2011 Aralık Anneleri

kızlar ya bu haftalarda daha bebek pozisyon değiştirebilir panıklemeyin hemen 28.haftada benim kızımda baş aşagı pozisyondaydı ama 30.haftada yıne kafa yukarda ayaklar aşagıdaydı daha bellı olmaz dedi doktor 34-36larda falan tam olarak bellı eder kendini

hoşgeldin cnm benim 30+4te 1700grdı doktorum gayet ıyı dedi seninkide cok güzel bence

bende alıcam canım yoksa mümkün değil ısıtamam bu kış çok sert geçicekmiş :18::18::18:

kızlar ben diğer bebeklerimde almıştım ısıtıcı cunku banyo yaparken kış olduğu için üşüyebiliyor oda ısısı düşük geliyor..ama şimdi banyomda kurutucum var ve bebeği yıkamadan önce mutlaka camasır kuruturum makına calışınca cok sıcak oluyor banyonun içi

ben hatta altını acarken bıle bebişlerimin sac kurutma makınası tutardı babası o kara kış günlerinde üşümesinler diye ev kalorıferlı ama yınede soyundugunda ısı yetersiz gelebılıyor

ay cnm aynen benimde oglumdan kalan hamıle pantolonum sıkıyor oglumda 77yle doguma gıtmıştım şimdi 81 oldum daha 2ay var önümde bende annem gelsin acaba onun montlarından mı alıp gıysem dıye düşünüyorum

evet canım ben zaten sezeryan istiyordum ama üzülüyordum bir yandan normalden korktuğum için ama şuan valla hiç önemli değil bebeğim sağlıklı olsun yeter bakalım cuma günü tekrar kontrolümüz var habire bebişin hareketlerini sayıyorum valla
umarım benimki de kendiliğinden düzelir bir dünya temizlik işim vardı ama hiçbirini yapmayacam valla sadece çantamı hazırlayıp bekleyecem

benim de olmuyor kışlıklar valla ben hırkalarla idare ediyorum allahtan antalya henüz çok soğumadı mont yerine hırka giyebilirsin bence

ay bu birinci sınıfın ilk dönemini hiç sevmiyorum ya cok zor oluyor bu cocukları çalıştırmak kızım 1e başladıgında oglum emekliyordu cok zor bir süreç olmuştu şimdi oglum başladı bu seferde ben hamileyim cok stres yapıyor bu cocuga ders çalıştırmak beni

az önce annemi arayıp onun montunu istedim.birini bana vericek.

temizlik falan düşünme bak zamannında az kalmış.ailede yapacak varsa yaptır yoksa kadın tutarsın.ben temizlik için kadın tutucam.bayrama doğru baştan aşağıya temizliyecek.istanbul donuyo sizin yeriniz sıcak hırkalarla idare ediyosunuz.

hayırlısı olsun cnm saglıkla dunyaya getirelimde inş nasıl olursa artık

cnm ya yok hırkayla olabılecek gıbı deıl cok soguk dışarsı bugun işim vardı cıktım dışarı ama buz gibi istanbul yagmurda var

bende annemleri bekliyorum haftaya gelecekler İstanbula normalde yan apartmanda oturuyorlarda mayıs ayında bir cıkıyorlar istanbuldan ekim kasımda dönüyorlar gelsin bende ondan bakacam bişeyler

temizlik için bende kadın cagıracam gunluk ancak yapıyorumda genel temizlik zor yardım edecek kımsemde yok artık cagıracam bırını

uzulmuyorum canim sadece sasirdim yani hic olmadik birseye cok sert tepki verdi hemde buyuklerimizin yaninda ve misafirlerimizde vardi biz buyuklerimizin yaninda yanyana bile oturmazken o resmen agzima s.........

bende mont falan almiyacagim canim esimin polarlarindan giyip ustunede montumu giyiyorum

fatma canim seninde masallahin var sana guveniyorum basarirsin hatta oglunla beraber tekrar ilkokulu bitirirsin seker
buarada senin bu bebis daha kg dogar digerlerine gore annem hep oyle der birbirinizden kalani yiye yiye dogumdada beni yiyodunuz der 4kg baslamis 4600kg kadar dogurmus garibimmmmm 4 cocukkk

slm kızlar bişisorcm..siz banyonuzu nasıl yapıyorsunuz yanı ben duş şeklınde ayakta yapıyorum oturarak yapan varmı oturarak yapsam sakıncası olurmu sorayım dedımde :44::44::44::44:
ayakta da oturarak da banyo yaptığım oluyor ama ayakta yapmak daha sağlıklıymış...

