2011 Aralık Anneleri

canım geçmiş olsun.yat dinlen inş.bidaha tekrar etmez.benimde erken doğum riskim var diye evden çıkmıyorum.bir günde yaptığım işlerimi 3 güne yaydım.bende çantamı hazırladım.her an hazırlıklı olmak lazım.

ay arkdaşım neler söylüyosun geçmiş olsun
allah bebeğini vaktiyle kucağına almayı nasip etsin

peki bişey sorcam bi sebebi var mmı şimdi unuttum adını bi arkadaş mesela tuvaletini yaparken fazla ıkınmış da işte hani sürece girmiş
cinsel birliktelik bazen tetikliyor vs gibi
seninkinin bi sebebi var mıymış yoksa belli belirsiz mi oldu vay anam vay
ben tam senin tarihind euçmayı planlıyorum çünkü tırstım şimdi:18:

ben dün koşturdm durdum rapor için git gel hast. de in çık,tahlil vs. tekrar sgk ordan eve kadar yürüdük eşimle 20 dk kadar,bugünde pazara gidecez ama ben oturunca dahaçok yoruluyom yavaş yavaş yürümek daha iyi geliyo

canım çooook geçmiş olsun bol bol dinlen bende çantamı 2 gün oldu hazırlayalı gerçekten neyin ne olacağı hiç belli değil rabbim inşallah bebişini zamanında kucağına almayı nasip etsin kendine iyi bak

Cnm düşük riskin falan yoksa tamamen bırakmak için çok erken, daha 28 haftadasın... Ben doktoruma sordum, normal hayata devam dedi. Ben tamemen bırakmayı değil de en azından azaltmayı düşündüm ama eşimin pek niyeti yok, ben de bişi demiyorum... Hayırlısı bakalım.

bizde de hep eşim yanaşır.hiç uğaraşamıyom.onun uğraşması daha da hoşuma gidiyo.
işte ben de istiyorum ki o yanaşsın.

canıım çk geçmiş olsun. bol bol dinlen inşallah bundan sonra. 2.5 hafta ilerde olması ilginç geldi bana.
inşallah bebişin bekler son zamanına kadar.

öyle bir sebep değil

pazar günü 4-5 saat misafirim geliyo diye ayakta durunca haliyle yoruldum o gün belim hafif ağrımaya başladı uyumayla da geçmedi sonraigün dinlenemedim zaten işe gitmem gerekliydi o gün de toplantı falan vardı tüm gün dik konumda oturdum işten sonra da eşimin işleri dolayısıyla 3 haftadır ertelediğimiz beşiği arabayı almaya gittik eve geldiğimizde saat dokuz buçuktu 12 gibi uyudum sonra 7de kalktım tabi belimin o hafif ağrısı devam ediyor ben dinlenemediğime bağlıyorum meğerse sancıymış

sancı bazılarına belden bazılarına kasıktan vururmuş

bence mecbur değilsen gitme hatta çalışma da ben turp gibiydim bi anda neye uğradığımı şaşırdım öncelik bebeğin sağlıklı doğması bu 5 hafta yerine 45 gün heyet raporu da alabilirz her şeyin hayırlısı olsun bebeklerimiz vaktiyle sağlıkla gelsin inşallah

bi saattir bunu yazıyorum ya
soluma uzandım tek parmakla yazıyorum ve kolum ağrıdı
hepinize tek tek cevap yazmak isterim nolur mazur görün kızlar hepinize teşekkürler
aman çok dikkat edin dediğim gibi çantaları hazır edin ve her fırsatta uzanarak dinlenin

bi de bebiş 2-3 haftadır biraz aşağıdaydı zaten 2-3 haftadır başı aşağıya dönmüştü ve başı büyük olduğu için o etkiledi sanırım

mariposta da bir tehlike atlatmış geçmişe de bakıyorum ona geçmiş olsun geri kalan herkes iyi de mi kötü bişey yok inşallah

hepinizi öpüyorum

cnm çok geçmiş olsun ilk bebeklerde biz bişey anlamadan doğuruyor olcaz gibime geliyo gün içinde pek bişey anlamıyorum ama o doğuma hazırlık süreci dediğiniz vucuttaki kemik açılmaları falan sanırım bende geceleri oluyor uyanmışsam ne ala anlamaya çalışıyorum yok uyuyosam hiçte bişey anlamıyom belki de o yüzden nst ye sokcaklar sürekli bunlar şaşkın anlamazlar deyip hehehehee

dikkat et kendine çok bak ne için gidiyos nası dönüyoruz hayırlısı herşeyin bak keyfine artık

düşük riskim yok çok şükür ben bırakmıyorum da kociş istemiyor sorunum o. haftada 2 oluyo ama benim zorumla ittirmemle. ben de bu durumdan sıkıldım biraz da o istesin istiyorum.

