2011 Aralık Anneleri

Duphelac içebilirsin canım , çok zorda kalırsan da bekunis .. ikizlere hamile olan arkadaşıma dr.umuz vermişti

ay hazimsizlik için tanıdık eczacıma sordum ne alayım diye.. bekunisi verdi.. öldüm öldüm dirildim.. mide sorunu olmayan biriyim.. yatmadan 1 saat önce iç dediydi.. sabaha zor çıkardım.. saat 5 gibi bağırsaklarım yerinden kopuyor gibi oluyordu... ama doktor onu uygun gördüyse bir bildiği var demek ki...

bir aksilik çıkmazsa bende orda yapmayı düşünüyorum. hepimiz için hayırlısı olur inşallah

Bende yeditepeye rukset hanima gidiyorum dogumu orda yapmayi planliyorum dediginiz gibi iyi doktorlari var ben rukset hanimi oncedende taniyodum rahatim simdi

alakası yok canım tokatlıyım bu makedonca bir isim eski bir arkadaşım koymuştu

makedonya da bir balkan ülkesi işte :)
mülayim kız anlamına geliyor :) ben bulgaristanda doğma büyümeyim.. eşimle tanışınca ankaraya gelin geldim 4 yıl önce.. :)
arkadaşına selamlar

**
neyse ben kaçar.. eşimin doğumgünü bugün... pasta yapıcam bir de sigara böreği.. bu sene de başbaşa geçsin dedim.. kendi kardeşlerine hatırlatmazsan aramaz kutlamazlar.. dip dibe oturuyoruz nerdeyse..
bu sefer de dedim kimseye bişi söylemicem.. karı koca geçirelim bu günüde..

Son düzenleme:

kan tahlili istenebilir ama onun için ille de aç olman gerekmiyordu yanlış hatırlamıyorsam .. zaten hemen yaptırman gereken testler değil , aç olman gerekseydi sana randevu verirken söylerlerdi ve daha sonra da yaptırıp gönderebilirsin dr.una

yoo her zaman o yüzden bakılmıyor .. benim ilk hamileliğimde 10. haftaya kadar transvajinal yani alttan bakıldı .. 10. haftadan sonra karından bakıldı ..

ilk hamileliğimde olmuştu .. 5 +1 de gittiğimizde 1 kese vardı ve ben inatla ikinci kesenin olup olmadığını sordum dr.a , o da " deli misin böylesi daha iyi , biz ikiz gebeliği hep riskli buluruz " demişti .. kendisi İzmirde güya iyi bir tüpbebek dr.u .. sonra 5+4de , eşimin ameliyat kontrolü için gittiğimiz bir hastanede ben de kad.doğ.a göründüm ve oğluşumun kalp atışlarını duyduk , ve bir de ne geöreli , ikinci bir kese dahaaaa bizimkisi tüpbebek olduğu için rastlanılan bir durum ve bu kadar erken kalp atışının ve kesenin görünmesi de o yüzden o miniğim bizimle 9+6ya kadar , yani benim tam da şu an içinde bulunduğum gün ve haftaya kadar kaldı bizimle .. o gün gittiğimiz kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendik .. zaten diğer keseye göre oldukçe küçük ve geriden geliyordu , beklenen bir şeydi , ama benim kabullenmem zor oldu .. halen onu anarım dualarımda ..

merbaha benide eklermisiniz sat 21 mart beklenen doğum 26/12/2011 dün itibariyle kalp atışlarını duydum bebeğim 10,3 mm olmuş:) normalde 6+2 idi fakat doktor 7+2 dedi:) bizimki biraz tosun

tamam canım eklerim , hoşgeldin bu arada

Kızlarr gunaydın dıcem bıan :)) bızım burda saat sabah 10 da :) neyse bana gunaydın sıze ıyı gunler nasılsınız tatlı annıslerımız

sen nereede yaşıyorsun canım .. bu arada bilgilerini ver de seni de ekleyelim listeye

bence duphelacı dene önce geçmiş olsun .. ha bir de sıvışeyler tüketiyor musun , çorba - ev yemeği gibi yada lifli besinler , yeşillik- salata gibi .. onları az tüketiyorsan da olur kabızlık .. günde en az 2 lt su bir de

mesajlardaki hareketlilik kesildi , kaldığım yerden devam edeyim geçmişi okumaya en iyisi

Fıstık anneler ve minik tanecikleri taşıyan güzellikler ha haaa akşam akşam süper bir selam oldu dermişim Keyifler nasıl ? Umarım olumsuz bir durum yoktur kimsede