Allah kolaylık versin bol bol su iç ve kafana hiç bişeyi takma...

Allah analı babalı büyütsün ikizleri. inşallah bizlerde alacağız minikleri kucağımıza pek ykakında.

ben oğlumda ısıtıcı kullanıyordumbanyo yaptırırken bu bebeğimde de kullanacağım. oda ısısı iyi bile molsa bana hep üşüyor gibi gelir banyo sonrası.

bizimde erkek olsaydı hazırdı ya kaan olacaktı yada doruk ama kızımızda karar kılamadık en son ceren su dedık ama degişmez herhal nasıl sence?
kızlar benim kızım olsaydı adı dila olacaktı ve içim o isme çok ısındı. şimdi bir erkek beek bekliyorum ama 7 aylık olduk hala isim bulamadık.

ya ben hamileyken adamin huyu degisiyorrrr zaten takmiyorum
kendi bilirrrrrrrr
su cok onemli canim sutun 80% suuuuu nekadar su okadar sutttt zaten bebek anneden alacagini aliyor yemekle hic alakasi yok
canım sıkma canını. dmek ki eşinin de hormonları etkilenmiş hamilelikten. bazen nasıl davranacaklarını şaşırıyorlar. sıkma canını.

bozma moralini. Herşey Allahın elinde. sana bebeğini sağ salim verecektir. Ona güven yeter.

bizde 5 kardeşiz annemde en son kız kardeşimi öyle dogurmuş 4bucuk kilo hastanedeki tulumlar olmamış üstüne:)))
benimkiler kızım 3640 dogdu boyu 51cm di oglum 3670 dogdu buyuda 53 cm di bakalım bu abisini ablasını geçer mi sanki bu sefer bu miniğim minyon tipli olacak gibi geliyor ama hayırlısı bakalım:)))

kızımla bırlıkte ortaokulu bıtırmek üzereyken oglumla yeniden 1e başaladık bu okul faslı hiç bitmeyecek bende arkası geliyor habire

cnm eşininde canı belki birşeye sıkılmıştır birden sana tepki vermiştir hadi bizim tepkilerimiz hamilelikten oluyorda onların kı nıye oluyor acaba dimi

iyi hafta sonları herkese.
öldüm yorgunluktan ve elim boş döndüm
sabah kahvaltıdan sonra eşim ve oğlumla çıktık alışverişe. gezdik gezdik gezdik. oğluma mont ayakkabı eşofman t shirt..... kışa hazırlık neye ihtiyacı varsa aldık.

ama biz alışverişe karnımdaki minik bebeğim için çıkmıştık. hıç bişey beğenemedim ve eve geldik. beğendiklerim pahalı idi. beğenmediklerim ucuz. bir de alışveriş merkezinde eldiven tek şapka tek zıbın tek satılıyor ve toplamı çok pahalı oluyor. oysa set halinde alınca çok uyguna geliyormuş. pazartesi set halinde satan dükkanlara bakacağım. abisinden kalan cicilerini de çıkardım dün akşam dalan roxy alıp yııkıcam ama bugün dışardayken almayı unutmuşuz. oğluma diyorum ki şu ciciyi de kardeşine alalım mı hayır olmaz bana alalım diyor. ne bencil bir oğlum var. alışveriş sonrası kreş için foto çektirdik saçlarını kısalttırdık ve eve gelip banyo yaptık. şimdi de ikindi namazımızı kılıp uyucaz. yemek yok eşim gelince yaparız artık.

