Selam tatlı anneciklerSizleri çok merak ettim ve özledim inşallah herkes çok iyidir .
Neredesin Firuze çok çok geçmiş olsun nolur dikkat et .
Geçen çarşamba doktor suyun fazla değil şimdilik idare ediyor ama dedi e nasıl çıkacak dedim dinlen dedi kem küm etti e ben hergün şu kadar su içiyorum süt içiyorum falan dedim onla işi yok dedi nasıl olmaz kızlar ya ? Nasıl çoğalır suKocişte yok evde yalnızım iki haftadır, annem geldi 3gün durdu ama gitmek zorunda kaldı kimseye gidesimde yok .
Sizler nasılsınız ?
güzel isim canım , ben beğendim çok :129:
kızlar sizce belinay ismi nasıl herkese soruyorum bu ara
kızlar sizce belinay ismi nasıl herkese soruyorum bu ara
saol cnm yanitladigin icin uzuuuun zamandir eskisi gibi giremiyorum topige rastlasamiyoruz girdigim zamanlardada nasilsin ? senin oglusunda iki yas sendromu oldumu acaba :) ( henuz bizdeyok ama korkuyorm da tam kardes geldigi ssiralar 2 olcazda:26::18:
kizlar mrb nasilsin yaaa sanirim isim konusunda kararsiz bi ben warimama bu isim sizlerin oylamasinaa sunuluyorrr sizce nasill :26:
MEYRA :)
bizde isim bulamadık
ne zor şeymiş
offff
Aminnn canım sen gıt annende kal bırkac gun kendını toplarsın en azından benımde gogus altımda ınanılmaz bır agrı var bende korkmaya basladım bebegın ayakları orda ondandır dıe dusunuorum ama zorlamaya basladı arrtık benı umarım bırsey yoktur
haklısın cnm valla bende cok rahatsız oldum ya korkmayada basladım acıkcası mıdemın alt kısmında genelde ayakları olurdu sımdı ellıyorum tas gıbı orası dogrulamıyorum agrı yapıo batıoınsanın aklına da hersey gelıo valla :44:
caniim nasilsiin kizzz wallaa cok ozledim msn e girdiginizde yok bacim (onlar bilio kendini) :) dikkat et kendinee gulum benimde bacaklarim cok fena durumda acamiorum bile sanki biri vvurmusta morartmis gibii(
Tatlış kociş pcyi götürdü evdeki pcde bozuk açamadım internet hiç 2haftadırkizlar mrb nasilsin yaaa sanirim isim konusunda kararsiz bi ben warimama bu isim sizlerin oylamasinaa sunuluyorrr sizce nasill :26:
Güzelmiş bu isimdekızlar sizce belinay ismi nasıl herkese soruyorum bu ara
ben de canım giremiyordum , oğluş hastaydı 2 haftadır , şimdi ben hastayım 3 gündür .. sesim hiç çıkmıyor , sms le anlaşıyorum desem yerigeçmiş olsun canım .. kesinlikle su içmelisin ama öyle böyle değil , ciddden çok içmelisin .. 2009 temmuz annelerinden Kibele kullanıcı adlı arkadaşımız Amerikada yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve benzer sorunu vardı , oradaki dr.u 10 lt su içmesini önermişti .. ulaşabilrsen ona bir sor istersen .. işe yaramış olmalı ki sağlıkla gelmişti kızı dünyaya ..
:44:fena deiil , anlamı neymiş .. bebişim kız olsaydı Serra yada Mira olacaktı adı .. Mira'nın anlamı ; geceleri yunuslara yol gosteren yildiz ..
Mirada çok güzelmiş .
Hayırdır ?.......................................(((((
Kociş şehir dışında eğitimde şimdi hafta sonu diye geldi eve pazar gene gitcek geçen hafta gelmediydi çok özlemişimtaneeeeem kuzum hosgeldin :)kiz kocan nerde senin tekim diosun
yaaaaaaa ben sinir oldum resmen taktım bu çizelge işine TAMAM HERŞEYİ DOGRU YAPIYORUM PROFİLEDEKİ ÇİZELGE BÖLÜMÜNE KAYDETİYORUM KAYITTA OLUYO AMA YARIM KALIYO ANLAMADIM SANIRIM SİTEYLE İLGİLİ RESMEN GICIK OLDUM
Kociş şehir dışında eğitimde şimdi hafta sonu diye geldi eve pazar gene gitcek geçen hafta gelmediydi çok özlemişim
Sen napiyosun kuzucuk efe nasıl kız ?
pintoss merhabalar canım ben o ilacı kullandım benim el ayak uyşması ve kramplar için vermişti dr ama bende işe yaramadı yada benim durumuma hafif geldi belkide.sana iyi gelir inşllh.
