selam ,gecmısı okumadım ..
doktordan geldık haber vereyım dedım..
kızım kocaman olmus 2 kilo 56 gr :)
hala baş asagıda ,hatta baya asagıya ınmıs dedı ,dedım 28.haftadan ıtıbaren boyle döner mı yıne de ,dedı tma kesın bırsey dıyemıyoruz 2 hafta ıcınde hersey bellı olur
herkes karın yapımdan dolayı erkek dıyordu dedım bı daha bakabılır mıyız cınsıyetıne ,baktık kesın kız yavrum benım..
yutkunurken gorduk ,agzını acıp kapatırken gozlerını acıp kapatırken ,cok guzeldı cok..
baska yıne ılerde cıktı ama bakalım ne zmaan dogucak 25 kasım cıktı bu seferde..
bı de nst ye baglandım ılk kez ,cok sıkıcı bırseymış ,ben goruntulu fılan düşündüm :))
herseyımız cok normal su anlık enfeksıyonum gecmıs ,yıne de tek dozluk ılactan verdı ..
yüzü cok guzel asıgım kızıma :)
bu aksam da ben de gün var gıdeyım de baslıyım hazırlıklara ..
kimse beni merak etmedi mi
üç gün hastanede yattım az kalsın doğuruyodum sancımı zor düşürdüler dün akşam çıktım şimdi tuvalet yemek dışında hep yatıyorum
çalışabilir raporu almaya gittim nolur nolmaz diye sancıma baktılar sancı çıkınca serum verdiler sonra düşmesi gerekirken sancım iyice yükselince erken doğum oluyor diye yatış verdiler neye uğradığımı şaşırdım ve aynı gün tansiyonum 8e 4müş ateşim de yüksekmiş ben de hala işi gücü düşünüyormuşum o gün hastaneye gitmeseymişim direk doğuma gidermişiz demek ki
doktorum söylüyordu bebeğin konumu aşagıda dikkat et diye ben de oturarak çalışıyorum işim hafif diye onu dinlenme sayıyordum halbuyse uzanarak dinlenmek lazımmış doktorum baştan beri karşıydı çalışmama sen dayanamazsın bu ilk doğumun sancını bile ayırt edemezsin diye haklıymış dinlemem gerekmiş şimdi kuzu kuzu evdeyim
bi dolu serum ve iğneler yedim her türlü kontrolden geçtim bebek 2buçuk hafta önde diye son adet tarihime doktoru inandıramadım
bol bol dua ettim ediyorum siz de dua edin kızlar bebişimi en azından 1 ay daha karnımda tutabileyim
yaa böyle işte neye niyet neye kısmet
şimdi hastane çantası için aldıklarımı valize koyucam nolur nolmaz siz de mutlaka hazır edin bu hafta erken bana bişey olmaz demeyin
canım maşllah kızınabende 2 gün önce oğlumu gördüm çok tatlıydı su içiyoken gördüm öyle tatlı ki ağzını açıyı kapatıyo annesi kurban olsun ona
çok tatlılar ya,benimki diğer ult.da gülüyodu,dünkünde ağlıyo,dr. amca yüzünü göstersin diye epey dürttü,tombiş ellerini çenesine koydu dudaklarını büzdü ağladı oy kıyamam ben kızıma,izleyip izleyip duruyom,plesentası da kafasında şapka giib duruyo,dr. buda kızımızın tacı dedi,biz saç mı bu diye bakıyoduk
derya kızının videosunu banada gönderirmisin mailimi özelden yazsam
çok tatlılar ya,benimki diğer ult.da gülüyodu,dünkünde ağlıyo,dr. amca yüzünü göstersin diye epey dürttü,tombiş ellerini çenesine koydu dudaklarını büzdü ağladı oy kıyamam ben kızıma,izleyip izleyip duruyom,plesentası da kafasında şapka giib duruyo,dr. buda kızımızın tacı dedi,biz saç mı bu diye bakıyoduk
olur inş. gönderir birini göndermemişti bi deneyelim canım
herkese günaydın kızlar,
destinacım çok geçmiş olsun, bu tip ağrılar artık herkeste olacak galiba
benim çatlamadı oğlumda da çatlamamıştı sanırım arkadaşların dediği gb genetik anneminde yok 3 çocuk dünyaya gtrmsine rağmen
geçmiş olsun canım mobilya işi hallolur senin sağlığın yerinde olsun yeterki biran önce iyileş sadece anne adayı değil annesinde çok mümkün olmasada fırsat buldukça dinlen.
