2011 Aralık Anneleri

canım maşllah kızına bende 2 gün önce oğlumu gördüm çok tatlıydısu içiyoken gördüm öyle tatlı ki ağzını açıyı kapatıyoannesi kurban olsun ona

cnm benim yaaa... çok çok geçmiş olsun. ama herşeyde bi hayır vardır işte... ii ki gitmişsin hastaneye... tekrar geçmiş olsun....

yaa ben böyle sancı nts erken doğum haberlerini alınca çok stres yapıyorum, zaten buselidende çok etkilenmiştim.
sezeryanla doğurcam nasıl olsa, dogumdan 1 gun önce bile çantamı hazırlasam olur diyordum kendi kendime ama öyle olmuyomuş
allah vaktinde göndersin bebişlerimizi bize :26::26::26::26::26::26::26:

canım maşllah kızına bende 2 gün önce oğlumu gördüm çok tatlıydısu içiyoken gördüm öyle tatlı ki ağzını açıyı kapatıyoannesi kurban olsun ona

çok tatlılar ya,benimki diğer ult.da gülüyodu,dünkünde ağlıyo,dr. amca yüzünü göstersin diye epey dürttü,tombiş ellerini çenesine koydu dudaklarını büzdü ağladı oy kıyamam ben kızıma,izleyip izleyip duruyom,plesentası da kafasında şapka giib duruyo,dr. buda kızımızın tacı dedi,biz saç mı bu diye bakıyoduk

derya kızının videosunu banada gönderirmisin mailimi özelden yazsam

evet canım ya haklısın ama teyzeside kıyamaz ona ağlatmasın doktor prensesibana da dr. bak nasıl da su içiyo diyince çok şaşırdım nasılda kana kana içiyo canım benim ya yarasın oğluşuma

evet canım ya haklısın ama teyzeside kıyamaz ona ağlatmasın doktor prensesibana da dr. bak nasıl da su içiyo diyince çok şaşırdım nasılda kana kana içiyo canım benim ya yarasın oğluşuma

herkese günaydın kızlar,

destinacım çok geçmiş olsun, bu tip ağrılar artık herkeste olacak galiba

destinacımmm

çoook geçmiş olsun canımmm

cnm benimki bu sefer ıdrar yolu ıltıhabı deıl vajınal iltıhaptanmış

ihmal etme cnm doktoruna da söylemeyı unutma

aynı şeyleri bende yaşıyorum zaman zaman ve neler hıssettıgını anlayabılıyorum cnm

cok gecmiş olsun cnm inş vaktınde zamanında gelir

gecmiş olsun cnm inş ters bişey olmaz ıyı haberlerını beklıyoruz

maşallah kızına cnm

KIZLAR hepinize cok teşekkür ederim cok sagolun ya iyiki varsınız düne göre daha ıyıyım ama hala sancım devam ediyor gece yatarkende cok vardı ve rüyama bile etki etmiş:))

rüyamda dogum yapıyordum ama hıcbırseyım hazır deılya evden eskı bır tulum getırmışler onla cıkış yapıyoruz hastaneden öyle cnm sıkılıyorkı ben ona hastane cıkışı almıştım onu gıyecektı kızım dıyorum eve gelıyorum heryer karısık dagınık kızımın yatagı yok bırde gelen gıden oluyor tam tımarhanelık bı durumdu yanı acayıp bunalıp uyandım.. allah böyle hazırlıksız ani dogum vermesin inş hibirimize cok kötüydü ya

bu aralar çok saçma şeyler görebiliyoz ruh halimize bağlı,hepimiz güzel kolay doğum yapcaz

TÜLAYCIM;odan gelmiş gözün aydın ne güzel büyük bir yük kalkmıştır üstünden darısı bana inş ya..