günaydınn
bende kullandım canım ama ben bel agrısı daha dogrusu tam bole kalcamın uzerı agrıyodu 2,5 aylıkken basladı 1 aydır falan yok anun ıcın kullandım cokta etkısını gordum ben
teşekkür ederim kızlar banada günde 1 tane yazmış fakat aç tok vs. birşey yazmamış siz nasıl içiyorsunuz???Evet, canım. Ben kullanıyorum. İlk bacaklarımda birkaç defa kramp olunca vermişti doktor, arada sırada içiyordum .Daha sonra karnımda kasılmalar olunca onun için de aynı ilacı yazdı, şimdi her gün içiyorum.
kızlar ya ben şeker hastası olduğum için herşeyi yiyemiyorum pekmez muz gibi mesela olduğunda da böyle tadımlık alıyorum doktor bana sana iyi gelicek en iyi ilaç dedi o şurubu verdi düzenlide içtim ama faydası olmamış buna rağmen devam edicez dedi bakalım artık,bide bu pekmezin filan sanırım şekersiz doğal olanları varmış onları araştırıcam artık öyle takviye edicem :)
kimse beni merak etmedi mi
üç gün hastanede yattım az kalsın doğuruyodum sancımı zor düşürdüler dün akşam çıktım şimdi tuvalet yemek dışında hep yatıyorum
çalışabilir raporu almaya gittim nolur nolmaz diye sancıma baktılar sancı çıkınca serum verdiler sonra düşmesi gerekirken sancım iyice yükselince erken doğum oluyor diye yatış verdiler neye uğradığımı şaşırdım ve aynı gün tansiyonum 8e 4müş ateşim de yüksekmiş ben de hala işi gücü düşünüyormuşum o gün hastaneye gitmeseymişim direk doğuma gidermişiz demek ki
doktorum söylüyordu bebeğin konumu aşagıda dikkat et diye ben de oturarak çalışıyorum işim hafif diye onu dinlenme sayıyordum halbuyse uzanarak dinlenmek lazımmış doktorum baştan beri karşıydı çalışmama sen dayanamazsın bu ilk doğumun sancını bile ayırt edemezsin diye haklıymış dinlemem gerekmiş şimdi kuzu kuzu evdeyim
bi dolu serum ve iğneler yedim her türlü kontrolden geçtim bebek 2buçuk hafta önde diye son adet tarihime doktoru inandıramadım
bol bol dua ettim ediyorum siz de dua edin kızlar bebişimi en azından 1 ay daha karnımda tutabileyim
yaa böyle işte neye niyet neye kısmet
şimdi hastane çantası için aldıklarımı valize koyucam nolur nolmaz siz de mutlaka hazır edin bu hafta erken bana bişey olmaz demeyin
slm kızlar bişisorcm..siz banyonuzu nasıl yapıyorsunuz yanı ben duş şeklınde ayakta yapıyorum oturarak yapan varmı oturarak yapsam sakıncası olurmu sorayım dedımde :44::44::44::44:
cnm ya hoş geldin özlettin kendiniSelam tatlı anneciklerSizleri çok merak ettim ve özledim inşallah herkes çok iyidir .
Neredesin Firuze çok çok geçmiş olsun nolur dikkat et .
Geçen çarşamba doktor suyun fazla değil şimdilik idare ediyor ama dedi e nasıl çıkacak dedim dinlen dedi kem küm etti e ben hergün şu kadar su içiyorum süt içiyorum falan dedim onla işi yok dedi nasıl olmaz kızlar ya ? Nasıl çoğalır suKocişte yok evde yalnızım iki haftadır, annem geldi 3gün durdu ama gitmek zorunda kaldı kimseye gidesimde yok .
Sizler nasılsınız ?
kız 10 saat msn deyim ben sen hep ç. dışı görünüyosun :44::44: bende saat farkı varya ondan gelemiyo zaar diyorumcaniim nasilsiin kizzz wallaa cok ozledim msn e girdiginizde yok bacim (onlar bilio kendini) :) dikkat et kendinee gulum benimde bacaklarim cok fena durumda acamiorum bile sanki biri vvurmusta morartmis gibii(
çokkkk güzel canımkizlar mrb nasilsin yaaa sanirim isim konusunda kararsiz bi ben warimama bu isim sizlerin oylamasinaa sunuluyorrr sizce nasill :26:
uzun zamandır takip ediyorum elimden geldiğince ama bi türlü başvuru işlemlerim onaylanmamıştı.bende aralıkta anne olacağım inş.30 hafta 3 günlük hamileyim.tam 30 haftalıkken 1650 gr dı kızım sizce iyi mi?bu bebeklerin haftalık kilolarına göre doğum kiloları aşağı yukarı belli olur mu sizce?
hoşgeldin benim de 30.haftada 1653 tü gayet iyi demişti doktor hatta az biraz fazla bile demişti ben 3-3.5 arası doğar diye tahmin ediyorumuzun zamandır takip ediyorum elimden geldiğince ama bi türlü başvuru işlemlerim onaylanmamıştı.bende aralıkta anne olacağım inş.30 hafta 3 günlük hamileyim.tam 30 haftalıkken 1650 gr dı kızım sizce iyi mi?bu bebeklerin haftalık kilolarına göre doğum kiloları aşağı yukarı belli olur mu sizce?
ve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?