.
destinacımmm
çoook geçmiş olsun canımmm
ne güzel inşllh aradığın gbsini bulursun.ilk 2 5 farketmiyor gerçekten her seferi ilk gb heyecan ve meraklı olunuyor.benimde 13 yıl geçti ama pek yatabilcek gb görünmüyorum 3 çocuk ve 1 bebekle :) annem gelecek ama kardeşim 15 aralıkta askere gdck annemde fazla duramaz heralde.Allah sağlık versinde artık ne diyeyim yatmasamda olur heralde
cnm çok çok geçmiş olsun dikkat et kendine...
hoşgeldin :))
cnm benim yaa... çok geçmiş olsun... demek ki çok yoruyorsun sen kendini. ne olur dikkat et kendine. sen önemlisin bizim için...
benim cnm kocacığım da yanımda değil yaaa
ay ben gördüm valla tatlı kızımı. minicikti. önce karnını doyurup sonra da gazını çıkardım:) ay yerim ben onu yaaaaaaa :)))
bu arada kızlar, en son randevumda doktorum ilaçlarımı değiştirdi. önceden gyneferon(demir ilacı+folik), decavit (multivitamin), magnorm (magnezyum) içiyordum. şimdi gyno ferro sanol(demir+folik+B12) ile cals+D3 ( kalsiyum + Dvitamini) yazdı. aranızda bu ilaçları kullananlar var mı????
tünaydın olmş yatünaydın herkese
cnm kızına kocaman maşallahsanada çok geçmiş olsun
kızlar ya ben şeker hastası olduğum için herşeyi yiyemiyorum pekmez muz gibi mesela olduğunda da böyle tadımlık alıyorum doktor bana sana iyi gelicek en iyi ilaç dedi o şurubu verdi düzenlide içtim ama faydası olmamış buna rağmen devam edicez dedi bakalım artık,bide bu pekmezin filan sanırım şekersiz doğal olanları varmış onları araştırıcam artık öyle takviye edicem :)
size çok enterasan gelebilir ama ben hiç bir gece sol tarafıma yatmadım yatamıyorum mümkün değil sağ tarafıma bi yatıyorum ohh nasıl rahatım sağım solum hiç belli olmaz işte benm
ALLAH kabul etsin cnm bu hafta sonuda ben okuyacağım inşş
cnm benm hayırlı olsun odanız artık bi resim koyarsın
yaaa kendime hiç çekici gelmiyorum demişsin yaaa ben kendimden nefret ediyorum yaaaböyle bi çirkinlik olamaz yaa dün akşam bebek görmeye gittim ben orda bi kadın sende hamileymişsin ne kadar kibar duruyosun ama dedi karnın çok az dedi yukarda dedi öle utana sıkıla teşekkür ettim bide dediki burnun estetikmi dedim hayır değil inanmam dedi yaa delii ne güzel kalkık filan dedi ben çıktıktan sonra benmle resmen dalga geçti ağladım ablamda teselli edim derken yok yüzün güzelleşti senin ne leken var ne çil demezmi ben iyice ağladım aynaya bakamıyorum ya halbuki ne şişim var ne bi lekem ama hiç güzel değilim artık
Destina geçmiş olsun canım.
Bebeklerini gören arkadaşlar var, herkesin bebeği de maşallah löp löp et bağlamış, kilolanmış. Allah nazarlardan saklasın.
