2011 Aralık Anneleri

benim çocuğun ult çıktısında da kimi ölçümleri 33haftada görünüyodu anlamaya çalışıyorum ama dr bana hiç biraz önde falan demedi he bi de doğum tarihi bi çıktı da 29 kasım gördüm ama daha zaman var yaaaa öle oluncada haftasına göre kilosu az olmuş olur çok incelememek gerek sıyırcaz yoksa yakında

zaten usg den usgeye degısıyor ,cok takılmamak lazım onde gerıde dıye..gelecegı zamanı bılıyorlar zatı :)

bızde de 4 gun sonra 3.yıl bıtecek hedıye almadım daha :)))

Canım valla bende bakarım soyle bır dıye gıttım ama gorupte begenınce dayanamadım aldım hazır paramda varken car cur olmasın dedım

selam kızlarrr

bugün yarım saatliğine çarşıya çıkmıştım, bebek şekerlerine bakayım dedim. mevlit yapmayacağım da bebek görmeye gelenlere evde-hastanede dağıtmak için.

çok uygun bir yer buldum. beğendiğim şeker-ki porselen biblolu, tüllü kokoş bir şeydi- tanesi 1,25e geldi. zaten 40 tane bir şey yaptıracağım. kapı süsünü falan da hazır almak yerine kadınla yapacağız.

bebeğm burada 40ı çıkana kadar kalacak, o yüzden beşik olarak minik sepet beşiklerden düşünmüştüm ama istediğim gibi bulamadım. sepet modeller bile kocamandı. ben 45-70 ölçülerinde falan arıyordum. hasır beşik yapmaya karar vermiştim. kadına onu da söyledim, kendi çiçekler için tanıdık adama yaptırıyormuş. çok ucuuza yaptırırz dedi. adamı aradı hemen. yarın elimde resimle gideceğim, fiyat çıkaracak. ama her halükarda daha ucuz olur. kafamdaki model burada yok, nette de 400 falandı.ne gerek var 40 gün için..

bugün şanslı günümdü.
ayakkabı arıyordum hani... ayaklar 40a yaklaştı, malum. 2 aylığına kışlık ayakkabıya bi ton para vereceğim sonra kullanamayacağım diye üzülüyordum. haangarın önüne tek kalan numaraları koymuşlardı. tam da aradığım gibi, giymek için eğilip bükülmeye gerek kalmayacak bir ayakkabı buldum, siyah-gri. ayağıma da tam oldu. 39muş zaten. kaça aldım peki? 3 tl sıfırsız...sadeec 3. üstelik taş gibi.bir kaç sene önce de aynı yerden 3 çifti 10 tlye almıştım. hala giyiyorum. ne açıldı ne bozuldu. sahiden şanslı günümdü

beşiği çiçekçi mi yapacak anlayamadım bir anda biz odamız için ufak bi beşik aldık fiyatı da çok uygun geldi böyle bişey bakabilirsin belki

beşiği çiçekçi mi yapacak anlayamadım bir anda biz odamız için ufak bi beşik aldık fiyatı da çok uygun geldi böyle bişey bakabilirsin belki
Eki Görüntüle 273242

canım çiçekçi çiçekler için hasır sepet ördürür ya, yapan adam tanıdıkmış. ben de hasır beşik arıyor bulamıyordum. adama istediğim ölçüde yaptırıp süslemeye karar vermiştim. çok şık duruyor bitince. burada sizin aldığınız tipte de yok. park yataklar ve mobilya beşikler var. 300den başlıyor. yazık değil mi kendi evimde beşiği hazır.

Cnm geceliğini nerden aldın, ben daha çıkıp bakmadım bile aslında kızılaya gidip koraya falan bakacağım ama istediğim gibi bulurum inş.

canım ilk aldığım geceliğimi güven park varya dolmuş durakları onun tam karşısında kocaman bir mağaza var iç çamaşırı v.s 2. katına çıkarsan görürsün yeni alacağımıda pijama dünyasından alıcam ama netten değil kendi özel yerine gidicem ordan alıcam onuda bu hafta hallederim

doğru diyosun canım 40 gün için o kadar para vermem ben de
işte o yüzden bizim beşik gibi alabilirsin dedim biz 150 ye aldık ama bu tarz 100 tl civarı beşikler vardı ama senin sepet beşik daha uyguna gelebilir belki

aynen bende öyleyimmm derin uyumayı o kadar çok özledim kiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

evet canım. büyük olasılıkla daha uyguna gelir. zaten burada da 60a falan ninni bebeler varmış. park yatağın mini boyu..biz baktığımızda kalmamıştı. gelecek falan dedi. ama sepet aklıma yattı. fiyatına bakalım da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…