Fıstık anneler ve minik tanecikleri taşıyan güzellikler ha haaa akşam akşam süper bir selam oldu dermişim Keyifler nasıl ? Umarım olumsuz bir durum yoktur kimsede
bebişlerimizi bu kadar güzel tarif edemezdim heraldeo minicik tanecikler hayatımızda kocamannnn bir yere aldılar bile boyutlarına bakmadan mideden tut tansiyona kadar hatta bazen heyecandan kalbe bile hayırlısıyla buyuselerde göbişlerimiz en azından karşıdan da anlaşılsın güzel yükümüz

Ha haa inşallah Nanancım . Rabbim o güzel günleri yaşatsın bizlere .
Uyudum uyandım hatta bir haftadır ilk kez yemek pişirdim kendime geldim Kocişte gelince şaşıracak

bugun anneler günü hediyelerini kabule başladım. çok çocğu olması insanın ne güzel kızım okulda kermesten çok şık bir yüzük ve toka almış yavrum okulda cep sinemasında annler günü programında ağlamış gözleri şişmiş kıyamam ya oğluşumda 1 ay öncesinde buz patenine gitmek üçün para istemişti ve 2 gün sonra tekrardan baktım kumbarasında biriktiriyor bana hediye bayağı buyk olacak galiba buyudukçe hediyelrde buyuyo. kıyamam ya heyecanları yeter rabbim annelik gb güzelliği herkese yaşatsın. 10 evladım olsa 11. ciye ilki gb heyecanını yaşarım heralde

[video=youtube;mIsnxNosQ14]http://www.youtube.com/watch?v=mIsnxNosQ14[/video]

Bunu eklemiştim bir daha ekleyeyim dedim

Oy oy maşallah Nanancım kıyamam özenip bezenip annelerine hediyede alırlarmış 3. hhh oy oyyy ne kadar güzel bayılıyorum cıvıl cıvıl çocuklu ailelere

Ha haa inşallah Nanancım . Rabbim o güzel günleri yaşatsın bizlere .
Uyudum uyandım hatta bir haftadır ilk kez yemek pişirdim kendime geldim Kocişte gelince şaşıracak

maşallah Allah daim etsin iyiliğini ben yemeği pişirebiliyorum arada da yemekten hemen sonra masayı hemen toplayamıyorum. bulantıdan ölüyorum 2 yada 3 saat sonra toplayabiliyorum.

maşallah Allah daim etsin iyiliğini ben yemeği pişirebiliyorum arada da yemekten hemen sonra masayı hemen toplayamıyorum. bulantıdan ölüyorum 2 yada 3 saat sonra toplayabiliyorum.
Ay canım bulantı zormuş Bende bulantı falan yok henüz hatta hiç bir belirti yok desem abartmam Sadece sıkıntı basıyor canım almıyor hiç bişey o yüzden yapamadım

herkese merhaba:)) dünden beri çoookkk mutluyum. hatta fırsat bulup yazamadım bile :) bebeğimin kalbi atıyor. gelişimi normal. herşey yolunda dedi doktor:)) çookkk şüküür.... size haber vereyim dedim.
bu arada dün folik plus ım bitti yeniden yazın dedim doktoruma. sürekli halsiz olduğumu ve tansiyonumun düşük olduğunu da söyledim.o da bana gynoferon adlı bir ilaç yazdı. içerisinde yeterince folik asiti olan demir ilacıymış. bir de decavit adlı multivitamin ve mineral kombinasyonu olan ilacı yazdı ve artık ayriyeten folik asit içmene gerek yok dedi. nedense içime sinmedi. sizce ne yapmalıyım???

Oy oy maşallah Nanancım kıyamam özenip bezenip annelerine hediyede alırlarmış 3. hhh oy oyyy ne kadar güzel bayılıyorum cıvıl cıvıl çocuklu ailelere

rabbim isteyen herkese evlat versin inşllh.benim hayalimdi kalabalık aile rabbim verdi çok şükür biz iki kardeştik ev sessiz sakindi sıkılıyordum.gerçi şimdide sabah 8 de hepsi okullarına gdyr ufaklıkta yuvaya gdyr akşam 5 te hepsini okullarından ala ala eve dönüyorum.özel şoforları oldum çocukların aslında tam işe başlıcaktım tekrar ondan yuvaya verdim ufaklığı ama hamile olduğum öğrennce kaldım evde gene

Rabbim 40 haftanın sonuna kadar böyle mutlu güzel haberlerle geçmesini sağlıkla doğumunu yapmanı nasip etsin.

Ne kadar güzel bir haber çok sevindim senin adına Folik asitin fazlasını vücut atıyor zaten diğer ilacın içindeki yeterli olmasa yazardı sanırım ayy bilemedim şimdi genede :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…