Terlik soran bir arkadaş vardı, geride gördüm ama tekrar dönüp alıntı yapamadım, kusura bakmasın. Geçen gün Marks & Spencer'da gördüm çok güzel terlikler pijama-gecelik tarafında. Böyle hem şıklar, hem yumuşacık, sıcacıklar. Öyle hayvanlı pofuduk terliklerden değil, ama aynı mantıkta. Daha şıklar, bence hastanede çok güzel giyilirler. Ben gecelik-pijama vs. halledince onların rengine uygun oradan alacağım.
slm kızlar,
bugün işe gidemedim..2 gündür tansiyonum düşüyo..bayılıcam diye korkar oldum..zaten son 1 haftam kaldı..haftaya 32. haftalık olunca bitiyo iş..bi de bi arkadaşımın bebeği 12. haftasında 2li test için ense kalınlığı ölçüldüğünde büyük çıktı alındı dün bebek..o da çok etkiledi beni...
Allah bebeklerimize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah..
cnm benimki bu sefer ıdrar yolu ıltıhabı deıl vajınal iltıhaptanmışmaşallah kızınacanım dediğin gibi iarrr yollarını üşütmeden,yediklerimizden,bağırsak düzenimizin değişmesinden vs. olabiliyo böyle şeyler,ben de en azından bu şekilde idrar gaita kan tahlili yaptırdım içim rahatladı,mikrop enfeksiyon vs. yok,3-5 epitel vs. biraz crp yüksek,ilaca gerek yok ama bol bol su içip şu son zamanları firesiz geçirmeliizz
selam kızlar umarım iyisinizdir.....
biraz daha yazsaymışınız zar zoruna okudum zaten bilgisayarım eski 1 saatte sayfa açılıyor.....
kış geldi ben ince giyindim bugün ve biraz üşüdüm inş hasta olmam.... pardesü giydim yağmurluk olanlarından ama göbişim kapanmıyor... ve hiçbir paltom olmuyor.... yeni mi alacam şimdi yaaaa.... biraz daha güzel gitseydi havalar 5 hafta daha sonrası önemli değil evden dışarı çıkmazdım.....
tülay canım gözün aydın odan gelmiş... güle güle kullansın oğluşunn...
destina çok geçmiş olsun kasık altımda ağrı bende de var ve akıntıda var sanırım benimkide ondan oluyor... yarın dr gidicem sabahtan idrar tahlili yapmamı istemişti bakalım....
bir çekiyon iki çekiyon üç çekiyon. sonra bakıyorsun hep sen çekiyon. işte o zaman neden böyle diyip gurur yapıyon. bende durum bu. bi de karşındakinin isteksiz olduğunu hissedince kalkıp gidesin geliyor yataktan. bu da ayrı bi sorun. şu hamişlik geçse de eşimin bana bakış açısı eskiye dönse diyorum bazen.
üç gün hastanede yattım az kalsın doğuruyodum sancımı zor düşürdüler dün akşam çıktım şimdi tuvalet yemek dışında hep yatıyorum
çalışabilir raporu almaya gittim nolur nolmaz diye sancıma baktılar sancı çıkınca serum verdiler sonra düşmesi gerekirken sancım iyice yükselince erken doğum oluyor diye yatış verdiler neye uğradığımı şaşırdım ve aynı gün tansiyonum 8e 4müş ateşim de yüksekmiş ben de hala işi gücü düşünüyormuşum o gün hastaneye gitmeseymişim direk doğuma gidermişiz demek ki
doktorum söylüyordu bebeğin konumu aşagıda dikkat et diye ben de oturarak çalışıyorum işim hafif diye onu dinlenme sayıyordum halbuyse uzanarak dinlenmek lazımmış doktorum baştan beri karşıydı çalışmama sen dayanamazsın bu ilk doğumun sancını bile ayırt edemezsin diye haklıymış dinlemem gerekmiş şimdi kuzu kuzu evdeyim
bi dolu serum ve iğneler yedim her türlü kontrolden geçtim bebek 2buçuk hafta önde diye son adet tarihime doktoru inandıramadım
bol bol dua ettim ediyorum siz de dua edin kızlar bebişimi en azından 1 ay daha karnımda tutabileyim
şimdi hastane çantası için aldıklarımı valize koyucam nolur nolmaz siz de mutlaka hazır edin bu hafta erken bana bişey olmaz demeyin
napıyor bu bebekler orada doğuma geldimi zor inerler oraya aaa yerleri dar mı geldi oturamıyorum totomun üzerine ben biraz gezineyim son lavoba ziyaretmi yapayım ve okula gdym. kızlar ciddi söylüyorum aralık annelerinin ilk bebeği geliyormuş gb hissediyorum bakalım hayırlısı hepinizi öptük bizden haber alamazsanız dua edin olurmu. :18: ben kendimi iyi hissetmiyorum .
