Bende ıcıyorum artık pekmez sabahları ac karnınaaa ınsallah bebısıme faydası olur
afiyet şeker bal olsun
bebişine yarasın inşallahhh canım
bızde de 4 gun sonra 3.yıl bıtecek hedıye almadım daha :)))
ben 13.yılımı kutlarken bu prensesime hamile kaldım 28martta:))
benim çocuğun ult çıktısında da kimi ölçümleri 33haftada görünüyodu anlamaya çalışıyorum ama dr bana hiç biraz önde falan demedi he bi de doğum tarihi bi çıktı da 29 kasım gördüm ama daha zaman var yaaaa öle oluncada haftasına göre kilosu az olmuş olur çok incelememek gerek sıyırcaz yoksa yakında
bızde de 4 gun sonra 3.yıl bıtecek hedıye almadım daha :)))
Bende ıcıyorum artık pekmez sabahları ac karnınaaa ınsallah bebısıme faydası olur
afiyet şeker bal olsun
bebişine yarasın inşallahhh canım
Aminnn cnm aminnn yarasın inşallahh hepimizxin bebişineee
ben 13.yılımı kutlarken bu prensesime hamile kaldım 28martta:))
oyyy maşallahh nıce 13 seneleree inşallahhhdarısı bıze olsunnn
Canım valla bende bakarım soyle bır dıye gıttım ama gorupte begenınce dayanamadım aldım hazır paramda varken car cur olmasın dedım
Aminnn cnm aminnn yarasın inşallahh hepimizxin bebişineee
oyyy maşallahh nıce 13 seneleree inşallahhhdarısı bıze olsunnn
olsun cnm olsun inş şöyle bizim gibi 13.yılda 3.bebiş olsun
olsun cnm olsun inş şöyle bizim gibi 13.yılda 3.bebiş olsun
selam kızlarrr
bugün yarım saatliğine çarşıya çıkmıştım, bebek şekerlerine bakayım dedim. mevlit yapmayacağım da bebek görmeye gelenlere evde-hastanede dağıtmak için.
çok uygun bir yer buldum. beğendiğim şeker-ki porselen biblolu, tüllü kokoş bir şeydi- tanesi 1,25e geldi. zaten 40 tane bir şey yaptıracağım. kapı süsünü falan da hazır almak yerine kadınla yapacağız.
bebeğm burada 40ı çıkana kadar kalacak, o yüzden beşik olarak minik sepet beşiklerden düşünmüştüm ama istediğim gibi bulamadım. sepet modeller bile kocamandı. ben 45-70 ölçülerinde falan arıyordum. hasır beşik yapmaya karar vermiştim. kadına onu da söyledim, kendi çiçekler için tanıdık adama yaptırıyormuş. çok ucuuza yaptırırz dedi. adamı aradı hemen. yarın elimde resimle gideceğim, fiyat çıkaracak. ama her halükarda daha ucuz olur. kafamdaki model burada yok, nette de 400 falandı.ne gerek var 40 gün için..
beşiği çiçekçi mi yapacak anlayamadım bir anda biz odamız için ufak bi beşik aldık fiyatı da çok uygun geldi böyle bişey bakabilirsin belki
Eki Görüntüle 273242
Cnm geceliğini nerden aldın, ben daha çıkıp bakmadım bile aslında kızılaya gidip koraya falan bakacağım ama istediğim gibi bulurum inş.
canım çiçekçi çiçekler için hasır sepet ördürür ya, yapan adam tanıdıkmış. ben de hasır beşik arıyor bulamıyordum. adama istediğim ölçüde yaptırıp süslemeye karar vermiştim. çok şık duruyor bitince. burada sizin aldığınız tipte de yok. park yataklar ve mobilya beşikler var. 300den başlıyor. yazık değil mi kendi evimde beşiği hazır.
derya masallah kızına
kızlar ya ben de uyuyamıyorum geceleri. siz nasıl uyuyosunuz. elimde bi yastık evin içinde tur atıyorum.bi bakıyorum sabah olmuş. hiç dalarak uyku uyuyamıyorum. sürekli aklım göbeğimde. aman dönmeyeyim, aman soluma yatayım. sonra sol tarafım ağrıyo iyice uyuyamıyorum dolayısıyla sabah uyandığımda da hiç dinlenmiş olarak kalkmıyorum. nolcak böle. daha da çok var doğuma. şimdiden böyleysem yandım ben.
doğru diyosun canım 40 gün için o kadar para vermem ben de
işte o yüzden bizim beşik gibi alabilirsin dedim biz 150 ye aldık ama bu tarz 100 tl civarı beşikler vardı ama senin sepet beşik daha uyguna gelebilir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?