2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım. bu arada kılo ve tipinize takılmayın yakında eski halinize döneceksiniz

maşallah hem prensese hem sana. güzel kızın erken gelcek gibi baksana. sana da maşallah aynı güne hem doktor hem de gün. yorma kendini fazla.

bızde de 4 gun sonra 3.yıl bıtecek hedıye almadım daha :)))
bizim de 5 kasım tanışma yıl dönümümüz biz de o günü kutlarız daha çok. ne alsak ki?

ben 13.yılımı kutlarken bu prensesime hamile kaldım 28martta:))
13. yıl uğurlu gelmiş size. maşallah nazar değmesin.

ben de kadınlar gununde 8 martta hamıle kaldım..

esım kadınlar günü hedıyemı verdı

hediyene bak bak kocana teşekkür et. en güzel kadınlar günü hediyesi olmuş:)

Eki Görüntüle 273241

model buna benziyor. bu bebek şekeri olarak tasarlanmış ama aynı tip olacak. bakalım adam ne kadar isteyecek?
ben de merak ettim fiyatını. ben de istiyorum . oturma odasında ılk zamanlar kullanmalık bişey yaaa

haangarda o kadar ucuz ayakkabı var mı ya. ben genelde 10 tl falan yazdığını görüyorum ama 3 tl maşallah hep böyle şanslı ol.

alt kat komşum 36 haftalık hamileydi. salı günü doğum yapmış. hafiften sancıları başlamış. sezeryan olcaktı zaten. doktora gitmiş kontrole veeee doktor hemen sezeryana almış. o panikle şekeri de çıkmış kadının. bi yandan bebeğini sağ salim kucağına aldı diye sevindim bi yandan da erken olmuş diye üzüldüm. çantam falan yoktu yanımda diyor. aramış görümcesini eşini ve onlar getirmişler hemen peşinden. ayyyy bu günlerde hep böle şeyler oluyor. korkmaya başladım.

bizim doktor da bebek doğum pozisyonunu almış dedi o da beni ürküttü dün bi de bu haberler. Allah sonumuzu hayreylesin.

herkese iyi akşamlar bende 29 haftalık gebeyim dr geçen benimde bebegim dogum pozisyonunda oldugunu söyledi bende çok korkuyorum gerçi bu 3.bebegim ama yinede çok erken ben çokk fazla şişiyorum arkadaşlar sizde de varmı bacaklarıma elimi basınca resmen içeri çöküyo

slmlaar..nihayet bir haftayı daha geride bıraktık,,bu hafta bigün tatil yapmama rağmen çok yorucu geçri bnm için...hafta sonu dnlenirim inşallah..kardeşimde geliyo zaten,,yoldaymış bu erken doğum nerden çıktı yaww?? zamanında gelsinler inşallah,, ben hiiç hazır diilim yaa,, daha yıkadığım kıyafetleri bile ütülemedim,,ne çantası ne bişeyi...aaaaaa...sters olmayalım yaaa :%':

canım bende şiştim birazcık. bacaklarımda çoraplarım hiç iz yapmazdı şimdi bayağı sıkmış oluyolar. onun haricinde elimde yüzümde ayağımda yok. ayaklarımda büyüme de pek yok. spor ayakkabılarımı hala rahatlıkla giyebiliyorum. ama bacaklarım accık şiş.

bizim de 5 kasım tanışma yıl dönümümüz biz de o günü kutlarız daha çok. ne alsak ki?

biz de tanışma yıldönümümüzü kutlarız hep. evlilik biraz karışık da. nikah tarihi temmuzda. düğün iki tane oldu biri bizim orda biri eşimin memlektinde kasım ayında. üç farklı tarih. biz de dedik ki tanışma yıldönümümüzü kutlayalım zaten ona alışkınız. eşime de kolaylık oldu galiba hatırlamak için bizim alyansların içinde bile tanışma tarihimiz yazılı. düşünün artık. biz de eylülde kutladık, 9. tanışma yıldönümümüzü.

Evet cnm orayı biliyorum adı da loya ydı sanırım. ben de bi gecelik alcam hastane için bi de pijama takımı alcam evde lohusalık zamanı için. Peki cnm geceliği lohusa geceliği diyerek mi aldın, normal geceliklerden mi seçtin? Bir de ne kadara aldın?

Cnm geceliğini nerden aldın, ben daha çıkıp bakmadım bile aslında kızılaya gidip koraya falan bakacağım ama istediğim gibi bulurum inş.

evet canım adı loya gecelik aldım oradan zaten 2. kata çıkdığında söylüyorsun lohusa geceliği istiyorum diye önde bebek resmi var önden çıt çıtlı pijama takımlısıda var ama ben şimdilik gecelik almıştım fiyatı 55 tl canım bu haftada pijama dünyasından 3lü pijama takımı alıcam sabahlığı içinde olanlardan

oğlumu hıçkırık tuttu gene valla saymakla hiç uğraşamam çünkü bitmiyo

slm kızlar bişisorcm..siz banyonuzu nasıl yapıyorsunuz yanı ben duş şeklınde ayakta yapıyorum oturarak yapan varmı oturarak yapsam sakıncası olurmu sorayım dedımde :44::44::44::44:

slm kızlar bişisorcm..siz banyonuzu nasıl yapıyorsunuz yanı ben duş şeklınde ayakta yapıyorum oturarak yapan varmı oturarak yapsam sakıncası olurmu sorayım dedımde :44::44::44::44:

canım çok çok gemiş olsun. bende de 10 gün önce böyle bi durum olmuştu. sancım çıkmıştı nst'de ama ben hissetmiyordum. bana da serum falan takılmıştı ama akşam yatmadan çıkmıştım ben hastaneden. o günden beri nidilat diye bi ilaç kullanıp 3-4 günde bir nst'ye giriyorum. en son dün hafif sancılar çıktı. bol bol dinlenip, sıvı tüketmek gerekiyormuş. çok dikkat et kendine!!! tekrar çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…