2011 Aralık Anneleri

cnm çok geçmiş olsun. sen doktora bakma, yani bak da çok canını sıkma. bütün doktorların önerdiği bol bol su iç ve sol tarafına yat, dinlen. e mi cnm??? bizi de habersiz bırakma...

caniim nasilsiin kizzz wallaa cok ozledim msn e girdiginizde yok bacim (onlar bilio kendini) :) dikkat et kendinee gulum benimde bacaklarim cok fena durumda acamiorum bile sanki biri vvurmusta morartmis gibii (

:))))) kuzum ben genelde ç.dışı takılıyorum yahuuu:)) sen de öylesin sanırım ki hiç görmüyorum senii

ve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?

cnm hoşgeldin... geç de olsa aramıza katılman ii. burada insan kendini ii hissediyor gerçekten:)) bu arada bebişinin kilosu bence ii. deterjan olarak da dalan roxy aldım. yıkamadım daha ama herkes çok memnun kaldığını söylemişti. yumuşatıcıyı da genelde önermiyorlar...

Günaydın Kızlarrr.İstanbulda hava buuuzz gibi.Kaloriferleri yaktık valla.Bebekleri yıkarken kullanmak için küçük bi elektrik sobası almak lazım mı acaba,oda sıcak olsun die.Bu sobalarda odada kı nemi bitiriyolar,çocukların burnu falan tıkanıyo onuda düşünüyorum ama,çok küçükken vücut ısılarını daha ayarlayamıyolar sobasız üşürler mi acaba die düşünüyorum.Siz ne düşünüyosunuz???

ve bi sorum daha var ilgilenirseniz tabi.artık çanta hazırlayayım diyorum da.bebeğinizin kıyafetlerini neyle yıkayacaksınız?bana dalinin sıvı deterjan ve yumuşatıcısını önerdiler sizce?
cnm banada hacışakir al demişlerdi bulamamıştım bende dalan roxy i aldım gayet güzel memnun kaldımibugünde bi posta kaldı battaniyeleri ve ana kucağı için aldığım takım var onlarda bitsin gerçi bende bittim ama sonra rahatım

bende alıcam canım yoksa mümkün değil ısıtamam bu kış çok sert geçicekmiş :18::18::18:

günaydın sevimli annecikler ve minnak bebişleri;geçmişi okumadan yazayın dedim dün gece sancıyla uyandım gece 4 'te.Kızım öyle bir vurduki sanki içimden cıkacaktı uzun sure öle devam etti yaklasık yarım saat kendımı öle kasmısım kı sabah bacaklarım kasıklarım agrıyordu şimdi gecti biraz.Sizlere de oluyor mu böyle yerleri dar geldiği için mi ?Eşimde cok korktu hemen dr gıdelım dedı;ama sunu anladım cantalarımızın artık hazır olması lazım ben dun bı makına atmıstım bugunde attım hepsını bır utuleyecegım.

hoşgeldin canım;bence bebeğinin kilosu gayet iyi bende 29+4 iken kızımın kılosu 1450 gr idi doktor haftasına göre ıyı demişti zaten 30.haftadan sonra hızlı bişekıde kılo almaya baslarlarmıs.

gunaydın kızlarr

gerckten oyle ama erkek olsa daaha kolay isim bulmak bence :) benim oglum yagiz efe kardesi erkek olsaydi burak kaan istiyorduk :) amaa bi prensesimiz gelioo inss cok zormuss ciddeen sizin varmi dusundugunuz cnm

ayy canım bızde kız olsaydı ısmı hazırdı gökçe ece olcaktı ama oglus olunca ıs deıstı hala karar veremedı babası en son emır dıyordu bakalım deısmesse bızım de Emir olcak galıba en son

bizimde erkek olsaydı hazırdı ya kaan olacaktı yada doruk ama kızımızda karar kılamadık en son ceren su dedık ama degişmez herhal nasıl sence?

kızlar dogum sonrası için korse aldınız mı?Baya faydası oluyormus sanırım aldıysanız nası bişey ne marka?

bebekler kilo aldıkça hep böyle belirgin hareketler mi yapıyor acaba.çok sert ve tedirgin ediyor bazen beni.sanki karnımı yırtıp dışarıya çıkacak hele bide okulda sanırım ben yoruldukça bana tepki veriyor.kızımın alışverişi bitti sayılır.bi kendi eksik desem olur yani.ilk 40 gün korkutuyor beni minicik elime almak emzirmek çok zor olacak sanırım.

bizimde erkek olsaydı hazırdı ya kaan olacaktı yada doruk ama kızımızda karar kılamadık en son ceren su dedık ama degişmez herhal nasıl sence?

bızde oğlanın adını kaan koyduk :)) babası ıstedı bende tamam dedım eşimin adı hakan bebeğimiz kaan olcak hayırlısıyla...cerensu guzel ısım..ben kızım olsaydı yağmur koycaktım masumca gelıyo bana

banada oyle oluyo bazen oyle bı hareket edıyokı şimdi fırlayacak dıyorum dışarıya :)))) ılk doğdunda mınnacık oluyolarbendekorkuyrum elıme alamazsam dıye bıyerıne bışey olur dıye ama annemgıl yarın anne olunca anlarsın dıyolar nasılda kucaklarsın dıyolar demek var bı bıldıklerı..ablam yenı doğum yaptı elıme alamadım bellı sure altını falan değiştiriyim alıştırma olsun dedım yapamadım beceremedım (((

canım çokkkk geçmiş olsun şimdi gördümm.neysee artık evdee oturup kadın programları izlemenin zamanıı :)wallaa banadaa zaman zaman sancı giriyo gibi oluyo ama inan anlayamıyroum neyin sancı olduğunu.bende masa başında çalışıyroum diyorum işim raaht diyee ama artık daha dikkatli olucam bendee. vee tabikii bu hafta çantamı hazırlıycammm.

sanırsam yerleri daraldıgı için böyle oluyor;ben gece resmen kızımın vurmasıyla uyandım nasıl bı sızlandıysam eşim bile kalktı korktuk hatta cuma günü dr ye gıtcez soracagım o zaman.Bence annenin dediği doğru bebişlerimiz saglıklı bişekilde dogsun hıc bırakmıyacagız onları kucagımızdan

:)) hayırlısıyla bı doğsunda mınnacık ellerını ayaklarını yıycem ben onunn :))

benim kızımın adı da GÜLCE olacak inş.babası buldu bu ismi.güle benzeyen demekmiş bende alıştım sonradan çok hoşuma gitmeye başladı.erkek isimlerinden de doruk hoşuma gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…