kızlar neredesin firuze arkadaşımızın başına gelen sıkıntıları okuduk. bundan sonra kimse misafir ağırlamasın yorucu iş yapmasın. herkes kendini tutmaya çalışsın. ben de haftasonu çok yorulunca pazartesi yürüyememiştim ama aklıma hiç erken doğum falan gelmemişti şimdi tırstım.

düşük riskim yok çok şükür ben bırakmıyorum da kociş istemiyor sorunum o. haftada 2 oluyo ama benim zorumla ittirmemle. ben de bu durumdan sıkıldım biraz da o istesin istiyorum.

Çok haklısın cnm ama canını sıkma sakın... Bazı erkeklerde ne kadar da zararı yok desen de psikolojik olarak cinselliği ikinci plana atma olayı oluyo sanırım... Brzcık sabret, lohusalık da geçince acısını çıkarırsınız

geçmiş olsun canım,her bel ağrısı karın kalça sancısı tehlike değil ama bazen de tehlikeli olabiliyo,bebişlerimiz Allaha emanet,ben şiddetli bel kasık ğırası,hatta bacağıma ağrı vuruyo dedim,ult.la baktı herşey yolunda bu ağrılar normal dedi,sonra sancm var diye gittim herşey yolunda rahimde kesinlikle bi açılma incelme yok,bağırsaklara bağlı bi sancı dedi,ben de 5 dk da bi geldiği için korkmuştum,artık rahat olcam
dua edecem yoksa böyle geçmez vakit,Allah yardımcımız olsun

neredesinfiruze dikkat et canım aman zamanında sağlıkla gelsin bebeğin rabbim hepimizin hakkımızda hayırlı olanı eylesin inşllh.
kızlar pc başında kolumun üzerinde başı uyumuşum. tel sesine uyandım, dünden beri ara ara dikkatimi çekiyordu ama pek önemsemedim az önce bebeğin çıkışının olacağı yere 4parmak kadar yakın bölgede bebeğin ciddi hareketleri var ben farketmiyorumda acaba aşağımı indi bebeğim yollarda doğurmam heralde sancım filanda yok öyle ciddi doktormda 12 den beri beni aroyacaktı güya bekliyorum bakalım.bana çok aşağıda gb geliyor bu hareketler böyle aşağıda olupta acı hissetmiyorsam ben evde doğuram ne kalmış geri ki :s hah bu da oldu wc olayım 15 dakika düştü son 3 keredir çocukları almaya gdcğim şimdi yolda sıkışıcam diye korkuyorum

Son düzenleme:

Canım; çok geçmiş olsun. Canın hiç tatlı değil senin galiba, hadi sancıyı anlamadın, zaten anlaşılamayabileceği için NST'ye falan bağlıyorlar, ama baksana tansiyon yerlerde sürünüyor, ateşin çıkmış, onların da farkında değilsin. Yat, dinlen güzel güzel. İyi ki gitmişsin ve farkedilmiş. Dinlenirsen Allah'ın da izniyle birşey olmaz, merak etme. 1 ay daha falan diye düşünüp kötüyü çağırma hiç, bir bakmışsın 40. hafta olmuş, hala bebek bekliyorsun. :)

ben o hareketleri bikini bölgesinde tam karnımın aşağısında hissediyom,bazen ellerini kasıklarımda,2-3 saatte bir gidiyom ama ben gece 1 kere kalkıyom,annem çok aşağıda hisssedersn ayaklarını duvara daya 15 dk kadar yukarı çıkacaktr bi za der herzamn

Bende ordan aldım el örgüsü gibi çok güzel renkleride var.Ve sıcacık bir terlik hem hastane için hem ev için çok uygun.

merak ettim bende yarın gidip bakacam...
geçen gün pentide gördüm örgüden yapmışlar lastikli patik önünde kocaman bir kurdela vardı pembe beyaz çizgili onu aldım DD..
ama sizinkilere bakıcam bulursam alıcam..
ama şöyle hoş beyaz alçak topuklu terlikte lazım bana...

GÜZELİM HİÇBİŞİ BİZDEN ÖNEMLİ DEĞİL AMA BİZ ÖLE DAVRANAMIYORUZ DEDİĞİN gibi.. ÇOK AMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN...

Bu arada hep erken doğum haberleri sancı haberleri alıyorum.. bu seneki bebişler beklemek istemiyor sanırım... Sen yat dinlen herşey güzel olacak inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…