2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım .. kesinlikle su içmelisin ama öyle böyle değil , ciddden çok içmelisin .. 2009 temmuz annelerinden Kibele kullanıcı adlı arkadaşımız Amerikada yaşıyordu yanlış hatırlamıyorsam ve benzer sorunu vardı , oradaki dr.u 10 lt su içmesini önermişti .. ulaşabilrsen ona bir sor istersen .. işe yaramış olmalı ki sağlıkla gelmişti kızı dünyaya ..

güzel isim canım , ben beğendim çok :129:

saol cnm yanitladigin icin uzuuuun zamandir eskisi gibi giremiyorum topige rastlasamiyoruz girdigim zamanlardada nasilsin ? senin oglusunda iki yas sendromu oldumu acaba :) ( henuz bizdeyok ama korkuyorm da tam kardes geldigi ssiralar 2 olcazda:26::18:

kızlar sizce belinay ismi nasıl herkese soruyorum bu ara

ya ben degisik isimleri severim cnm bence hos bi isim kulagi tirmalamiyo yani hos geliyo bende hafsa nevra filan duusundum ama kimseye begendiremedim zulali de begenmeyenler oldu :) hafsayi annem zulali kayinvalidem :) begenmedii bende simdi meyra ismini begeniorum :) artik bunu esim begensin yeterr kimseye sormicaam

:44:fena deiil , anlamı neymiş .. bebişim kız olsaydı Serra yada Mira olacaktı adı .. Mira'nın anlamı ; geceleri yunuslara yol gosteren yildiz ..

ben de canım giremiyordum , oğluş hastaydı 2 haftadır , şimdi ben hastayım 3 gündür .. sesim hiç çıkmıyor , sms le anlaşıyorum desem yeri en iyi gelen şey kortizonlu iğne , onu da kullanamıyorum malum , benden böyle .. oğluşu bayaadır o sendromda , üstüne bir de kreşe başladı , iyice huysuzlaştı ve tutarsız olmaya başladı davranışları :26:

bizde isim bulamadık
ne zor şeymiş
offff

gerckten oyle ama erkek olsa daaha kolay isim bulmak bence :) benim oglum yagiz efe kardesi erkek olsaydi burak kaan istiyorduk :) amaa bi prensesimiz gelioo inss cok zormuss ciddeen sizin varmi dusundugunuz cnm

Canm senide korkuttum ya Kız üşütmekten falan olmasın hani üşütünce oraya bişey saplanır gibi oluyorya .Çok sağ ol bu arada tekrar .
caniim nasilsiin kizzz wallaa cok ozledim msn e girdiginizde yok bacim (onlar bilio kendini) :) dikkat et kendinee gulum benimde bacaklarim cok fena durumda acamiorum bile sanki biri vvurmusta morartmis gibii (
kizlar mrb nasilsin yaaa sanirim isim konusunda kararsiz bi ben warim ama bu isim sizlerin oylamasinaa sunuluyorrr sizce nasill :26:

MEYRA :)
Tatlış kociş pcyi götürdü evdeki pcde bozuk açamadım internet hiç 2haftadır ya sanada geçmiş olsun tatlım ya .
Meyra: Parıldayan Işık
güzel isim kız :))

Güzelmiş bu isimde
ben de canım giremiyordum , oğluş hastaydı 2 haftadır , şimdi ben hastayım 3 gündür .. sesim hiç çıkmıyor , sms le anlaşıyorum desem yeri en iyi gelen şey kortizonlu iğne , onu da kullanamıyorum malum , benden böyle .. oğluşu bayaadır o sendromda , üstüne bir de kreşe başladı , iyice huysuzlaştı ve tutarsız olmaya başladı davranışları :26:[/QUOTE]
Canm benim çok çok sağ olasın Güzel annecik oy kıyamam geçmiş olsun Oğluşunda daha azüzer inşallah

taneeeeem kuzum hosgeldin :)kiz kocan nerde senin tekim diosun
Kociş şehir dışında eğitimde şimdi hafta sonu diye geldi eve pazar gene gitcek geçen hafta gelmediydi çok özlemişim
Sen napiyosun kuzucuk efe nasıl kız ?

Kociş şehir dışında eğitimde şimdi hafta sonu diye geldi eve pazar gene gitcek geçen hafta gelmediydi çok özlemişim
Sen napiyosun kuzucuk efe nasıl kız ?

iyiyiz bizde efede iyi caniim cook sukur canim benim ALLAH KAVUSTURSUN KUZUM OPUYORUM SENI

pintoss merhabalar canım ben o ilacı kullandım benim el ayak uyşması ve kramplar için vermişti dr ama bende işe yaramadı yada benim durumuma hafif geldi belkide.sana iyi gelir inşllh.

günaydınn
bende kullandım canım ama ben bel agrısı daha dogrusu tam bole kalcamın uzerı agrıyodu 2,5 aylıkken basladı 1 aydır falan yok anun ıcın kullandım cokta etkısını gordum ben

teşekkür ederim kızlar banada günde 1 tane yazmış fakat aç tok vs. birşey yazmamış siz nasıl içiyorsunuz???
prospektüsünde yarım su bardağı suyun içiine yemeklerle bir alınır vs. yazıyordu ama ben bu gün akşam yemeğinden sonra içtim.. :)

canım benim doktorda hap içemiyorum diye maltofer verdi kullandım değerlerim iyice düşmüştü o zaman maltoferle beraber bir hap daha yazıcam dedi kan hapı bende hap içemiyorum boşuna yazmayın varsa bir şurup daha dedim o zaman maltoferin dozunu yükseltelim dedi haftada 3 gün günde 2 şişe diğer günler tek şişe içmeye başladım birde bilgine...