selam ,gecmısı okumadım ..
doktordan geldık haber vereyım dedım..
kızım kocaman olmus 2 kilo 56 gr :)
hala baş asagıda ,hatta baya asagıya ınmıs dedı ,dedım 28.haftadan ıtıbaren boyle döner mı yıne de ,dedı tma kesın bırsey dıyemıyoruz 2 hafta ıcınde hersey bellı olur
herkes karın yapımdan dolayı erkek dıyordu dedım bı daha bakabılır mıyız cınsıyetıne ,baktık kesın kız yavrum benım..
yutkunurken gorduk ,agzını acıp kapatırken gozlerını acıp kapatırken ,cok guzeldı cok..
baska yıne ılerde cıktı ama bakalım ne zmaan dogucak 25 kasım cıktı bu seferde..
bı de nst ye baglandım ılk kez ,cok sıkıcı bırseymış ,ben goruntulu fılan düşündüm :))
herseyımız cok normal su anlık enfeksıyonum gecmıs ,yıne de tek dozluk ılactan verdı ..
yüzü cok guzel asıgım kızıma :)
bu aksam da ben de gün var gıdeyım de baslıyım hazırlıklara ..
cnm benimki bu sefer ıdrar yolu ıltıhabı deıl vajınal iltıhaptanmış
ihmal etme cnm doktoruna da söylemeyı unutma
aynı şeyleri bende yaşıyorum zaman zaman ve neler hıssettıgını anlayabılıyorum cnm
cok gecmiş olsun cnm inş vaktınde zamanında gelir
gecmiş olsun cnm inş ters bişey olmaz ıyı haberlerını beklıyoruz
maşallah kızına cnm
KIZLAR hepinize cok teşekkür ederim cok sagolun ya iyiki varsınız düne göre daha ıyıyım ama hala sancım devam ediyor gece yatarkende cok vardı ve rüyama bile etki etmiş:))
rüyamda dogum yapıyordum ama hıcbırseyım hazır deılya evden eskı bır tulum getırmışler onla cıkış yapıyoruz hastaneden öyle cnm sıkılıyorkı ben ona hastane cıkışı almıştım onu gıyecektı kızım dıyorum eve gelıyorum heryer karısık dagınık kızımın yatagı yok bırde gelen gıden oluyor tam tımarhanelık bı durumdu yanı acayıp bunalıp uyandım..allah böyle hazırlıksız ani dogum vermesin inş hibirimize cok kötüydü ya
TÜLAYCIM;odan gelmiş gözün aydın ne güzel büyük bir yük kalkmıştır üstünden darısı bana inş ya..
inş cnm hepinize çok daha güzelleri olsun innnşşşşalllah
ama çok yoruldum ben(((( size şımarıyım kocamdan hayır yok hehehehe
bu akşamda bezleri baya bi stok yapmışım çooookk derin bi dolabı boş kaldı oraya tıkıyım onları diye düşünüyorum fazla iş yapmıcam ama artık biraz dinlencem yaaawwww
saatte 6 olmadı gitti
teşekkür ederim canım ben de seni beğendim. çok şekersin.
kızlar bişey sorcam. göbüşü çatlayan var mı? :26: bende henüz yok da. herkes asıl bundan sonra çatlıyosun diyolar.moralimi bozuyolar. siz hafta olarak benden daha ilerdesiniz ya yani birçoğunuz , sizde durum ne diye merak ettim.