hala şaşırıyorum hiç bişi alamadık yaaa. en son lcw den çıkarken minik çoraplar gördüm 3 tane aldım. bari bi çorapla döneyim dedim ewe. kız kıyafetlerine gitti elim de hep. hala erkeğe alışamadım galiba offffff

acaba internetten mi baksam biraz da. ama ben elim değsin isterim dokunup almayı tercih ederim. neyse pzrtesiye kaldı.

kızlar bende kaçtım şimdilik akşama bakarım yine kım var kım yok diye biz ödev aypmaya devam edelim oglumla ..öptük hepinizi

telas yapma hemen bebegın boynunda kordon olması engel degılmıs normal doguma bıle..
dınlen bol bol

bugün alışveriş merkezinde işimiz bitince oturduk bi yerde yemek siparişi verdik. oğlan da parkta arabalarla oynuyordu hemen yan tarafta. eşim ellerimi tuttu . güzel romantik bir bakışla bana ilk ellerimi tuttuğunda neler hissettiğini anlattı. ben de elini bıraktım ve yanağıma dayadım masada. o gün de böyle yapmıştın dedi. ben de duygulandım mı nedir ağlamaya başladım. ağla diye demedim dedi. ben sulu gözüm bilirsin dedim. sen çocuğa bak dedim. ama ağladığım şey o romantik anı hatırlayınca şimdi üzerinden geçen zamanının bizden alıp götürdükleriydi. içimden de o köprüden ne sular aktı dedim ama hayat böyle mi yapıyor insanı bilmem ki. bana deli divane aşık olan bir adamdı yıllar önce kocam. şimdi de çok sever. ama o eski ilgi kalmıyor tabi hayat mücadelesinin içinde. en korktuğum şey monotonlaşmak derdim önceden ona. ve gittikçe monotonlaştığımızı hissediyorum . keşke benim sevgili kocam da bu siteye üye olsa da yazdıklarımı okusa ama ben bilmesem ve ona göre tavır alsa.

bazen bunu çok istiyorum. ben onunla bu konuları konuşurum o da anlayışla karşılar ama ben istedim diye yapar. oysa ben isteyince kıymeti olmuyor o düşünüp yapsa bazı şeyleri. amaaaaaaaaaaan benim de canım sıkılınca adama sarıyorum. ben çıkayım kızlar görüşürüz.

ay cnm benim yaa... sıkma nolur canını. Rabbim herşeyin hayırlısını versin inşallah...

bayılıyorum ilgili annelere :) ben hep köy yerinde öğretmenlik yaptım ya da yatılı okulda, o kadar çok istedim ki ilgili veli ama nerdeeeee:)) ama yine de Allah yardımcın olsun tabii... 1. sınıf zor. yakın olsaydık halime teyzesi yardım ederdi...

cnm sıkma canını. bazen nedense enteresan tepkiler verebiliyor insanlar... umarım anlamıştır seni kırdığını...

cnm benim, toptan bebek eşyaları satan bi yer bul ve oraya gir. emin ol kendini kaybedeceksin. ben öyle oldum mesela... hatta o kadar çok şey aldım ki hala kendimi durduramıyorum. 2 gündür kendime diye alışverişe çıkıyorum ama bebeğe alıp geri dönüyorum. geçen gün de eşime alışveriş yaptım. annelik böyle bişey mi yaa??? insan kendini düşünemiyoor nedense... :)))

Son düzenleme:
aysalh kullanıcısından alıntı
herkese merhaba doktordan geldim moralim çok bozuk
bebeğimin herşeyi iyi ama boynunda kordon varmış doktor bundan sonra her hafta konrtole geleceksin ve 38. haftada sezeryana alırız dedi
fazla ayakta kalma ani hareket yapma dedi ya herşey çok güzel gidiyordu birden bunları söyleyince çok kötü oldum
meğer aldığım kilolara kafayı takmam ne kadar saçmaymış bebeğim iyi olsun başka hiçbirşey istemiyorum

canım hiç sıkma canını..
bi sonraki kontrollerinde kordon yer değiştirmiş olacaktır..hep öyle kalacak değil ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…