2011 Aralık Anneleri

bizimde erkek olsaydı hazırdı ya kaan olacaktı yada doruk ama kızımızda karar kılamadık en son ceren su dedık ama degişmez herhal nasıl sence?

bence sade ceren daha hos gıbı yanı benm fıkrım ben yanına su veya erkekda can koymayı pek sevmıorum

kızlar çamaşırlara dalan roxy ve dalin sıvı deterjan diyor genel olarak herkes.ikisini de denesem mi?

bende hacısakır granul sabunla yıkadım kokusu ole cok bı gusel deıl ama kotude deıl bıde utuleyınce yumusacık oldu

slm kızlaar...nasılsınz??biz iyiiyz çok şükür,,dün kardeşim geldi demiştim,,sabah kahvaltıdan snra az temizlk yaptık,,snra da oğluşun odasını düzenlemeye giriştik,,kulpları değiştik mavi kaplumbağa yaptık çok şeker oldu yaa bu arada ben dalin granül ve dalin yumuşatıcı ile yıkadım,,ilk asınca nasıl güzel bi kokudur anlatamam,,şimdi kokusu kalmadı pek ama yumuşacık,,tavsiye edebilirim

aslında babasıda sadece ceren olsun dıyor ama ben su da koyalım dedım bakalım son ne olacak;bende omo baby aldım yumusatıcı olarak da dalin aldım memnun kaldım yıkadım ama hala ütülemedim kurumadı daha:81:

Canım takım çok güzel,ama kısa kollu olması kışın sorun olmaz mı,sütün üşür vs birsürü laf işitme sonra aile büyüklerinden ben hiç almadım kısa kollu tabi gene sen bilirsin yoksa takım çok hoş.

canım model olarak güzelmiş ama bence rengini daha canlı bişey al;çünkü dogumdan sonra zaten bitkin görünecegiz en azından pijamalarımız canlı olsun

ne çok acıkıyorum yaaaaaaa sızlerde oylemısınız...akşama ne pişiriyosunuz kızlar yaa fıkır verın bırazzz:44::44::44:

selam kizlar nasilsiniz
benim moralim bozuk esimle konusmuyorum yatagada almadim oglusumla beraber yattim
ya sizler ne guzel yikayip utulemissiniz ben hicbisey almadim birkac hediye geldi okadar
abisinden kalanlara guveniyorum galiba

kizlar masallahhh size hem gece hayatiniza hemde istahiniza benim aklima hic yemek gelmiyor sadece su icesim var o kadarrrrr....

bozma moralını canım sorun herneyse düzelir merak etme her evde olan seyler......... benımde aklıma hiç su gelmıyo :) zorakı ıçıyorum tuhafff

canım model olarak güzelmiş ama bence rengini daha canlı bişey al;çünkü dogumdan sonra zaten bitkin görünecegiz en azından pijamalarımız canlı olsun

tesekkür ederim arkadaslar fikirlerinize kulak vereceğinm.

bozma moralını canım sorun herneyse düzelir merak etme her evde olan seyler......... benımde aklıma hiç su gelmıyo :) zorakı ıçıyorum tuhafff

ya ben hamileyken adamin huyu degisiyorrrr zaten takmiyorum
kendi bilirrrrrrrr
su cok onemli canim sutun 80% suuuuu nekadar su okadar sutttt zaten bebek anneden alacagini aliyor yemekle hic alakasi yok

ya ben hamileyken adamin huyu degisiyorrrr zaten takmiyorum
kendi bilirrrrrrrr
su cok onemli canim sutun 80% suuuuu nekadar su okadar sutttt zaten bebek anneden alacagini aliyor yemekle hic alakasi yok

doktorda dedı bol bol su ıçç dedı ama neden susamıyorum ben gunde 3 lıtre ıçıyorum elımde bıdonla gezıyorum tam 3 lıtre olsun dıye bı bıtseydı şu hamılelık ne su iççem nede cevız yıycem uzuuuunnnn bır sureee ):))

herkese merhaba doktordan geldim moralim çok bozuk
bebeğimin herşeyi iyi ama boynunda kordon varmış doktor bundan sonra her hafta konrtole geleceksin ve 38. haftada sezeryana alırız dedi
fazla ayakta kalma ani hareket yapma dedi ya herşey çok güzel gidiyordu birden bunları söyleyince çok kötü oldum
meğer aldığım kilolara kafayı takmam ne kadar saçmaymış bebeğim iyi olsun başka hiçbirşey istemiyorum

cnm ya morelini bozma hemen benim oglumda da kordon dolanması vardı hemde normal dogum yaptım hiçbirşey olmadı sadece bebeğin cıkış anında doktor iğneyle uyuttu beni ki kendi yavaş yavaş kordonu çözüp bebeği alabılsın dıye..olabılecek şeyler bunlar stres yapma cnm birde zaten sen yanlış hatırlamıyorsam sezeryan istiyordun istediğinde olmuş olur:)

kızlar dogum sonrası için korse aldınız mı?Baya faydası oluyormus sanırım aldıysanız nası bişey ne marka?
ben kızımda korse kullandım.benim doktorum yazmıştı.onunistediğinden aldım.sezeryanlıydım.hiç karın ağrısı çekmedim.20 gün kullandım.göbeğim hiç kalmamıştı.yine doğum sonrasını beklicem.

kızlar çamaşırlara dalan roxy ve dalin sıvı deterjan diyor genel olarak herkes.ikisini de denesem mi?
ben hem dalan roxy hemde hacı şakir granül sabun aldım.dalan roxy denemedim ama hacı şakirin sabunu çamaşırları yumuşacık yaptı.

üzme canını benim eltimdede oldu.doktor bebk sıkıntıya düşerse hareketlerde azalma olur demişti.dinlendi.kendiliğinden düzeldi.inş.seninkide düzelir

cnm bence hiç öyle düşünme çünkü hamilelik bitsede sonrasında yine su içmen ceviz yemen yani yediklerine hep dikkat etmen lazım cunku bebişlerimizi sütümüzle besliyecez ve sütün kalıesi içinde yediklerine dıkkat etmen lazım:))

ne güzel gözün aydın cnm kolay gelsin size:)

cnm bence kısa kollu olması kışın zor olur ne kadar evler sıcak olsada yinede kendini koruman lazım

ne çok acıkıyorum yaaaaaaa sızlerde oylemısınız...akşama ne pişiriyosunuz kızlar yaa fıkır verın bırazzz:44::44::44:
kız burda yazarsak sonra herkesin canı çeker

demetcim üzülme sen kıyamam bebeişinde üzülür sonra arada bir olur öyle şeyler gecer barışırsınız yine..daha bende hiçbirşey yapmadım yaparız inş merak etme..ne güzel yemek gelmemesi aklına ya keşke benimde öyle olsa

kızlar ya havalar birden nasıl soğudu öyle yazdan aniden kışa geçtik..benim montlarımda üzerime olmuyor yani göbüş acıkta kalıyor giyince 2 ay içinde yeni bişey almak istemiyorum bakalım napcaz kızcıgımıda üşütmemek lazım
dün bir tane denedim önü kapanması için ancak 46-48 beden almam lazım ama ben 40 beden giyiyordum

sorma canım yaa.bende de aynı dert var.bırak montu.ne badi ne pantolonlarım olmuyo.hamile pantolonu ama ne kadar belini açsamda yinede rahat edemiyom.diğer hamişlklerimde 64 kilo ile biterdi.şimdi 66 oldum daha da 2 ay var.annem dalga geçer gibi bana sana fazla elbiselerimden vereyimmi dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…