cnm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
hoşgeldin :))
cnm benim yaa... çok geçmiş olsun... demek ki çok yoruyorsun sen kendini. ne olur dikkat et kendine. sen önemlisin bizim için...
benim cnm kocacığım da yanımda değil yaaa
ay ben gördüm valla tatlı kızımı. minicikti. önce karnını doyurup sonra da gazını çıkardım:) ay yerim ben onu yaaaaaaa :)))
bu arada kızlar, en son randevumda doktorum ilaçlarımı değiştirdi. önceden gyneferon(demir ilacı+folik), decavit (multivitamin), magnorm (magnezyum) içiyordum. şimdi gyno ferro sanol(demir+folik+B12) ile cals+D3 ( kalsiyum + Dvitamini) yazdı. aranızda bu ilaçları kullananlar var mı????
ben gyno ferro sanol, magnezyum, elevit ve arada balık yağı içiyorum...
maaşallah oğluşuna... rahim ağzı ölçümünü nasıl yaptı?? alttan mı baktı???
benim sancım var dedim ultrasonla bakıp rahim ağhzında açılma yada incelme yok dedi,ishal varmı dedi tahlil istedi ufak tefek bişeyler çıktı idrarda sadece,hamileliktn yada yediğin bişeyden bağırsak düzenin değişmiş sancının sebebi bu dedi,nst ye girmedim
evet alttan vajinal ultrason ile ölçtü..benim hiç şikayetim yoktu..sabah direk bi nst ye gir bakalım dedi :) nst nedir ne işe yarar anlattı o arada.. sonra nst deyken ufak bir kasılma oldu ama ağrı acı yok, normalde hani böyle poposunu dayadı şu tarafa da sertleşti dediğimiz türden bi hareketti benim için :) gün içinde oluyor bu hareketler diyince rahim ağzını da bi ölçelim, ne olur ne olmaz dedi. sonuçta normal ultrasonda oğluşu görüp gelicez derken bayağı bi incelendik iyi oldu :))
kimse beni merak etmedi mi
üç gün hastanede yattım az kalsın doğuruyodum sancımı zor düşürdüler dün akşam çıktım şimdi tuvalet yemek dışında hep yatıyorum
çalışabilir raporu almaya gittim nolur nolmaz diye sancıma baktılar sancı çıkınca serum verdiler sonra düşmesi gerekirken sancım iyice yükselince erken doğum oluyor diye yatış verdiler neye uğradığımı şaşırdım ve aynı gün tansiyonum 8e 4müş ateşim de yüksekmiş ben de hala işi gücü düşünüyormuşum o gün hastaneye gitmeseymişim direk doğuma gidermişiz demek ki
doktorum söylüyordu bebeğin konumu aşagıda dikkat et diye ben de oturarak çalışıyorum işim hafif diye onu dinlenme sayıyordum halbuyse uzanarak dinlenmek lazımmış doktorum baştan beri karşıydı çalışmama sen dayanamazsın bu ilk doğumun sancını bile ayırt edemezsin diye haklıymış dinlemem gerekmiş şimdi kuzu kuzu evdeyim
bi dolu serum ve iğneler yedim her türlü kontrolden geçtim bebek 2buçuk hafta önde diye son adet tarihime doktoru inandıramadım
bol bol dua ettim ediyorum siz de dua edin kızlar bebişimi en azından 1 ay daha karnımda tutabileyim
yaa böyle işte neye niyet neye kısmet
şimdi hastane çantası için aldıklarımı valize koyucam nolur nolmaz siz de mutlaka hazır edin bu hafta erken bana bişey olmaz demeyin
çok geçmiş olsun, dualarımız seninle ve aceleci bebişinle.. sen yat dinlen, merak etme bebişin heyecan yapmıştır ama üzmez annesini, bekler zamanını
kızlar neredesin firuze arkadaşımızın başına gelen sıkıntıları okuduk. bundan sonra kimse misafir ağırlamasın yorucu iş yapmasın. herkes kendini tutmaya çalışsın. ben de haftasonu çok yorulunca pazartesi yürüyememiştim ama aklıma hiç erken doğum falan gelmemişti şimdi tırstım.
haklısın valla.. burda temizlik yapacak diye ya da misafiri gelecek diye kendini paralayanları okuyunca benim içim kötü oluyor.. bırakın yapmayın ne olacak.. şurda ne kadar kaldı, tutun kendinizi ya :) millet ne düşünür diye kendimizi ve bebişlerimizi riske atmanın alemi yok