canım çok çok gemiş olsun. bende de 10 gün önce böyle bi durum olmuştu. sancım çıkmıştı nst'de ama ben hissetmiyordum. bana da serum falan takılmıştı ama akşam yatmadan çıkmıştım ben hastaneden. o günden beri nidilat diye bi ilaç kullanıp 3-4 günde bir nst'ye giriyorum. en son dün hafif sancılar çıktı. bol bol dinlenip, sıvı tüketmek gerekiyormuş. çok dikkat et kendine!!! tekrar çok geçmiş olsun...
slm kankıcım:)) ya bu hıçkırıgı falan nasıl anlıyosunuz ben hiçbişey anlamıyooooooruuuummmm nedennnn??????????????
canım zaten içerde fiyatlar yüksekti. tek kalan numaraları ayırmışlar dışarda. denk geldi yani.ben de merak ettim fiyatını. ben de istiyorum . oturma odasında ılk zamanlar kullanmalık bişey yaaa
haangarda o kadar ucuz ayakkabı var mı ya. ben genelde 10 tl falan yazdığını görüyorum ama 3 tl maşallah hep böyle şanslı ol.
napıyor bu bebekler orada doğuma geldimi zor inerler oraya aaa yerleri dar mı geldi oturamıyorum totomun üzerine ben biraz gezineyim son lavoba ziyaretmi yapayım ve okula gdym. kızlar ciddi söylüyorum aralık annelerinin ilk bebeği geliyormuş gb hissediyorum bakalım hayırlısı hepinizi öptük bizden haber alamazsanız dua edin olurmu. :18: ben kendimi iyi hissetmiyorum .
herkese iyi akşamlar bende 29 haftalık gebeyim dr geçen benimde bebegim dogum pozisyonunda oldugunu söyledi bende çok korkuyorum gerçi bu 3.bebegim ama yinede çok erken ben çokk fazla şişiyorum arkadaşlar sizde de varmı bacaklarıma elimi basınca resmen içeri çöküyo
nolur kötü düşünme cnm yaa... valla hepimiz stresten bi çırpıda doğurucaz heralde. relax olalım :))
sana da ii akşamlar cnm. hoşgeldin... bu arada benim bacaklarımdan ziyada ayaklarımda oluyor. uzatıp yatınca geçiyor ama. ayaklarını bol bol uzat. tuza da dikkat et...
slm kızlar bişisorcm..siz banyonuzu nasıl yapıyorsunuz yanı ben duş şeklınde ayakta yapıyorum oturarak yapan varmı oturarak yapsam sakıncası olurmu sorayım dedımde :44::44::44::44:
ya oğlum üç gündür çok canımı yakıyor. o kadar büyüdü mü bu sıpasağ tarafımda resmen her hareketi acıtıyor.üff ultrason doktoru da taa 10 kasımda gelecekmiş ne saçma. kadın doğumcu ultrason uzmanı var diye kendi odasında bakmıyor...uzman da benim geldiğimi gördü herhalde yıllık izin kullanacak
2 hafta önce hastanede yatarken ölçümleri alındı ama göremedim...acilde resim de vermediler.zaten o sancıda aklıma da gelmedi.üfff. bilsem yola çıkmadan giderdim.
Selam tatlı anneciklerSizleri çok merak ettim ve özledim inşallah herkes çok iyidir .
Neredesin Firuze çok çok geçmiş olsun nolur dikkat et .
Geçen çarşamba doktor suyun fazla değil şimdilik idare ediyor ama dedi e nasıl çıkacak dedim dinlen dedi kem küm etti e ben hergün şu kadar su içiyorum süt içiyorum falan dedim onla işi yok dedi nasıl olmaz kızlar ya ? Nasıl çoğalır suKocişte yok evde yalnızım iki haftadır, annem geldi 3gün durdu ama gitmek zorunda kaldı kimseye gidesimde yok .
Sizler nasılsınız ?
Sağ ol tatlım çok su içiyorum hergün 3 ltden fazladır belkide. Genede devam edeceğim içmeye .Cenabı Allahım kimseyi evladıyla korkutmasın insanın aklına herşey geliyorCanım cok gecmıs olsun yaa yat bol bol dınlen kendını yorma fazla aslında yanında bırı kalsa hıc fena olmaz bu arada ben bebısın suyunun senın su ıcmenle alakalı oldugunu dusunuyorum cunku ben amnıyosentez gecırdıgımde karnımdan alınan sudan sonra drum bol bol su ıc kı telafı etmıs olursun demıstı aynı sekılde suyu az olan bırkac arkadasada bolca su ıc demıs drları benımde kafam karıstı sımdı :44: sen yınede bolca su ıc cnm ıhmal etme bence
Sağ ol tatlım çok su içiyorum hergün 3 ltden fazladır belkide. Genede devam edeceğim içmeye .Cenabı Allahım kimseyi evladıyla korkutmasın insanın aklına herşey geliyorÇarşamba başka bir doktora görüneceğim bakalım hayırlısı . Sizlerde aman suyu ihmal etmeyin fıstık annecikler bide tuzlu yememeye özen gösterin .
Yanımda kalacak kimse yok ablamda hamile benden 1ay büyük doktor onada istirahat dediAnnemde gelemiyor sen gel diyor yemeğimi falan hazırlamaya geliyor sadece .
Selam tatlı anneciklerSizleri çok merak ettim ve özledim inşallah herkes çok iyidir .
Neredesin Firuze çok çok geçmiş olsun nolur dikkat et .
Geçen çarşamba doktor suyun fazla değil şimdilik idare ediyor ama dedi e nasıl çıkacak dedim dinlen dedi kem küm etti e ben hergün şu kadar su içiyorum süt içiyorum falan dedim onla işi yok dedi nasıl olmaz kızlar ya ? Nasıl çoğalır suKocişte yok evde yalnızım iki haftadır, annem geldi 3gün durdu ama gitmek zorunda kaldı kimseye gidesimde yok .
Sizler nasılsınız ?
aminnn canım sen gıt annende kal bırkac gun kendını toplarsın en azından benımde gogus altımda ınanılmaz bır agrı var bende korkmaya basladım bebegın ayakları orda ondandır dıe dusunuorum ama zorlamaya basladı arrtık benı umarım bırsey yoktur
sende dıkkat et cnmm kendıne sor doktoruna fırsat varken elınızdee ben ne sorsaam her sey normal dıo cok sukurr ama bazen normal demesıne gıcık oluyorum bı ıcımı rahatlatack bıse deyın dımı ama :)
kizlar mrb nasilsin yaaa sanirim isim konusunda kararsiz bi ben warimama bu isim sizlerin oylamasinaa sunuluyorrr sizce nasill :26:
MEYRA :)
güzel isim canım , ben beğendim çok :129:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?