inş cnm hepinize çok daha güzelleri olsun innnşşşşalllah

ama çok yoruldum ben(((( size şımarıyım kocamdan hayır yok hehehehe

bu akşamda bezleri baya bi stok yapmışım çooookk derin bi dolabı boş kaldı oraya tıkıyım onları diye düşünüyorum fazla iş yapmıcam ama artık biraz dinlencem yaaawwww

saatte 6 olmadı gitti

dinlen artık tabi hızını yavaşlat cnm cogu bitti seninkilerin azı kaldı maşallah:) benim eşyalar bir tamamlansın artık son gaz bşlıyacam işlere sanırım

Canım dısardan herkes konusur durur sen takma kafana onları bırak ıstedıklerını soylesınler benımde catlaklarım yok cok sukur karnımda sadece gogsumde var ufacık sankım cok buyumus gıbı goguslerım agzı olan konusur boyle zamanlarda bende daha 6.5kılo aldım bızım bı akrabamız benı gormus mıllete duyurmus cok kılo almıs sısmıs cok degısmıs dıe duymayan kalmamıs yanı sımdı benı goren herkes dıokı hanı hıc kılo almamıssın kı sadece gobek var oda olsun yanı

Aynen cnm benım drumda aynı seyı soyledı hıc kremlere para verme gunluk nemlendırıcı kullan yeter dedı genetık zaten kendını paralasan da yırtılacaksa yırtılır dedı

mardincim çok beğendim iyi günlerde kullanın inşllh

Canım cok sagol daha ıyısı guzelı sızın olsun ınsallah

Bende ıcıyorum artık pekmez sabahları ac karnınaaa ınsallah bebısıme faydası olur

Canım gyno ferro sanol kullanıyorum ben hamılelıgımın en basından berı drum baska hıcbır ılac vermedı zaten cokda memnunum ne kabızlık ne de en ufak bır sorun yasamadım

Bizim kocişlerin kafalarını alıp bırbırıne tokusturmak lazım bende yanassam hergun yok demez zaten her gun nabzımı yokluo kendısı baktıkı umut yok kedi gibi boynunu büküp geri çekilio

Canım bende henuz ne esyalarını yıkadım ne de oda takımına fln baktık aynı durumdayız yanı ama artık dedım esıme onumuzdekı hafta kesınlıkle cıkıp bakmalıyız ne kaldı sunun surasında :44::44: ınsan dusundukce stres basıo :18::18:

Canım cok gecmıs olsun bol bol dınlen sakın yorma kendını hıcde takma kafana Allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz benım gorumcemde aynı durumdaydı senınle cok dukur 9ayını tamamladı oyle yaptı dogumunu sen yeterkı kendını strese sokma bebısınıde kendınıde uzme

Herkeşlere merhaba tatlış annecikler bugün oglusumla guzel bırgun gecırdık 1ay sonra 2.evlılık yıldonumumuz hediyemı aldım sımdıden kocıse arkadasımla bırlıkte cıktık daha fazla agırlasmadan halledeyım dedım ıyıde yapmısım sonra mınnakıma da dayanamadım bır pantolon bırde uzun kollu body aldım gorsenız yersınızzz bayıla bayıla aldım birdee kendıme bebıs ıcınde kullanabılecegım spor canta aldım resmını bulursam yuklıcem bakar fıkır verırsınız sımdıkde yorulduk gecmısı okuduk hepınız cok sekersınız bol bol guldum gecmısı okurken ıyıkı varsınızz

neredesın fıruzeeee ,cok gecmıs olsun canım ,yenı gordum yat bol bol dınlen ..

ıste sende ort.olarak 5 aralık yerıne 4 aralık yazıyormuş ya bende de 2 aralık yerıne 25 kasım yazıyordu ..

kafa capına ayak boyuna bakarsak cok daha erken yazmalı bızde de..

ıste kasım 20 den sonra bekleyebılırız dedı ama bellı olmaz uc asagı 5 yukarı fılan dedı ..

kısmet..

tesekkur ederım canım ..

cok guzeller ya cokk

bızde de 4 gun sonra 3.yıl bıtecek hedıye almadım daha :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…