzden yaptırıyoruz ve sonuçları yüreğimiz ağzımızda bekliyoruz da , ultrasonda o hareketli hallerini gördükten ve kıpır kıpır atan kalbini duyduktan sonra nasıl bir olasılık üzerine kıyım yapabiliriz ki .. hem hepimiz zaten potansiyel engelli adayı değil miyiz …

Ben de katılıyorum yazdıklarına .. bir komşum “ 2 çocuğum var , bununla 3 oldu .. bana bunun sakat olacağı söylendi ve aldırıp aldırmayacağım soruldu .. elbette hayır dedim .. ne yani bu 2 çocuğumdan biri karşıdan karşıya geçerken araba çarpsa ve sakat kalsa çekip atacak mıyım hayatımdan , bundan ne farkı var anne karnındayken bir ihtimale takılıp aldırmanın ??? “ demişti .. çok hak vermiştim .. ama yine de Allah o sonuçları almayı , o kararsızlıkları yaşamayı göstrmesin kimseye ..

İlk hamileliğim full düşük ve erken doğum tehdidi ile geçtiği için her haftayı bırakın bazen haftada 2 kere bile gittiğim oluyordu .. ikizden teke düşünce 2 haftada 1 gitmeye başladık ve bize göre bu normale döndüğümüz anlamına geliyordu .. dr.uma bu yöndeki endişemi sorduğumda USG nin ses dalgası gönderdiklerini ve zararsız olduğu söyledi .. ama detaylı yada doppler denen incelemenin asıl zararlı olduğunu , mümkünse 1-2 kereden fazla girilmemesi gerektiğini söylemişti .. Allaha şükür onca USG ye rağmen oğluşum gayet sağlıklı

hepimizde var canım o endişe .. ama iyi tarafından düşünmeye çalış , o gittiğin hafta büyük olasılıkla elleri kolları hareket ediyor olacsk ve bebişine aşık olacaksın

Canımmmm Allah yardımcın olsun ve bu bebeğini sana bağışlasın sağlıkla .. dualarım seninle , inşallah güzel haberlerle dönersin haftaya

aklımdaki kuşkular yüzünden Allah ın beni cezalandırmasından korkuyorum

Benim oğlum da 21 aylık , hamile kaldığımı öğrendiğimde 20 aylıktı ..ben de benzer düşünce bunalımlarını yaşadım , kaldı ki oğluma 4. Tüpbebek denemesiyle hamile kalmış ve binbir sorun ve mücadeleyle onu dünyaya getirebilmiş olmama rağmen .. hamilelik prikolojisi apayrı .. vücudun herzamanıkinden fazla ve farklı hormonlar salgılıyor , o hormonlar beynimizden salgılanıyor ve ister istemez düşünce sistemimiz , şeklimiz de değişiyor .. her zaman verdiğimiz tepkileri vermiyoruz , ya daha alıngan ya daha agresif olabiliyoruz .. bencil de .. bunun bir de lohusalığı var , evlere şenlik &#61514 geçecek bu günler ..
Ne anlatıcam , 6. Haftanın başlarında biraz lekelenmem olunca o kadar korktum ki ve üzüldüm , pişman oldum , suçlandım … sandım ki Allah beni cezalandırıyor , üzüldüm öyle düşününce .. suçlandım bebeğime karşı .. sonra dedim ki “ hayır , öyle değil , bu bebeği ne kadar istediğmi ölçmek için belki de böyle küçük bir korku yarattı ve iyi ki de oldu , meğer ben bu bebeğimi çok istiyormuşum “ dedim ve mutlu oldum .. iyi ki meleğim benimle , seninle ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…