benm catladı( çok değil ama var yinede özellikle sağ tarafımda,,genetikmiş ama bu mesele yaa,,drum milyarlık kremler bile kullansan çatlayacaksan çatlarsın demişti,,bünyem kilo almaya müsait olmasına rağmen azz da olsa var yani (
mardincim çok beğendim iyi günlerde kullanın inşllh
herkese günaydınnnnn
bebişleri az gelişen annelere nacizane bi tavsiyem var, her sabah aç karnına 1 kaşık üzüm pekmezi
benim hem kan değerlerim yükseldi hem de bebiş önceki aylara göre daha hızlı büyüdü
bence deneyin kızlar, çok faydalı pekmez sonuçta (ben üzüm pekmezi yiyordum artık biraz da dut pekmezi yiyeyim diyorum)
bir de hurma doğumu kolaylaştırıyormuş biliyosunuz, her gün düzenli olarak 3 tane yemeye başladım
hepimiz bir avazda doğururuz sağlıkla inşaaalllahhhhhh
bu arada kızlar, en son randevumda doktorum ilaçlarımı değiştirdi. önceden gyneferon(demir ilacı+folik), decavit (multivitamin), magnorm (magnezyum) içiyordum. şimdi gyno ferro sanol(demir+folik+B12) ile cals+D3 ( kalsiyum + Dvitamini) yazdı. aranızda bu ilaçları kullananlar var mı????
ayyyy alemsiniz kızlar yaaa maşallah bu ne istek
ya yanaşmazsa yanaşmasın ne güzel işte, keşke benimkide öle olsa, hoş zorlamıyo ama yüz versem her gece hayır demez
bende aksine hiç istemiyom, sırnaşmasın die uyuyo numarası yapıyorumher defasında bu son diyo ama dayanamıyo gene
herkesee günaydınn hattaa tünaydınn.günlerdir giremedim netee geçmişi okuyum dedim ama anca yarısını okuyabildim henüz.
hala bebek odası için hazırlık yapmayan varmı benim gibi.ne eşylaarı yıkadım ne bebek odasını aldık. nolucak halimiz bilmiyorum.eşiminde ayağında sorun çıktı yürümekte zorlanıyo. o yüzden gidip bakamadık bi türlü kafayı yiycem. ama artık bebeğin eşyalarını yıkayıp hurca kaldırmaya karar verdim. en azından hastane çantamı hazırlarım sonr bebek odasıda gelince yerleştirirz içine.
bu arada hafta sonu ağdaya gittimm.bayaa uzun sürdü.m2 geniş oluncaa.ee tabi birazda acılı. sağolsun kızdaa bayaa narin davrandı.doğrumdan önce 1 kere daha gidebilirsem süper olur.korkmuştım bende çok kasılma olurmu falan diye ama korktuğum gibi olmadı.
maşallah kızına25 kasım mı ultrason cihazlarını anlamıyom ben,bizim cadı 32+3 de yani dün 2.100 gr çıktı,kafa büyüklüğüne göre 1 hafta önde,uyluk kemiğine göre 4 önde,karın çapına göre 1 hafta geride gözüküyodu,ort. olarak 5 aralık yerine 4 aralık yazıyodu....dr. biraz tombiş bi bebek dedi ama bdt 1 gün önde gözüküyo eğer dediğin gibi bakılsa kasımın 20 si yazması lazım bize de,kafam karıştı şimdi,bence boy ve kiloya göre değil az çok son adet tarihine göre olmalı,öyle bi tarih yazsa o kağıta tam 3.5 ederim ben kasıımn 4 ünde antebe gidecem çünkü
canım maşllah kızınabende 2 gün önce oğlumu gördüm çok tatlıydı su içiyoken gördüm öyle tatlı ki ağzını açıyı kapatıyo annesi kurban olsun ona
Herkeşlere merhaba tatlış annecikler bugün oglusumla guzel bırgun gecırdık 1ay sonra 2.evlılık yıldonumumuz hediyemı aldım sımdıden kocıse arkadasımla bırlıkte cıktık daha fazla agırlasmadan halledeyım dedım ıyıde yapmısım sonra mınnakıma da dayanamadım bır pantolon bırde uzun kollu body aldım gorsenız yersınızzz bayıla bayıla aldım birdee kendıme bebıs ıcınde kullanabılecegım spor canta aldım resmını bulursam yuklıcem bakar fıkır verırsınız sımdıkde yorulduk gecmısı okuduk hepınız cok sekersınız bol bol guldum gecmısı okurken ıyıkı varsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?