geçmiş olsun canım. bu arada kılo ve tipinize takılmayın yakında eski halinize döneceksinizkızlar benimde alttan çok ağrım var çünkü tam da orada varis azmış durumdaçok ağrı yapıyo sanki patlıcakmış gibi oturamıyorum bile
ayrıca bende bu aralar kendimi hiççç beğenmiyorum 70 kilo olmuşum doğuma kadar daha ne kadar kilo alıcam offf offf:18:
maşallah hem prensese hem sana. güzel kızın erken gelcek gibi baksana. sana da maşallah aynı güne hem doktor hem de gün. yorma kendini fazla.selam ,gecmısı okumadım ..
doktordan geldık haber vereyım dedım..
kızım kocaman olmus 2 kilo 56 gr :)
hala baş asagıda ,hatta baya asagıya ınmıs dedı ,dedım 28.haftadan ıtıbaren boyle döner mı yıne de ,dedı tma kesın bırsey dıyemıyoruz 2 hafta ıcınde hersey bellı olur
herkes karın yapımdan dolayı erkek dıyordu dedım bı daha bakabılır mıyız cınsıyetıne ,baktık kesın kız yavrum benım..
yutkunurken gorduk ,agzını acıp kapatırken gozlerını acıp kapatırken ,cok guzeldı cok..
baska yıne ılerde cıktı ama bakalım ne zmaan dogucak 25 kasım cıktı bu seferde..
bı de nst ye baglandım ılk kez ,cok sıkıcı bırseymış ,ben goruntulu fılan düşündüm :))
herseyımız cok normal su anlık enfeksıyonum gecmıs ,yıne de tek dozluk ılactan verdı ..
yüzü cok guzel asıgım kızıma :)
bu aksam da ben de gün var gıdeyım de baslıyım hazırlıklara ..
bizim de 5 kasım tanışma yıl dönümümüz biz de o günü kutlarız daha çok. ne alsak ki?bızde de 4 gun sonra 3.yıl bıtecek hedıye almadım daha :)))
13. yıl uğurlu gelmiş size. maşallah nazar değmesin.ben 13.yılımı kutlarken bu prensesime hamile kaldım 28martta:))
ben de kadınlar gununde 8 martta hamıle kaldım..
esım kadınlar günü hedıyemı verdı
ben de merak ettim fiyatını. ben de istiyorum . oturma odasında ılk zamanlar kullanmalık bişey yaaaEki Görüntüle 273241
model buna benziyor. bu bebek şekeri olarak tasarlanmış ama aynı tip olacak. bakalım adam ne kadar isteyecek?
haangarda o kadar ucuz ayakkabı var mı ya. ben genelde 10 tl falan yazdığını görüyorum ama 3 tl maşallah hep böyle şanslı ol.bugün şanslı günümdü.
ayakkabı arıyordum hani... ayaklar 40a yaklaştı, malum. 2 aylığına kışlık ayakkabıya bi ton para vereceğim sonra kullanamayacağım diye üzülüyordum. haangarın önüne tek kalan numaraları koymuşlardı. tam da aradığım gibi, giymek için eğilip bükülmeye gerek kalmayacak bir ayakkabı buldum, siyah-gri. ayağıma da tam oldu. 39muş zaten. kaça aldım peki? 3 tlsıfırsız...sadeec 3. üstelik taş gibi.bir kaç sene önce de aynı yerden 3 çifti 10 tlye almıştım. hala giyiyorum. ne açıldı ne bozuldu. sahiden şanslı günümdü
herkese iyi akşamlar bende 29 haftalık gebeyim dr geçen benimde bebegim dogum pozisyonunda oldugunu söyledi bende çok korkuyorum gerçi bu 3.bebegim ama yinede çok erken ben çokk fazla şişiyorum arkadaşlar sizde de varmı bacaklarıma elimi basınca resmen içeri çöküyo
bizim de 5 kasım tanışma yıl dönümümüz biz de o günü kutlarız daha çok. ne alsak ki?
canım ilk aldığım geceliğimi güven park varya dolmuş durakları onun tam karşısında kocaman bir mağaza var iç çamaşırı v.s 2. katına çıkarsan görürsünyeni alacağımıda pijama dünyasından alıcam ama netten değil kendi özel yerine gidicem ordan alıcam onuda bu hafta hallederim
Cnm geceliğini nerden aldın, ben daha çıkıp bakmadım bile aslında kızılaya gidip koraya falan bakacağım ama istediğim gibi bulurum inş.
Evet cnm orayı biliyorum adı da loya ydı sanırım. ben de bi gecelik alcam hastane için bi de pijama takımı alcam evde lohusalık zamanı için. Peki cnm geceliği lohusa geceliği diyerek mi aldın, normal geceliklerden mi seçtin? Bir de ne kadara aldın?
çehregül canım bak aldığım model bu kırmızı rengini almıştım ben görünce hatırlarsın hem
Bone Lohusa Gecelii - ocukmarket.com
güle güle kullan ben de kırmızı rengini beğendim.
oğlumu hıçkırık tuttu gene valla saymakla hiç uğraşamam çünkü bitmiyo
kimse beni merak etmedi mi
üç gün hastanede yattım az kalsın doğuruyodum sancımı zor düşürdüler dün akşam çıktım şimdi tuvalet yemek dışında hep yatıyorum
çalışabilir raporu almaya gittim nolur nolmaz diye sancıma baktılar sancı çıkınca serum verdiler sonra düşmesi gerekirken sancım iyice yükselince erken doğum oluyor diye yatış verdiler neye uğradığımı şaşırdım ve aynı gün tansiyonum 8e 4müş ateşim de yüksekmiş ben de hala işi gücü düşünüyormuşum o gün hastaneye gitmeseymişim direk doğuma gidermişiz demek ki
doktorum söylüyordu bebeğin konumu aşagıda dikkat et diye ben de oturarak çalışıyorum işim hafif diye onu dinlenme sayıyordum halbuyse uzanarak dinlenmek lazımmış doktorum baştan beri karşıydı çalışmama sen dayanamazsın bu ilk doğumun sancını bile ayırt edemezsin diye haklıymış dinlemem gerekmiş şimdi kuzu kuzu evdeyim
bi dolu serum ve iğneler yedim her türlü kontrolden geçtim bebek 2buçuk hafta önde diye son adet tarihime doktoru inandıramadım
bol bol dua ettim ediyorum siz de dua edin kızlar bebişimi en azından 1 ay daha karnımda tutabileyim
yaa böyle işte neye niyet neye kısmet
şimdi hastane çantası için aldıklarımı valize koyucam nolur nolmaz siz de mutlaka hazır edin bu hafta erken bana bişey olmaz demeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?