2011 Aralık Anneleri

ben gyno ferro sanol, magnezyum, elevit ve arada balık yağı içiyorum...

maaşallah oğluşuna... rahim ağzı ölçümünü nasıl yaptı?? alttan mı baktı???

evet alttan vajinal ultrason ile ölçtü..benim hiç şikayetim yoktu..sabah direk bi nst ye gir bakalım dedi :) nst nedir ne işe yarar anlattı o arada.. sonra nst deyken ufak bir kasılma oldu ama ağrı acı yok, normalde hani böyle poposunu dayadı şu tarafa da sertleşti dediğimiz türden bi hareketti benim için :) gün içinde oluyor bu hareketler diyince rahim ağzını da bi ölçelim, ne olur ne olmaz dedi. sonuçta normal ultrasonda oğluşu görüp gelicez derken bayağı bi incelendik iyi oldu :))

çok geçmiş olsun, dualarımız seninle ve aceleci bebişinle.. sen yat dinlen, merak etme bebişin heyecan yapmıştır ama üzmez annesini, bekler zamanını

haklısın valla.. burda temizlik yapacak diye ya da misafiri gelecek diye kendini paralayanları okuyunca benim içim kötü oluyor.. bırakın yapmayın ne olacak.. şurda ne kadar kaldı, tutun kendinizi ya :) millet ne düşünür diye kendimizi ve bebişlerimizi riske atmanın alemi yok

neredesinfiruze çok geçmiş olsun sana canım..artık her an tetikte olmamız gerektiğini gösteriyo demekki bu durumlar...demek hafif bi bel ağrısının bile altında doğum sancısı yatabiliyo..:26:
ben de 34-35te hazırlarım artık çantayı diye gerine gerine dolanıyorum...Allah hepimizi zamanında doğumhane kapılarına düşürsün...en azından 36yı bi aşalım..hep beraber amin diyelim...amin..

napıyor bu bebekler orada doğuma geldimi zor inerler oraya aaa yerleri dar mı geldi oturamıyorum totomun üzerine ben biraz gezineyim son lavoba ziyaretmi yapayım ve okula gdym. kızlar ciddi söylüyorum aralık annelerinin ilk bebeği geliyormuş gb hissediyorum bakalım hayırlısı hepinizi öptük bizden haber alamazsanız dua edin olurmu. :18: ben kendimi iyi hissetmiyorum .

neredesin firuze canım çok geçmiş olsun..yorma kendini..
demek basit bi bel ağrısının bile doğum sancısı olma riski var...:26:
ben de 34-35te hazırlarım çantayı diye gerine gerine dolanıyorum ortalıkta.....yarın gidip gecelik-sabahlık alıcam..

merak etme hiç bişey olmayacak canım,rahim ağzında bi değişilik,akıntı mikt. vs. bişey yok di mi

kızlar benimde alttan çok ağrım var çünkü tam da orada varis azmış durumda çok ağrı yapıyo sanki patlıcakmış gibi oturamıyorum bile
ayrıca bende bu aralar kendimi hiççç beğenmiyorum 70 kilo olmuşum doğuma kadar daha ne kadar kilo alıcam offf offf:18:

geçmiş olsun cnm çok haklısın, kime ne olacağı hiç belli olmuyor dikkat etmemiz lazım. sende dikkat et kendine, allah buyuktur bişi olmaz bebişine inşallah.

selam ,gecmısı okumadım ..

doktordan geldık haber vereyım dedım..

kızım kocaman olmus 2 kilo 56 gr :)

hala baş asagıda ,hatta baya asagıya ınmıs dedı ,dedım 28.haftadan ıtıbaren boyle döner mı yıne de ,dedı tma kesın bırsey dıyemıyoruz 2 hafta ıcınde hersey bellı olur

herkes karın yapımdan dolayı erkek dıyordu dedım bı daha bakabılır mıyız cınsıyetıne ,baktık kesın kız yavrum benım..

yutkunurken gorduk ,agzını acıp kapatırken gozlerını acıp kapatırken ,cok guzeldı cok..

baska yıne ılerde cıktı ama bakalım ne zmaan dogucak 25 kasım cıktı bu seferde..

bı de nst ye baglandım ılk kez ,cok sıkıcı bırseymış ,ben goruntulu fılan düşündüm :))

herseyımız cok normal su anlık enfeksıyonum gecmıs ,yıne de tek dozluk ılactan verdı ..

yüzü cok guzel asıgım kızıma :)

bu aksam da ben de gün var gıdeyım de baslıyım hazırlıklara ..

işte ben de istiyorum ki o yanaşsın.

canıım çk geçmiş olsun. bol bol dinlen inşallah bundan sonra. 2.5 hafta ilerde olması ilginç geldi bana.
inşallah bebişin bekler son zamanına kadar.

Neredesinfiruze]canım çok geçmiş olsun.Bol bol dinlen,en hayırlı vakitte gelsin bebeklerimiz inşallah.

geçmiş olsun cnm çok haklısın, kime ne olacağı hiç belli olmuyor dikkat etmemiz lazım. sende dikkat et kendine, allah buyuktur bişi olmaz bebişine inşallah.

çok teşekkürler kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun dualarımız kabul olsun inşallah

canım çoooook geçmiş olsunnn,kalkma hep dinlen inşallah minişin en az bir ay daha anneciğinden ayrılmaz orda iyica beslenir büyür

canım çok geçmiş olsun. dikkat et kendine. insallah vakitlice alırız bebişlerimizi kucağımıza. ben 27.haftadan beri erken doğum riskine karşı evdeyim. çantam da o günden beri hazır. bugun de belim ağrıyo hafif hafif. yatıyorum geçmiyo. biraz dolaşayım dedim, hava da güzel burda. çiktım geldim geçmedi hatta şuan daha da arttı. doktora da perşembe gideceğim. daha çok var ya.

sumakcım kızına kocaman bi masallah.

demek 2 kilo olmuş ne güzelmiş. sen 34.haftanın içindesin. benim 34 olmama 1 ay var

canım gezme o zaman bol bol su iç ve uzanarak dinlen yarına da geçmezse doktoruna sor belki muayeneye çağırır aman hiçbişry yapma zaten riskin varmış.. grçmiş olsun..

canım çoooook geçmiş olsunnn,kalkma hep dinlen inşallah minişin en az bir ay daha anneciğinden ayrılmaz orda iyica beslenir büyür

çok sağol, inşallah canım

neredesin firuze çok geçmiş olsun canımmm
inşallah Rabbim hepimizin hamileliklerini zamanında erdirsin tamamına

öyle söyleme canım yaa
güzel düşün güzel şeyler olsun
daha çok erken bebişine de söyle beklesin azcık daha:)

maşallah kızına25 kasım mı ultrason cihazlarını anlamıyom ben,bizim cadı 32+3 de yani dün 2.100 gr çıktı,kafa büyüklüğüne göre 1 hafta önde,uyluk kemiğine göre 4 önde,karın çapına göre 1 hafta geride gözüküyodu,ort. olarak 5 aralık yerine 4 aralık yazıyodu....dr. biraz tombiş bi bebek dedi ama bdt 1 gün önde gözüküyo eğer dediğin gibi bakılsa kasımın 20 si yazması lazım bize de,kafam karıştı şimdi,bence boy ve kiloya göre değil az çok son adet tarihine göre olmalı,öyle bi tarih yazsa o kağıta tam 3.5 ederim ben kasıımn 4 ünde antebe gidecem çünkü

ben uyuyorum kızlar merak eden soran dua eden herkese teşekkürler kendinize çok çok iyi bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…