canım çok geçmiş olsun eminim senin için bu süreç zor olmuştur ama üzülme atlatmışsınız şimdilik sağ salim ikinizde.. bundan sonra dikkatli ol doktorunu dinle bırak işi mişi koyvergitsin yeterki siz sağlıklı olun kızcende miyadını doldursun tembih et tehdit et ...:)

slm kızlar bişisorcm..siz banyonuzu nasıl yapıyorsunuz yanı ben duş şeklınde ayakta yapıyorum oturarak yapan varmı oturarak yapsam sakıncası olurmu sorayım dedımde :44::44::44::44:

bende hep ayakta alırım canım ilk okul 5. sınıfta cinsellikle ilgili ped kullanımı vs. ile ilgili bir eğitim vermişlerdi orda öğrenmiştik bayanların ayakta banyo yada duş almaları doğruymuş.. özellikle adet döneminde daha dikkatli olunması gerkliymiş otururken pislikler birikirmiş oturakta akıp gitmezmiş vs... böyle hatırlıyorum onun için ozamandan beridir ben ayakta duş alır banyo yaparım şimdi bence bu konuda daha dikkatli olunmalı...
diğer arkadaşlarında bilgisine canlar........

günaydın kızlar...istanbul yine yağmurlu hafta sonu burda yine kismecikler yok.offff çok canım sıkılıyo.

Aynı anda kendi çantasını, çocuğunun çantasını, çocuğunun oyuncak kutusunu, market torbasını, çocuğunun ayakkabısını ve hatta çocuğunu taşıyan; bir yandan da ev anahtarını bulmaya çalışan kişiye ANNE; bilgisayar çantasını karısına vererek sadece oğlunu kucaklayana da BABA denir.

* 5 dakikada duş alıp 10 dakika içinde hem kendisini hem de çocuğunu hazırlayana ANNE...; o 15 dakika boyunca gömleğine uygun kazak aramakla uğraştıktan sonra kapının önünde çantasını toparlayan karısına 'daha hazırlanmadın mı?' diye sorana BABA denir.

Uykusuzluktan süründüğü halde uyumamakta direnen çocuğuna söylenen kişiye ANNE; 'uykusu yok belli, olsa gider yatar zaten' diyene de BABA denir.

1 saatte üç çeşit yemek, üstüne de salata hazırlayıp bir yandan da çocuğunu yedirene ANNE; iki tane amerikan servis koyarak 'sofrayı hazırladım' diyene de BABA denir.

Gecede beş kere kalktığı halde şikayet etmeye hakkı olmayana ANNE; 'dün gece uykum bölündü oğlanın ağlamalarından' diye şikayet edene de BABA denir.

Çocuğu hastalandığında sabaha kadar başında bekleyene ANNE; işten evi arayarak karısına 'ilaçlarını verdin mi?' diye sorana BABA denir.

Pazar sabahı havanın güzel olduğunu görüp çocuklarını parka götürmeyi planlayana ANNE; 'bu havada spor yapmalı, siz parka gidin ben koşacağım' diyerek kendini sokağa atana BABA denir.

Tüm bunları açık açık yazana ANNE; 'hiç de değil, market torbalarını sana taşıtmıyorum' diyerek duruma son noktayı koyana da BABA denir.

Son düzenleme:
uzun zamandır takip ediyorum elimden geldiğince ama bi türlü başvuru işlemlerim onaylanmamıştı.bende aralıkta anne olacağım inş.30 hafta 3 günlük hamileyim.tam 30 haftalıkken 1650 gr dı kızım sizce iyi mi?bu bebeklerin haftalık kilolarına göre doğum kiloları aşağı yukarı belli olur mu sizce?

ve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?

cnm ya hoş geldin özlettin kendini bende bu su az olayını sadece bol suvu tüketmeyle alakalı olduğunu biliyorum :44:sen yinede ihmal etme cnm bizide habersiz bırakma
caniim nasilsiin kizzz wallaa cok ozledim msn e girdiginizde yok bacim (onlar bilio kendini) :) dikkat et kendinee gulum benimde bacaklarim cok fena durumda acamiorum bile sanki biri vvurmusta morartmis gibii (
kız 10 saat msn deyim ben sen hep ç. dışı görünüyosun :44::44: bende saat farkı varya ondan gelemiyo zaar diyorum
kizlar mrb nasilsin yaaa sanirim isim konusunda kararsiz bi ben warim ama bu isim sizlerin oylamasinaa sunuluyorrr sizce nasill :26:

MEYRA :)
çokkkk güzel canım

hoş geldin cnm bence gayet iyi cnm

hoşgeldin benim de 30.haftada 1653 tü gayet iyi demişti doktor hatta az biraz fazla bile demişti ben 3-3.5 arası doğar diye tahmin ediyorum

ve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?

ben dalan roxy ile yıkadım memnun kaldım yumuşacık oldu
bu arada herkese günaydın kızlar dün bir arkadaşım doğum yaptı ikizleri oldu allahıımmm o kadar tatlılardıkiii bir an önce kızıma kavuşmak istedim ayy elleri ayakları minnacıktı ama anladımki emzirmek ilk zamanlarda zor yazık bebişler memeyi tutmaya çalışıyorlar beceremiyorlar falan ama olsun hepsi geçiyor nasılsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…