Duphelac içebilirsin canım , çok zorda kalırsan da bekunis .. ikizlere hamile olan arkadaşıma dr.umuz vermişti
bir aksilik çıkmazsa bende orda yapmayı düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı olur inşallah
hay maşallaaaah :) çok sevindim canım... bak bu topikte de buluştuk :) çok merak ettim nickinden.. sen nerelisin bacım :) balkan ülkelerinden mi yoksa ?
alakası yok canım tokatlıyım bu makedonca bir isim eski bir arkadaşım koymuştu
kızlar yarın konrtole gidiyorum:18: Allah'ım bu kadar heyecanlanacağım aklıma gelmezdi.
kalp atışlarını duyarız inşallah. hiç hamilelik belirtisi yok ben de, o yüzden korkuyorum biraz. tek belirti göbişimin şiş olması
yarın başka ne yapılır acaba? sanırım kan tahlili yaparlar. aç karına mı gitmeliyim? ufff doktora ne sorucam, ne olucak hiç bilmiyorum. ilk doğumda insan ne kadar acemi oluyor
önceki gittiğimde keseyi görmüştük, karnımda gözükmüştü her şey. hatta pıt pıt hareket ettiğini bile gördüm. yarın gittiğimde de rahat gözükür mü acaba? alttan bakılması kalp atışı duyulmayınca mı oluyor?
mrb anneler sizdede oluyormu bilmem ama ben karnımda iki tane bebek var gb hissediyorum.ilk günden beri öyle hissediyorum 9 haftalığım 6. haftada tek kese ve kalp atışı göründü ama hala ben yinede iki hissediyorum nedense. acaba olupta ultrasonda gorülmemiş olabilirmiki bilen var mı bu konu hakkında yada duyan
merbaha benide eklermisiniz sat 21 mart beklenen doğum 26/12/2011 dün itibariyle kalp atışlarını duydum bebeğim 10,3 mm olmuş:) normalde 6+2 idi fakat doktor 7+2 dedi:) bizimki biraz tosun
Kızlarr gunaydın dıcem bıan :)) bızım burda saat sabah 10 da :) neyse bana gunaydın sıze ıyı gunler nasılsınız tatlı annıslerımız
ay hazimsizlik için tanıdık eczacıma sordum ne alayım diye.. bekunisi verdi.. öldüm öldüm dirildim.. mide sorunu olmayan biriyim.. yatmadan 1 saat önce iç dediydi.. sabaha zor çıkardım.. saat 5 gibi bağırsaklarım yerinden kopuyor gibi oluyordu... ama doktor onu uygun gördüyse bir bildiği var demek ki...
masALLAH AILEDE COK VARMS IKIZ HEMDE BAYA YAKIN :)ALLAH BAGISLASIN CANIM COCUKLARIN KAC YASINDA BEN ILK COCUGUN SANIYODUM :26:
bebişlerimizi bu kadar güzel tarif edemezdim heraldeFıstık anneler ve minik tanecikleri taşıyan güzellikler ha haaa akşam akşam süper bir selam oldu dermişimKeyifler nasıl ? Umarım olumsuz bir durum yoktur kimsede
Ha haa inşallah Nanancım . Rabbim o güzel günleri yaşatsın bizlere .
Uyudum uyandım hatta bir haftadır ilk kez yemek pişirdim kendime geldimKocişte gelince şaşıracak
Ay canım bulantı zormuşmaşallah Allah daim etsin iyiliğini ben yemeği pişirebiliyorum arada da yemekten hemen sonra masayı hemen toplayamıyorum. bulantıdan ölüyorum 2 yada 3 saat sonra toplayabiliyorum.
Oy oy maşallah Nanancım kıyamam özenip bezenip annelerine hediyede alırlarmış3. hhh oy oyyy ne kadar güzel bayılıyorum cıvıl cıvıl çocuklu ailelere
herkese merhaba:)) dünden beri çoookkk mutluyum. hatta fırsat bulup yazamadım bile :) bebeğimin kalbi atıyor. gelişimi normal. herşey yolunda dedi doktor:)) çookkk şüküür.... size haber vereyim dedim.
bu arada dün folik plus ım bitti yeniden yazın dedim doktoruma. sürekli halsiz olduğumu ve tansiyonumun düşük olduğunu da söyledim.o da bana gynoferon adlı bir ilaç yazdı. içerisinde yeterince folik asiti olan demir ilacıymış. bir de decavit adlı multivitamin ve mineral kombinasyonu olan ilacı yazdı ve artık ayriyeten folik asit içmene gerek yok dedi. nedense içime sinmedi. sizce ne yapmalıyım???
Ne kadar güzel bir haber çok sevindim senin adınaherkese merhaba:)) dünden beri çoookkk mutluyum. hatta fırsat bulup yazamadım bile :) bebeğimin kalbi atıyor. gelişimi normal. herşey yolunda dedi doktor:)) çookkk şüküür.... size haber vereyim dedim.
bu arada dün folik plus ım bitti yeniden yazın dedim doktoruma. sürekli halsiz olduğumu ve tansiyonumun düşük olduğunu da söyledim.o da bana gynoferon adlı bir ilaç yazdı. içerisinde yeterince folik asiti olan demir ilacıymış. bir de decavit adlı multivitamin ve mineral kombinasyonu olan ilacı yazdı ve artık ayriyeten folik asit içmene gerek yok dedi. nedense içime sinmedi. sizce ne yapmalıyım???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?