Selam tatlı anneciklerSizleri çok merak ettim ve özledim inşallah herkes çok iyidir .
Neredesin Firuze çok çok geçmiş olsun nolur dikkat et .
Geçen çarşamba doktor suyun fazla değil şimdilik idare ediyor ama dedi e nasıl çıkacak dedim dinlen dedi kem küm etti e ben hergün şu kadar su içiyorum süt içiyorum falan dedim onla işi yok dedi nasıl olmaz kızlar ya ? Nasıl çoğalır suKocişte yok evde yalnızım iki haftadır, annem geldi 3gün durdu ama gitmek zorunda kaldı kimseye gidesimde yok .
Sizler nasılsınız ?
caniim nasilsiin kizzz wallaa cok ozledim msn e girdiginizde yok bacim (onlar bilio kendini) :) dikkat et kendinee gulum benimde bacaklarim cok fena durumda acamiorum bile sanki biri vvurmusta morartmis gibii(
uzun zamandır takip ediyorum elimden geldiğince ama bi türlü başvuru işlemlerim onaylanmamıştı.bende aralıkta anne olacağım inş.30 hafta 3 günlük hamileyim.tam 30 haftalıkken 1650 gr dı kızım sizce iyi mi?bu bebeklerin haftalık kilolarına göre doğum kiloları aşağı yukarı belli olur mu sizce?
ve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?
cnm banada hacışakir al demişlerdi bulamamıştım bende dalan roxy i aldım gayet güzel memnun kaldımibugünde bi posta kaldı battaniyeleri ve ana kucağı için aldığım takım var onlarda bitsin gerçi bende bittim ama sonra rahatımve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?
Günaydın Kızlarrr.İstanbulda hava buuuzz gibi.Kaloriferleri yaktık valla.Bebekleri yıkarken kullanmak için küçük bi elektrik sobası almak lazım mı acaba,oda sıcak olsun die.Bu sobalarda odada kı nemi bitiriyolar,çocukların burnu falan tıkanıyo onuda düşünüyorum ama,çok küçükken vücut ısılarını daha ayarlayamıyolar sobasız üşürler mi acaba die düşünüyorum.Siz ne düşünüyosunuz???
uzun zamandır takip ediyorum elimden geldiğince ama bi türlü başvuru işlemlerim onaylanmamıştı.bende aralıkta anne olacağım inş.30 hafta 3 günlük hamileyim.tam 30 haftalıkken 1650 gr dı kızım sizce iyi mi?bu bebeklerin haftalık kilolarına göre doğum kiloları aşağı yukarı belli olur mu sizce?
gerckten oyle ama erkek olsa daaha kolay isim bulmak bence :) benim oglum yagiz efe kardesi erkek olsaydi burak kaan istiyorduk :) amaa bi prensesimiz gelioo inss cok zormuss ciddeen sizin varmi dusundugunuz cnm
gunaydın kızlarr
ayy canım bızde kız olsaydı ısmı hazırdı gökçe ece olcaktı ama oglus olunca ıs deıstı hala karar veremedı babası en son emır dıyordu bakalım deısmesse bızım de Emir olcak galıba en son
kızlar sizce belinay ismi nasıl herkese soruyorum bu ara
bizimde erkek olsaydı hazırdı ya kaan olacaktı yada doruk ama kızımızda karar kılamadık en son ceren su dedık ama degişmez herhal nasıl sence?
bebekler kilo aldıkça hep böyle belirgin hareketler mi yapıyor acaba.çok sert ve tedirgin ediyor bazen beni.sanki karnımı yırtıp dışarıya çıkacak hele bide okulda sanırım ben yoruldukça bana tepki veriyor.kızımın alışverişi bitti sayılır.bi kendi eksik desem olur yani.ilk 40 gün korkutuyor beni minicik elime almak emzirmek çok zor olacak sanırım.
kimse beni merak etmedi mi
üç gün hastanede yattım az kalsın doğuruyodum sancımı zor düşürdüler dün akşam çıktım şimdi tuvalet yemek dışında hep yatıyorum
çalışabilir raporu almaya gittim nolur nolmaz diye sancıma baktılar sancı çıkınca serum verdiler sonra düşmesi gerekirken sancım iyice yükselince erken doğum oluyor diye yatış verdiler neye uğradığımı şaşırdım ve aynı gün tansiyonum 8e 4müş ateşim de yüksekmiş ben de hala işi gücü düşünüyormuşum o gün hastaneye gitmeseymişim direk doğuma gidermişiz demek ki
doktorum söylüyordu bebeğin konumu aşagıda dikkat et diye ben de oturarak çalışıyorum işim hafif diye onu dinlenme sayıyordum halbuyse uzanarak dinlenmek lazımmış doktorum baştan beri karşıydı çalışmama sen dayanamazsın bu ilk doğumun sancını bile ayırt edemezsin diye haklıymış dinlemem gerekmiş şimdi kuzu kuzu evdeyim
bi dolu serum ve iğneler yedim her türlü kontrolden geçtim bebek 2buçuk hafta önde diye son adet tarihime doktoru inandıramadım
bol bol dua ettim ediyorum siz de dua edin kızlar bebişimi en azından 1 ay daha karnımda tutabileyim
yaa böyle işte neye niyet neye kısmet
şimdi hastane çantası için aldıklarımı valize koyucam nolur nolmaz siz de mutlaka hazır edin bu hafta erken bana bişey olmaz demeyin
sanırsam yerleri daraldıgı için böyle oluyor;ben gece resmen kızımın vurmasıyla uyandım nasıl bı sızlandıysam eşim bile kalktı korktuk hatta cuma günü dr ye gıtcez soracagım o zaman.Bence annenin dediği doğru bebişlerimiz saglıklı bişekilde dogsun hıc bırakmıyacagız onları kucagımızdanbanada oyle oluyo bazen oyle bı hareket edıyokı şimdi fırlayacak dıyorum dışarıya :)))) ılk doğdunda mınnacık oluyolarbendekorkuyrum elıme alamazsam dıye bıyerıne bışey olur dıye ama annemgıl yarın anne olunca anlarsın dıyolar nasılda kucaklarsın dıyolar demek var bı bıldıklerı..ablam yenı doğum yaptı elıme alamadım bellı sure altını falan değiştiriyim alıştırma olsun dedım yapamadım beceremedım(((
sanırsam yerleri daraldıgı için böyle oluyor;ben gece resmen kızımın vurmasıyla uyandım nasıl bı sızlandıysam eşim bile kalktı korktuk hatta cuma günü dr ye gıtcez soracagım o zaman.Bence annenin dediği doğru bebişlerimiz saglıklı bişekilde dogsun hıc bırakmıyacagız onları kucagımızdan
kızlar çamaşırlara dalan roxy ve dalin sıvı deterjan diyor genel olarak herkes.ikisini de denesem mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?