2011 Aralık Anneleri

çokkk geçmişolsun canımm..dıkkat et kendıne bool bol dınlen fazla ayakta kalma ınşallahh geçerde zamanında gelır bebiş......hakkında hayırlısı neyse o olsun dua et bol bol...

slm kankıcım:)) ya bu hıçkırıgı falan nasıl anlıyosunuz ben hiçbişey anlamıyooooooruuuummmm nedennnn??????????????

slm kankim :))))) hıçkırık böyle ritmik aynı aralıklarla gelmesi kalp atımının çok şiddetlisi gibi ayyy tarif edebildimmi bilmiyorum

canım zaten içerde fiyatlar yüksekti. tek kalan numaraları ayırmışlar dışarda. denk geldi yani.

sepetin fiyatı yarın belli olur. yazarım.

nolur kötü düşünme cnm yaa... valla hepimiz stresten bi çırpıda doğurucaz heralde. relax olalım :))

sana da ii akşamlar cnm. hoşgeldin... bu arada benim bacaklarımdan ziyada ayaklarımda oluyor. uzatıp yatınca geçiyor ama. ayaklarını bol bol uzat. tuza da dikkat et...

ya oğlum üç gündür çok canımı yakıyor. o kadar büyüdü mü bu sıpasağ tarafımda resmen her hareketi acıtıyor.üff ultrason doktoru da taa 10 kasımda gelecekmiş ne saçma. kadın doğumcu ultrason uzmanı var diye kendi odasında bakmıyor...uzman da benim geldiğimi gördü herhalde yıllık izin kullanacak

2 hafta önce hastanede yatarken ölçümleri alındı ama göremedim...acilde resim de vermediler.zaten o sancıda aklıma da gelmedi.üfff. bilsem yola çıkmadan giderdim.

şiş derdi bende de var. pazar günü yoldan geldiğimden beri inmedim. hele çarşıya falan gitsem ayak bileklerim davula dönüyorparmaklarım bile basınca çökük kalıyor. daha 8 hafta var doğuma. şimdiden bu kadar şişersem

tesekkur ederız teyzelerı ..günümüzü de yaptık bıttı ..

slm kızlar bişisorcm..siz banyonuzu nasıl yapıyorsunuz yanı ben duş şeklınde ayakta yapıyorum oturarak yapan varmı oturarak yapsam sakıncası olurmu sorayım dedımde :44::44::44::44:

ben ayakta yapıyorum hep ayakta yaparım zaten oturarak banyo yapmayı hıc sevmem..

ya yatıcam kuvete yada ayakkta durucam ...yatınca kalkamıyorum artık

yarın bebegımın tüm ıhtıyacı alııs olucak ,ozellıkle bakım cantası bıberonu ve emzıgı ..

e-bebek'e fılan gıdecegız ınsallah hosumuza gıden seylerı alırız

Canım bende aynı dertten muzdarıbım bazen bır vuruyorkı benım kuzu sankı vurdugu yer cıkacak yerınden bızde bu persembe gıdıcez doktorumuza ama kılosunu olcturemıcez :111: bende dıyorumkı acaba baska dra gıdıp olctursem mı :44::44:

Kızlar bu oglusum bugun benı mahvetti resmen yaaa Ayaklarını dayadı midemin tam altına nefes alamıyorum dogrulamıyorum dogruldukca batıo acı verıo bana minnak şeyy ama ben dogsun ona sorcam

Selam tatlı annecikler Sizleri çok merak ettim ve özledim inşallah herkes çok iyidir .
Neredesin Firuze çok çok geçmiş olsun nolur dikkat et .
Geçen çarşamba doktor suyun fazla değil şimdilik idare ediyor ama dedi e nasıl çıkacak dedim dinlen dedi kem küm etti e ben hergün şu kadar su içiyorum süt içiyorum falan dedim onla işi yok dedi nasıl olmaz kızlar ya ? Nasıl çoğalır su Kocişte yok evde yalnızım iki haftadır, annem geldi 3gün durdu ama gitmek zorunda kaldı kimseye gidesimde yok .
Sizler nasılsınız ?

Canım cok gecmıs olsun yaa yat bol bol dınlen kendını yorma fazla aslında yanında bırı kalsa hıc fena olmaz bu arada ben bebısın suyunun senın su ıcmenle alakalı oldugunu dusunuyorum cunku ben amnıyosentez gecırdıgımde karnımdan alınan sudan sonra drum bol bol su ıc kı telafı etmıs olursun demıstı aynı sekılde suyu az olan bırkac arkadasada bolca su ıc demıs drları benımde kafam karıstı sımdı :44: sen yınede bolca su ıc cnm ıhmal etme bence

Sağ ol tatlım çok su içiyorum hergün 3 ltden fazladır belkide. Genede devam edeceğim içmeye .Cenabı Allahım kimseyi evladıyla korkutmasın insanın aklına herşey geliyor Çarşamba başka bir doktora görüneceğim bakalım hayırlısı . Sizlerde aman suyu ihmal etmeyin fıstık annecikler bide tuzlu yememeye özen gösterin .
Yanımda kalacak kimse yok ablamda hamile benden 1ay büyük doktor onada istirahat dedi Annemde gelemiyor sen gel diyor yemeğimi falan hazırlamaya geliyor sadece
.

Aminnn canım sen gıt annende kal bırkac gun kendını toplarsın en azından benımde gogus altımda ınanılmaz bır agrı var bende korkmaya basladım bebegın ayakları orda ondandır dıe dusunuorum ama zorlamaya basladı arrtık benı umarım bırsey yoktur

caniim nasilsiin kizzz wallaa cok ozledim msn e girdiginizde yok bacim (onlar bilio kendini) :) dikkat et kendinee gulum benimde bacaklarim cok fena durumda acamiorum bile sanki biri vvurmusta morartmis gibii (

kizlar mrb nasilsin yaaa sanirim isim konusunda kararsiz bi ben warim ama bu isim sizlerin oylamasinaa sunuluyorrr sizce nasill :26:

MEYRA :)

sende dıkkat et cnmm kendıne sor doktoruna fırsat varken elınızdee ben ne sorsaam her sey normal dıo cok sukurr ama bazen normal demesıne gıcık oluyorum bı ıcımı rahatlatack bıse deyın dımı ama :)

sende dıkkat et cnmm kendıne sor doktoruna fırsat varken elınızdee ben ne sorsaam her sey normal dıo cok sukurr ama bazen normal demesıne gıcık oluyorum bı ıcımı rahatlatack bıse deyın dımı ama :)

haklısın cnm valla bende cok rahatsız oldum ya korkmayada basladım acıkcası mıdemın alt kısmında genelde ayakları olurdu sımdı ellıyorum tas gıbı orası dogrulamıyorum agrı yapıo batıo ınsanın aklına da hersey gelıo valla :44:

yaaaaaaa ben sinir oldum resmen taktım bu çizelge işine TAMAM HERŞEYİ DOGRU YAPIYORUM PROFİLEDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE KAYDETİYORUM KAYITTA OLUYO AMA YARIM KALIYO ANLAMADIM SANIRIM SİTEYLE İLGİLİ RESMEN GICIK OLDUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…